ilooveyou

.-* Till Dig min syster! <3

Publicerad 2014-07-02 23:56:00 i Allmänt,

.-* Till dig min syster - till dig som de kallar förtryckt och frihetsberövad, bakom dig står jag. De säger att du blott är en halv människa i min famn, men vet de inte att du är ljuset i mina ögon. Vet dem inte att jag lever för att se dig, om ändå bara för ett ögonblick.

Din slöja odlar hatet i deras hjärtan och din stolthet göder det. Men vet de inte att det är kärleken till din herr...e som får dig att skyla dig, och av kärlek står du rakt när de spottar dig i ansiktet?

Till dig min älskade syster - ditt svarta hår skulle förtrolla dem om de bara fick se det för en sekund, men du vill att de ska döma dig efter vad som döljer sig i ditt hjärta. Och för det är du deras manifestation mot det fria. Men vi vet att deras invändningar är rent hyckleri.

Res dig upp och säg dem att du aldrig kommer att överge din tro. Res dig upp och säg dem att du aldrig kommer att överge din frihet, för jag står vid din sida min syster.

Till dig, min enda syster - din lycka är blodet i min kropp. Sänk aldrig din blick för jag står vid din sida. Vet du inte att när jag ser sorgen i dina ögon så slutar mitt hjärta att slå och jag faller sakta till marken på vilken du står?

När de avvisar dig och utesluter dig så ska du veta att du är stjärnorna på min himmel och de är blott det mörka i bakgrunden. Vet de inte att jag skulle bestiga de högsta bergen bara för att komma dig närmre?

Till dig, min arabiska drottning - de förtrycker dig och kallar din man för din förtryckare. När ska de se att mannen skulle ge dig månen och solen, och alla planeter och det som finns däremellan, om han bara kunde.

Till dig, min saknade syster – en av dina tårar får marken att skaka av fruktan när den faller från dina kinder.

Vet dem inte, att utan dig så går jag vilse – så säg mig min syster, vem är det som inte är fri?


Detta går absolut till alla mina systrar. Muslim som icke-muslim, slöja eller icke-slöja. OCH notera att jag absolut inte menar att det inte finns de som tvingas till slöja - det är jag startk emot. Men det finns faktiskt en majoritet här - som väljer slöjan av egen vilja!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela