ilooveyou

.-* Även em trasig klocka går rätt två gånger per dag!

Publicerad 2015-04-23 02:21:20 i

.-* Heeeluu :]

Har precis sett sista avsnittet av min serie :( Så tråkigt. Hoppas att det kommer nya avsnitt snart!! Tänka sig vilken rastlöshet man drabbas av när man blir sjukskriven så länge.. usch.. 

Anyways.. Kommer ni ihåg personen som kommenterade på min blogg? Haha skrattretande & pinsam typ alltså.. Hon skickar ett sms häromdagen där hon "hotar" att bränna min familj.. naaaaaawww.. sen kan hon undra varför folk inte tar henne på allvar... Riktigt patetisk typ.. inte nog med att hon kommer med tomma hot som en fjortis..när jag skrev och sa åt henne att jag fortfarande väntar på henne så menar hon att hon inte behöver förklara sig för mig.. öh.. jovisst fan behöver hon det :) Fega råttor som inte ens kan stå för det dem säger. Så äckligt öööörk.. Haha kan inte fatta att denna människa har varit hemma hos mig o vi har delat samma tallrik.. Jävla mobbade psykopat.. 

Anyways.. jag vet att du läser detta.. Du vet var jag bor din fege fan.. O sluta skämma ut dig genom att bråka med alla i Landskrona o påstå o kalla alla för horor.. det räcker nu. Alla är fan inte som dig. Du är så patetisk.. tfii :)

Nu blir det att lägga sig. Rätt mycket att göra imorgon! Godnatt & sovgott <3 <3 

Love, //a.h <3 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-04-25 12:16:01

Känner du henne. Jag hoppas att du har polisanmält henne och att du även ger allt hon skrev till polisen.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela