ilooveyou

.-* Svar på tal & Godmorgon!

Publicerad 2012-05-31 08:29:21 i Allmänt,

.-* Godmorgooon! Ännu en jobbedag :( tur maria jobbar med mig annars hade ja aldriiiiig stuckit HAHAHHA vilket väder :S skitkallt ju!!! Här i landskrona regnar det.. Så typiskt asså.. Var e Jimmie åkesson när man behöver honom?

Emelie : nämen va kul att du gör det o tr så :) Jo men vetu, d e lättare än vad d ser ut.. Börja me ett par kilklack? ;)

Ha en bra dag!

.-* LYCKA!!

Publicerad 2012-05-30 19:32:44 i Allmänt,

.-* Wohooo lycka lycka lycka!!

Titta vad jag hittade i ett paket ;) Jag älskar jeffrey campbell och hans smak för skodesign , mmmmmmmmm..

Hahaha kolla sen vad d stod på en lapp som fanns med i kartongen :O hahaha ja döör

 

.-* Jag vill.. jag vill..

Publicerad 2012-05-29 23:34:49 i Allmänt,

.-* Jag vill sova.. men icke sa nicke, för jag har en teenta som ska lämnas in den 1juni.. Då sätter vi igång.. Imrn blir det malmö plugga lite sen chilla..

Pöösss <3

.-* Imagine..

Publicerad 2012-05-29 19:07:39 i Allmänt,

 .-* Föreställ dig en plats, där endast du finns. Bara du du du.. En plats där du kan vara DU, för det finns ingen annan att vara .. hänger ni med ?

Jag föreställer mig den platsen. Där endast jag finns. Bara mina drömmar, mina citat, mina tankar, min livsstil, min religion, där endast jag finns. Där jag inte behöver bry mig om att vara själv, för ensamheten är en vardag.. de finns ju ingen där förutom jag.. Bara jag.. I en plats där jag sätter upp mina egna normer, mina principer.. Där jag värdesätter det värdefulla, och kastar bort det som är mindre värdefullt. Där jag inte behöver anpassa mig efter någon, där jag heller inte kan bli sårad.. För i min värld, ja , där finns bara lycka, nöje, skratt, leenden, ni vet, där mitt leende är så stort att jag inte kan se framför mig.. Oh vilken lycka..

Den världen har jag faktiskt skapat.. Min värld ligger i er värld, men folk har ingen tillgång till den. Det är min värld där jag pausar från reality.. min värld där jag kan gråta över det jag vill gråta över, utan att skämmas eller bry mig om att folk kommer se mig som svag.. Min värld i er värld..


Hahah.. bara lite av mina känslor/tankar som jag ville dela med mig. mina ord vilket betyder att DU inte får kopiera o sno..

Oooveer & Oooouut  // a.h <3.-* BACK ON TRACK

Publicerad 2012-05-28 13:11:43 i Allmänt,

.-* Hallååja!
Har haft min uppsats, vilket faktiskt har medfört att jag inte har haft tid att vara så aktiv.. palla att jag skriver så.. uppsatsskrivandet håller i sig.. :O
Iaf.. snart postar jag lite bilder från den senaste tiden.. :)
Idag blir det jobb med Maria och det kan ju icke bli bättre.. Tack & adjööö <3<3

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela