ilooveyou

.-* TILL ALLA...

Publicerad 2012-12-16 00:59:00 i Allmänt,

.-* DETTA BÖR ALLA LÄSA..

Jag är egentligen inte skyldig någon människa här på jorden någon förklaring. Men för att slippa alla fördomar, allt snack bakom ryggen och allt hat så vill jag dela med mig av mina känslor..

Jag har beslutat att ta av mig slöjan. Anledningen till detta är personliga och oerhört känsliga från min sida. Jag ser detta som en möjlighet för mig att stärka min tro ordentli
gt innan jag återigen tar steget att ta på mig slöjan igen. Jag vill inte att någon dömer mig, det enda jag behöver är förståelse.
Förståelse på hur jag har mått, hur jag mår, och hur jag kommer att må.

Ert förakt kommer inte leda till ett bättre välbefinnande.
Jag tar av mig slöjan för att jag känner att just nu , i den situationen jag befinner mig i så är jag inte kapabel till att hantera den.

Jag tar av mig slöjan, med ett stort hopp om att jag en vacker dag tar på mig den igen. Min tro ligger inte i hur ni ser på mig. Detta är ngt mellan mig och Gud. Jag hoppas att alla förstår att det var mitt val att ta på slöjan och därmed mitt val att ta av den. Detta valet är nog det svåraste valet jag har tagit. Och någon vacker dag kommer jag in shaa Allah att få styrkan och modet till att ta på den igen!

Jag tackar mina vänner och min familj som har varit en klippa för mig under denna process.

Jag är inte mindre muslim, eller mindre bra muslim för att jag tar detta val, utan jag vill ge slöjan dess värde, och även ge slöjan den meningen den verkligen förtjänar.

Detta har och kommer att vara jobbigt, men jag kommer att befinna mig på rätt väg så småningom :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela