ilooveyou

.-* your smile, makes my day !

Publicerad 2010-12-31 12:02:19 i Allmänt,

 - OMFG ja kan nt fatta att jag e vaken.. hahha asså JAG VILL SOVA.. höör nii? S o v a !!! Asså äärligt, vet ni vad jag har märkt? Att när jag typ jobbar kvällen elr ngt då vaknar jag skit tiidigt.. JAA, KL 11.48 E skit tidigt för mig :p ahahahh !! nej mn ärligt jag har vatt uppe sen tio ?? Oh jag la mig jätte sent igår.. Men när jag jobbar på morgonen, neeeej neeej då sover lilla ayaah som en prinsessa !!! HAHAH pallar nt mej själv.. :p
,
Juste.. jag fick mitt paket från nelly . wiho.. när ja städar min garderob ngn vacker dag (när helvetet fryser till is) då ska jag fotta mina senaste inköp,, ajjt ? :D

Asså.. Okey nu har alla fått en vit jul och grejer.. så nu tycker jag att snön lika bra kan smälta !! Jag hatar snöööööö. asså jag hatar hatar hatar hatar HATAR det !! Jag gick in till min chef och sa till henne att jag ska kräva Väderersättning, och att det kommer läggas som OB-tid (obekväm tid) hahah , förresten, om inte snön smälter snart, så kmr jag strejka !! THATS IT !

Nu:
Ska jag in o duscha.. sen ska jag dammsuga lite hemma.. sen måste jag sticka till jobbet, efter jobb drar jag iväg till malmö .. :) Så ni får ha en UNDERBAR kväll.. och jag önskar er ett gott nytt år. och hoppas att ni får ett år med nya tag och fler förändringar ( åt det goda hållet)

En sak till : Lycka till med era nyårslöften.. HAHAH shiit .. okey okey förlåt.. jag respekterar era val :)


Oooover & Ooout ! / a.h

.-* Att kunna se in i själen, är ett sjätte sinne..

Publicerad 2010-12-30 22:25:01 i Allmänt,

 - Tjenixen på er  :D

Som ni vet så har jag nt mått så bra, och alla har vi gått igenom den perioden kan jag gissa på :)

Mina senaste dagar har bestått av jobb, jobb och återigen jobb!!
Jag har även tagit itu med lite grejer ..


Vill ni veta en sak ? Det har hänt massa skitsnack och sånna grejer, men NI ANAR INTE HUR BRA JAG HAR MÅTT SEN DESS.. Jag svär asså.. ni har inte en aning.. asså.. de falska har gått ut ur mitt liv.. ni fattar inte så skönt det känns.. Visst, jag bryr mej om mina vänner & grejjer, jag e nt kall eller känslolös, men allt har sina gränser.. dessa personer GICK över gränsen.. :D  Det finns vissa principer man lever efter.. och jag har levt upp till mina principer.. har bara en sak att säga er : NI ÄR UTE UR MITT LIV, OCH DET KÄNNS UNDERBART.. har så jävla mkt tid för annat.. jag har tid att koppla av.. jag har tid att prata och umgås med barndoms vänner som jag inte kunde umgås med innan. Jag har ALL tid i världen att göra ALLT jag inte kunnat göra innan :D

Jaha, små läsare,hur många av er har skrivit ner och planerat sina nyårslöften? Ta int illa upp.. men personligen tycker jag att allt det där med nyårslöften är BULLSHIT.. rent ut sagt barnsligt. Att vänta till ett visst datum för att nå sina mål är bara löjligt.. snälla.. ni kan nå era mål vilken dag som helst, och vilket år som helst.. haha och vi alla vet att vi inte håller oss till nyårslöften.. Hahha.. vad är så speciellt med nyår? Det enda vi bör fira är att vi HAR KLARAT AV ÄNNU ETT ÅR AV DENNA HEMSKA VÄRLD.. Men att vänta tills det blir den 31/12 Kl.00.00 och sedan försöka ändra på sitt liv, medan man har levt ett helt år med det är helt dumt.. Eftersom ni har det som ett nyårslöfte så vet ni att detta kmr göra ert liv bättre.. så varför inte börja direkt ist för o vänta ett helt år? HA HA säger jag bara !!!


Och en till sak : Snälla.. DU .. skaffa dig ett eget fucking liv.. jag hatar folk som härmas ! And thats it ! Ja hatar att folk inte har sina egna ideer, sina egna ord och sin egen fantasi, och går runt o gör o säger som alla andra.. Hur orkar du med dig själv? Och att du sen tror på dig själv är ju en helt annan Psykisk process.. HAHAH.. shit.. detta är rent ut sagt SKRATT RETANDE !!! Att du ens pallar gå in på andras bloggar och skriva precis det de skriver om.. ha samma upplägg och sno meningar som du sen sätter som ngt "INTRESSEUPPVÄCKANDE!" ? #!"!"?? <- SVÄR ORD..

Jag vet att jag borde skriva om min förra rubrik "Bakom ett leende finns en stor sorg" men eftersom det snart är ett nytt år, o vi blir ett år äldre och grejer så tyckte jag att detta passade bra.. så jag kan ta och skriva om den rubriken imorgon eller något? Imorgon jobbar jag till 22.00 sedan kör jag iväg till malmö.. så jag vet inte om jag hinner blogga? Men annars gör jag det på lördagen och bloggar bara ngt litet imorgon på morgonen??


MIN FRÅGA :
Vad ska du göra imorgon? :)


PS. JAG SAKNAR LINA, SHQIPE OCH PETRA :(


 Jag , Shqipe och Lina ! Petra saknades just då, men hon finns i hjärtat <3


Ooooveer & Ooout ! / a.h <3

.-* under leendet finns en sorg..

Publicerad 2010-12-28 00:11:07 i Allmänt,

- Hej !!

JAG MÅR INTE BRA..

Återkommer och skriver lite angående min huvudrubrik..

Vi hörs när jag mår bättre.. PUSS på er o tack för förståelsen :D

Ooooveer & ooout..// a.h <3

.-* att inte uppskatta det man har..

Publicerad 2010-12-26 23:03:00 i Allmänt,

 -Gooooooodkväll mina käära:D

Kan ni fatta att jag vaknade klockan 14.00 idag? såååå jävla skämmig asså!!
Hela mitt liv, 19 år, har gått åt att sova.. jag har inget liv, för er som inte vet:D

Iaf vaknade 14.00 , duschade tog på mej och stack till jobbet:D
Kom nyss hem från jobb..
ligger i min säng o skriver, för er som vill veta yanii :D( yani = typ på arabiska)

På jobbet mötte jag på en tant.. som har det huuuuuuuur bra som helst.. det enda hon behöver hjälp med är ögondroppar.. Iaf.. den tanten bröt armen och nu behöver hon lite extra tillsyn..
När jag satt med denna tanten så klagade hon på sitt liv.. det var då det slog till i huvet på mig :

Varför kan vi inte vara tacksamma för det vi har..? Det finns fkt folk som har det värre..
Om vi har krylligt hår, då vill vi ha platt.. om vi har platt.. då vill vi ha krylligt.. Varför tänker vi istället inte på de människorna som har cancer och tappar sitt hår? Som hade gjort ALLT för att
få några hårstrå på huvudet? Varför ??
När vi har mat över i kylen, som kanske är en dag gammalt, då kastar vi det.. varför tänker vi inte på de fattiga länderna? där både barn och vuxna svälter? då de hade gjort ALLT för att få en smula bröd? varför?

Varför kan vi inte buga och tacka Gud för det vi har fått av honom?? VARFÖR?


PLEASE BE HAPPY.. AND THANK GOD FOR WHAT HE GAVE YOU !!!!
/Oooover & Ooouut ! / a.h .<3

.-* you are my desire..

Publicerad 2010-12-25 22:26:05 i Allmänt,

 - Heejsan småå sööta :D
Hann inte uppdatera imorse med tanke på att jag skulle jobba 7.00 och vaknade 7.30.. När jag vaknade tog jag direkt upp telefonen och klockan var 7.28 och jag hade nt fått några missade samtal från jobbet så jag tänkte direkt ohhh va skönt, de har säkert inte tänkt på att jag ska jobba idag, så ville jag lägga mig och sova.. men innan jag hann blunda ringde telefonen :

Tanja: Hej ayaah GODMORGON
Ayaah: Öhh..öhm.. Godmorgon
Tanja: jag blev ju inte direkt förvånad av att nt hitta dig här i tid, hehe men ta din tid och stressa inte påväg hit..
Ayaah: Aavisst.. jag kmr klockan tolv.. haha vi syns snart!!Så därför hann jag inte blogga ngt imorse.. men DU.. du är speciell för mig.. du vet vem du är..
Fastän jag ibland vill skjuta dig så ändå.. waaaait for it......here it comes:


jag ser DIG när DU sover framför mig, så lätta andetag.
Vill ligga där bredvid DIG när natten blir till dag
Jag vill att DU ligger tätt intill mig och DIN hud ska vara mjuk och varm
Jag känner sådan lycka och vill behålla DIG i min famn,
När DU vaknar, då vill jag se DIG le, förväntansfullt mot världen och allt vad den kan ge
Vill skydda DIG mot ondska och finnas där för DIG
Att stötta DIG i livet är ett löfte ifrån mig!!


Jag vet att du har det svårt just nu och går igenom en tuff period.. Ska inte klandra dig, jag vet hur du känner, jag vet hur du mår.. Jag finns här för dig på dagen och lika mkt på natten.. Hjärtat.. jag lovar dig.. att jag kmr ta hand om dig och visa dig en helt ny bild av denna hemska värld ! Baaby, for the world u may be just one person, but to me, you are the whole world.. a life without u.. isn't a life at all ! The day i met u, is my new birthday, cuz before u .. i wasnt living.. <3<3


Oooover & Oouuut !! // a.h <3

.-* att dra förhastade slutsatser..

Publicerad 2010-12-24 22:07:29 i Allmänt,

 - Tjääääääa alla ;D

Kom nyss från jobb.. Så jävla trött..
Så ska man vakna klockan sex imorgon.. hur fan ska det gå till ? Helt jävlaa otroligt hur jag lyckas vakna tidigt på morgonen när jag jobbar kväll, och inte har energi att vakna tidigt när jag ska jobba på morgonen.. Ja vi människor är inte så normala.. eller inte jag iaf:b och dt e jag fkt stolt över, haha lika mkt som jag e stolt att jag e MUSLIM OCH PALESTINIER. Shiit kan det bli bättre? :D


Iaf påtal om muslimer.. Har ni märkt hur folk är så jävla duktiga att döma folk direkt?
Har ni märkt hur jävla duktiga vi är på att dra förhastade slutsatser kring saker& ting?


När Ahmed som slog ner n 98 årig tant, blev helt plötsligt alla palestinier våldsamma, alla palestinier blev idioter som ger sig på en gammal kvinna, när det i verkliga fallet handlar om endast en person ?
Eller nu när självmordsbombaren bombade sig i sthlm.. ? Ja då blev Muslimer självmordsbombare, och muslimer blev klassade som terrorister som
 kommer hit till Sverige och tar md sig terrorism?
Har ingen tänkt på de andra människorna som ni drog med i skiten? Har ingen tänkt på att var och en , nuförtiden, har sina egna viljor och kan skilja mellan rätt och fel? Har ingen tänkt på att kanske JAG som PALESTINIER och MUSLIM, inte ger mig på 98 åringar utan jobbar arslet av mig och hjälper de? Har ingen tänkt på att jag INTE HAR SPRÄNGT MIG SJÄLV, och att jag tkr att det e fel att spränga sig själv och kanske skada oskyldiga? Har ingen tänkt på det?
Varför drog inte jag alla kristna och präster över samma kam när en präst
våldtog en handikappad tjej? Varför svärde jag åt honom och INTE åt alla kristna?
Varför hatar jag inte alla judar och israeler, utan hatar endast de som befinner sig i palestina och skjuter mitt folk? Som våldtar mitt folk? Som stjäler min mark? Varför gör jag inte det? Jo för
att det finns ngt som kallas för MORAL.. det finns ngt som heter SAMVETE.. jag tänker inte beskylla ngt på ngn eller anklaga ngt på ngn när jag inte riktigt vet sanningen.. NÄR jag inte vet om den personen verlklign är för eller emot.. Jag tänker inte tro på allt som sägs, för jag vet att hälften av dt som sägs är LÖGN.. PROPAGANDA.. Att palestinier och muslimer är terrorister är rent ut sagt BULLSHIT.. Tiitta omkring er.. titta på de som är högutbildade, tänk på de som har jobb, de som har egna företag.. de som SKÖTER SIG.. Varför ser folk det negativa hela tiden? Varför finns det ingen som ser det positiva? Varför är folk alltid negativa och aldrig nöjda?  Ska ge er ett exempel : När det är sommar och jätte varmt DÅ KLAGAR MAN PÅ VÄRMEN.. Nu när det är kallt och snö DÅ KLAGAR MAN PÅ KYLAN.. Frågorna från mig till er är

  • NÄR SKA VI MÄNNISKOR NÖJA OSS MED DET VI HAR, OCH TÄNKA PÅ DE SOM HAR DET VÄRRE?
  • VARFÖR SER VI ENDAST DET NEGATIVA , OCH HAR FÖRMÅGAN ATT DÖMA FOLK UTAN ATT GRANSKA SAKEN?


 Ooover & Oout darlings <3

.-* Sometimes it takes more than hope to make a wish come true...

Publicerad 2010-12-24 09:36:13 i Allmänt,

 - Gooooooooooooodmooorgon!! :D
Hoppas ni får bra och har sovit bra??

Jag skulle ju skriva "ngt juicy" igår, men jag kom hem från jobbet och var väldigt trött.. så jag la mig.. Får ta och skriva det ikväll..

Iaf till alla läsare som firar jul, jag vill bara önska er EN GOD JUL , ett gott nytt år önskar jag inte er än.. :)  HAHA !

Goda nyheter: Lina mår bra, eller hon mår bättre än vanligt må ni tro ;)  hihih miiin söta lilla cpunge
:D <3<3 BIG LOVE TO U ..

Vad ska ni göra idag ? heheh? Jag ska jobba.. WIHOO !

så mina söta små, nu ska jag in o göra ngt annat.. kanske äta lite frukost, sen duscha och sen be :)

Ooooooover & Ooooout // a.h

.-* goodmorgon!

Publicerad 2010-12-23 12:41:06 i Allmänt,


  - Godmorgon..
Jag hade sovit jätte bra inatt, men när
jag vaknade såg jag ett sms från min babydoll Lina.. Hon har krockat och är i K-stads sjukhus.. Min baby.. Jag vet nt vad jag ska göra :(:( Som tur är så håller Noor mig uppdaterad om vad som händer och hur hon mår !! Söta lilla Noor!

Jag bloggar mer ikväll när jag kommer hem från jobb.. Förhoppningsvis har jag GODA NYHETER om lina och sedan kanske jag bloggar om ngt Juiicy :)


Ooooover & Ooout ! / A.h


JAG OCH MIN BABY LINA !

.-* Schööön känslaa :)

Publicerad 2010-12-22 23:37:56 i Allmänt,

 - Heeejjj :D

Ohh.. Har precis skikcat in min Examinationsuppgift, ni har verkligen ingen aning om hur jääävla skönt det känns att verkligen vara klar.. !!!! det som återstår nu är en rapport.. buhuuu =(  Iaf jag har nt gjort så mkt faktiskt.. har varit på jobbet, men stack hem runt tre, när jag kom hem började jag på min uppgift.. ja förresten, denna uppgift fick jag för två veckor sen :D Den skulle lämnas in idag senast 23.59, när ja vaknade på morgonen hade ja inte gjort ett skit av den,, FANTASTISKT NOG kom jag hem klockan tre och satte igång med den på direkteen! :D hihihih nu är jag iaf klar och den ser riktigt bra ut!!! :D

Jag måååste verkligen sätta in bilder på vad jag köper och beställer o grejjer.. hehe, ska se om jag hinner sätta in bilder imorgon :D :D 
Såååå snyyyyyyyyyyyyyggt jag sminkade min syster igår.. haha juste.. jag hade riktig ångest för ett par dagar sen, så vad gör jag? GÅR IN O BESTÄLLER SMINK FÖR 6000 kr!!! Snacka om panik när fakturan kom? iaf nu e den betald och allting e bra , och ja tillbaka till min syster.. shiit asså såå fint det blev.. ska börja ta bilder på när jag sminkar henne som jag sätter upp här :D  heheh, I LOVE EILY för inspirationen ! EILY DU FINNS I HJÄRTAT !!!!!

Iaf.. nu är jag fkt vääääääldigt väääldigt trött, så funderar på att ta
och lägga mig nu ? Hihihih nu sitter hjärtat och går igenom min examinationsuppgift för att sedan säga om den ser bra ut.. hihih inte för att det gör ngn skillnad med tanke på att jag redan har lämnat in den, men lite respons sitter aldrig fel :D  Anyways , nu börjar jag babblaa väldigt mkt, så det är nog dags att jag lägger mig nu.. eller vad tycker nii ? Jag vet att ni håller med mig.. hahah, hörs imorgon innan jag kilar iväg till jobb..

Puss på er sötnosar.. U MAKE MY DAY <3<3

Ooooooveer & Oooouuut / a.h. </3

.-* PAAANIIIK !!!

Publicerad 2010-12-22 10:45:00 i Allmänt,

 - Gooodmooorgoon!!!

PANIK SLAGEN, SKA VARA PÅ JOBBET KLÓCKAN ELVA.. JAG VAKNA NYSS!!!! syns och hörs sen!!! PUSSS

oooooveeer & Oooooooooout ! /// ayaah !

- Baaack on track !

Publicerad 2010-12-21 15:50:52 i Allmänt,

 - Heey duuudes..

Grym jag är när det gäller min update.. ja och jag lovar hela tiden att bli bättre, men som alla andra så håller jag nästan inget jag lovar  :)

Men ska försöka bli bättre:
Lite update för er läsare så ni har en aning om vad jag bloggar om hädanefter..

Heeeeeejjjjjj hopppp
Mitt namn e Aya.. elr som jag helst vill stava det: Ayaah.. jag e 19 och bor , som alla andra ogifta araber hemma! Inga räkningar, ingen hyra att bry sig om.. vilket är vääääääldigt skönt och inte alls fel IBLAND.. låt mej understryka IBLAND .  Jag pluggar i Malmö men bor för närvarande i Landskrona..
Vill bli jurist höhöhöh, eller JAG SKA FANIMEJ ta och bli det också!!!!

Detta har hänt:

  • Åkte till sthlm. hade en väldigt viktig tenta att göra.. Fick nääästan fullpott, 118,5 av 120, vilket ledde till att jag tyvärr inte kom in, eftersom de kräver att man får fullpott på den tentan för att erbjudas en plats i Juristlinjen.. Anyways.. had a gr8 time in sthlm, och jag vill bara tillbaka.. dagarna, timmarna, minuterna och sekunderna jag hade där var obeskrivligaa...
  • Kom tbx från sthlm och blev en plötslig och oplanerad resa till Libanon.. ASSKÖNT.. var där i 12 dagar.. under dessa tolv dagar verkar det ha varit mkt skitsnack som har gått runt.. hahah.och av vem? AV EN PERSON SOM JAG HAR GJORT JÄVLIGT MKT FÖR.. DEN PERSONEN ÄR IAF STRUKEN FRÅN MITT LIV.. elle detta gäller ju nt ba EN person.. detta gäller alla:D
  • Tbx till skolan och mina underbara malmö vänner.. OH U MAKE MY LIFE WORTH LIVING.. babees i love you !!!

JA DET VAR DET.. HAHAHA SKIT NICE LIV VA?
Iaf jag har försökt lägga upp en planering för min blogg.. jag tänkte börja blogga på morgonen och innan jag lägger mej? Dessutom har jag tänkt att börja dela upp mina inlägg i olika kategorier? låter det bra?

Iaf.. som ni har gjort innan så vill jag helst att ni fortsätter mejla mig till min blogg mejl : ayaaah_@hotmail.com   Ni hittar mig även på facebook:  Ayaah Alborosie Hourani, och kan när ni vill mejla in till mig där..  Hoppas verkligen denna plan håller och jag blir mer aktiv.. förresten.. vill fixa en ny header? Vad tycker ni?


PUUUUSSSSSS

Oooooover & Oooouuutt <3 / aaa.h !

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela