ilooveyou

.-* Spännande, hoppas ni inte missade det!

Publicerad 2012-08-24 20:02:02 i Allmänt,

 .-* Idag öppnades ju det 100år gamla paketet som den norka myndigheten fick av Johan Nygaard år 1912. Det var riktigt spännande.
 
Tänker inte avslöja innehållet, så ni får själv ta en titt.. Slänger in en "trailer" hahahah... 
 
 
Iaf, skulle ju träffat kirurgen igår, det blev aldrig av, för jag var tvungen o göra en grej, så jag träffar honom på Onsdag, sen bokar vi tid. uhh nervööst.. 
 
Nu; Simpsons ! 
 
 

.-* Indeed, you are the only one who forgives ..

Publicerad 2012-08-24 05:49:00 i Allmänt,

.-* förstår nt ens vrf jag e uppe nu , inte heller HUR jag har lyckats hålla mig uppe.. Heelt sjukt jag lovar :/

Nu ska jag FÖRSÖKA få i mig lite sömn!

Innan det ; en bön som jag kom på :O
Grym e jag .

Oh My Lord , my sins are like the highest mountains. Oh, Lord, you love to forgive so please forgive me. Indeed ayaah is lost without your forgiveness!
Allahumma Ameen

 

 

.-* Mitt omdöme :D

Publicerad 2012-08-23 16:09:28 i Allmänt,

 
Bubbleroom
 
- kan absolut inget än ge tummen upp! Fick mina varor snabbt som bara den, dessutom ser kläder & skor likadana ut i verkligheten som på bild. Lite dyrt med skor, men skorna är ju faktiskt värda vartenda öre!!
Ingen aning om hur kundtjänsten är, då jag aldrig har stött på några problem & behövt ringa..

Rekommenderar bubbleroom starkt!
 
 
Skriv ditt eget omdöme |
 

.-* Happiness comes with shopping :)

Publicerad 2012-08-23 15:26:08 i Allmänt,

 .-* Shululäää :D
 
Igår blev ju en lång dag. Först var det att köra till malmö, gick på mötet som gick riktigt bra, sedan mötte jag upp maria, körde runt lite, sen körde vi vidare mot hbg. Vi fixade lite  saker i hbg, sen träffade vi dodo, satt o snackade lite, sen åkte jag & maria vidare. Körde ett par rundor sen åkte vi hemåt. Lyckat, kmr dock sakna meine bil :(  Såld för den delen... 
 
O vet ni vad jag också kmr göra? Sakna mina pengar, för nu ska jag sätta in en order på bubbleroom, massa snygga skor, oh det vattnas i min mun bara jag tänker på det. Ska sätta upp ett par bilder snart.. Oh de är bara för fina, dessa ska absolut slitas ihjäl. Rekommenderar verkligen alla att ta o klicka hem ett par. Köpte ett par röda som jag snart sätter bild på, o de var så bekväma att gå i, verkligen sjukt bekväma. Låt er inte luras av klackhöjden, för platån jämnar ju ut höjden. Oh, önska jag kunde vara rik o klicka hem allt :( Nåja, det kommer väl ngn dag hoppas jag!! 
 
Vilka skor hade ni velat ha? :)
 
De röda skorna jag har: 
 
 
 
 
Skorna som jag ska beställa :
 
 
 
 
Bilder från igår:
 
 
 
Ja, man kan ju vrida på sin laptop :) 
 
 
 

.-* Disappointment is like being happy for the wrong reason...

Publicerad 2012-08-22 04:47:53 i Allmänt,

.-* Vaknade nyss, hade en dröm som gjorde mig rätt glad - & tydligen väldigt hungrig för ja åt precis som en gam dessutom är jag väldigt glad , men jag kmr nt ihåg vad jag drömde?
Det enda som flyger runt i mina tankar är hur min lillebror kunde köpa refbull till mig från statoil innan , o han är nt ens 15...

Imorgon : möte i malmö sen blir det väl att stanna en stund i malmö oxåå :)

Nu måste ja verkligen sova asså ?
Guten nacht <3

.-* strawberry flavour rocks this roof !

Publicerad 2012-08-20 12:30:00 i Allmänt,

.-* Min rubrik doesnt make any sense..

Vill bara säga ; Nu är fastemånaden över. Därmed vill jag påminna alla nära och kära att fortsätta kämpa för rättvisa, godhet & att icke baktala. Låt vårt hjärta förbli rent.

Vill härmed önska ALLA, både muslimer och icke-muslimer ett fortsatt bra år. Må Gud välsigna ert liv med lycka, glädje och massa framgång. Ta hand om varandra!

EID MUBARAK ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Anyways, igår gick det inte att sova, låg & vände hela natten. Var så nervös inför idag. Ska snart berätta vrf..
Kunde inte alls sova, så jag gick upp & tog mig en dusch, sedan smsade jag med soso, sen skulle jag ju lägga mej, men nej nje, det gick alltså inte. Så jag pratade med soso o ba skrattade i luren, så han trodde ngt men det var icke sant, ska ni ha för er!
Sen efter det la vi på o fortsatte smsa, så han däckar mitt i allt såklart, o ja kunde nt somna.. Jag var sååååååå trött ni anar inte, men jag kunde nt somna bara.. Ja, anledningen till att jag var så nervös var för att kirurgen kom tillbaka från semestern idag, så jag skulle ju ringa honom direkt på morgonen. Det var nog det, för jag är väldigt nervös inför operationen :(
Så, nu har jag iaf ringt honom och vi ska träffas på torsdag för att boka operationstid plus att vi måste ju ha konsultation, han måste ju förklara för mig hur det ska gå till & allt det där. Sen vill jag ju fkt ha ett intyg på min sjukskrivning innan jag opererar mig hahah!

Ja, så där rök nervositeten inför samtalet, nu återstår endast nervositeten inför operationen. God bless & e en bön för mig att allt ska gå bra :)

Nu blir det att lata sig vidare i sängen :) Adjöken fröken !
 
 

.-* det enda som behövs <3

Publicerad 2012-08-15 20:28:22 i Allmänt,

.-* uhhh har depression, ångest, paniiiik & låg i min säng o deppa, sen fick jag ett sms som bara gjorde livet så mkt roligare ... Sånna sms är det jag behöver just nu <3 tack för att ni finns mina underbara vänner <3

.-* du är den finaste <3

Publicerad 2012-08-11 22:53:32 i Allmänt,

.-* Ville bara posta detta snabbt innan jag tar mig en dusch & påbörjar min tawbah & mina böner. Av ngn konstig anledning så känns det som att laylatul Qadr är inatt. Maa Shaa Allah :)

Saif är den finadte vännen jag har har haft, har elr ngnsin kmr ha <3 bästa killkompis du är den finaste <3
Tack för att du gör livet så mkt enklare,roligare & värt att leva babe

.-* One day you will miss me ;)

Publicerad 2012-08-11 01:50:21 i Allmänt,

.-* Läget under kontroll ha?
Måste först & främst hylla den fina matchen. Fy vilket motstånd & fyfan vilka målvakter. Barcas samarbete däremot - Helt amaaaaaazing ;)

Nu är det dock Sveriges tur att glänsa i OL - 2012!!!
Det är väl bara att fortsätta klappa ;)

Jaa mina dagar har ju bestått av att besöka moskén med maria:) Har dock inte fastat. Schh...innan ni börjar slänga massa "synd & skam kommentarer" Så kan ja förklara för er att jag dessvärre har drabbats av bronkit - vilket innebär luftrörskatarr . Inte så trevligt :( Detta gör att jag får ta en viss medicin 3ggr/ dag , så sluta tänka :)
Men dyrka Gud kan man göra fastän man är sjuk :)

Hur har det gått med fastan?
Helt OK De få dagar jag har fastat faktiskt :( Längtade efter denna ramadan & istället drabbas man av fula sjukisar :(

Ahhhhh nu skaa jag get back till maria o vi ska se på film. Först såg vi Friends with Kids. Hahah den va riktigt nice - så den rekommenderar jag starkt. Nu ska vi se på Its a boy/girl thing. Jag blir aaaaldrig trött på sånna filmer. Adjöken fröken puss på er <3

.-* I didn't change - i grew up! You should try it sometime :)

Publicerad 2012-08-08 13:44:08 i Allmänt,

.-* Uff vilka händelserika dagar :)

Har haft ett & annat projekt på G . Uppmanar er Alla söta vänner & bloggläsare att titta på TV4 nyheterna idag runt 19.00 . Min röst ska kämpa för alla utsatta. Muslim som icke-muslim. Arbetande som arbetslös samt vikarie som fast personal.

Nu blir det att rulla upp mot GBG För årets kanske GRYMMASTE match. Nu håller vi tummarna för fina BARCAA!!!!! Yeeeey!

So long babes <3

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela