ilooveyou

.-* Hate is not my thing - justice is!

Publicerad 2012-11-29 21:50:00 i Allmänt,

.-* Jag brukar sällan blanda in politik o sånt i bloggen.. men seriöst.. jag spricker här.. så nu kör jag!!!!!

Så nu faller min förtvivlan.. Jag vet inte hur jag ska reagera mot vissa påståenden om att Israels brott & folkmord är självförsvar.. Jag är mållös eller vänta.. snarare förbryllad.. Jag är Palestinier.. hör min version. Inte medias. Inte IDF..

I över 60 år har Israel brutit mot mänskliga rättigheter. Brutit mot Humanitär rätt. Genevékonventioner and the list goes on.. Deras agerande förklarar ABSOLUT INTE hamas dödande av civila - men ni kan ju inte helt seriöst mena att israel försvarar sig?

Jag säger än en gång ; israel har gång på gång mördat, slaktat, bombat & torterat kvinnor, barn, oskyldiga inte för att tala om civila.. Är detta självförsvar? Ska man försvara sig på detta sätt? Hur säker värld hade vi levt i om varje människa försvarar sig genom att ge sig på alla andra förutom förbrytarna.. Oh herregud.. ja ,undra verkligen..

Det är klart att ni inte får se den rätta bilden!!! FN styrs av USA. Israel stryrs av USA.. MÖRKERTAL.. hört talas om det? Det e vad som händer i Palestina just nu. Jag har fått se min familj, min släkt, mina morföräldrar bli dödade av sionister. Min mamma har fått se sin egen bror förlora huvudet av sionister. Och ni kallar det självförsvar? Snälla.. vakna upp. Bara för att media antyder osv. så betyder det inte att det är hela sanningen. Ni har ingen aning om vad ni pratar om. Men för Guds skull - KALLA DET INTE SJÄLVFÖRSVAR. för om ett litet barn drar mig från håret så går jag inte & trampar ungen i bröstet... Eller vänta.. det kanske är den nya definitionen av självförsvar?

Ni som yttrar er om vad som händer i Palestina och pratar om hur Hamas bombar Israeler - ge mig källa. Trogen källa.. En källa av ngn som befinner sig på plats. En källa som talar sanning utifrån vad ögat skådar.. men tills dess ; Tänk igen.. Försvara inte folk som begår fel.. Jag ber er.. För om hela världen hade tänkt på det viset.. Då hade det inte längre funnits en mänsklighet..
 
 

 

.-* For your information :)

Publicerad 2012-11-28 17:58:03 i Allmänt,

.-* Ville bara berätta om en vän. En vän jag har saknat. En vän som betyder hela världen för mig & lite till. En vän som gick från "facebook kompis" till en vän för livet. En vän ja hade gjort allt för. En som verkligen gör mig glad , irriterad, hypad & lycklig på en o samma gång. En vän som kanske nt är med mig fysiskt varje dag, men en som verkligen är i mitt hjärta. En jag verkligen litar på. En som kan göra min dag med bara ett sms. En vän som blir arg , irriterad, vill döda mig men ändå aöltid kommer finnas där. En vän som jag har saknat. Denna kära lilla vän är Soso <3 jag älskar dig. & du är verkligen lyckan i mitt liv. Du kom in i mitt liv när mina "vänner" nt fanns där & du kom in i mitt liv när ja behövde dig som mest. & ja älskar dig för det. Men ja hatar dig för du nt tkr att ja e rolig... Men du är den bästaste bästaste vännen på hela jorden. & ja älskar dig verkligen - från hela mitt hjärta & lite till.

.-* And the free will...

Publicerad 2012-11-26 23:49:48 i Allmänt,

.-* Innan jag börjar ; seriöst.. ni som kommenterar anonymt, eller med namn som *amal* *sandra* osv.. skaffa er ett liv.. jag kan FORTFARANDE se er ip-adress och även veta VEM ni är.. så såvida ni inte vill vara ärliga o sluta vara fega ; get a life o kom tillbaka när ni vågar vara ärliga med era åsikter, tills dess.. ni e luft :)
 
 
anyways.. jag e sjuk :( i lördags blev de malmö på en till demonstration..först blev det hbg.. ni vet hbg som typ har 1000 invånare.. hela deras torg var FULLT MED FOLK... sen åkte ja till malmö.. ni vet malmö med deras 10.0000000000 invånare? omg.. man kunde typ RÄKNA folket som var där.. skitpinsamt.. iaf.. så vi demonstrera.. sen åkte jag, maria, petra o My o körde runt lite.. sen kom vi på att jag skulle träffa min pappa hos meine kusiner...  Så My skulle hem, körde henne mot centralen, eller nej, först hämta vi petra juuuuuu... och juste rasha.. hahah ASSÅ SHIT.. ja måste kolla mitt minne ... iaf.. så körde vi lite rundor, sen åkte ja träffa pappa, men han ville åka hem för han var trött, så jag o maria träffade Alii & Company. Sen ringde vi petra igen o körde o rökte vattenpipa på ett café . Sen skulle petra hem och ja o maria träffade Alii o company igen, sen stack vi o åt o alla levde lyckliga i alla sina dagar.. Okej..
 
 
Sen har hag varit sjuk o ngn jävel har ringt dolt hela tiden o kopplat in mig i samtal elr så har de bara ringt dolt o vatt tysta.. JÄTTEKUL..
 
O nu ska jag ta en cigg sen ska jag jobba för imorgon blir det jobb igen :)
 
Godnatt :p mwaaaah

.-* And Damn those who doesn't act ...

Publicerad 2012-11-25 12:19:38 i Allmänt,

.-* Jag fick ett samtal igår. Ett samtal från en viktig Mor. En mor för mänskligheten. Alla.
Hon grät. Och när hon grät så grät jag. Jag hörde inte vad hon sa. Bomberna i bakgrunden gjorde det så svårt. Gråten på andra sidan luren gjorde m
ig förvirrad. Ska det verkligen vara så? Ska min mor verkligen gråta? Ska barnen verkligen få blöda? Mina syskon. Ska de verkligen dö? Ska de verkligen behöva lida? Jag frågar mig själv varför. Jag kommer inte på något svar. Jag torkar mina rinnande ögon & jag frågar min mor Palestina om hon visste varför. Hon skrattade sarkastiskt i luren samtidigt som jag kände sorgen i hennes röst som sa : "Vissa har gett upp. Liksom löven som faller från trädet förlorar Palestinier sitt liv. Men det är inte över än. För varje löv som faller , gör sig trädet starkare för att ett nytt löv ska växa." Hon sa också till mig : "Mitt kära barn. Jag har inte gett upp hoppet om Er (palestinier). Men jag ber att ni inte heller fer upp hoppet om mig. För jag börjar bli trött & sliten. & det är just nu jag behöver era röster. Så snälla , skrik med mig! Sioniste må lyckas döda våra barn. Men det finns något de aldrig kommer att lyckas döda. Det är vår kärlek. Vårt band. Och vår kamp!" BEFRIA PALESTINA!!!! /// best regards Ayaaaah

.-* We teach life. We teach life,sir!

Publicerad 2012-11-24 02:25:33 i Allmänt,

.-* Aluuuuuu :)

Fick tidigare ett samtal om att jag kan hämta ut meine bil imorgon från lagningen. Hoppas bara jag hinner :( Annars får jag helt enkelt ta det på måndag. :( Fatta så mkt jag har saknat den :( kommer väl sakna den ännu mer när ja säljer dwn. Vet preciiiiiis vilken bil jag ska ha!!!!!! En mini. I rosa. Ohhhhh undebart!!!

Fick hem ett paket idag - bilder kommer därnere . Im so happy happy happy :D

.-* GAZA, GAZA DON'T YOU CRY - PALESTINE WILL NEVER DIE!

Publicerad 2012-11-17 23:00:32 i Allmänt,

.-* Heeeeeluuu :]
 
Nyss kommit hem!
Har nämligen varit i malmö på demonstrationen. Måste bara säga att jag är stolt över alla som kom dit , det värmde att se glöden i deras ögon, engagemanget, syster/broderskapet... Det var helt enkelt underbart!!!!!
 
 
Har nog inte sovit på typ en vecka. Har varit skola på morgarna, jobb på kvällarna, kommit hem sjukt sent & fått några timmars sömn. Hinner inte blunda förrän jag ska upp & hoppa igen.. Så nu är det bestämt.. Ska aldrig sova mer. Ska ha tandpetare som håller upp mina ögonlock.. Okej.. nu härjar jag iväg.. ( OMG )
 
Anyways.. Fredagen bestod av besök till polisen i malmö, stadshuset, massa sånt.. Det var ju tur att Jan  ( som gav mig tillståndet ) är en ängel som vet att jag alltid sköter mig och som har följt mig genom både svåra & lätta tider här i livet.. äkta pärla!!!! Utan honom hade vi aldrig fått tillståndet i tid.. Bäst är han, och jag är skyldig honom en middag.. Men jaa.. snacka om att jag kommer bli fattig. för jag är skyldig Hampan en middag också som såg till att polisbilar kom o stängde vägarna åt oss..RIKTIGA PÄRLOR!!!
Jag måste även berömma Mahmoud med sin anonymous mask. jag dog... o när jag fick smset "sluta skratta åt mig, det är jag som har den" så dog jag ännu mer.. hahahahaha
 
Efter den fina demonstrationen och alla fina tal så skulle jag ju gå mot gustav adolfstorg igen eftersom jag som e så smart parkerade där.. O när vi gick på gatan så började jag skrika " KROSSA SIONISMEN, RIV NER MUREN & ALLAHU AKBAR" & FOLK BA "vafan sysslar de med" hahahahha det var noig dagens höjdpunkt!!!!
 

Det blev såklart en runda till rosengård, träffade Mohammed & Company. Vi satte oss i deras restaurang och tror ni inte jag bomba deras mat? Jo det gjorde jag! mmmmmmmmmm POTATIS :(  ( bara så ni vet så är potatis bäst )
 
Sen blev det en runda mot helsingborg , där vi skulle köra möta Mommo och Abbe och ta en fika på mezo.. Mmmmmmmm vrmchoklad med EXTRA CHOKLAD O GRÄDDE  ( jag som ska banta.. ) på väg hem, var det en bil som följde efter & blinka med helljusen & tuta som galningar, så jag stannade vid vägen & han ba ; Ey brudar ska vi tävla"... ja ba jajaj okii.. så jag körde ifrån de fort som satan & helt plötsligt var vi i landskrona.. sen såg jag en bild med nötter.. o jag har skrattat åt den nu i 1 timme... o jag kan nt komma över den.. den e skit ball.. och nu ska jag sova så jag kan tagga inför jobb imorgon..
 
NÄSTA LÖRDAG, SAMMA PLATS SAMMA TID, SAMMA AGENDA & SAMMA ENGAGEMANG. VI SES DÄR!!!!!
 

.-* döda mig :)

Publicerad 2012-11-04 14:46:19 i Allmänt,

.-* Svar på tal : Min slöja är från ginatricot :) Tack så mycket :)


Sitter på jobb & ääär heeelt jävla körd.. Sjukt.. Ja kan nt ens öppna ögonen :( skjut mig, döda mig. Vad ni vill....

Jaja nu ska ja fortsätta "jobba" ;)

.-* When awesome gets a little bit better :)

Publicerad 2012-11-04 00:12:00 i Allmänt,

.-* Hallåjapp!

Var på bio med aloosh & tittade på taken 2. Den var faktiskt bättre än vad jag hade förväntat mig...först så kom ali till landskrona , så körde vi till hbg... Gick runt & mobbade varandra för det mesta & sen stack vi & såg filmen.. Efteråt satte vi oss vid stranden (Ja, vi e medvetna om att d e fett kallt ute) o sen körde vi tbx mot landskrona :) sjukt hur längesen de var jag träffade honom asså :( men kul hade vi. & såklart ska ja maxa låtar som han nt gillar i bilen (a) så e det när man åker med mig... Hahaha

Iaf postar in en bild från då ja o maria o modi , josef & ahmed åker till hbg ... Som vanligt efter jobb hahaha & sen en bild från idag med ali & såklart EGOBILDER!!! Jaaa juste .. bilder på mitt nya fina halsband oxå ;)

Hahaa imorgon blir det jobb :(

 

.-* När folk har för mycket fritid..

Publicerad 2012-11-02 01:21:00 i Allmänt,

.-* min lillebror tror att han e "rolig".. men nej det e han inte :) sån tönt HAHAH

Ja borde verkligen ligga & sova men snackar med Alex... så jaa.. Imorgon blir det skola, o sen blir det lite firande.. för gissa vad? Maria konverterar till Islam imorgon

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela