ilooveyou

.-* ...u are my motivation, baaby !

Publicerad 2009-08-31 19:06:55 i Allmänt,

- Heeeeeeeeeeej!
Jag kom från skolan vid typ fyra.. Så gjorde jag faktiskt nt så mkt, förutom låg i sängen.. Försökte sova, men bara för att  min granne är tvungen & sitta under mitt fönster o snacka med sig själv så kan jag TYVÄRR nt sova.. Nu är hon faktiskt borta, naw vad gulligt av henne att fatta !!
Ska nog ta o lägga mig en stund tills det är dags för mat :) wihoo, som jag alltid brukar säga, mat är dagens höjdpunkt, hahahh...
Iaf.. Ibland känns det som om du är den personen jag vill leva med, dela mitt liv med.. men ibland känns det som om du nt förtjänar ett skit, för ibland kan du bara bete dig som en totalt idiot, och inte visa respekt eller empati.. Då stör jag mig på dig, och då vill jag helst bara strypa dig!!! Men o andra sidan, ibland saknar jag dig sååå jävla mkt, att ett hej från dig kan göra min dag.. Ibland vill jag att du ska vara den personen som visar ödmjukhet och som bryr sig.. Önska verkligen du kunde vara den personen.. Men jag tror nog att jag alltid kommer att älska dig hur du än är.. Men fortsätter du vara en idiot, så kommer jag nog tröttna... Men.. Du är totalt saknad, och det finns ingen plats jag helst vill vara på än brevid dig i soffan, med dina armar runt mig och bara kolla dig i ögonen, och ge dig en puss, och drömma mig bort, till en värld, där endast du & jag fanns...skriver mer ikväll, PUSSSS <3

.-* Jealousy ! :)

Publicerad 2009-08-30 21:16:40 i Allmänt,

- haaaaj! :)

Nu har jag ätit.. men min dag har sett ut såhär:


Jag somna vid 10.30, vaknade omkring tolv, gick in och duscha, städade lite o sen la jag mej igen.. Jag vaknar sen vid 19.40, och då hade mamma redan börjat med maten, höhöh, dagens höjdpunkt alltså!
Jag hade ett liv, men sen kom mat , hahahha :) iaf, så nu har jag ätit det jag ska och rökt det jag inte ska .. Och nu är jag ganska nöjd med dagen. Helt jävla amazing hur länge jag kan sova utan att tröttna.. egentligen, vem fan blir trött på att vila? :o
Iaf, Det hände en sak inatt som jag kopplar till svartsjuka.. Så tänkte skriva om det nu.. ENJOY ! :)

Vad tkr ni om svartsjuka, vad betyder svartsjuka för er och hur upplever ni svartsjukan? Daamn så många "svartsjuka"...
men iaf.
Många kan uppleva svartsjuka som ngt skit jobbigt och ngt man absolut inte kan leva med.. Men det är upp till var och en..
Svartsjuka ska inte förekomma endast mellan pojkvän/flickvän, utan det SKALL förekomma inom familjen, vänner, o ja etc.. Kom ihåg att när ja skriver så skriver jag ENDAST MIN åsikt, = )
Svartsjuka som kommer från någon inom familjen är , enligt mej:

ett sätt att visa för den andra individen att man bryr sig , att man inte vill att ngt ska hända.. Hur många har inte fått höra " Vart ska du, och leesh, o när kmr du, gör inget dumt, kom hem tidigt, osv.. " från ngn i familjen? Jag antar att MÅNGA har vatt med om detta.. Många anser det som att den andra personen bara vill vara bossy och bestämma, men varför tar vi inte och ser det från andra perspektiv? Varför tänker vi inte på att det dem menar med vart ska du kan också betyda att de vill veta vart du befinner dig ifall ngt händer, och när kmr du e för att de ska förbereda sig på att e du inte hemma vid den tiden, så ska de ringa dej så ingenting har hänt, och anledningen till att de säger gör ingenting dumt e för att man (EX) Inte vet om man e lätt påverkad och att grupptryck kan påverka dig, Ett litet misstag kan leda till många fler och större misstag.. Så innan man tar ett steg ska man faktiskt tänka tio steg framåt... Att familjen ibland beter sig på det sättet är inte för att vara "bossy" utan mer att man bryr sej, man vill inte att sin bror/syster/son/dotter ska råka illa ut, Vem vill det egentligen? Min morsa brukar säga " du kommer förstå själv när du får egna barn", o visst, hur mkt ja än förstår de nu, så kommer ja inte förstå de lika mkt som ja kmr fatta när jag sj får egna barn att vara rädd om.. ellerhur?
Okej, to the next part... : Svartsjuka mellan pojkvän/flickvän :

Hmm.. alla har ju haft ett förhållande med ngn, ooch att säga nej är bara A BIG FAT LIE . Och så som man har varit med om ett förhållande, så har man antingen varit svartsjuk eller upplevt att ens partner e svartsjuk.. Tayeb frågan är ,; vad ligger bakom svartsjukan? Är det för att man inte litar på sin partner? Neej, inte alltid.. Svartsjuka som förekommer inom förhållanden handlar mer om kärlek, och ibland ganska mkt om tillit..
Många har säkert varit med om att ens partner förbjuder en att göra vissa saker, som ens egna föräldrar inte har ngt emot att man gör..
Ibland kan svarsjukan bli så överdriven att ens partner inte får
vara omkring personer med det motsatta könet.. Och det behöver inte vara att partnern tror att "the lover" kommer vara otrogen o göra ngt dumt, utan man vill ju endå helst ha den man älskar för sig själv, och känner man en äkta kärlek så vill man inte att ngn annan ska ta den personen ifrån en, och tanken av att ngn ska ta den personen ifrån en dödar, och sliter hjärtat i bitar. I Vissa förhållanden får partnern inte gå på fester, supa sig full, eller vara ute skiiiiiiiiiiitsent på natten, mycket saker kan hända när man e full.. och när man e på en fest och är full så kan man faktiskt tappa kontrollen, och e man ute jätte sent på natten så kan många saker hända, coh ingen vill förlora den man älskar, absolut inte..
Svartsjuka kan även uppfattas som ngt jobbigt, när det egentligen är ngt bra men som vi individer gör till ngt kasst..

Min slutsats :
SVARTSJUKA ÄR RÄDSLAN ATT FÖRLORA DEN MAN ÄLSKAR .....

Sen så finns det avunsjuka mellan killar och killar, tjejer och tjejer , and yeah so on..
Så asså är en kille avunsjuk på en annan ( Vi döper den avundsjuka till L och "offret" till S), L känner sig ganska hotad av S eftersom S är så bra på alla möjliga sätt och han är kanske den "mönsterpojkvännen
", killen alla tjejer vill ha.. Vad gör då L? Jo snackar skit om S tvärs över, och får S att se dålig ut framför andra, L kan bli så påverkad och avundsjuk att han  ger sig på S nära o kära o snackar massa bull.. Varför? Jo det är brist på självförtroende.. Man tkr nt att man duger tillräckligt bra.. coh det är verkligen BULLT, men ta fan nt och ta ut sin ångest över andra, låt nt andra betala för ngt du känner.. Hade kanske varit bättre om du hade lärt dig saker & ting av personen som du är avundsjuk på?
Och ni tjejer, som kallar varandra horor för att den ena får killen du aalltid velat ha
eller ja såånt skit, snälla. läägg av, hur omogna är ni.. Sisters before misters yaao.. Och att ni kallar varandra för horor, speciellt framför andra, det e det som får killar och andra personeer i er omgivning att tka att det e okey att kalla er för samma sak.. så snälla, innan ni låter paddor skutta ur käften på er, gör paddan hopplös !

Allt för detta ögonblick.
PUSSS <3


- when time passes by..

Publicerad 2009-08-30 15:05:10 i Allmänt,

 - haaaaaaaaj
Helt seriöst, wallah jag har nt sovit än.. Då ja
skrev sista inlägget var det person som addade mej, vilket medförde att vi pratade till kl tio på morgonen..
Om ganska mkt. Sen la jag mej vid ungefär 10.30 och vaknade vid tolv.. Sen gick ja in o duschade, städade, och NU ÄNTLIGEN ska jag ta och sova..

Skriver mer när jag har vaknat. ska bli såååå skönt o sova.. höhöö!When time passes by, without u observing it, you have a great/bad time..

Goodnatt!

PUUSS <3

.-* embracing the pillow...

Publicerad 2009-08-30 05:46:46 i Allmänt,

 - borde säga god kväll.. men det är ju natt.. elr ja morgon.. ska ja då säga god natt /godmorgon? haahah?!

iaf.. borde nog ligga & sova just nu.. Mina ögon försöker ivrigt dejta varandra, och min kropp vill dejta sängen.. Men jag sover nt... vet inte varför.. ngt får mej att vara uppe..
Men nej, jag ska sova... NU.. ganska snart.. Så fort
jag har postat detta inlägget..

Skriver  mer imrn när ja har vaknat.. och eftersom ja ska lägga mej så sent, så kmr jag antagligen vakna sent.. men ja får se vad jag skriver om imrn.. Keep the update..

Sovgott alla ni som sover, och gå och lägg er ni som nt redan gör det.. er kropp behöver vila, lika mkt som min..

PUUSSS <3

.-* my evening : )

Publicerad 2009-08-29 21:10:50 i Allmänt,

 -  alooha again !
Oh, jaaa, äntligen fått min dagliga dos ab Level Menthol, ooh det smakade underbart. Så känns det så torrt i munnen, så att jag hade nog kunnat dricka en flod nu!
Iaf, nu så är jag mätt och belåten, och kvällen körs upp mot en chill kväll, Som vanligt...
Fick en idé om ett ganska bra blogg inlägg av en person.. Den personen ville veta hur jag tkr en man borde vara..
så det var faktiskt det som jag vill lägga upp här.. Jag fick frågan, och personen fick svaret , here it comes.. ;


Jag skriver endast MIN åsikt, och vad jag tkr ! ;D aiight!?

Ofta får man höra " jag e man , o jag kan göra det o det...", men att vara man handlar inte om vad man kan.. En riktig man är den som kan uppföra sig på ett moget och väluppfostrat sätt.. En man är inte den som är förmögen och kan köpa dig lycka, utan en äkta man är den som får dej att känna att du har all lycka i världen bara genom att stå brevid dej och hålla dej i sin famn.. Det är en man..
En man för mej är den respektfulla typen, som respekterar din familj i första hand, ( då är det ett garanti att han kommer respektera dig) En man är den som kan ta hand om dej, inte med pengar, utan med sättet han behandlar dej på, han som inte ens sätter fingret på dig för att få dej att fatta att du har gjort fel, nej utan han som känner till ordet kommunicera..
Han ska kunna ta hand om dej, o dina barn, För well, vilken idiot
som helst kan skaffa barn, men bara en äkta man kan uppfostra ett!
Det finns KILLAR som tror att de är män, bara för att de går runt o slår på folk, eller för att de förnedrar folk, men fan det är inte män, utan det är ett barn som söker efter en enorm uppmärksamhet!

Jag tycker att en religiös man är en UNDERBAR man.. det kvittar om han är Muslim, Kristen eller Jude.. För i dem flesta religionerna har man en Gud, och en person som fruktar Gud skulle aldrig kunna göra dig illa! För min del, ska han vara den som vaknar o säger La Illaha Ela Allah wa Mohammad Rasoul Allah.. när han sover, ska han säga samma sak.. Han ska be till Gud att förlåta honom, för det finns ingen fel fri människa, och alla gör fel !
En man är inte den som ligger på soffan och kollar på "Al-Jazeera" och ber sin fru göra det eeller det, nej en man är den som tycker om sin fru så mkt att han inte vill att hon ska besväras.. Okej nu menar jag ju inte att mannen ska fixa hemmet och frun ligga o sova.. Men man kan hjälpas åt, bara för att en kvinna e en kvinna så är inte hon underlägsen, utan tvärtom, hon blev skapad på samma sätt och har lika mkt känslor som en man!

Enligt mig, så är en man den som kan visa dig sin kärlek med handlingar, inte med ord.. Ord kan vara tomma.. Han ska inte tro att han förlorar sin "stolthet" bara för att han visar kärlek och ödmjukhet mot sin fru, tvärtom, den mannen är GULDVÄRD i kvinnors ögon, eller ja.. det e vad jag tror iaf..
Okej.. nog pratat om hur en man ska vara.. utan nu pratar vi om HUR VI KAN GÖRA
SÅ ATT MANNEN E PÅ DETTA SÄTT..
Allt e helt enkelt upp till dig.
Finns många som säger min man e dt
hit och dit, men aight, nu ska vi inte ta o lura oss själva , utan vi kvinnor är inte änglar precis.. Vi kan vara jävligt uppkäftiga, OCH VISSA kvinnor säger tio ord till sin man,även fast han bara har sagt ETT ord..
I can turn an idiot into a real man! Allt hänger på hur jag behandlar honom.. dte e helt uppenbart att din man inte kommer behandla dej bra om du inte gör samma sak mot honom.. För så som vi kan tröttna på att behandla våra män bra medan de e idioter , så kan faktiskt män också tröttna! Det finns absolut
ingen skillnad mellan oss.. We are all the same..

PUUUUSSS <3

.-* Löööördag :)

Publicerad 2009-08-29 18:38:23 i Allmänt,

 - // aloooo :)
Aassså fan vad jag måste säga detta ;
JAAG stör mej så jävla kokt mkt på folk som LEVER för att trycka ner andra.. Fan vad ni är skämmiga.. Äckliga skabb är det rätta ordet för er, om nt DET E för lite också!! Uff!

Och sen stör ajg mig på folk som leker "ja är ointresserad av dig, dina åsikter och känslor", och sen tror att andra ska behandla dem på ett normalt och bra sätt.. SNÄLLA, DRÄNK ER ..
Vafan har hänt, har ni förlorat hjärncellerna elr? Vad fan får er att tro ngt sånt OREALISTISKT..
så som ni behandlar folk kmr folk behandla er.. OCH väljer ni då att behandla folk som luft, då ska ni fan ta o bita i då folk behandlar  er på samma sätt.. NI GÅR MEJ PÅ MINA JÄVLA NERVER.

Iallafall, så sitter jag på min säng, läste nyss BabyS blogg, en anonym som hade kommenterat "såg dig i stan, du e ju tjock", men din jävla idiooot, ooooh Det där var pricken över i:et.. och anledningen till vrrf jag dampar så ofta nuförtiden, är faktiskt för att det är Ramadan denna månaden.. Allltså Fastemånaden för oss muslimer.. Vilket innebär att vi nt får äta förrän solen har gått ner.. o vi ska sluta äta då solen går upp.. Och ja får nt röka heller.. och det är det som deprimerar mig faktiskt! Men iaf.. Kom nyss hem typ, mötte upp E och stack ner till stan, tog ut pengar och rullade hem lika snabbt..
Nu sitter jag hemma, och väntar tills S ska  ringa, så jag blir underhållen till 20.15 typ, för det är nämligen dååå jag får TA MIN EFTERLÄNGTADE CIGG. ouuuuuhh !!

Men jaa.. har väl nt så mkt o skriva just nu.. tänkte blogga om ett viktigt ämne ikv.. Vad säger jag nt.. Men ni kmr ha kul när ni läser ska ja lova er! :)

Ha det bra suuläänge..
Vi tseess..
CIIAAO !

.-* a big apology ! <3

Publicerad 2009-08-29 14:58:29 i Allmänt,

- Haaaj..
Sry, har nt skrivit på fem månader typ.. Sorry..
Men ni måste ju förstå.. slampor här & där, sommaren kom..
Då har man endå inte så mkt tid för bloggen, eller för datan överhuvudtaget..
men i swear, im gonna be good! Och nu framöver
kommer jag försöka blogga så ofta jag kan, jag lovar! Jag börjar nu med detta,- som är tillägnat en mkt speciell person, Som betydde ganska mkt för mej o lär göra det ett tag också ;

yeah well ja ska berätta en sak för er.. det jja har i hjärtat.. det jag känner just nu i detta ögonblick för en jäkligt ignorant person.. well here it goes...

- Har ni någon gång känt att ni saknar en person obeskrivligt mkt, att ni är verkligen i behov av den personen?

Ni vaknar och tänker på honom, ni sover och drömmer om honom, allt ni gör påminner er om honom? Att er värld bara kretsar runt honom? Det e så jag känner just nu. Det är mina känslor, jag vill bara ha honom bredvid mig just nu, honom och ingen annan

Den kärleken jag känner för honom är en oändlig kärlek, tar aldrig slut.

Jag hade kunnat säga att min kärlek till honom är som månen, men det vore en lögn, för månen byter skepnad, men min kärlek till honom är densamma. Den förändras inte. Det är honom jag vill ha. Det är honom jag vill ha. Det är honom jag vill ha och alltid kommer att vilja ha, oavsett vad !!


skriver liite senare ikv, får se vad det ska bli om =)
PUSS <3


someday, baaby, someday..

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela