ilooveyou

.-* RÖR INTE MINA SYSKON!!!

Publicerad 2014-06-03 22:49:12 i Allmänt,

.-* Läste en hemsk artikel om en 10-åring som blivit utsatt för ett hatbrott av en man i 20-30 års åldern. Artikeln hittar ni här.

Hur sjuk måste man inte vara för att ge sig på en tioåring? Varför ska man ens ge sig på någon överhuvudtaget?!
Jag är så himla trött på att folk ska gå runt rädda. Rädda för att synas. Rädda för sin hudfärg, religion eller sitt ursprung. Jag är trött på att man alltid ska behöva förklara sig för folk med fördomar. Så jävla trött på att man ska berätta vart man kommer ifrån och alltid ha ett MEN i meningen. ".......men jag tycker om svenskar".
Jag är en MÄNNISKA. Vi är MÄNNISKOR. Kan vi inte bara lägga ner allt hat?

Förlåt mig, syster, för att Du måste vara rädd varje dag
Förlåt mig, bror, för att folk är rädda att skaka hand med Dig.
Förlåt mig, syskon, för att Ni är rädda för att vara.
Förlåt mig, syskon, för att Ni måste beskyllas för allt skit som andra gör.
Förlåt mig, syster, för att folk vill förtrycka Dig.
Förlåt mig, broder, för att folk tycker att Du är en förtryckare.
Förlåt mig, syskon, för att det enda jag gör är att sprida ett gott ord om Er.
Förlåt mig, syster, för att folk vägrar se Din vackra själ, istället för Din färgade Sjal.
Förlåt mig, bror, för att folk ser Dig som förtryckare, istället för den som är förtryckt.
 
(Skrivet av mig, så jag har ALL äganderätt, vet att vissa fiskar snor mina texter och postar dem som egna, det luktar fisk om er, men tar det som en komplimang).
 
Mina vackra, underbara, intelligenta och starka syskon. Det är inte Ert fel att folk vägrar se. Det är inte Ert fel att folk vägrar känna. Det är inte Ert fel att folk hatar. Mina vackra syskon, stå upp för Er. Er rätt att vara, er rätt att finnas! Det är lättare sagt än gjort, jag vet. Jag vet hur det är att få äckliga glåpord efter sig, hur man blir kallad för en "Muslim-hora", eller "jävla negroid" - ( trots att jag ÖNSKADE att jag hade den färgen... hade sparat mycket pengar som annars läggs ut på solarium), Jag vet att det är jobbigt. Men håll ut. VI kämpar med ER, ni är INTE ensamma, hur ensamt det ibland kan kännas, eller hur dåliga vissa är på att visa att dem är där.. Men vi FINNS. Vi kommer stå bakom Er i denna kamp. Jag och tusentals andra kommer finnas vid Er sida för att bekämpa ALL RASISM och ALL NAZISM. Allt blir bra till slut, och är det inte bra - DÅ ÄR DET INTE SLUT. Vi är många som upplever samma sak, och just för att vi har denna gemenskapen, denna samhörighet, SÅ ÄR VI STARKA - TILLSAMMANS.

Hur sjukt är det inte att vara rädd för att gå ut? Att man inte vet när den specifika personen kommer att attackera dig bakifrån? Med en sten, med en örfil, med en spark, eller bara med ett nervärderande ord? Hur löjligt är det inte att vissa faktiskt ångrar att dem kom hit från krig??? Förstår Ni hur hemskt det måste vara?! Hur äckligt är det inte att man måste kolla bakom sig 10 extra gånger på grund av rädsla? Att man inte ens kan gå ut utan att veta med sig att idag är det kanske min dag.. min dag att råka ut för ännu ett hatbrott.. Kan man ge sig på en 10åring så kan man göra ALLT...
 
// a.h <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela