ilooveyou

.-* Sol, värme & gott sällskap...

Publicerad 2011-08-28 14:21:56 i Allmänt,

 - är det som kan göra dagen perfekt !!

Hadeel kommer snart :) haha vi har frtf inget liv..

förresten, jag såg en grymt bra film för två dagar sen.. Indisk men svensk textad film.. & det roliga är att jag bara såg mig själv spelas in ? Asså jag lovar, ALLT var så detaljerat MIG.. jag e typ sån cp som dampar för det minsta lilla o ska bråka för allt, <3 den e grymt bra så jag rekomenderar den ENORMT må jag sä'.. Den heter Break ke Baad. TITTA PÅ DEN !!  :)


Nu ska jag röja lite, o hinna vila en studn innan hadeel knackar på dörren. Puss på er söta <3

.-* Godmorgon!

Publicerad 2011-08-28 07:13:36 i Allmänt,

 - gutenmorgen!


Fy fan va roligt vi hade igår.. och det får ja betala för nu eftersom jag ska till jobb o har knappt sovit ngt.. jävla dodo. jävla min syster. jävla jag...


Nu kilar jag iväg till jobb.. hoppas ni sover gott.. (not) hoppas fan ni vaknar snart , nerkissade och alllt...


Pusss <3<3<3

.-* toyboy..

Publicerad 2011-08-28 00:32:19 i Allmänt,

 - e med dodo.. babblar om massa grejer.. vi planerar även inför bajram festen i malmö.. its gonna be a hell of a gr8 night.. nej nu ska jag vara med social... puss på er..


ps: jag är ingen leksak...

.-* down town..

Publicerad 2011-08-27 20:32:00 i Allmänt,

.-* Sitter på jobbet.. wiho, betalt för data tid.. ncncn om min chef bara visste om hur ofta jag somnar på soffan ( eller det vet hon fkt) en gg så kom hon in i lokalen, och ja typ låg och sov o snarka o dregla och allt det där, det enda som saknades var att jag skulle fisa ellr kissa ner mig.. dock gjorde jag nt det.. s¨å ja iaf, så hon väckte mej.. haha pinsamt? Men hon e så sööööt :)

Vatt med hadeel.. konstigt att jag o den bruden har så mkt att babbla om.. shiit asså.. våra batterier tar typ aldrig slut.. jag har nog hittat min soulmate .. hossam.. hejdå.. :P  hahah inget liv.. jaja så iiaf vi har bestämt att hon ska skilja sej från mohammed och jag ska skilja mej från hossam o sen ska vi leva lyckliga i alla våra dar :)

Svikare e hon.. typ när de click cigaretterna lanserades så skulle vi köpa de, men de var slutsålda i hela sverige.. och nu har den häxan svikt mej o köpt ett paket.. ni vet de ciggen som e vanliga i början och sen klickar man de så blir det menthol.. grymma e de assåå .. så det blir att röka en ikväll ;) haha ska klicka sönder den!!!


ps. hadeel jag vet att du läser detta , jag har INTE saknat dej .. ? :O
Nej, nu ska jag typ göra något vettigt.. puss på er <3

.-* and then he went like...DOOOH!

Publicerad 2011-08-27 14:47:36 i Allmänt,

 - Har nt sovit sen ja vakna? Och jag som la mig runt tre? SKJUT MIG I PANNAN.. så pinsam..

Nu ska jag iväg till jobb, blir att möta upp hadeel :) saknat den häxan!! Vi ska ha kul idag!! HAHA , puss på er alla <3

.-* VÄDER

Publicerad 2011-08-27 07:05:05 i Allmänt,

.-* Jag som älskar väder, DÖR för detta vädret!!! Massa med ösregn, åska och buller.. kan det bli bättre ?

 ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA!!!

.-* rykte..

Publicerad 2011-08-26 23:17:22 i Allmänt,

‎- Det finns ett rykte som går runt som säger att pojkar är starkare än flickor.. Oh! snälla, kan du bära en 7 kg bebis i magen i 9 månader? Kan du städa, laga mat och prata i telefon samtidigt? Kan du bränna din panna med locktången och inte klaga? Kan du gå hela dagen i klackar? Kan du gråta hela natten och sedan vakna upp nästa morgon som om allt är okej? Kom ihåg killar, tjejerna är bara hjälplösa tills nagelacket torkat. . ♥ - så roliga tider :) minnen .

.-* mobilblogg.

Publicerad 2011-08-23 22:27:03 i Allmänt,

- e i pilängen. Hade typ 1 timme ledigt så jag hann träffa dodo ett tag. Pratade & planerade lite sen stack jag o fixa det jag skulle få fixat:) träffade även en viss person som vi nt nämner här. Jaha nu ska jag njuta av den friska luften sen ska jag upp och lägga mej. Blir jobb tidigt imrn bitti. 07.00-16.00. Vill ha min lön? O by the way , comviq ljuger. Jag tankade mitt kort för 195 men jag betalar fortfarande varje gång jag går in på internet!!!! Godnatt och ha det bra så länge. Pusspuss oooooveeeer & ooooouuuuuttt // a.h <3

.-* TILL MINA KÄRA VÄNNER.

Publicerad 2011-08-22 22:28:17 i Allmänt,

Om du behöver en vän ( sms:a mig ),
behöver du ett gott skratt ( ring mig ),
behöver du en kram, ( kom förbi hos mig ),
behöver du låna pengar (Abonnenten du söker kan inte nås för tillfället)

.-* SVAR PÅ TAL

Publicerad 2011-08-22 15:58:44 i Allmänt,

-* Shuhuhuhulää :)

Svar till sanna:

Hej.. Vet nt vilken sanna du är med tanke på att jag känner flera.. vore väldigt trevligt o veta vem du är:P haha!
Jallafall.. jag vet att det finns copycats som snor mina inlägg och klistrar in det i deras blogg.. men vet du.. skiter fullständigt i det med tanke på att de lurar enbart sig själva & ingen annna.. Finns ju fkt flera som dig som har märkt vem dessa copycats e :) Tack för din kommentar !
Nu till annat :

Precis kommit hem.. ingen vet vart jag har varit förutom hadeel o abbe.. Wihooo & ingen ska veta förutom de :)  Iaf, idag ska jag bara slappa hemma.. oh va skönt det kmr bli.. fyfään =) Min hosta dödar mej by the way.. men jaja lite honung & jag e botad ( enligt mamma då alltså.. hon råkar ju var en Olegitimerad läkare.. HA HA AH ! ) Idag ska jag också städa min sketna garderob. hittar förfan nt ens en elefant där inne.. borde fan ta o skämmas som e 19 år och så slarvig.. Jaa.. Najlaa (syrran) o Darine (andra syrran) e i malmö nu, men de kmr snart hem & ska hjälpa mej.. belive me, jag behöver typ en armé för att få ordning på denna garderoben.. Sen blir det att ta upp sommarskor till vinden o ta ner resterande vinter/höst stövlar..

Hörs senare :)
Ps. I love you !Ooooveeer & Oooouuurrr // a.h <3

.-* FRESH !

Publicerad 2011-08-20 20:00:03 i Allmänt,

.-* Syrran & hennes dotter.. haha, celine (syrrans dotter, blev avundsjuk på sin mammas tatuering, så hon fick en låtsas ;) men sch.. säg inget..)
 & såhär går det när Hamza ( hadeels son ) får tag i min mobil ! :

.-* FUCK POLITIK!

Publicerad 2011-08-20 17:07:20 i .-* Muuuusiiiiiiiik :),

.-* Med vredet från israel, USA får fet makt
George Bush skiter väl I grabben där I Beirut
Står hellre på begravningen och gör en militär salut
FUCK USA OCH DERAS POLITIK!
Bomberna dom gjorde ba ett barn till invalid


.-* INTERNET

Publicerad 2011-08-19 11:07:11 i Allmänt,

 .-* Shulähopp, o godmorgon..

Anledningen till att jag nt har bloggat e för att mitt internet e bajs.. den har varit cp o den har nt funkat.. men nu har vi fått hem ett nytt modem, så nu funkar det :)


Nu blir det att ta en dusch , sen åka tll malmö o möta hadeel :) MALMÖFESTIVAL here we  come :)ps. jag o hadeel har inget liv.. o hadeel, sluta skratta, du e själv medveten om det :)


Puss på er alla :)

.-* Sunset in the dawn.

Publicerad 2011-08-15 01:12:07 i Allmänt,

 - Har haft en sjukt rolig dag.. o jag kmr nt ens ihåg vad jag har gjort? HAHA inget vettigt iaf.. förutom varit på relax med systrarna.. vi har inget liv :) & sen blev det lite mindre roligt.. men behöver nt dela med mej av de..

Snart e det fest.. hmm.. vad ska jag ha på mig? Skit ner er om ni tkr att jag e desperat.. :)

Blev en liten pratstund med nataliij också.. längesen.. Iaf, nu blir det bedtime o imrn shopping.. får se vad jag får med mej hem :)

Godnatt !

.-* Walk the path i've walked..

Publicerad 2011-08-14 14:46:39 i Allmänt,

.-* Innan du dömer mig: Ta på dig mina skor. Gå samma gator som jag gått. Bearbeta förlusten av människor jag förlorat. Orka med alla känslor och alla händelser som jag erfarit. Snubbla på alla stenar som jag snubblade på. Res dig alltid upp igen och gå precis samma liv som jag gjorde. Efter allt detta kan du döma mig eller mitt liv!

.-* Till dig min syster.

Publicerad 2011-08-14 00:11:51 i Allmänt,Till min syster

Till dig min syster - till dig som de kallar förtryckt och frihetsberövad, bakom dig står jag. De säger att du blott är en halv människa i min famn, men vet de inte att du är ljuset i mina ögon. Vet dem inte att jag lever för att se dig, om ändå bara för ett ögonblick.

Din slöja odlar hatet i deras hjärtan och din stolthet göder det. Men vet de inte att det är kärleken till din herre som får dig att skyla dig, och av kärlek står du rakt när de spottar dig i ansiktet?

Till dig min älskade syster - ditt svarta hår skulle förtrolla dem om de bara fick se det för en sekund, men du vill att de ska döma dig efter vad som döljer sig i ditt hjärta. Och för det är du deras manifestation mot det fria. Men vi vet att deras invändningar är rent hyckleri.

Res dig upp och säg dem att du aldrig kommer att överge din tro. Res dig upp och säg dem att du aldrig kommer att överge din frihet, för jag står vid din sida min syster.

Till dig, min enda syster - din lycka är blodet i min kropp. Sänk aldrig din blick för jag står vid din sida. Vet du inte att när jag ser sorgen i dina ögon så slutar mitt hjärta att slå och jag faller sakta till marken på vilken du står?

När de avvisar dig och utesluter dig så ska du veta att du är stjärnorna på min himmel och de är blott det mörka i bakgrunden. Vet de inte att jag skulle bestiga de högsta bergen bara för att komma dig närmre?

Till dig, min arabiska drottning - de förtrycker dig och kallar mig för din förtryckare. När ska de se att jag skulle ge dig månen och solen, och alla planeter och det som finns däremellan, om jag bara kunde.

Till dig, min saknade syster – en av dina tårar får marken att skaka av fruktan när den faller från dina kinder.

Vet dem inte, att utan dig så går jag vilse – så säg mig min syster, vem är det som inte är fri?

.-* ready to gamble ?

Publicerad 2011-08-13 17:59:36 i Allmänt,

 - Nu är min cheesecake klar och står i frysen.. den ska stå där i minst 5 timmar.. så det blir lagom tid till efter maten ; ) Toppade toppen med lite riven choklad.. får se hur det smakar nu hahahha.. brukar annars toppa det med citronskal o det blir myshket gott :)


Oo bilder. .

hmm.. my babiies. blev många koftor i olika färger till hösten. :(
.-* WORDS.

Publicerad 2011-08-13 16:17:47 i Allmänt,

 - shululuuu :)

1. jag har på mig slöja för mig själv & gud.. vaken för dig, dig eller DIG!

2. Hurfan jag stylar eller sätter på mig slöjan är MIN ensak och inte din, din eller DIN!

3. Vill jag ha på mig tajta kläder så har jag det, och vill jag nt så har jag nt det. Dock brukar jag nt ha så tajta kläder på.. men som sagt detta e frtf mellan mig och GUD ;) när du blir GUD, så slå mej en signal tack..Oh har fått mitt paket :D dööödligt.. nu ska jag packa upp grejerna, och sen ska jag baka cheesecake.. eller bakar man cheesecake förresten? nja..nja.. jag ska iaf göra cheesecake.. vbilder kmr sen. PUSS PÅ ER

.-* TRAGISKT.

Publicerad 2011-08-12 07:11:06 i Allmänt,

.-* godmorgon.. eller äckligmorgon.

JAG HATAR MORGNAR...

men det finns en positiv grej i mitt lvi.. fick mitt paket igår.. & jag o hadeel har inget liv..

TACK & ADJÖÖÖ , iväg mot jobb ;(


Ooover & Ooooouutt // a.h <3

.-* SWEDISH SUMMER.

Publicerad 2011-08-11 06:53:51 i Allmänt,

INSTALLERAR SVENSK SOMMAR
███████████████░░░░░░░░░░░░░░ 44%KLART
Installationen misslyckades. fel 404 : Årstiden ej hittad. Årstiden är inte tillgänglig i ditt landJa vet att jag har varit skittorr... har fkt nt haft så mkt tid för o blogga.. :O ey omg... mitt hjärta har åkt nu :( palla :(

 & förresten... nej jag e nt dum i huvet.. utan jag ha jobb.. drf jag e uppe nu.. jaja nu ska jag CYKLA iväg... Notera: C Y K L A 

.-* Out of control..

Publicerad 2011-08-07 23:50:58 i Allmänt,

-* Guten kväll.. HAHAH, dö !
 Har ni märkt så fult väder vi har börjat få? Nejnej, nu är det fram med hunter stövlarna! :O
PALLA!!!!.. snälla ge mej utvisning tills nästa "sommar"... gärna till jamaica.. eller aiya napa.. eller alanya.. eller VAR SOM HELST!!!

Min dag började med jobb från 7.00-21.00 :) & där slutade den! Träffade en kompis efteråt och sen stack jag hem till kvällsmaten..

På jobbet chillade jag som vanligt med hadeel.. vi två har kommit fram till den underbara slutsatsen : Vi har inget liv.. typ ärligt talat o rakt på sak.. I N G E T   L I V ! förstår ni??
Smsade med dodo & totee idag.. bruwwdar bruwdaar.. glad jag e för toote :) hon har kommit in i Halmstad o ska nu läsa affärsekonomi, TUMMEN UPP för genier!!

Nja nja.. oj juste , ni kanske vill ha bilder på min mat.. Yes i know att ni vill.. AHA , vi böjar med:

Först skärde jag botatizarna (potatisarna) i runda bitar, smorde formen med smör, sen satte jag ett lager botatiz , ett lager av köttfärsen (bild kommer där nere) och ett lager sås.. and so on.. och längst upp ost : ) sen in i ugnen tills den får en fin färg.. beror ju på hur bränd ni vill att den ska vaa också :) (bild under)
ResultatRullat klart vårrullarna:


Bild på när ja friterar vårullarna o på köttfärsblandnngen.. o botatizarna zom kokar:)Klara vårullar :)


Sen gjorde jag en arabisk efterätt: ) grymt gott :DNu e jag hungrig.. GUTEN NATISHEN..

Ooooveer & Ooouuutt // a.h <3

.-* Mona lisas leende..

Publicerad 2011-08-05 12:50:34 i Allmänt,

.-* Godmiddagiichen :)

Hahaha , ni ska få veta vrf ja har skrivit mona lisas leende.. ja e skit torr...
 har precis kommit hem från tandläkaren.. har blekt mina tänder, BLEV SKITNÖJD.. o drf kmr jag få ett mona lisa leende.. HAHAHHAHAHA så torr... akta er ingen bad er läsa.. iaf , nu e mina tändoooor (tänder) vita o det känns skitskönt.. o röka ska man sluta med wihooo :)

Iaf, nu ska jag in o fixa min deg så jag kan göra mini vårullar till iftar (kvällsmaten) , idag avbryter man fastan 21.15 ungefär, så ja ska ba förbereda maten och sen vid åtta lagar jag det :) Tänkte göra en annan rätt. vetifan va den heter, men de e typ kött o grönsaker med potatis sen gör jag min egen sås som e gjord av mkt mkt mkt kryddor, sen sätter jag in det i ugnen med ost längst upp.. jajaj ni ska ffååå bilder.. jag råkar vara grym på att laga mat ;)

ajaj.. nu ska jag in o göra degen o sen börja rulla vårrullarna :)

Adjööö :)

.-* The blessing is all around us..

Publicerad 2011-08-04 15:06:06 i Allmänt,

.-* Bad update.. bad bad bad..

Njaa.. har väl nt gjort så mkt.. Ska berätta dag för dag :

Lördag 30/7: Sista dagen på HBG-festivalen. Där träffade vi hamodi som kom från malmö, gick runt lite & så, sen träffade jag en gammal vän från hbg.. ska nog nt ta o berätta namn överhuvudtaget...vissa kanske kokar;) Vi gick runt och pratade lite o så sen så skulle jag hem så han följde mej till Tivolit där jag mötte upp djävulen som skulle köra mej hem eftersom syrran tog bilen o körde utan mej:O PALLAAAAAA.... Anyways blev en runda till svalöv och dagen efter ¨åkte vi tbx hem :)

Söndag 31/7: Helt ärligt.. den dagen har ploppat ut ur mitt minne så jag kmr verkligen nt ihåg vad ´jag gjorde :O

Måndag, 1/8 : Det var första ramadan dagen och jag jobbade från 15.30-21.00. Efter jobbet åkte jag och träffade världens bästa kock.. Han lagade mat & så , vi åt tillsammans och sen åkte jag hem. Tog på mej och körde sen till lund där jag träffade världens bästa abbe & maysa! Vi var ute hela natten tills abbe skule börja sin fasta, :) sen körde vi hem :(

Tisdag 2/8 : Åkte & plockade upp Maysa från malmö, sen körde vi hem till mej o käkade, efter att vi hade käkat körde vi till malmö där vi träffade abbe och hade kul som vanligt:D Var också ute tills fastan skulle börja så abbe körde mot MC och sa till killen att det snart e dags för fastan o att han måste få sin MAT NUUU.. o det fick han...Efteråt åkte jag och maysa hem till mej iigen o pratade lite o så, sen la vi oss o sov, och dagen efter när jag skulle till jobbet åkte hon hem :( 

Onsdag 3/8:
Jobbade och sen gjorde jag ingenting :)

Idag ska jag också jobba och jag e typ skithungrig :) Idag kmr hadeel o ska äta här så det kmr bli niiiiceeeee


Nu ska ni fkt få bilder på det jag hade fått hem, har äntligen hittat sladden till min mobil :O


Min söta kattunge <3
Det jag fick hem :

Långklänning, o jag dör för mönstret:)
OCH NU TILL DET BÄSTA AV ALLT !!

Ooooveeer & Ooooouuutt // a.h <3

.:)

Publicerad 2011-08-01 11:16:35 i Allmänt,

.-* R A M A D A N M U B A R A K
┊  ┊  ┊  ┊
┊  ┊  ┊  ★
┊  ┊  ☆
┊  ★

.-* Bless this month. .

Publicerad 2011-08-01 00:47:00 i Allmänt,

.-* Gudkvällishen.. skit seg e jag med bilder, lägg av jag kom nyss hem..

Om knappt 2 timmar blir det början på den första Faste-dagen.. Ramadan är här!!! för er som nt vet :

Ramadan (arabiska: رمضان) är den nionde månaden i den muslimska kalendern och den heliga fastemånaden, som är en av islams fem pelare. Genom att från gryning till skymning helt avstå från mat, dryck, sex och rökning ska muslimer som deltar i fastan lära sig tålamod och ödmjukhet och öka sin medvetenhet om det gudomliga i skapelsen. De ber till Gud (arabiska: Allah) mer än vanligt och önskar då förlåtelse för gångna synder och vägledning för att leva rättfärdigt och rena sig själva genom avhållsamhet och goda gärningar. Alla förväntas uppträda väl, ge allmosor (zakat), högakta sin familj och undvika våld, ilska, avundsjuka, småaktighet, girighet och ryktesspridning. Ramadan är också en tid för festligheter då familjer, släktingar och vänner träffas för att bryta fastan eller äta senare måltider tillsammans.
(wikipedia.se)  bara kopierat rakt av.. så mycket lättare än att ja ska sitta o skriva o försöka förklara..

Anyywayys.. nyss kommit hem ... nu blir det att ta MIN sista cigg för alltid.. önska mig lycka tilll =)

RAMADAN MUBARAK !

.-* Ramadan Mubarak! Må ni få en välsignad Ramadan insha'Allah :) ♥
”För varje Koranvers du läser tillräknar Allah dig att du läst HELA Koranen en gång.”
Snacka om generöst specialerbjudande :-)
"Vi tackar Allah swt för att gett oss chansen att fira denna heliga månad"Oooooveeer & Ooooouuuttt // a.h <3

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela