ilooveyou

.-* I gotta keep on movin'

Publicerad 2010-01-10 22:11:19 i Allmänt,

 - Detta måste få ett slut.. Vet ni vad? Ibland kan folk vara riktiga idioter.. Ni vet, såna idioter som kräver så mycket av en.. Som förväntar sig alldeles för mycket.. Sånna idioter tåler inte jag.. Det finns säkert vissa som tar åt sig för dem har varit IDIOTER mot mig, meeeeen detta inlägget går till EN viss person ;
Du är ett svin.. Ett svin som inte ens borde finnas.. Jag hatar dig för allt du har varit till mig.. Hatar dig för allt du sagt.. Alla ord du sa som var tomma.. Ja hatar dig för att du stal mitt hjärta.. och mest av allt så hatar jag dig för att du förnekar allting..
Nu har jag inget att göra.. Folk börjar skolan imrn, men vissa unika människor gör inte det, DVS JAAAG! :D jag börjar på onsdaag!
Kom typ nyss från jobb.. Fyfan vad jag är TRÖTT.. anywaay, bJuder på lite bilder.. hahah


JAAA JAG VET, JAG ÄR SÖT .

.-* Uppdatering för tjejer!!

Publicerad 2010-01-04 21:07:15 i Allmänt,

- Detta går ut till all tjejer som fått sitt hjärta krossat av ett "svin". Gå inte och kalla honom svin, utan sitt ner, spola tillbaka och tänk igenom det hela! Var inte sur på honom, du måste tänka på hans vilja. varför han släppte dej. Om du älskade honom så var det väl för att han gav dej kärlek? Var det inte för att du fick något av honom som gjorde dej lycklig? Då gav han dej något! Tycker du inte att han förtjänar att få nåågot lika bra tillbaka? något som får HONOM att må bra! Det är väl inte rättvist om han bara älskar dej och älskar dej medans du sitter och njuter av all kärlek och han inte får något. Lyssnade du någonsin på allt han sa? På hans vilkor. På det som han sa att han begär av dej! Gjorde du för honom det som han bad om? Följe du hans regler? Gjorde du som han sa? Hade du tillräckligt med respekt för honom? Lärde du känna hans nerver, känslor, svagheter, brister etc. etc? Visste du att en kille som förändras lätt kan bli sitt gamla jag? Var du överlycklig över att han inte lekte runt längre? tänkte du på att du måste kämpa för att hålla honom sådär? Gjorde du allt det där? nu spola tillbaka en gång till och tänk, Svek du honom? Gjorde du något som gjorde honom arg eller besviken? eller lärde ni bara känna varandra jätte bra och du började se att ni inte kunde stå ut med varandra längre? näää näää, om han va otrogen med en annan tjej, tänk på varför! Hade han sex med henne? tänk. jag låg inte med honom.. (om du inte gjorde det så är det bara bra !!!!) leta efter anledningar. Föll han för en annan, tänk då: gav jag honom sådär mycket kärlek som han får av henne? tänk bara på allting och hitta orsaken, såra inte dej själv! Sitt inte och deppa, Ligg inte i sängen i flera dagar och gråt, har han sagt "det är över" "det funkar inte" så är det ingen ide att försöka, trots att du vill och kan göra allt för ännu en chans. Även fast du inte orkar leva med det, även fast du går runt med en kniv i hjärtat! skyll inte på honom! Säg inte att han sårar dej, För du ska gå vidare. Han var INTE ett svin, HAN VISSTE BARA VAD HAN VILLE HA, OCH HUR HAN VILLE HA DET...

.-* 2010..

Publicerad 2010-01-02 01:52:21 i Allmänt,

- Först vill jag börja med att säga: GOTT NYTT FREAKING ÅÅÅR. HOPPAS NI HAR HAFT EN UNDERBAAAR NYÅR OCH FIRAT DET MED ALLA NÄRA & KÄRA.
Nytt år, nya upplevelser,händelser & misstag! :)

Påtal om misstag.. Vissa kallar det misstag, jag kallar det läxor..
Vad hade vi varit nu om vi inte begått våra misstag? Om vi inte älskat fel personer? Om vi inte umgåtts med fel personer? Om vi inte gjort det vi egentligen inte bör göra? Vart hade vi då hamnat? Hade vi varit där vi är just nu?
Hade inte jag begått mina misstag, så hade jag aldrig lärt mig av dem. Hade jag inte älskat fel person så hade jag inte blivit så stark som jag är nu. Hade jag inte umgåtts med fel mäniskor, så hade jag aldrig vetat vad rätt människor för mig är. Jag tackar Gud för det jag har fått uppleva, för dem tårarna jag har fällt, och för alla misstag jag har begått.. Det har bara gjort mig starkare. Jag vet vem jag ska älska och inte älska, jag vet vem jag ska umgås och inte umgås med, jag vet vad jag ska göra för att må bra och vice versa..
Ibland känns det skönt att ha begått sina misstag, för att senare tänker man för sig själv, hur hade det blivit om jag inte gjort detta misstaget? Och så tänker man igen, ja men det lär jag aldrig veta.. MEN JO, när du begår ett misstag och märker det själv, så gör motsatsen nästa gång, och se hur det känns.. Det du trodde var misstag var kanske bättre än det "rätta"?.. Det jag tycker är rätt kanske ngn annan inte tkr är rätt och tvärtom. Vi människor är skapade på samma sätt, men med olika ambitioner, med olika mål, olika tankar och synsätt. Alla tycker inte likadant, därför ska man stå för det man tycker och säga som det är, VAR DIG SJÄLV, ALLA ANDRA FINNS REDAN !!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela