ilooveyou

.-* Även em trasig klocka går rätt två gånger per dag!

Publicerad 2015-04-23 02:21:20 i

.-* Heeeluu :]

Har precis sett sista avsnittet av min serie :( Så tråkigt. Hoppas att det kommer nya avsnitt snart!! Tänka sig vilken rastlöshet man drabbas av när man blir sjukskriven så länge.. usch.. 

Anyways.. Kommer ni ihåg personen som kommenterade på min blogg? Haha skrattretande & pinsam typ alltså.. Hon skickar ett sms häromdagen där hon "hotar" att bränna min familj.. naaaaaawww.. sen kan hon undra varför folk inte tar henne på allvar... Riktigt patetisk typ.. inte nog med att hon kommer med tomma hot som en fjortis..när jag skrev och sa åt henne att jag fortfarande väntar på henne så menar hon att hon inte behöver förklara sig för mig.. öh.. jovisst fan behöver hon det :) Fega råttor som inte ens kan stå för det dem säger. Så äckligt öööörk.. Haha kan inte fatta att denna människa har varit hemma hos mig o vi har delat samma tallrik.. Jävla mobbade psykopat.. 

Anyways.. jag vet att du läser detta.. Du vet var jag bor din fege fan.. O sluta skämma ut dig genom att bråka med alla i Landskrona o påstå o kalla alla för horor.. det räcker nu. Alla är fan inte som dig. Du är så patetisk.. tfii :)

Nu blir det att lägga sig. Rätt mycket att göra imorgon! Godnatt & sovgott <3 <3 

Love, //a.h <3 

.-* Something borrowed <3

Publicerad 2015-04-16 21:18:04 i

.-* Hello Beautiful ! 

Denna dag har varit heeelt underbar, eller ja, förutom att jag vaknade av att jag hade ramlat från min säng o hela mitt sängbord ramlade över mig & smärtan i ryggen ska vi icke tala om.. Så hjälper mamma mig upp gill sängen igen & sen gick jag in på toan. Påväg tillbaka till mitt rum viker mina ben sig och jag stupar rakt på ansiktet..jaja där ser man.. haha. Men annars har den varit underbar!! Fick ett samtal & gick o hämta meine klänning.. Ni kan få snoka lite på den men inte hela.. de får helt enkwlt bli en surprise.. Jag är sååååå nöjd med den och den blev PRECIS som jag ville ha den!! :) Nu visas filmen Ted på TV.. sett den tusen gånger men den är så bra så det är aldrig fel att se den igen. Sen ska jag sitta o mysa med hjärtat o efteråt ska jag titta på killer karaoki :] 

Ha en bra kväll☆☆ 

Love, //a.h <3 

.-* Killer Karaoki!

Publicerad 2015-04-16 03:25:00 i Allmänt,

 .-* Haluuu :]
 
 OKej.. fan JAG HATAR ATT BLOGGA VIA MOBILEN!!!! Hade skrivit en skitlång text så skullw jag markera för att ändra stilen på texten så råkar ja trycka på mellanslag & raderar allt!! FAAN! 
Iaf en sammanfattning av texten jag skrev : Min dag har varit bra , har bara vilat.. Igår var det cpdag för jag va hos läksren från 10-17.00. Var först hos neurokirurgen  sen röntgen sen allmänläkaren som sa att de inte visar någon förbättring på röntgen bilderna när det gäller läkningen av min ryggrad. Sen tillkallades neurokirurgen som sa att om det fortsätter sådär så är risken att min rygg bryts precis vid skadan som är 3,5cm från stussen o de kan leda till , må Gud förbjuda , förlamning. Men att jag inte skulle vara orolig för att trots att ryggoperationer är komplicerade så kan man operera så man förhindrar förlamning o förhindrar att det blir värre men att de helst vill testa räta på ryggraden med en korsett än att gå in o operera i ryggen, så jag fick en ny korsett idag som jag ska testa..  blev sjukskriven i ytterliggare 2 månader och de sa att jag ska försöka att röra på mig så lite som möjligt o vila så mycket jag kan. O är det något jag är bra på så är det ju att vila !! ;) Sen blev det sjukgymnastik och det var rätt hårt och jobbigt men som läkarna säger så är det jätteviktigt med rehabilitering då jag förlorat både balans och reflexer i min högra sida och hela mitt axelpaket på vänster arm är löst och vägrar sätta sig på plats, den olydiga lilla jäveln :@ Det jag är ledsen över e ju att jag har typ ett "hål" precis där skadan är.. det typ går inåt så man ser de från ett flygplan och neurokirurgen sa att det inte kommer gå tillbaka till det normala utan förblir alltid så :( :( Så de är jag faktiskt rätt ledsen över, men men.
 
 
Yeeyy nu har mitt hjärta bytt jobb och hittat jobb i Landskrona istället , 10 minuter från vår lägenhet ( !!!!! ), så det är ju skönt! 
 
Började titta på ett nytt program idag.. "Killer Karaoki". Asså.. NI MÅSTE se det för att förstå att jag verkligen är mållös.. ok!??? Snälla titta.... 
 
Godnatt
 
Love, // a.h <3 
 

.-* Ett minne blott ..

Publicerad 2015-04-10 01:57:00 i Allmänt,

.-* "Om ögonen på en kvinna gråter av en man som förtryckt henne, kommer änglarna att förbanna honom med varje steg han tar".
[Profeten Muhammed f v ö h ]

Vad denna hadithen får mig att lysa av glädje. Att det svenska rättssystemet inte alltid kan skydda en kvinna som blir slagen, kränkt och förtryckt av en man. Att det svenska rättssystemet inte kan säkra kvinnans hälsa. Då rättssystemet brister, och i många fall, lägger en anmälan av en misshandlad kvinna i en hög som inte prioriteras. Jovisst, finns det värre i-landsproblem, där råder ju ingen tvekan, men detta handlar ju fortfarande om en kvinnas säkerhet, en individs hälsa. Hur kan man se åt andra hållet när man vet att rättvisan inte alltid skipas? Visst är det mycket värre i andra länder, men jag menar, i ett land som Sverige , som kommit så långt i princip allt, hur kommer det sig att dessa förtryckare får gå fria?   Du vet, de dära som oftast visar ett fint och sofitiskerat beteende för utomstående, men som innan för dörrarna tror att man ska få pli på en individ genom våld?
Är det för att många inte vågar träda fram och berätta sin historia för rättsliga myndigheter? Är det kanske att många kvinnor som drabbats/drabbas av förtryck inte har någon tillit till myndigheterna längre, och i så fall, varför?

Är det inte dags att man tar tag i detta problem? Att man slutar se så milt på just den där anmälan som ligger i högra högen? Kan man inte skita i kaffepausen och gå igenom den anmälan, som KANSKE, bara KANSKE, kan vara en kvinnas räddning? En liten 14-årig tjejs räddning? Kanske, bara kanske, om man väljer att titta åt höger så räddar man livet på en kvinna, vars tankar kretsar runt att "allt är mitt fel", "det är mig det är fel på, annars hade jag kanske inte gjort mig förtjänt av denna misshandel/kränkning/otrygghet"

Är det inte dags att arbeta med dessa kvinnor, barn & även män, som har ett otryggt liv på grund av påtryckningar, misshandel, förtryck från familj, släkt, före detta ? Är det inte dags att visa förtryckarna att det VERKLIGEN finns en konsekvens av ett barbariskt beteende? Är det inte dags att vi torkar tårarna på den lilla stackaren som låser sig på sitt rum och vägrar gå ut, som jämt tänker på hur skönt det hade varit att bara slockna, på den tonåringen som blir förföljd och kontrollerad av släkt och även vänner till släkten? På den som lever i ett våldsamt förhållande men inte vet en bättre väg att gå?

Allt behöver ju inte innebära ett slut. Allt behöver inte innebära en depression, men visst innebär det en början på någonting..

With Love , a.h <3

.-* Oh Happy day!

Publicerad 2015-04-07 21:26:00 i Allmänt,

- Heeeluu :]
Nu har min syster fött det sista barnet för i år HOPPAS JAG. Liten pojke blev det..Sån som man gärna vill klä med dockkläder för han e pyttepytteliiiiiten .. Eller slå.. har ej bestämt mig ännu.. Nä skämt åsido. I januari födde min syster en son, kort därefter födde brorsans fru en son och nu födde min andra syster sitt första barn och det blev också en pojke. Tre pojkar på mindre än 5 månader.. KAOS.. O jag vill absolut inte sova hemma längre.. Ni kan förstå varför! Inte? Jo för att min mamma gärna vill ha sina döttrar och svärdotter hemma hos sig i början.. Och det innebär såklart bebisgnäll och skrik.. O det leder till att jag tappar hår - PÅ RIKTIGT..

Anyways.. Till ett annat ämne ;
Ni läste på förra blogginlägget att någon var inne och trollade på bloggen, va ?
Konstigt att den personen slutar kommentera när jag började skriva att jag vet vem den personen är.. Sen inte nog med det, precis innan jag skrev förra inlägget så fick jag ett sms av just denna person som påstår att hennes kusin hade skickt ett sms och skrivit "Har du varit inne på ayahs blogg? Jag tror att hon menar dig.". TYP av 7 biljoner människor på jorden så ANTOG den personen att det var just HENNE jag menade? Är det ett sammanträffande? Nopp. Denna personen har gång på gång gått in på min blogg tsm med sin syster och lämnat massa kommentarer. Det sorgliga är att ; 1. Jag trodde man hade vuxit ifrån sånt - tydligen inte.. & 2. Personen ifråga påstår sig inte vara intresserad av mitt liv ändå lyckas den personen veta ALLT.. Där misslyckades man ju groooovt med att inte vara intresserad.. Men lite konstigt att kommentarerna slutade komma när jag klargjorde att jag vet vem det är bakom "anonym" och som från samma ip-adress även heter "bor 5 min ifrån mig".. Nä du bor ungefär 15min ifrån mig. Hälsa helsingborg.. Och NÄÄÄÄÄbara för att du börjar kommentera igen så innebär det inte att misstankarna försvinner.. Du bara bekräftar det ännu mer.. Att just varje gång jag skriver ett inlägg som ger den minsta lilla piken att jag vet att det är du så ska jag få kommentarer. Snälla människa, vi har inte snackat på över 3 år. Jag har ett helt annat liv nu - Fokusera dig på ditt eget liv så är du jättesnäll. Vem du än är o vem du nu än vill påstå dig vara ; Att lämna kommentarer på någons blogg är långt ifrån att "inte bry sig". Sluta besöka bloggen då! :)  & Helt ärligt? Det är inget fel på ditt liv eller hur du lever, men jag är faktiskt rätt nöjd  med mitt liv. Jag älskar min familj, jag äslakr mina vänner och även om jag tappat kontakten med vissa så älskar jag de ändå. Alla växer ifrån varandra förr eller senare, det är livets gång - så NÄÄ jag e inte svartsjuk på varken dig eller ditt liv, tvärtom, jag önskar att ditt liv fortsätter vara så bra att folk avundas dig - men jag är inte den personen.. Ok?! :)

Nu ska jag sitta med Ziad (du vet, min fästman som du besöker och påstår har gett sitt nummer till dig och din vän) och mysa lite framför en film. Godnatt på dig och ALL lycka i ditt liv, verkligen. Jag hoppas verkligen att du någon dag slutar med sånna dumheter så du kan få njuta av ett lyckligt liv istället. För hur bra du än mår av att försöka trycka ner andra - det slår tillbaka tillslut.

with love , // a.h <3
 
 

.-* Life unexpected !

Publicerad 2015-04-03 17:59:07 i

.-* Jag kan på riktigt INTE Sluta titta på den serien?! Jag är snart klar med säsong 2 (den 3e har nog inte kommit ut än:( ) o jag började titta på den häromdagen! Jag är besatt.. o jag är ju den som bli kär i skådespelarna. Olyckat! 

Ha det braaaaw 

Love , a.h <3 

.-* Story of your life..

Publicerad 2015-04-02 22:53:22 i

.-* Heeeluu :] 

Sitter med mina underbara <3 Dodo , Nasrin & Franka :)  Donna jobbade så hon kunde inte komma :( Vi har inte gjort särskilt mycket. Pratat om precis allt möjligt. Pratade om hur tråkigt det kommer vara nu när jag e sjukskriven o inte kommer kunna jobb med de :( konstigt nog , hahahah skämt åsido , så saknar jag att jobba med dem :( 

Mitt i allting så ska ju offer-korten ta plats via sms. Roligt att man nekar att man e den som skriver äckliga kommentarer (som för även den delen innehåller samma äckliga ord och påståenden som en viss person alltid skrev innan). Trots att både jag & de vet sanningen om att de e dem som kommenterar. Hahah blev ni förvirrade? Skitsammaa.. 

Hittat en bra serie. Vet inte om den är gammal? Life unexpected heter den. Det enda jobboga är ju att jag inte har en dator för tillfället och får titta på srien genom min telefon, som ÄVEN har en sprucken skärm.. kan det bli bättre? 

Hoppas ni har haft en lika bra kväll <3 Godnatt & vi höres! :) 

Love, //a.h <3

.-* Svar på tal ! :)

Publicerad 2015-04-02 05:07:33 i

 - HAHAHAHAHAH asså.. du är den mest patetiska människan på denna jord. Ena dagen kommenterar du med namnet " hahiho - skitet" och andra dagen med namnet "Anonym". Tror du på fullaste allvar att jag inte vet vem du är? Ohhh det mest patetiska är att du skriver att dItt namn börjar på A.. Nää inte fan gör det de. Ditt namn börjar på D. Det vet både du och jag :] Ge upp alltså. Det e du varje gg som kommenterar min blogg och det är du igen. Du är riktigt patetisk och mobbad. Och hahaha e din fästman svensk? Komstigt.. sist gifte du ju dig med en libanes. Direkt importerad från libanon. Vad jag inte förstår är varför du vill dölja din identitet? Skäms du så mycket eller? GIVE IT UP. Och om du inte bryr dig så mycket om mitt liv, vafan gör du inne på min blogg 24/7 när jag inte ens har snackat med dig på 3 år.. Snacka om P A T E T I S K.. Hahahhaah jo snälla. Berätta för min fästman vem jag är :). Han heter Ziad Shak på fb. Och enligt dig så har du ju fått hans nunmer, så isåfall är det bara att ringa upp honom..frågan e om din man vet sanningen? Eller du körde samma desperata ursäkt "ramlade på jobb". & fortfarande människa : DIN IP-ADRESS visas fortfarande. Så jävla pantad asså :)

Iaf "anonym", om du inte vågar stå för det du säger och hellre håller dig anonym så håll dig borta från min blogg tack. Du börjar bli pinsam nu. 

Till Er andra läsare : Vissa människor kommer ALLTID försöka lirka sig in i ert liv på ett eller annat sätt för att förstöra. Låt de inte göra det. De är bara mobbade, patetiska och missnöjda med sitt eget liv så de måste inbilla sig själv och förstöra för andra för att må bra. Så mitt råd : Pissa snett på sånna typer. De förtjänar inte ens energin :D Förresten så skrev vi på kontrakt idag så lägenheten är VÅÅÅÅR!!! JIPPIII! 

Love , // a.h <3 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela