ilooveyou

.-* SVAR PÅ TAL! :)

Publicerad 2015-03-31 21:40:00 i Allmänt,

 - Hej Patetiska lilla svin :] 
för någon som "inte bryr sig" om mitt liv, så har du ju faktiskt lagt ner mycket tid på det .. Först & främst din gris : Japp, jag skulle ha åkt och volontärjobbat förra året men fick tyvärr inte min semester beviljad så det blev lite ändrade planer. Aa, får ofta sätta foten på många ställen , tydligen har jag lyckats sätta den i trynet på dig , annars hade den foten inte kliat dig aå mycket, ellerhur ;)? Japp, tro det eller ej så vet jag att du har stalkat både min fästman och mitt ex på facebook.. Dina s.k. vänner som du litar så himla mycket på litar också på någon annan ;) & sist men inte minst ; Nää, varför ska jag dö? Vem ska du annars så desperat bry dig & snacka om ;) 
 
Hoppas att det snart blir lite fart på ditt eget liv så kanske du inte behöver fokusera så himla myclet på andras :). Juuuuste! Aa många tar mig på allvar. Till skillnad från dig som bara kan leta efter importer att leva livet med & även de lämnar dig till slut.. så undra vem som inte blir tagen på allvar..hmmm.. fundera inte för mycket, det var mer en retorisk fråga.. :] 
 
Adjööken, bitch ;) 
 
 

.-* Skrattretande är bara ett litet ord i jämförelse..

Publicerad 2015-03-26 01:36:20 i

.-*Shululuu :] 

Kan någon förklara varför vädret är som det är? Jaaa, förutom att det e denna tiden på året.. men alltså.. kan det inte bara sluta blåsa & bli soligt istället? & kan jag inte bli frisk snart?!?! Dödstråkigt ju :( 

& by the way : varför är folk såååååå himla skrattretande & patetiska? Hahahahhah asså.. jag finner inga ord. Shit jag är ordlös. Det brukar aldrig hända. Men nu är jag. Jag vet inte om jag ska skratta åt dem eller om jag ska gråta för deras skull.. :( Pity pity piiity.. 
nää ska inte se ner på folk hur frestande det än är.. May God forgive .. 

Anyways.. nu blir det att blunda & försöka få sog lite sömn.. sen jag skada ryggen så har jag inte kunnat sova normalt, dessutom har jag ju skadat axeln o brutit revbenen så jag brukar vakna mitt i natten av smärta föe att jag lagt mig i min vanliga älsklings-sovposition ; ligga på mage med armarna under kudden - inte alls bra när man har skafat hälften av alla ben i kroppen.. 

Godnatt & dröm sött <3 

//a.h <3 

.-* Girlhood

Publicerad 2015-03-21 19:16:35 i

.-* En film som jag grovt rekommenderar är "Girlhood". Såg precis klart den och.. FYfan säger jag bara ;( . Det enda tråkiga var upplösningen på telefonen (sålde min dator förra året och har inte kunnat köpa en ny än) annars är det verkligen en film ni bör se!!

Fick dessutom min present av pappa idag. Det var inget paket - det var ett kuvert. Med flygbiljetter i 49 dagar. Säger inte vart utan det får ni veta när jag väl är där, men jag har LÄNGTAT så grovt efter denna resa och ÄNTLIGEN!!!! 

Nu ska jag se en annan film :) Ha det gött! 

// a.h <3 

.-* What to do, what to say, what to wear..

Publicerad 2015-03-20 23:38:00 i Allmänt,

.-* Vi sitter här och smider onda planer på vad jag ska ha på mig på Mikaellas bröllop! Ä N T L I G E N säger jag bara! & jag pallar inte att mina planer kretsar runt vad jag ska ha på mig på Mikaellas bröllop när jag inte ens har bestämt mig för min egen brudklänning. Funderar på en rosa haha !
Jag vill också planera vad jag ska ha på mig på Fiji-stranden :D Dessutom sa papitoo att han har en present till mig som jag inte kommer få förrän imorgon.. så nu vill jag bara sova så jag kan vakna o veta. Loveee presents & med tanke på att jag inte har shoppat på evigheter så hoppas jag att det är ett fett stort paket!!!!
Iaf så känns det fett obehagligt att folk är så pinsamma att de inte bara stalkar min blogg utan även min facebook.. Inte nog med det så besöker de min fästmans profil.. Vill bara ge ett råd till stalkers : När ni stalkar så, SNÄLLA, se till att inte råka trycka på "puffa"-knappen.. Ändå rätt pinsamt.. -_-

Godnatt :D
// a.h <3

.-* I Pity You.. :)

Publicerad 2015-03-20 15:32:00 i Allmänt,

.-* Shululuuu :]

Först ska vi börja med :
Skottlossningen i Gbg.. Fy för folk.. Idioter som inte har vett i skallen och tycker det är OK och vardagligt att skjuta med automatvapen fritt och öppet på stan. Tfi på ert huve :)

Solförmörkelsen : Ja, jag sov mig igenom hela (Y). Förvånad? Inte jag. Såg dock bilder och videos och det var helt ( update ; precis när jag hade skrivit ordet "helt", kom min syster in och ville att jag skulle passa Emilio en stund. Det var de 10 värsta minuterna i mitt liv.. Tjock unge.. Som har en så stor näsa att vi inte längre är i behov av dammsugare.. Ja, sarkasm. Iaf, sån liten nyfödd lillskit som skrattar åt allt.. Dumbom) ..forts. det var helt sjukt coolt. Såg en video från Färöarna.. det var helt otroligt faktiskt..

Iaf.. för närvarande är jag sjukskriven för jag var med om en bilolycka den 2 februari, jag har ALLTID sagt att vissa idioter inte borde finnas i trafiken. Apjävel. Iaf apjäveln panikbromsar på motorvägen framför mig, jag vill såklart inte krocka med apjäveln så jag försöker bromsa och får sladd ut i vänster flik och när jag av ren reflex tittar bak ser jag en bil påväg mot mig i en för jävla hög fart så jag försöker styra in bilen till höger och då voltar den ner i diket. Apjäveln som var orsaken till detta fortsätter köra som om ingenting hade hänt. Åsna. Tfi tfi koss emmak :) Jag bröt ryggen, revben, axeln ur led och har förlorat min balans (Y) juppiyaaay! MEn det har ju endå gynnat mig på gott och ont. Jag sitter hemma, och allt serveras på ett guldfat. Om man nu ska bortse från den sjuka äckliga smärtan :@

En annan grej som har hänt ; Om jag inte redan var fattig sen 2 år sedan så har lyckan dubblats och någon ÅSNEJÄVEL har kapat mitt bankkort :) Jättekul. Ringer till banken och får veta "att det är någon som går under ett taxibolag i ENGLAND. Har du inte varit i England den senaste tiden". Ja, hade jag inte förlorat min balans helt o varit så handikappad att jag inte ens kan vrida på nacken så hade jag kanske TROTT att det var jag.. eller mitt spöke.. men i detta läge.. nääää, skulle inte tro det.. IAf, de kan inte ersätta mig med något förrän de får veta vem det är. och nu snackar jag om att de har dragit min sjukpenning.. Jippiyooo jippiijaay ! :D

En till sak som jag gärna vill nämna och sedan lägga bakom mig i resten av mitt liv..
Förstår ni hur irriterad man blir när man hör att personen som man släppt in i sitt hem, delat samma tallrik med och i princip räknat personen som en familjemedlem när det gällde ALLT går runt och säger till folk att JAG är sur eller att jag avbröt kontakten för att jag blev svartsjuk ? Det var ju endå det roligaste.. För att klargöra en sak. Nopp jag har inte avbrutit kontakten med någon, dock brukar det på ett eller annat sätt vändas och se ut som mitt fel.. Att jag vill personens bästa och är ärlig och säger vad denna personen bör tänka på eller bör göra innebär fan inte att jag är elak. Tvärtom, just det gjorde att personen ifråga faktiskt fick bättre självförtroende, självkänsla OCH det såg man fan klart o tydligt.. Men visst, jag vill att någon ska må bra med sig själv och helt plötsligt är jag "elak" och säger "riktigt taskiga saker".
Jag blir jäääävligt glad för mina vänners skull när de blir lyckliga och jag kan se att denna lyckan kommer göra så de uppnår maximal lycka ; dock kan jag inte glädjas åt en vän som jag med egna ögon ser begå ett misstag. Att min vän blir utnyttjad på långa vägar, men tiden är bra nog att bevisa allt själv. Jag hade gärna velat att om mina vänner ser att jag begår ett fett misstag med någon att de säger det. Inte att de döljer det och när skadan väl e inne säga "jag kände det från början men ville inte säga något". Joo, visstfan ska man säga något om man ser att något är snett. Sen att jag säger vad jag tycker och känner och får för uppfattning innebär inte att jag är "svartsjuk", utan jag säger som sagt bara VAD JAG KÄNNER. Men eftersom när jag försökte vara snäll kallades för "elak" och helt plötsligt sa elaka saker så kanske om jag e elak så anses jag vara snäll? Isåfall ; NI HAR ABSOLUT INGENTIING JAG VILL HA, capish ( eller hur man nu stavar det) ?
Nu ska jag dricka mitt mineralvatten och knapra på lite broccoli.. Och med mineralvatten menar jag varm choklad och med broccoli menar jag choklad.. By the way ; hur kommer det sig att ALLA jag träffar är nyttiga? Min fästman e helt nyttig - jag är långt ifrån.. Fan.. vilket helvete..

adjöken fröken

// a.h <3

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela