ilooveyou

.-* When we struggle with the evil...

Publicerad 2011-02-24 15:57:49 i Allmänt,

 - Heejheej :D
Är på tåget mot Sthlm :) 
 Har haft tenta o det gick åt helvete.. anyway, historien jag skulle skrivit kommer nu... med tanke på att det kmr bli ett fööööööööööööör långt inlägg så börjar jag med att klistra in Myzi petterssons egna berättelse, och senare  skriver jag det jag vill skriva.. vi kör på det sålänge.. Denna historien e grymt bra asså... SÅ LÄS !! 


Av: Myzi Pettersson  


Allt började med massa misstag i mitt liv. Jag var en vanlig svensk tjej, umgicks med vänner som kanske inte var de bästa tjejerna. Man blir ju som man umgås och det är jag levande bevisa på. Mina tjejkompisar tog mig ofta på fester, vi var ofta ute på discon och inte tänkte jag på vad som skulle hända mig i mitt nästkommande liv, jag visste inte att det fanns ett helvete och ett paradis. Jag trodde inte ens på Gud i den åldern (Starfallah) ..

Men tider förändrades, efter allt svek från mina kompisar, allt för många festande dagar och många morgnar med ångest började jag tänka på mitt liv. Jag tänkte på hur livet började, hur livet såg ut, hur vi människor kom till, hur djuren, havet, solen och alla växter fanns på jorden. Men fortfarande trodde jag inte på någon Gud, för enligt mig så kunde man inte tro på något man inte sett.

Sedan under gymnasiet fick jag nytt umgänge och detta var kompisar som inte festade, som satt hemma och gjorde det bästa av sitt liv. Som inte drack alkohol, som inte hängde med killar, tjejer som bara umgicks med vänner som var bra. Detta var mina nya vänner och ordspråket som säger "Man blir som man umgås" fick min verkligen att inse att det är så.

Mina vänner pratade ofta om Gud. Hur mycket det älskade Gud, att de var underlägsna jämfört med Gud och att de respektera och lyssnade på Guds ord. Jag fick då en tanke "Hur kan alla mina vänner tro på Gud, men inte jag?" Det kan ju inte vara alla mina vänner det är fel på, utan på mig.

Jag började studera Islam lite smått, på nätet och under skoltid började visa läsa Islam på religionslektionerna. Jag blev mer och mer intresserad, och jag insåg mer och mer att Islam var den rätta religionen och Koranen och profeten Mohammeds (Frid vare över honom) Sunnah stämde över med vad jag började tro. Jag insåg väldigt fort att Koranen hade så många under, som i sannerlighet stämde över med det livet vi lever.

Islam blev mer och mer en del av mitt liv, snarare min livsstid. Jag började be till Gud, fast jag då inte ens hade konverterat. Jag lärde mig suror från Koranen, lyssnade på Nasheed och föreläsningar på internet och insåg att detta var ett liv jag var lycklig i. För första gången i mitt hela liv hade jag hittat en lycka, och det var genom Islam. Islam blev min enda tro och hopp och det gjorde mig aldrig tveksam.

Den 20 oktober konverterade jag över till Islam och det var den bästa dagen i mitt liv. Det var som mitt liv började om på nytt. Många fråga mig "My, vad fick dig att byta religion till Islam?" Mitt svar var: "Jag bytade inte religion, utan jag hittade tillbaka till min rätta." SubhanAllah jag tror alltid Islam har funnits någonstans i mig, jag har bara varit en av de vilseleda som inte insett den rätta tron.

Som sagt, vad jag vill säga till alla här ute är. Gå inte efter det dåliga kompisarnas beteende, utan hitta ett folk du trivs att leva med. Bra människor som påminner dig om Gud och som har ett gott beteende. Var aldrig med någon som du kommer skämmas över på domedagen.

Barak Allahu fiki Ayah och må Allah vägleda dig på den rätta och sanna vägen Islam. Och InshAllah må fler inse denna sanna väg innan det är försent. För vi vet aldrig när domedagen kommer, endast gud.
Amin.

.-* Time passes by...

Publicerad 2011-02-23 23:11:45 i Allmänt,

 - heeeeej !!


Jag har fortfarande inte fått ihop historien om en viss person, drf kmr ja nt kunna blogga om det ida, men jag lovar er, så fort hon har mejlat  mig historien så ska ni få en del av mina tankar..

nu blir det sova och imorgon blir det tenta och sedan sthm :D Swwwweeeeeeeeeeeeet stockholm :D


Oooover & Oooout // a.h <3

.-* Namnlös..

Publicerad 2011-02-23 16:12:28 i Allmänt,

 - Shululuuuuu...

Sitter i skolan.. har precis haft tenta genomgång... Rätt så lärorikt..

Igår när jag skrev så tänkte på att jag ikväll skulle blogga om något intressant.. Så iaf, jag var inne på facebook idag, och såg precis den personen som ska vara en källa till mitt blogginlägg.. Subhanallah, precis den jag letade efter.. Ni får se ikväll vad jag tänker blogga om.. Men en sak är säker, det handlar bland annat om fördomar..


Väntar på att syrran o diana ska komma till malmö så de kan komma o hämta mej så vi kan köra vidare..

Har inget för mig nu så antar att jag ska fastna på :


 VILL HA SOMMAR TACK !


Oooover & Oooout // a.h <3

.-* Framtiden är ljus

Publicerad 2011-02-22 23:03:20 i Allmänt,

 - Heeeeeeeeeeeeeeeeeeej :D

Lite off.. men har haft massa andra saker o göra..

Snart bär det av mot sthlm.. Japp japp :D
anyways, har tenta samma dag som jag åker, dvs på torsdag :(
Imorgon ska jag bara ha tentagenomgång vilket är ganska bra för min del med tanke på att jag nt har fått in så mkt i huvet av konventionssamlingen, Wiho, brainiac.. jallafall....

Du kommer till en tid i ditt liv när du inser vem
som betyder något vem som aldrig gjorde det vem som inte kommer
att göra det och vem som alltid kommer att göra det. Så oroa dig inte
för människor i ditt förflutna. Det finns en anledning till att de
inte finns med i din framtid.

Ja. den meningen säger ju mkt om det jag tänkte skriva..
Hur kommer det sig att folk alltid klagar på det de har? Okej, jag klagar också, o jag önska verkligen att jag kunde gå efter mina råd.. men det kan jag dessvärre inte så jag nöjer mej med att ge er råd och en liten push framåt..

Man ska aldrig klaga över hur "dåligt" man har det, inte heller på hur dåligt man mår.. För vet ni en sak?
Det e vi som bygger upp vårt liv... det e vi som trycker ner oss själva, och det är vi i högsta grad som får oss själva att må dåligt... Jaa.. nice teori.. vill nin veta vrf?
Istället för o klaga påp hur "dåligt" man har det, så ska man faktiskt ta o se saker o ting från het andra perspektiv o tänka på hur bra man egentligen har det jämfört med andra.. Tänk på de barn, de unga som dör varje dag innan de ens har hunnit uppleva hälften av det du har upplevt? Allt kanske nt e bra minnen, men det finns bra minnen, och är det för det mesta dåliga minnen så är det nog det som har gjort dig till en kräsen liten kärring.. Dåliga minnen/händelser gör dig STARK... Vänd på det hela.. har du förlorat ngn du älskar?? Well guess what, det e livets natur, o jag vet att just den processen är en börda, en hård situation som man ibalnd nt tror att man ska ta sig ur.. men man tar sig ur det. man tar sig ur allt.. vissa saker tar längre tid.. Det jag vill komma fram till är, hur svår situation du sätts i ska du aldrig tappa hoppet om dig själv, för tappar du hoppet så förlorar du allt.. Tro det eller ej, men det finns en andledning till att dåliga saker händer, och det e nt att gud vill straffa dej, eller att du nt förtjänar att ha det bra, utan det e för att bättre händelser ska drabba dej.. Kom ihåg, After rain comes sunshine, and this sunshine will only shine for you, as long as u keep ur head up and have faith..
Och, klaga inte på hur dåligt du mår, för klart som fan att du ska må dåligt om du ska vara negativ! Var tex nt ledsen över att din "partner" var ett kräk som sårade dig, var glad över att du till slut fick reda på vad han egentligen är för person, var glad för de roliga dagarna och minnena ni har tillsammans, och mest av allt, var glad över kärleken ni hade mellan er och över kärleken ni spred runt omkring!!!


BE HAPPYYYY

Oooover & Ooout // a.h <3

.-* Early morning...

Publicerad 2011-02-18 08:59:00 i Allmänt,

 - Goooodmoorgon!

Rätt så pigg fkt..
Ska ta bussen snart till stationen där jag möter Ernesa och Lina..

detta e nog de kortaste o tråkigaste inlägget ngnsin.. hahaha

Pussssss


Ooover & Ooout // a.h

.-* You want the truth? I'll give it to you ! : )

Publicerad 2011-02-16 22:20:53 i Allmänt,

 - för alla er som har fått en fel uppfattning :

Nej, jag är
singel.. Nej , jag är inte lebb.. Nej, jag dejtar ingen just nu =) 

Baaby som ja brukar nämna i bloggen är nt min "kille", beat it !

Elller, jag kanske INTE är singel, o jag kanske är LEBB, o jag kanske dejtar ngn just nu eller några... Va har du med det o göra lillen ? :)


Pusspuss..

Oooover & Ooout // a.h <3

.-* you make my life complete. <3

Publicerad 2011-02-14 19:09:59 i Allmänt,

- Glad alla hjärtans dag på er !!!

Vare sig du firar den själv eller med någon, så ska du ta vara på den tiden..
Firar du den själv, så finns det säkert en klok anledning bakom det hela. Antingen är killar/tjejer dumma nog att låta dig fira denna dag själv, eller så har du bara nt hittat den som verkligen förtjänar dig på denna dag.... Men det komemr så småningom ska du se!
Till er som firar detta med ngn, Ta vara på det! Er tid är för värdefull för o låta den glida förbi. Skratta, gråt o njut av tiden ni har varandra.. vill nt låta negativ, men man vet aldrig när allting tar slut !

Idag så skulle jag egentligen till mina kusiner, men, det blev tyvärr nt så. Åkte till elgiganten o lämnade in min mobil ( i hate u damn phone!! )  sedan träffade jag på dodo.. Vi gick på en dejt tillsammans (MC) ;) Ja, och om vi e så desperata? herregud..
Anyway.. vi tänkte köpa rosor till varandra, men jag tkte rosen var för dyr för henne o hon tkte detsamma så vi sket i det, HAHAH ! Ännu mer desperat som jag är, så tänkte jag googla fram några rosor o sätta ut de här på bloggen för o leka att jag har fått de av ngn, men när jag väl kom hem, då låg ngt på min kudde, som nog förgyllade mitt liv :) 
Duuuuuuuuuuuuuuuuuuuu eee föööööööööööööör underbar!! Men vi skulle ju nt fira alla hjärtans dag juu ?? Jaha, så stod jag här som en cp o nt har köpt ngt tillbaka, mhhhmm.. så generös e jag !
Jag vet nt vad jag ska säga eller göra för o bevisa hur jävla gulligt detta var :$ aww baaaabbyyyy, (L)

ajj laavvee jooo !

Nu ska jag ligga i min säng o tänka.. hihi ..

Ooover & Ooout // a.h <3

.-* Its a life desire..

Publicerad 2011-02-13 20:26:26 i Allmänt,

 - Shullaaahoopp :D

Vad gör ni ? Allvar, fan va kuuuul :D
hahahaha ., iaf, sitter hemma.. helt kalabalik har det varit.. pallar nt folks liv asså ?
Vad tjänar folk på att snacka skit? e ni sjuka i huvet eller vadfan är det med er?
Grooooovt synd om er alla därute som strävar efter er egen lycka, genom att bringa olycka till andra.. eller, till en viss person; Du kommer aldrig komma åt denna personen... Har aldrig gjort, o det kmr du aldrig göra..

Vet ni vad jag hatar ? Skitsnack..
finns så mkt skitsnack här i världen...
Till alla er som läser detta ;
Nej jag blev inte nerskcikad till libanon för o bli bortgift,
Min pappa hade aldrig låtit det ske ;D

En till sak;
Ni har nt med hur jag klär mej o göra.. Ni har nt me om jag röker o göra, ni har nt med om jag dansar me killar o göra, Its my life, so get ur own,please!!

Pallar nt folks snea blickar på dansgolvet, jag vet att era blcikar betyder ; "Damn, i wish i had something 2 give"
Weell, låt mej stolt presentera detta för er; jag rör mig hur jag vill, när jah vill och som jag vill. Framför dig, framför min pappa, min mamma, mina bröder, och framför HELA VÄRLDEN !! Att ni har sneat totalt på livet ger er nt rätten att försöka förstöra andras! Oj juste, var väldigt nära på o glömma o säga detta; Ni kommer aldrig åt mig, hur länge ni än försöker.. Visst jag kanske nt har "er frihet" jag får nt klä mej me en mini kjol o ge mej ut på stan med e 15cm platå klack mitt på dagen, eller ha på mej jeans som formar både min fram och bakdel, men jag vet att oavsett hur mkt ni försöker förstöra mig så har jag alltid min familj vid min sida! Detta utesluter såklart vissa släktingar ;D
O en till sak som irriterar mej e; Folk klär sej med pattarna hängande ut, med en klänning som e kortare än mina boxer, och de har ändå öga att sitta ner på tex , fester, bröllop o sånt o snacka skit om hur folk dansar o hur folk klär sig? Ursäkta, men sen när blev du den nya profeten? Naa,aah, jag e muslim, min gud e ALLAH och min profet är MOHAMMED, p.b.u.h ! I aiiint letting u in my life. ..
Eller, hur omoget är det nt när typ 50åriga tanter ser en tjej med sin kusin, och sprider runt ryktet så att det till slut blir så här " Vi såg den tjejen gå ut från en svensk killes lägenhet, och hennes hår o allt var heeeelt förstört" Aboooooooooooowwwwwww lust o sätta en bomb i erat huve asså.. ( Nej jag är inte terrorist.) Hej jag heter ayaah och jag är ingen terrorist, (Citat; My name is Khan, som by the way är en sevärd film ;) )

Ett råd från mej till alla er människor därute ; Ni är unika, det finns absolut ingen som är som DU. Lev ditt liv, lev det rätt.. Behåll din självrespekt, och vad du än gör, gråt nt över att folk är idioter och sårar dig, tänk förfan på din dyra mascara ;) 


Oooover & Oooout // a.h <3

.-* Long time no see

Publicerad 2011-02-11 12:19:43 i Allmänt,

 - Godmorgon..
Jupp, vaknade för en stund sen :)
Jag ska snart upp o klä på mig o sånna grejjer o sen sätta mig på tåget för o träffa Andrea.
Vi ska prata om Hanouneh och Svensk reggae... Vad e bättre än reggae? Asså efter arabisk ångest, dans musik ? :)

Jaha, så åker Hannouneh til Jamaica imrn :/ Varför hänger nt jag med? Jo, för jag har nt diskuterat rätten till privatliv med min pappa än.. Hahah ! Men det kommer så småningom..not ! .
Vad jag har hittat på?  Hm.. har faktiskt haft tid o fundera över vissa grejjer.. Behövde verkligen det..
Det har varit skönt o sånt...

Snart sätter jag mig på tåget mot Sthlm.. eller snart o snart.. om 13 dagar. men ni som känner mig vet nog att jag reda har packat HAHAHA nej okeej jag skoja.. nt så överdrivet.. Funderar på att sticka o hämta ut biljetterna också ;D Vi får se vad jag hinner med idag...

Ohh, jag har så mkt o göra.. Måste fixa bilder tíll affischerna för Helsingborg mot rasism.. Muahah.. sätter ut de här också så ni kan se..
Btw, har hämtat ut min kamera..
Okej söta små spioner, nu ska jag lägga mig igen en stund innan jag sticker, ska träffa Andrea runt fyra tiden,

Godnatt !:P LMAO.
Oooover & Oooout / a.h <3

.-* Ensamheten

Publicerad 2011-02-02 18:06:50 i Allmänt,

 - Jag är så rädd för ensamheten, wallah, ni anar nt ...
Jag är rädd att ngn gg vakna o nt hitta ngn bredvid mej..
Inte hitta ngn som kan trösta mig när jag behöver tröst,
Jag behöver ngn som gråter med mig.. Någon som skrattar med mig..
Min familj är det bästa som har hänt mig. Min baby tillhör såklart min familj !
Mina vänner är också en av det bästa som har hänt mej, nt alla men vissa, och ni vet vem ni är..
Tack för att ni finns för mig när jag behöver er, och fölr att ni bryr er om mig..
Jag älskar er, och min kärlek till er är oändlig.Jag mår nt bra, det e just nu jag behöver er.. :)

Pusss...

Oooover & Ooout // a.h <3

.-* When words isn't enough..

Publicerad 2011-02-01 17:21:14 i Allmänt,

 - Shululuu..
Kom hem för en stund sen fkt...
Var i malmö.. Nej jag ska nt berätt vad eller med vem jag var där, sååå mkt av mitt privatliv får ni nt ta del av.. Dock kan jag säga att det kommer med tiden då jag berättar vem baby o allt dedära är :D

Anyways.. påväg hem fick jag en sms-avisering och min nya data hade kommit.. wihoo.. nu sitter jag o fixar lite med den.. Im in love.. Förlåt baby, men jag tror nog jag e kär i datan ist för dig HAHAHAHHA puss på dig beejjb
 <3
Jallafall, nu ska jag fortsätta pilla på datan och förmodligen, som vanligt, förstöra den :D  wihoo, smarta jag!! :D

Puss på er sötnosar !

Oooover & Oooout // a.h <3

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela