ilooveyou

- Awwwwhee ! :)

Publicerad 2010-02-14 22:12:30 i Allmänt,

  • - Jag kan bara inte beskriva hur jäääääääävla gulligt sagt detta var !!
    Wallah, vet du ? Ingen har någonsin fått mig att känna mig så älskad som du får mig att känna just nu. Visst ibland, jag har bara lust att strypa dig o jag vet nt vad, men dem tankarna försvinner så fort jag tänker på hur du behandlar mig, hur du har behandlat mig, hur du har tagit mig, hur du ahr varit.
    Jag hoppas verkligen att jag kan göra dig lika lycklig ngn dag, lika lycklig som du har gjort mig. Under några dagar har du fått mig o känna mig mer älskad än vad jag har känt under mina 18 år , och det jag vill säga är : Jag tackar dig för att du har funnits där, accepterat mig för den jag verkligen är. För att du inte pressar och förväntar dig för mkt, utan att du tycker om mig precis som jag är..


Då jag blundar så ser jag dig, endast du dyker upp i mina tankar, 
Jag försöker förstå vad för vackert jag har fått i sitt liv. Skulle inte kunna tänka mig ett liv utan dig, vill aldrig släppa tagit om dig. Jag vill att hela världen ska veta hur vacker, underbar, härlig och att du har det vackraste leendet.

 Ett år utan dig var mer än jag trodde
varje dag höll jag på att falla isär
men det var något jag inte berätta
ens till dig, för jag ville inte vara till besvär
men jag insåg att jag inte klara av det längre
du kunde glömma mig lika lätt som jag kunde bli kär i dig
Jag vill att du stannar här hos mig för jag behöver dig, Du betyder allt för mig i mitt liv. Du är den stjärna som lyser upp min natt Så snälla lämna mig inte, för jag kommer aldrig lämna dig..!

En mening
Tre ord
Tolv bokstäver
Fyra vokaler
Åtta konsonanter
En betydelse

jag älskar dig
eller  vänta, jag menar
JAG ÄLSKAAAAR DIG

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela