ilooveyou

.-* right or wrong..

Publicerad 2010-08-20 20:37:59 i Allmänt,

- Trogna läsare vet att det som jag hatar mest är HEDERSMORD..

så jag vill bara påpeka detta igen :

Hedersmord borde, enligt mig absolut inte finnas.. Jag tolererar inte sånt och jag kommer förmodligen aldrig att tolerera sånt heller!!

Låt mig börja med detta:
visst , hedersmord kanske är tillåtet i Islam, men endast om vissa krav fylls, ett av de är att det finns fyra vittnen, som i de flesta fallen, saknas..
Jag tror absolut inte att folk som bor i iran, irak eller mellanöstern med den bleeeeekaste dummaste aningen är otrogna mot sina män framför fyra personer, hey really, vem är dum nog att göra det?
Hedersmord förekommer överallt i världen och ofta via stenkastning.. Det e bara hemskt.. Jag ska koppla detta till filmen The stoning of soraya M.. För er som inte här sett den:

Den handlar om ett gift par, där mannen inte vill ha sin fru längre utan vill gifta sig med en 14 åring istället. Eftersom mannen inte vill betala "underhållsstöd", och "försörjningsstöd" till frun SOM HETER SORAYA, anklagar han henne för att ha varit otrogen , med en man som hon jobbar hos.. Denna mannen har en lite deprimerad son. Soraya som hjälper den ensamstående mannen med tvätt , städ och matlagning vet inte att detta jobbet arrangeras av hennes man, och detta ingår i hans plan. Mannen som Soraya jobbar hos blir hotad och blir därför tvungen att vittna mot Soraya och säga att hon har varit otrogen.. Nu har Sorayas man skaffat sig ett vittne, de tre andra vittnena skaffar han sig också, och hon blir stenad till döds.. Hennes moster känner till allt, men kan inget göra.

Hur fan kan man vilja göra så mot en människa? Den filmen är baserad på en sann historia, och då undrar jag är det pengarna som är problemet? Nej, gott folk, det är makten. Strävan efter att ha makten över en annan människas liv. Det är inte grunden för Islam, så folk som gör sådant ska fan i mej låta bli att kalla sig för muslimer, för de är terrorister, de är extremister! De är idioter !! Jag är strängt emot sådana människro, och därför vill jag säga detta till er:

Jag har haft mina tankar att en fru som vill vara otrogen mot sin man borde skilja sig och gifta om sig. Men så enkelt är det inte. Det är inte ofta , eller rättare sagt överallt som kvinnan har sin frihet.. Inte ens här i Sverige, där ALLA har friheten att uttrycka sig, är det lätt för kvinnor att göra som de känner för.
Det är inte i alla familjer där det förekommer att kvinnan får skilja sig och gifta sig med mannen hon verkligen vill ha.. så lätt är det inte.. Så detta leder mej till det andra :
Varför gör kvinnor så som de gör? Varför vill kvinnan helt plötsligt ha den andra mannen istället för mannen hon är gift med? Jo, alla har vi de behovet av ngn nära, alla har vi det behovet av att ha ngn som älskar oss, men hur lätt är det att älska den mannen om han inte behandlar dig bra? Hur ofta förekommer det inte att män misshandlar sina fruar?
Det är inte rätt. Det är inte rätt mot oss kvinnor. Om mannen nu vill döda en kvinna för att hon har varit otrogen så är det väl för att han älskar henne och nt ens kunde fatta hur hon kunde göra något sånt mot honom? Är dte inte därför? Men hur kan han älska henne? Hon måste väl ha behandlat honom på ett bra sätt eller hur? Den kärleken kommer inte från ingenstans, något måste hon ha gjort under alla dessa år för att få mannen att älska henne eller hur? Så min återstående fråga är nu:

FÖRTJÄNAR HON INGENTING TILLBAKA? ÅTMINSTONE EN GNUTTA RESPEKT?

DETTA GÅR TILL ALLA KVINNOR DÄR UTE; LÅT INTE NGN TRYCKA NER ER. NI VET VAD SOM ÄR RÄTT OCH NI VET VAD SOM ÄR FEL, SÅ NÄR NI KÄNNER NGT , DE MINSTA LILLA I HJÄRTAT, GO FOR IT ! GO FOR IT, BUT DO IT RIGHT!!!!

OCH TILL ALLA MÄN : NÄR NI ÄLSKAR EN PERSON, HÅLL FAST I DEN PERSONEN, SÅ SLIPPER NI FÖRLORA HENNE !!!


Oooover & oouut /// a.h

.-* Just when u thought...

Publicerad 2010-08-18 12:54:33 i Allmänt,

Guess nothing is as it seems to be.. Just when u thought that u and that special one were meant to be, u wake up and realize that everything was just a dream...


Ibland känns det bra att vakna upp och inse att man bara levt en dröm, en dröm som vi egentligen bara ser på tv.. Då killen blir kär i tjejen och killen kämpar och gör allt för henne, men sånt händer bara på film, i sagor, inte i verkligheten..
Jag vill inte krossa alla tjejers drömma och förväntningar av sin kille, men listen up, det e bättre att vara förberedd på det värsta än på det bästa.. För händer det bästa så blir du överraskad och glad, händer det värsta, yeah well screw that, du förväntade dig det, och på så sätt blir smärtan mildare..


Visst, jag har varit med om vissa stunder och dagar då jag bara har liksom känt :
"Detta känns rätt, det måste vara rätt," eller "Han är den rätta, och jag kommer se till så att det blir vi två"..
Men om det trots allt, inte blir ni två, lyssna här :  If its not meant to be, then its not meant to be, and its not even worth the pain och the struggle..
Min kompis sa till mig igår : I dont believe in "meant to be", well if he doesnt believe in meant to be, then he doesnt believe in "us forever", then he believes that everything has its end...

Jag gillar hellre att säga  "Everything has its beggining, and the end... WE MAKE THE END ! "


//  Ooover & OoouT    / a.h

.-* You gotta get some selfconfidence !

Publicerad 2010-08-16 03:03:53 i Allmänt,

- Shululuuu !

Palla att jag är så seg när det gäller uppdatering!
Lovar, from here on, ska jag uppdatera miiiiiiiiiinsta lilla jag gör, som just nu tillexempel så har jag precis lagt undan boken , Äntligen icke-rökare, av Allen Carr !
Grymt bra bok det där... Tänt min cigarett och glöden.. ja den ... glöder?

Vill bara påpeka. Boken är perfekt, och hur bra som helst, men själva poängen med hela boken är att man ska röka som vanligt under tiden man läser boken, sedan när man har kommit till sista sidan, så kan man fimpa ciggen ! Mycket bra taktik faktiskt...
Nu lite update :
Har umgåtts med mina underbara vänner, tjaajjoor , ni e underbara, kan inte sätta pris för er alltså !!!!
Dessutom, som ni trogna läsare vet, så jobbar jag frtf i full rulle!!
Jobbat för det mesta och umgåtts med världens underbaraste efter jobbet..
Hade verkligen velat lägga uppp bilder och så, men inte just nu, jag lovar bilder kommer lite senare.. !!


Jaaaa... JUSTE , JAG TOG JU STUDENTEN I JUNII... hahaha, synd att jag nt uppdaterade då och berättade om studentveckan, för då var det igång ja , minsann!

Nej, hädanefter tänker jag faktiskt uppdatera jääääääätte mycket, OCH BY THE WAY, MY BABY IS BAAAAAAAACK !


OOOOVER & OOUT DOOLLZ.. // a. h

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela