ilooveyou

.-* svar på tal..

Publicerad 2009-12-27 23:49:44 i Allmänt,

- hahahha.. asså.. hahahhaha vänta ska bara skratta klart... HA HA HA !
Du som komenterade förra inlägget, "anonym", hm..
Man skriver inte värsta längsta inlägget när man har kommit över ngn... SANT.
Men om du läser min blogg, så märker du att jag för det mesta skriver hur jag känner.. u know.. FEELINGS DUDE?
Jag HAR kommit över denna personen, MEN var ngnstans stod det att jag inte har? Jag skriver vad jag känner. Man kan ha kommit över en person man älskat innan, men fortsätta känna en liten känsla av sårbarhet..
Jag är INTE kär... Men iaf.. Tack för omtanken, och ja jag ska nog låta bli & bli lurad next time ;) ...
Anyyyyywaaays, jag ska lägga mej nu fifan! är så jävla trött & jag ska jobba imrn 6.30, FAN GÖR JAG UPPE?. iff..
vet ni..? det är snart nyår.. Denna nyårn kommer bli dne bästa någonsin, FÖR JAG SKA JOBBA, och finns det ngt som knäcker sånt?!?! :/ please, feel sorry for me! Kan nt ngn ta min C1 tur ? please... someone..? anyone?!... det är bara att höra av sig till mej isf på :

073892050* HAHAH

guuuudnääätt gött folk !:)

- let me tell u something...

Publicerad 2009-12-25 00:37:43 i Allmänt,

- Iff.. har jobbat är skittrött och pallar snart inte mer med jobb!
Seriiöst, vrf tror folk att jag är kär? det är jag inte!
Jag har vatt kär en gång i mitt liv, jag blev sårad.. men  hey guys, jag kom över skiten så fort jag fick reda på att han hade en ny tjej.. Viissst han är en skitstövel som leker med folks hjärtan och känslor & så.. men jag tror faktiskt fortfarande på Karma, what goes around, comes around, så är det bara. Dessutom tror jag på min skapare, ALLAH, han lämnar ingen i sticket utan finns alltid vid allas sida, och han har inte lämnat mig tvärtom, Han har gjort mig starkare än någonsin!
Ska jag glömma? Glömma då du sårade mig? Glömma  då du stampade på mitt hjärta? Glömma den tid du tog av mig, i onödan? Glömma när du sålde min kärlek och sket i mig? Glömma? Nej jag glömmer inte, jag förlåter !
Mina minnen... jagar mig.. Tar mig ifrån verkligheten in till fantasin.. Mina minnen lever fortfarande.. Växer enormt.. Minnena av att du sårade mig finns kvar.. In rispade.. i hjärtat.. Djupt in i hjärtat..
Alla som kände dig som en ärlig och trogen person, har glömt den du verkligen är. Många sa till mig han är inte den du tror.. Jag  sa, nej han är trogen, han är min, och jag ska behålla honom. Folk trodde på detta. Nu är det jag som försöker övertyga folk att duu inte är ngt att ha.. Att du är en svikare. Nu är jag som dem, hatar dig för den du har visat dig att vara. Hatar minuterna jag slösade på dig. Hatar all kärlek jag gav bort. Men det gör mig starkare. Starkare än ngnsin! Om du älskade på riktigt hade du inte lämnat. Om du verkligen älskar, så hade du gått vidare. Kom inte tillbaka och påminn mig om några minnen. Var är din kärlek? Här eller där? Jag vet inte längre.. Var är ditt hjärta? Här eller där? DITT NAMN FINNS INTE LÄNGRE. Jag ser ner på dig.

Let me tell you something; if you realize the nature of this world then you would smile at any problem no matter how huge it may be.. and if you truly know yourself then you will be so happy, so relaxed and so lucky you ever can dream! So, never let problems, awful incidents or worthless people be a hinder in your life, you are waaay much worth than that, keep your head up, smile and never forget your creator

And... I've been trought alot of shiit  this year.. BUT imma keep ma' head up, Like ma' nose is bleedin'
Guuuudnääättt ! :)  <3

.-* sometimes.. i dont know..

Publicerad 2009-12-22 23:23:39 i Allmänt,

- Fyfan vad jag är grym på att uppdatera!
Men seriöst, jag började jobba klockan 6 på MORGONEN, halåå, people, MORGONEN. sen när är jag en morgon människa? slutade vid 16.30.. Ganska bullt fkt eftersom jag knappt hinner blunda förrän jag ska vakna igen o dra på jobb.. skittråkigt men va ska man göra, jobb är jobb trots allt..
Har nt gjort så mkt idag fkt, jobbat kommit hem, lagt mig, vaknat och nu ska jag lägga mig igen. hahah
Det var längesen jag skrev något drastiskt, dramatiskt, emotionellt, hahah okey ska skriva ngt nu.. Så känslosam jag är.. shiet.. :/

You tried to move on but the truth is you cant. You found someone to replace me with, but you just ended up dissapointing yourself, cause you know she can never be me. She cant take my place in your heart. The space I've left behind is too big for her to fill

eller vänta... jag vill skriva såhär istället :
I tried to move on, but the truth is, i cant.. I found someone to replace you with, but i just ended up dissapointing myself, cause i know he can never be you. He can never take your place in my heart. The place you've left behind is too big for him to fill...
Visst var den bättre? asså mer så känslosam och ångest aktig.. SO FREAKING ME ASSÅ!
Denna bjuder jag på! :
Jajja, gott folk, Jag ska sööva nu! Wish me some happy dreams and a .. ehm.. lol just wish me some happy dreams instead.. :)
PUSSSSS <3

.-* need some changes..

Publicerad 2009-12-07 20:31:18 i Allmänt,

- Jahapp.. Meeen HEJ IGEN.. lol..
´
Nu har jag fått´mitt körtkort,beställt student mössa,och snart är det mission complete för min del..
Elr vänta.. varför lever vi?
Jag tror på Gud,och jag tror på att detta liv vi lever nu är ett test på hur nära Gud vi kan komma..Det är min tro..
Men dock kan ja tycka att jag lever för flera saker också. Men det är ju vad jag tycker.. Jag tycker att jag lever för att komma närmare Gud och sedan få min belöning/straff.
När jag har gått ut skolan och fått ett jobb, skaffat en familj, och sedan vallfärdat till Mecka, då har jag gjort mitt här i livet,
Jag har gjort mitt i livet då jag har lyckats med mitt mål. Att ha blivit självständig.. Ja tror även att vi lever för att dö.. Men ibland kan ja tänka , ; Varför leva, när vi ändå ska dö? Jo för att livet är underbart, och alla människor är värda att uppleva ngt sådant underbart. Man har nt lyckats i livet bara för att man har den dyraste bilen, eller det största huset, eller finaste kläderna, man har lyckats i livet så fort man har nått sitt mål, så fort man känner att man har gjort allt man kunnat göra  utan att ha gett upp.. DET ÄR LYCKA.
Såå.. vad lever ni för? Varför tror ni att ni lever? Delar vi samma tankar?
Iaf.. skulle egentligen postat detta inlägget tidigare  idag, men så smart som jag är så sparade jag det UTAN att publicera.. men anyway, kom nyss hem från jobbet.. oh jag är verkligen helt sliten, jajajaj ja är endå fortfarande ENDAST 18 år, och har min skola att klara, Yiipii tar studenten snart.. elr snart o snart.. men iaf SNART.
puuuuuuuussssss // ayaaah .

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela