ilooveyou

.-* When you miss me, admit !!

Publicerad 2011-01-31 23:26:21 i Allmänt,

 - Här är faktiskt ett bevis på att Dodo AbdelAll saknar mig.. Ska fan börja me utpressning. DENNA BILDEN SKA UPP I AFTONBLADET!!!!
Och nejneeeej, hon erkänner att hon saknar mej, o sen säger hon nej ja saknar nt dig.. Dubbelmoral ncncncn jag vet att du saknar mej, ska jag lägga in bilder på alla sms o kärleksbrev du skickar? Nt ens min man skriover sånt till mej.. !!!

.-* SÅ FÖRBANNAD

Publicerad 2011-01-31 19:08:51 i Allmänt,

 - Jag e SÅÅ FÖRBANNAD. asså !!!!!!
Som ni vet så har ja suttit o pluggat VÄLDIGT LÄNGE NU.. o ja blev klar med arbetet, o gick för o äta . Tänkte att ja äter,vilar lite sen går igenom den.. När ja skulle gå igenom den, så eftersom denna äckliga äckliga fula äckliga 10tums datan som ja snart ska bränna upp har förmågan att markera texten av sig själv, så gjorde den det och ja råkade ta bort allt. Tryckte på ångra, men den äckliga ångra knappen ÅNGRADE INGENTING.. Denna datan ska ångra att den jävlas med mej ja svär! Jag e jätte sur, och förbannad o ledsen!!! Men pga många saker, som ja tyvärr nt kan dela med er för tillfället..
Anyways.. nu ska jag ta o skriva mitt arbete PÅ DEN ANDRA DATORN TACK.. hörs sen!
Jag e jätte sur så ja ska nt skriva puss på er!!!


Oooover & Ooout// a.h

.-* Sweet package.

Publicerad 2011-01-31 12:45:19 i Allmänt,

- Shululuu..

Skulle egentligen till skolan idag, men försov mig så sket i det helt enkelt : )

Var och hämtade mitt paket.. Mkt bra grejer.. Som ni vet så är jag skofetischist:D 4 par skor, 1 par ska lämnas för de var nt såååååå fina som de såg ut, och ett paket som innehöll Parfym :D  Nice nice.. Inväntar mina böcker, som FORTFARANDE nt har anlänt.. Och min kamera.. my sweet camera.. Är frtf på lagning :( Drf kan ja nt fotta det jag har fått hem, för orkar nt fotta med mobilen och sen överföra o sånna grejjer.. de e mkt lättare me kameran.. haha

Nu tänker jag fkt plugga, DET VAR VÄL PÅ TIDEN. så vi hörs lite senare ikväll. Puss på nosen sötnosar <3

Ooover & Ooout // a.h <3

.-* Hard to let go..

Publicerad 2011-01-30 11:27:36 i Allmänt,

  -Godmorgon :D

Hoppas ni har sovit gott ? :) Det har jag fkt gjort, dock hade jag behövt en ledig dag idag, men tyvärr ska jobba :(
Jag e verkligen skol-och jobbtrött.. Men tror att det e bara för att det har blivit för mkt den senaste tiden :/ crazyyyy.. Anyways.. Här kmr en bild på Carrie Bradshaw, gryymt snygg med stil. Diggar hennes garderob.. mhhhmmmm...walk in closet e det bästa!  Iaf, ang. bilden, Diggar hennes frisyr håårt, dessutom behöver man nt alltid platta håret o slita på det, utan det e fint krylligt  också.. Kan tänka mig att det e assnyggt med platt med,mmmhhh.. e nog kär i bruden... :)

Nu ska jag in och äta kyckling till frukost.. Vill ni ha? Joina mig vetja! :) 

Im into short haircuts ;)


Pusss
Oooover & Ooout // a.h <3

.-* Dont wait ..

Publicerad 2011-01-30 03:35:15 i Allmänt,

 - Godkväll.. elr .. Godnatt? asså nt typ att ja ska sova godnatt.. men asås på morgonen sejjer man godmorgon, men nu e det ju natt.. så GODNATT

anledningen till att jag har varit så inaktiv e fkt pga att jag har haft jäätte mkt plugg ! Verkligen.. Som ni vet så skulle min kära broder köpa en ny dator.. Japp jag klickade hem en data precis.. Blev fkt ganska nöjd..

Ohh.. ja e så utsliten o trött, och babyy gör livet värt att leva! Vad hade jag gjort utan dig?

Så skötn jag har haft det nu när ja nt har haft kontakt me vissa personer :D  Undviker det också med andra ord!!

Nu svider mina ögon o mitt hjärta tjatar på att ja ska lägga mej o vila.. så nu gör jag det..

BTW NIMA, JAG SKA DÖDA DIG ahhaha!! Asså ja svär .. den människan e sköön!:)


Nu ska jag iaf ligga o smsa med folk :D SMSA MEJ SNÄLLA? OMG ja skojja? palla att ni nt skrattar??? SKAFFA HUMOR PEOPLE..
nej ja skoja, jag ddiggar er mina stalkers..

PUSS OCH GODNATT HETNOSAR.

Oooover & Ooout // a.h <3

.-* My reality is your desire

Publicerad 2011-01-28 17:14:55 i Allmänt,

 - Hejhopp!:D

Anledningen till att ja nt bloggade igår var fkt för att mitt tröga envisa internet fick för sig att sluta fungera.. MEN ENDAST PÅ MIN DATA!!! Så irriterande..
Vill ni veta vad som mer e irriterande? Att jag och shqipe stack till möllan iförrigår och skulle käka.. Så ville vi ha kebab i baguette.,.mm.. så hade de inte baguette, så vi ba liksom okey ta i pita bröd då.. SÅ VA DT VÄRLDENS MINSTA PITA BRÖD.. OMG ASSÅÅÅÅÅÅ , typ han hade lagt först sallad, sen sås,sen på toppen MAX 3 bitar kebab :S JA FICK FLIPP.. så det slutade med att vi stack därifrån fortfarande DÖDSHUNGRIGA och skulle ta bussen till lilla torg o besöka vår nya bästa vän MAX.. men vi hoppade på fel buss och hamnade i Videdal! Palla?

Men vi gav nt upp.. vi hoppade av i videdal och väntade en kvart på bussen sen begärde vi oss mot MAX och tillfredsställde våra behov, och MAX's kassa behov.. oohh va gott... och nu har jag varit sugn på max jätte länge.. Och dt ska hjärtat mitt tillfredsställa inom kort!!

Över till annat.. Asså jag orkar nt med detta vädret??? :S Orkar verkligen nt? Jag vill gråta.:( Och inte nog med de... ja läste i tidningen att det kmr vara Extrem kyla till Mars..Asså lägg av? AV ALLA LÄNDER I VÄRLDEN SÅ SÖKTE MIN PAPPA ASYL I SVERIGE.. no hard feelings people, men jag vet att ni också stör er jätte mkt på kylan.. Vad tror ni då jag gör? Som kommer från ett land där kyla är 29+ grader?? 

Nu ska jag lägga mig och vila lite , för att på månda börjar jag 8, vilket betyder att jag ska vakna sex.. HAHAH jaa ni undrar säkert vrf jag vill vila NU när det e fredag bara för jag börjar tidigt på månda.. Här e svaret: JAG VILL!
muahaha.. asså erkänn min humor e endå bäst.. skrattar åt mina skämt o grejjer.. Jamen ursäkta mig, om ni börjar skratta åt de så kanske ja slutar skratta åt de??

Har ju som ni vet fått min lön.. Tänker verkligen nt skriva hur mkt, för ni kmr tro att jag e Kissie #2.. Men 2siffrig lön iaf :)  Var på en liten snabb shoppingrunda idag, fick hem 2 par jeans och en tröja..


Jag behöver en ny data? Och det ska kära brodern köpa till mig nu i veckan, Så brodern min, om du läser detta: HELST EN HP, MED INBYGGD WEBCAM OCH MIC.. SAMT ATT DEN HEEEEELST SKA VARA 15+ I SKÄRM ;) Finns på elgiganten.se. , och broder.. du vet väl att de har Ipad också?? Som jag gärna OCKSÅ vill ha tsm me datan.. Jag äslakr dej.. hahahaahaah


 


palla mina krav.. Nu ska jag smsa med bejbi.. Hörs senare ikv..

Puussss

Ooover & Ooout // a.h <3

.-* It's a great feeling

Publicerad 2011-01-26 23:28:45 i Allmänt,

- Hej hopp !!
Jag o Noha har försökt ladda ner en film nu i flera timmar.. va störigt assåå.
Jag e jätte trött.. :( Kan ni fatta att ja ska vakna 6.30 imorgon ?? Fastän jag e i malmö så ska ja vakna tidigt.. Detta e hemskt jag svär ?

Omg.. Asså jag har sååååååååååååååå glömt att berätta vad som hände mig och shqipe förrigår?

Måste verkligen berätta, och det gör jag när jag kommer hem imrogon, o ligger i min säng o tar de lugnt o grejer.. Men tills dess får jag tyvärr avsluta er prenumeration på mitt liv :) HAHAHA ja tkte fkt det va kul !!
Puss små söta.
PS. jag älskar dig !
DS.
Oooover & Ooout // a.h <3

.-* Awesome :)

Publicerad 2011-01-26 20:36:58 i Allmänt,

- Shululuu :)

Ouff, kom ÄNTLIGEN fram till mina kusiner..
Har varit i skolan.. Först hade vi föreläsning från 13.00-15.00 och sedan från 15.15-17.00. Den första föreläsnngen var såååååååååååååååååååååååå tråkig. Ville verkligen börja gråta :( HAHA o ja somna, o hadeel som vanligt ska capture that moment och sååååklart sätta ut på facebook.. HAHAH

Iaf, tog bussen till Rg, sen stack ja o fulingen noha till MC och åt.. Palla så mkt ja äter :S Helt otroligt..

Jag som skulle träna me nima idag,, HA HA HA ..årets skämt, o året har precis börjat!! :O

Iaf , nu blir dt lite plugg, sen film med fulingen sen sova o vaaakna väldigt tidigt imrn.. Denna datan e cp, ska byta till min.. Puss påå alla er sööta..

Ooover & Ooout // a.h <3

.-* FRA-Lagen?

Publicerad 2011-01-25 23:48:52 i Allmänt,

 - Kanske lite sen ute med att säga detta men;

JAG ÄR SÅÅÅ EMOT FRA-LAGEN!

Godnatt :)Oooover & Ooout // a.h <3

.-* I've become my greatest dream

Publicerad 2011-01-25 23:25:30 i Allmänt,

 - Heeeeyyssaann... Palla mitt liv asså..

Jag mår bra just nu :D
Har suttit o pluggat i evigheter.. Vet ni vad?? Mina räkningar är uppe i halsen på mej, men shit va saftig lön :p Har iaf beställt boken "Konventionssamling i mänskliga rättigheter och humanitär rätt" Dessutom fick jag hem Clapmans bok Human rights och Lagboken 2010 upplagan. Palla att jag ska ha både 2008 och 2010.. Ska nog sälja 2008 upplagan..
Som om ngn vill köpa denn yani.

Jag saknar mitt hjärta..
Och jag e sugen på max.. igen..
Och jag e sugen på Glass..
Och jag e sugen på mkt..

Och sist men nt minst, jag saknar ett liv..

Muahah... nu ska ja fortsätta plugga.. Puss på er :)


Ooover & Ooout // a.h <3

.-* your heart belongs to me

Publicerad 2011-01-25 20:04:56 i Allmänt,

 - I 'll be ur dream , i 'll be ur wish , i'll be ur Fantasy...
I'll be ur hope , I'll be ur love , Be everything that u need......
I love u more with every breath
TRUELY , MADLY , DEEPLY
I'll be strong , I'll be Faithful , cos I'm counting on:
A new beginning , A reason For living & A deeper meaning

your love is like a bird with golden wings ; flies into my heart and sings :)

Jag älskar dig. Det är du & jag mot världen <3


Ooooveeer & Ooout // a.h <3

.-* Bara för abbe ! <3

Publicerad 2011-01-25 01:03:10 i Allmänt,

 - Har nt somnat än.. Vilket är bra , för ja hann iaf gratta mitt hjärta, miiiiiiiiiin sööööta lilla abbe..
Wallah du e den underbaraste vännen jag ngnsin har haft o kmr ha..
Önska hela världen kunde vara som dig, det hade blivit sååå mkt enklare då.
Du är en underbar person och förtjänar det bästa !! Skrev till dig på FB snabbt, för ville bara hinna med. Tänker nt skriva det längsta inlägget på facebook för att alla ska se vad du egentligen betyder. Jag vet att du redan vet vilken plats du har i mitt hjärta, och denna plats tar ingen! :)
Jag önskar dej ett underbart liv och hoppas på att få se dig lika lycklig varje dag, som du är nu !
Glöm igår, lev idag, och be för imorgon ! Jag äääälskar dig beejb ! <3


Du är den
som får mej att le
du är den
som jag ser upp till
du finns alltid där
när jag behöver dig.
Jag hoppas du stannar
kvar hos mej för jag klarar mej                                                                          
inte utan digOoover & Oooout //a.h <3

.-* I miss the time

Publicerad 2011-01-24 21:58:38 i Allmänt,

 - Jag saknar dig. Jag saknar oss..
Varje gång ja läser ditt sms, så rinner tårarna ner.. Men det e dags att lägga det bakom sig..Har kollat på flera Simpsons avsnitt.. Ochhhhhhhhhh om det e barnsligt??? Det e kul och Homer e min förebild, mmmmmmmmmmmmmmmm dooooooonuts.. Iaf, nu ska ja titta vidare.
Puss på er alla..


Ooover & Ooout // a.h <3

.-* Turn around...

Publicerad 2011-01-24 18:36:23 i Allmänt,

 - Hejheej :D
Nu har jag fkt varit dutkig.. Klarade att sita på föreläsningen och anteckna väldiiigt mkt , sen iaf så stack jag hem och la mig, och nu har jag fått ig lite sömn.. okey jag vet jag e mytoman, MKT SÖMN.. såå skönt :) Ja ska upp och äta ngt nu, sen ska ja fixa mina naglar och kolla på simpsons..


Asså.. ni förstår. Jag har nt fått hem mina böcker än, drf kan jag nt plugga, det e drf ni nt tkr att jag har ngt liv förutom, sova, äta, titta på film/serier..

Ooover & Ooout // a. h <3

.-* Dying inside.

Publicerad 2011-01-24 06:57:07 i Allmänt,

 - Ohh, jag vill sova :( Detta e orättvist !!!

Ja svär, kmr gråta snart så trött som jag e.. TACK GLEE som höll mej vaken halva natten :(Oooover & Ooooout // a.h<3

.-* When hell turns into ice.

Publicerad 2011-01-24 05:40:18 i Allmänt,

-  Godmorgon..
Hur många är uppe en sådan tidig morgon?
Ja vet inte hur ja lyckades vakna.. Pigg o gla' kexchokla' , med tanke på min diet så e ja fkt sugen på choklad..HAHA men nej ja ska nt :D

Iaf. Nu ska ja in o duscha o grejer , sen vänta på att shqipe o lina smsar mej o skriver vakna, för de har fördomar om att ja kmr försova mej.. bara för det, JA SKA VÄCKA DE NUUU.. jajaj.. nu ska ja iaf röra på mig..


O en till sak: när helvetet fryser till is, då kmr jag förlåta dig för det du har sagt ! Jag har sagt mitt, och du har sagt ditt..

haa en underbar dag, Puussspusss :)

Ooover & Ooout // a.h <3

.-*My heart can't possibly break when it wasn't even whole to start with

Publicerad 2011-01-23 21:53:14 i Allmänt,

 - Shululuu :)

- Ligger i sängen o har typ kollat the half episode of Glee :) Japp, No life, indeed my friends ..
Anyways.. imorgon har ja skola klockan 8 :( vilket tyvärr innebär vakna tidigt för min del :( Ta tåget kl.7.24 där Lina baby ivrigt väntar på mig o hjärtat mitt Shqipe:)
Har blandat ihop min dietshake, och den är klar för take away till skolan imorgon..
Vet ni att jag har varit mätt sen ja åt kina mat? K A T A S T R O F .. men med tanke på hur mkt jag åt... MÖJLIGT..
Iallafall.. Ni som umgås med mej o sånna grejer vet att jag slutade röka ett tag :)  Jag var sååååååå duktig att jag totalt fimpande ciggen.. Men nu mina kära vänner kan jag stolt presentera detta för er: Jag har blivit en rökare igen :D  Ueeeew dt kändes skit äckligt o röka igen.. Men bara för o irritera en viss person, som DESSUTOM bär skulden för att jag blev en rökare igen, och därmed bär skulden för om jag dör av lungcancer började jag röka igen! Jag har dig att tacka.. TACK SÅ MKT !!!

Okey, enough with the drama..
Nu ska jag fortsätta titta på fler avsnitt av Glee och sedan ska jag lägga mig..

PS. För att irritera dig ännu mer: Shiit, denna cigg som jag håller i just nu smakar UNDERBART.. ehh what to say.. Revenge tastes good :)  Menthol cigarettes is the shit. SO IN.Oooover & Oooout // a.h <3

.-* And i've hurt myself by hurting you

Publicerad 2011-01-23 01:01:18 i Allmänt,

- Har suttit och kollat på filmen A Walk To Remember, och lyssnat på låten Christina Aguilera- Hurt om och om igen..

Denna text går inte ut till min pappa, denna går ut till DIG.. Du sa att jag skulle se dig som död, det e precis det jag gör just nu..
Förlåt för att jag inte var den personen du ville att jag skulle vara.. : / Men.. jag lovar.. Du kommer aldrig se mig mer igen !
 
Seems like it was yesterday
When I saw your face
You told me how proud you were,
But I walked away
If only I knew what I know today
Ooh, ooh

I would hold you in my arms
I would take the pain away
Thank you for all you've done
Forgive all your mistakes
There's nothing I wouldn't do
To hear your voice again
Sometimes I wanna call you
But I know you won't be there

Oh, I'm sorry for blaming you
For everything I just couldn't do
And I've hurt myself by hurting you

Some days I feel broke inside
But I won't admit
Sometimes I just wanna hide
'Cause it's you I miss
And it's so hard to say goodbye
When it comes to this, ooh

Would you tell me I was wrong?
Would you help me understand?
Are you looking down upon me?
Are you proud of who I am?

There's nothing I wouldn't do
To have just one more chance
To look into your eyes
And see you looking back

Oh, I'm sorry for blaming you
For everything I just couldn't do
And I've hurt myself, oh

If I had just one more day
I would tell you how much that I've missed you
Since you've been away
Ooh, it's dangerous
It's so out of line
To try and turn back time

I'm sorry for blaming you
For everything I just couldn't do
And I've hurt myself..
By hurting youOoooover  & Ooout // a.h <3

.-* As long as i live

Publicerad 2011-01-23 00:36:20 i Allmänt,

 - As long as i live, i will do everything to keep you and everyone else out of my life. Today, Tomorrow and until the day i rest in peace. .:)
Im now moving on.. Im taking the step into a new life, a life where YOU AND ME doesn't exist. . And.. for the first time in my life, i feel like i've made the right decision.. :) I'm moving on.. I hope u can do the same :)

Godnatt allihopa :)

Oooover & Ooout // a.h <3

.-* The past doesnt belong to the future?

Publicerad 2011-01-22 20:34:29 i Allmänt,

 - Heeeey :D

Nyss kommit hem från syrran.. Snor internet från grannen , höhöh, men jag har faktiskt sagt till honom att jag behöver internet lite, så jag fick koden så jag kunde ansluta :D
  Hederlig tjuv..:D

Stack som ni vet till China Palace.. Ohh.. assåjag vet nt vad jag hade varit utan kina mat ? Elr jo jag vet, typ 20 kilo smalare !!! :O Hahah, nu ska jag nt lägga all skuld på kina mat, för att mitt beroende av chips och fanta är lika skyldiga till min fetma kropp som jag har! Och den kroppen ska Nima trimma ;)  Vet ni vad jag tänkte på idag när jag åt? Tänk om jag gifter mig med en jätte religiös man.. och han nt låter mig äta ngt som nt e halal slaktat? Betyder det då att jag e tvungen att lära mig o laga kinesisk mat? Eller tkr ni nt då att jag borde gifta mig med en kille från Kina men som dock är muslim? ;)  Hoppas på att hitta en sådan man!! :D  Eller ursäkta mig, det finns ju inga män här i världen, så får väl nöja mej med en såkallad "man" istället :) Angående min rubrik..
Mitt förflutna vill jag helst inte dra in i min framtid.. En viss person som tillhör mitt förflutna fortsätter att kontakta mig.. öhh. jag e väldigt trött på detta och wallah jag kmr fan byta nmr! Dessutom blev en viss person mitt förflutna igår, och med detta säger jag : Jag kommer aldrig släppa in dig i min framtid igen.. ALDRIG ALDRIG som du själv sa ;) Jag kommer verkligen INTE ångra mig, har hittat ngt som gör mig glad..


Nu vill jag avrunda detta inlägg med några bilder jag tog på gamarna när vi åt, :


g
Nu ska jag göra ... jag vet nt vad? haha..

Avslutar detta inlägg med ;
You belong to my past now.. : ) so long !

Oooover & Ooout // a.h <3


.-* Im the master of your heart.

Publicerad 2011-01-22 10:39:27 i Allmänt,

-Godmorgon:D

Nu ska jag och systrarna ner till China Palace o käka.. elr nt NU NU NU, utan runt 11.30-12.00.. Ska bara in och duscha sen klä på mig sen sticker vi.. :)
Ja ska nog nt äta lika mkt som ja brukar, ska göra me bantning.. HAHAHA. yeah good luck! Nej men seriöst, mina diet shakes har legat hemma hos mig i över 2 månader utan att ja har använt de.. Nu är det dags för mig att börja med de.. Men ohh.. kina mat :( Okey vi kör såhär, bantningen börjar imrn HAHA..

Puuss söötnosar
Ooooveer & Oooout / a.h <3

.-* i will live my life, with or without you

Publicerad 2011-01-22 00:56:51 i Allmänt,

- Heeeeeej:)

Jag har försökt sova i flera timmar nu.. men det går nt..
Har så jävla ont i huvudet, mina ögon svider (ni vill nt veta vrf) och har verkligen jätte ont i min mage..
Dessutom har jag jätte mkt som svävar i mina tankar just nu.. Hur fan blev det såhär? Och hur fan kunde du sjunka så lågt och säga sånt till mig när du nt ens hade den minsta lilla aningen om dina tankar och det du trodde var sant?? Jag kan säga dig en sak: Jag e nt den du tror att jag e .. Du har fel uppfattning, därmed fel tankar! Och ja, jag säger till dig ÄN EN GÅNG, du sjönk väldigt låg, och jag skiter i om du tkr det e respektlöst eller inte, men det gjorde du och jag kan fortsätta säga det till dig hundra ggr per dag :)


Nu ska jag kolla på filmen Bandslam.. Har inget liv numera än filmer och serier..

Puss


Oooover & Ooout / a.h <3

.-* Happy endings only exist in fairytales.

Publicerad 2011-01-21 20:21:37 i Allmänt,

 - Hejhej ..
Sitter hos syrran, så lika bra att jag utnyttjar chansen o bloggar :)
 Angående rubriken.. Det e sant, enligt mig.. Det finns inget som heter ".. och de levde lyckliga i alla sina dar" Lycka kommer inte varje dag, After rain comes sunshine.. But the rain has to come first :)
Hmm.. har bara några tankar i huvudet som jag tänekr dela med mig :

Du var med mig igår, och du gav mig flera löften jag inte borde ha trott på. Du sa från första början, vi lever och dör för och med varandra, jag älskade dig från hela mitt hjärta, något jag aldrig gjort förut. Jag älskade dig merän vad jag någonsin kommer att älska ngn ..men på en dag och en natt, lämnade du mig, och jag är rädd att jag mister livet på riktigt. Vilken känsla, att den du en gång älskade så mkt kunde kasta dig sådär, och den du en gång offrade allt för vände och gick. Jag öppnar ögonen och ser all sorg kastas över mig och jag ser mina drömmar krossas över mig, och denna känslan tär mig i bitar.
Du var med mig igår, och du gav mig detta löfte: att du alltid kommer stå vid min sida.. Hur kommer det sig att du inte finns här nu ? Hur kommer det sig att istället för att du ska stå vid min sida och få mig att le, ger mig en stor sorg, ett stort sår i hjärtat, och massa tårar att fälla ? Vad hände med löftet? Var de bara ngt du sa? 
Du lärde mig att älska och leva för dig, men att lära mig o glömma dig var något du glömde att göra.. ? Nu lever jag på de minnen jag har som tiden inte har fått mig att glömma än.. Men detta är mitt öde, som inte kommer att ta slut!! Vilken skön känsla.. Att verkligen få se hur folk är.. Hur roligt folk har egentligen `? Och du säger att jag lekte med dig? Du sålde min själ! Du sålde allt. Jag önska du kunde ha sålt det för pengar, men du sålde det för tårar. .
 


Det var det med att lita på folk.. Jag är så dum att jag verkligen fortsätter lita på folk trots allt.. Men jag SKA ta mig ur detta.. JAg ska ta DIG ur mitt liv.. Du e ute..
 Oooover & Ooout  / a.h <3

.-* Smile even if you feel the pain

Publicerad 2011-01-21 15:22:11 i Allmänt,

 - Shululuu,
Dålig update i know.. Men kommer ni ihåg när jag sa att Com hem äntligen hade fixat driftstörningen? Ja, det hade de, I NÅGRA TIMMAR, sen slutade mitt internet funka igen.. Har ringt de och de sa att de skulle skicka ett nytt modem.. Vet verkligen nt när den kommer..

Iaf.. Gårdagen såg ut såhär:
Jag försov mig så Lina fick hoppa av i Landskrona och vänta tills jag kom.. Sedan tog vi nästa tåg och kom fram till malmö runt kvart över ett...
Kämpade oss igenom att läsa alla busstabeller för att se vilka bussar som körde till Mobilia och åkte dit för att lämna in min kamera som har gått sönder :( FÖR HUNDRADE GÅNGEN. Sedan stack vi in till köpcentret och shoppade lite.. Fick med mej smycken och sånt, och en jätte söt One piece i gråfärg :D  Ska googla fram en bild och visa er.. Dessutom har jag redan beställt en One piece i rosa från ABC-gruppen haha ! Jätte söta tkr jag att de e!
Fina ringar också D:
Sedan yrade vi rundor som frågetecken i malmö och tog tåget till hbg.. Dummade oss i Hbg lite, och sedan stack jag hem och Lina tog bussen till HÖGANÄS. hahaha, hon försöker alltid få folk att tro att hon e från hbg, Men nej det e hon inte !!


Just nu sitter jag i skolan och bloggar, och när jag har publicerat detta inlägg ska jag börja på en uppgift ... Vår föreläsning om Juridik och mänskliga rättigheter kopplat till Folkrätten slutade precis och den var fkt intressan! Lina har åkt in till stan med Noor, och jag o shqipe är duktiga och sitter i bibblan för att få något gjort..

Snart ska vi hem, och vi har fkt hållt oss från att äta skräpmat, utan jag ska börja på min diet, berättar nt hur, utan ni får se resultat sen D:  .. om något år elr så. HAHAH !

Nu ska jag plugga..
Puss på er sötnosar <3

Såhär såg den jag köpte igår ut, men min är inte långärmad:D Jätte söt! Lägger upp en bild på den rosa när jag får hem den :)Oooover & Ooout // a.h <3

.-* When i see a smile on your face, my heart starts to beat again

Publicerad 2011-01-19 18:55:53 i Allmänt,

-Tjoolahoppsan!

Saknat mej? Aww så söööta ni är ! :D

Nu har com hem änligen fixat till driftstörningen som har funnits i mitt område, nu kan jag blogga och better up, LADDA NER NYA AVSNITT WIHOO.. tänker nt säga vad för serie för ni kmr bara mobba mej som shqipe o lina gjorde, och det var inte kul :(

HAHA.. idag träffade jag mina älsklingar som jag har saknat SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ MKT !! som vanligt stack vi o åt först på pizza hut, Och sista gången vi äter ute, för vi leker rikemans barn o slösar våra pengar på mat!! Uhh
!

Efter pizza hut besöket åkte vi till kårhuset och fixade våra Meceant kort, och sedan stack vi på vår föreläsning. När föreläsningen var slut stack vi upp till bibblan och pluggade lite sen tog vi bussen till centralen o tåget hem.. Ohh så skönt det var att äntligen komma hem, för jag har saknat min serie ! JA DET HAR JAG!?

Nu kommer lite bilder på pizza hut, på lina, på mej, och på en rolig grej vi har utanför vår skola.. Det e typ en stoor askkopp där vi ska fimpa våra cigg.. o ngn ändrade F:et till ett P.. så det stood PIMPA HÄR ist för FIMPA HÄR .. AHAHAHAHHA Ja tkt det var skit kul? om ni nt tkte det var kul så tkr jag ni borde besöka mej så ja kan sprida lite humor? . Just call meee HAHAHA Ohh jag har saknat att dumma mej på bloggen o bussar o tåg.. Förredten på tal om det.. På bussen mot skolan träffade vi på en Fransk tant som var sååå söööt, och som lärde mig lite franska uttryck.. wihoo J'taime mon cheri.. hoppas jag har stavat det rätt också.. Puss mina cheriis

DETTA VAR DAGENS HÖJDPUNKT !

Oooover & Ooout / a.h <3

Gästbloggar

Publicerad 2011-01-17 22:07:50 i Allmänt,

LINA HÄÄÄÄR, min älskling aya kan inte blogga för hennes internet funkar inte. Ha det bra så länge :)

.-* Dance, like it was your last day !

Publicerad 2011-01-16 20:36:19 i Allmänt,

- Godmorgon ?
Ja, ja vakna precis.. jag har fkt legat o sovit bort halva dagen , berättar vrf sen :D

Jag hade jätte kul på bröllopet fkt.. Ohh, Fatima var vacker mashallaaaaah!!! Jag ska sätta in bilder på mej o fifi, på mej o Fatima (fifis syster nt bruden alltså) på vad jag hade på mig hahah? Iaf, vill ni höra ngt chockande? Vanligtvis brukar jag gå in i ett bröllop med ett par klack, och sedan brukar jag byta om till ngt utan klack så jag kan dansa..Denna gången gjorde jag INTE det.. Asså det kändes såååå skönt att dansa i dessa skorna, och de var såååååååååååååååååååååååååååååå bekväma.. Det var riktigt bekvämt att dansa i de faktiskt.


När vi var på bröllopet så ringde min bror och berättade att hans fru hade åkt in till BB, eller kallas det så? Iaf hon är gravid och skulle föda..
Kom hem runt 2 tiden, la mig runt sex för jag snackade med Hjärtat och sen la jag mig. Runt 8 tiden på morgonen väcker min bror mig och säger att Diana (hans fru) har fött en lite flicka som väger 3kg och 500gram och är 51 cm lång. Hon fick längdn från Mamman och absolut INTE från pappan hahahah!
 Mashallah! Han skickar en bild, och ungen var såååååååååååå söööt asså !!

Så jag stack upp, väckte resten av familjen, berättade nyheten och sådana grejer, ringde hjärtat och berättade, och sedan har jag legat och sovit, tills nu?!?!?!?!? shit!!

Iaf, hoppas ni har haft en lika händelserik dag som mig. Här kommer lite bilder. Kommer tyvärr bara bilder från mobilen än så länge. Min kamera gick ju sönder i fredes, så jag fick låna min brors.. och jag har nt sladden till den :)
Puss på er sötnosar :) <3

Jag vet inte hur fatima kom in i bilden? :p


 jag e ju nt lite tjock?                                      skorna e o dööööö för !


Oooooveer & Oooout / a.h <3

.-* Enjoy your self

Publicerad 2011-01-15 13:22:53 i Allmänt,

- Goodmorgon:D

Jaaa, det e morgon för mig med tanke på att jag nyss har vaknat :D

Blev en jätte lång dag igår heehhe
Först var jag i skolan o gjorde argumentationen, sedan stack jag hem, bytte om och körde iväg till Malmö med mina föräldrar, Fifi, och Fifis mamma:D

Körde till S:t Paulis Kyrka där examen skulle hålla hus, wiho, tror ni inte alla sneade mig för jag hade slöja och befann mig i en kyrka? Anyways.. Studenterna fick sina examen utdelade och syrran är nu en utbildad socionom, Awesoome, Wuuunderbaart :D


Efter det stack vi tjejerna till Sultan och åt, Heba, (fifis syster) hade ringt de en vecka innan och gjort specialbeställningar heheh :D  Vi var ute och firade studenterna och sedan rullade jag hem, haha syrran stannade kvar i malmö för de skulle ut senare igen och fira den ordentligt utan mej :( hahhaahah!

När jag kom hem så var ja jätte trött, snackade lite med en gammal vän, haha hade kul fkt, sedan la jag mig och jag vaknade nyss?:O

Tog tyvärr inga bilder på mej sj, för jag orkade helt enkelt nt.. ahaha!
Idag blir det bröllop, men oh det e så olikt mig att jag nt har planerat vad jag ska ha på mig än? Helt sjukt ? :/

Nu ska jag in och duscha, sen ska jag fkt försöka hita ngt o ha på mig.. Står emellan 4 klänningar, vet nt vilken än.

Hoppas ni har haft en bra fredag? Puuss på nosen !


Oooover & Oooout / a.h <3

.-* Keep your head up

Publicerad 2011-01-13 19:24:56 i Allmänt,

- Goodkväll:D

Nu har jag typ depp-kollat på alla Förhäxad avsnitt.. Ohh dt var tider va??

Heheh , håller på att ladda ner Sabrina. Jaa, jag tkr den serien e bra, vadåååådååå? Ska börja med vodoo på er läsare, Muhahahahaaaa :p Neej skojja bara..
Nu ska lilla (lilla o lilla) jag lägga mig för imorgon ska jag har en examinations argumentation.. Och det betyder att jag ska vakna klockan sex.. Wiihoo. efter argumentationen ska jag till Kyrkan på syrrans examen, och efter det ska vi ut o fira det :)

Hoppas ni har haft en wuundebar dag, nu ska jag lägga mig oc drömma om argumentationen.. och vet ni vad jag ska argumentera EMOT? HEDERSMORD.. uscchhh hatar folk som hedersmördar i Guds namn.. Skam !!

Hoppas ni har en trevlig kväll och jag bloggar imorgon från skolan och berättar hur argumentationen gick..

Puss sålänge mina söta småå..

Oooover & Oooout / a.h <3

.-* Folks okunskap om Islam!

Publicerad 2011-01-13 14:37:30 i Allmänt,

 - heey :D
Anledningen till att jag inte har kunnat skriva på min blogg är för att det var ngt fel på blogg.se ? Vet inte hur många av er som drabbades ?
Iaf, now im back anyways!

Igår gjorde jag fkt inte så mkt.. som jag sa till er så har jag inte varit ledig på evigheter, så igår var första dagen så jag bara låg i min säng och gjorde ABSOLUT INGENTING. Ni anar verkligen inte hur skönt det kändes.. ? Sedan var Yasmin här, så jag och hon stack och passade min systers barn, hehehe, hon städa och jag laga mat, sen tillbringade vi resten av vår kväll på Nintendo Wii.. Spelade Super Mario Bros. hahaha, asså det var såå kul o knäcka alla !!! Så grym jag e på det alltså!!


Vet ni vad som gör mig riktigt förbannad? Förutom Hedersmord alltså??
Att man är så inkompetent och så respektlös att man gör en film om profeten och förnedrar religionen Islam. Inte nog med det, så kränker de vår Älskade Profet p.b.u.h. och förväntar oss att vi ska buga och tacka?! Snälla. När de river vår koran och lägger hundskit på den och publicerar ut det? Eller när de ritar av Profeten p.b.u.h. som homosexuell? Som en rondellhund? Asså de måste verkligen skoja ?! När fan har folk kränkt Kristendomen?!
När har vi gått ut i media och kränkt kristendomen?? Varför har folk sådana fördomar? Varför är folk inkompetenta skitstövlar som inte ens har en aning om vad de pratar om, men dock har de förmågan att dra alla muslimer över en kam? Jag har väl inte med extremisterna o göra? Det har inte någon muslim med o göra. Islam har inte ens medf extremisterna o göra, sedan att de dödar i Allahs namn är en sak, men att tro på det de säger, och på all propaganda som sprids om islam är en helt annan !!!

Jag bojkottar Danmark från och med idag! Har verkligen inte emot danskar, för jag vet själv hur många danskar det ALLTID finns på demonstrationer, varje gång jag har varit på demonstrationer har alltid danskarna varit många och stått vid Muslimers och Invandrarnas sida!! Jag gillar verkligen danmark för de goda de gör, men dock måste rätt vara rätt och fel vara fel!
Jag vet att jag inte gör skillnad, men min tanke är god!

JAG ÄR EN STOLT MUSLIM!

Ps. Jag saknar petra :( baaabyyy ! <3<3
Oooover & Ooout // a.h <3

.-* Enjoy life as long as you can!

Publicerad 2011-01-11 21:49:19 i Allmänt,

 - Godkväll!
Hoppas alla har haft en bra dag?
Själv har jag haft en suuper dag förutom att jag typ vaknade klockan sex och tog tåget klockan sju.. än en gång, TACK LINA..
Hihi.. Jag lämnade in Linas arbete, fixade om min Essä och skickade in den. Nu ska jag bara invänta tills kalenderbladet vänder till den 19januari och jag börjar skolan igen:)
Idag när jg hade gjort klart allt detta, så träffade jag Ernesa på Centralen, vi följde Drenushe till hennes skola, Wiihoooo hon ska börja skolan, haha så sööt, hon var så glad och nervös ! Allt fixar sig höörredu!
Iaf.. Sen stack jag och Ernesa och syndade, dvs vi åt kina mat tills vi spräcktes! Ouuff !
Vi pratade om sååå mycket, om allt som har hänt denna tiden..
Väl i malmö träffade jag och Ernesa en SMUTS.. förstörde vår dag typ :/ Strax efter det snackade jag med Sara i telefon och hon berättade vad som hade hänt:(  Baby, i feel so sorry for u.. hatar honom av hela mitt hjärta, en jag är jätte glad för din skull och jag är väldigt stolt över att din mamma står vid din sida babyy ! <3<3

Sedan stack jag och Ernesa till centralen för att möta upp Albu för hon var på tåget påväg in till malmö:)
Jag hann dock inte träffa henne med tanke på att mitt tåg kom, men det fixar vi en annan dag, som till exempel när lönen kmr ;) Wiihoo, Shopping center, HERE WE COME.. 

Snackade med Hjärtat och vi redde ut ett par saker, sen däckade jag direkt.. ohh jag sov som en stoock!
När jag vaknade så kollade jag på filmen Easy A.. Riktigt bra film, VÄRD ATT SE ! Rekommenderas !

Och nu sitter jag här och bloggar..
Ni anar inte hur trött jag är? Allt jobb, allt skitsnack har verkligen tagit på min energi ! :/ 
En sak är saker: Jag drar mig ur detta skitsnacket nu och villl inte ha ngt med ngn o göra mer om ni ska hålla på med sånna barnsligheter. Jag har massa annat för mig än att fokusera mig på att lyssna på vad ni snackar för skit om mej och sedan att jag ändå till slut hamnar i mellan två parter utan att veta sanningen.. Utan att veta vem som verkligen talar sanning och vem som har sagt vad? Detta är löjligt och jag orkar nt mer :)


Imorgon funderar jag på att ligga hemma i min säng och göra ABSOLUT INGENTING.
På fredag tar min syster Examen och blir äntligen en Legitimerad Socionom..wiho?! :) Så vi ska till kyrkan antagligen på morgonen, och sen ska vi äta middag.. senare mot kvällen ska jag hon och hennes vänner ut och fira deras examen..
På lördag blir det bröllop i Helsingborg.. Jätte kul faktiskt, älskar sånt HAHA ;) K O K A alla ni som klagar på sättet jag dansar, bara för att jag kan shake what god gave me, and you cant, doesn't give YOU the right to talk shit ;)  Och juste, angående det där.. Har du en sak att tycka om
sättet jag dansar, eller sättet jag gick ner med röven på ett visst bröllop framför din familj så säg det till mig? Jag gillar att dansa , och jag kommer fortsätta att dansa:D
Och nej, jag dansade inte för att irritera en viss person, jag dansade FÖR ATT JAG ALLTID DANSAR ! och jag gillar det ;) THATS IT ! iaf, nu ska jag göra jag vet inte vad? några tips? haha..

Ha det bra sålänge mina söta småå !Ooover & Oooout / a.h <3

.-* You are damaged..

Publicerad 2011-01-10 21:50:40 i Allmänt,

 - Heej !

Sorry för den dåliga uppdateringen.. Igår var den värsta dagn jag har varit med om.. Seriöst, den värsta!!
Kunde nt tänka kunde ingenting, och minst blogga !

Igår gjorde jag nt mkt.. Jag var på jobbet, sen kom jag hem, och det var då allting började..
Jag är slutkörd, jag svär på allt, riktigt slutkörd..

Asså finns så äckliga människor.. varför?
Idag började jag skolan.. elr började och började.. Skulle till skolan och lämna in min examinations uppgift i Temastudier.. DEN KURSEN SÖG TÅ :(  jätte tråkig var den och jag är glad att den är över !! 
Jag är ledig imorgon..
egentligen! Men ska till skolan imorgon bitti och lämna in Linas examinations uppgift.. och den ska vara inne innan kl.09.00, vilket betyder att jag ska vakna klockan SEX.. TACK LINA ! HAHA men iaf, LINA E TILLBAKA OCH DET ÄR DET ENDA SOM RÄKNAS.. Har saknat henne o sqhipe konstigt nog? HAHA uff?!!

Men vi är snart back on track igen på BK och Hasta La Vista Pasta ;) hahah!! 

Jag har precis kommit hem från jobbet, och nu ska jag lägga mig för att kunna vakna imorgon bitti.. Ja, jag jobbar som en åsna vadådååå?;)

Nu när Lina, Jag och Shqipe är back on track igen så kommer här finnas mkt skoj på bloggen, massa videoinlägg massa bilder och sånt, så Keep up with the update! Ni kommer gilla det!! HAHA ..

Nu ska jag faktiskt sluta skriva! Godnatt allihop, hoppas er kväll har varit bättre än min.. 

Hörs imorgon söta små änglar :) PUSSS


/- Du är saknad ;/ 

Ooover & Oooout // a.h <3
 

.-* What you give is what you get ;)

Publicerad 2011-01-08 21:42:10 i Allmänt,

 - Tjeena ! :)

Hur mår ni ?
Själv mår jag suuuuuuuper , förutom att jag är jäätte trött:(  Uhh.. Kom nyss hem från jobb. Tack GUD att vi blev klara tidigt så vi fick sticka hem.. Hihih :)

Tanja e bara underbar :) Vi hade en jätte lång pratstund.. Kom fram till massa saker..


Är det inte konstigt hur vi människor fungerar? Om vi vill folks bästa så förväntar vi oss att de vill detsamma till oss.. Men oftast så slutar allting med ett svek? Jätte sjukt ?
Att ställa upp för folk så mkt som det går, och sen att man får TREDJE fingret tillbaka e ju sinnesjukt? Är det inte sant? Varför fungerar människor på det sättet? Haha.. Tycker att folk bör se sig omkring.. Snälla.. ni lever en gång, så ta vara på den tiden. Uppskatta vartenda sekund, minut, timme och dag! Gör ingenting ni ångrar er över, och när ni väl ångrar er, SÅ SNÄLLA ERKÄNN!  Att erkänna sina fel är väl bättre än att leva med ett litet svart hål i hjärtat som inte går bort?
Hur sjuk har inte världen blivit? Den ena som snackar skit om den andra, eller den som "försöker" trycka ner andra. Eller den som försöker visa upp sig själv och skaffa sig med bekostnad på andras lycka? Är inte det sjukt? Jag tycker det e sjukt..
Jag har förlåtit många, JÄTTE många ggr.. Och jag tror nog jag kommr fortsätta att förlåta,men fastän jag förlåter så har jag mina gränser, och tro det eller ej JAG FÖRSÖKER LÄRA MIG AV MINA MISSTAG. SNÄLLA GÖR DETSAMMA!


Så ni förstår väl att min huvudrubrik inte alls är sann? :) Iaf, inte i alla lägen :D


Vet ni? Jag har nt visat er bilderna från libanon resan ? Här kmr några stycken iaf? :)
Enjooy :)

Ooover & Ooout / a.h <3

.-* You are not breaking me!

Publicerad 2011-01-08 14:16:11 i Allmänt,

 - Shoo:D

Hahha.. alla läsare , en sak ska ni ha för er :)
Ingen kan trycka ner mig! Verkligen inte.. Ni känner inte mig och lär aldrig göra det heller.. Det enda ni vet är att jag heter ayaah, bor i landskrona och bloggar? Wihoo va mycket?!

Iaf.. Jag är den jag är, oavsett om du gillar det eller inte.. Har du ngt att säga mig? Kommentea.. men var inte anonym.. Berätta istället vem du är och vad du tycker..Jag är verkligen öppen för all kritik.. Vill ni att jag ändrar på mig? Säg det! men förvänta er inte en förändring.. Beror på vad ni vill förändra faktiskt..

Japp jag är muslim, och jag sminkar mig, jag dansar på bröllop och jag ger ALLA ngt att snacka om, hahah men att jag har slöja ger inte DIG rätten att tro att du kan göra saker jag nt kan göra ;) Enda skillnaden mellan mig och dig är att jag täcker håret.. So what? Det ger inte dig fler rättigheter för det! Vi är muslimer båda två.. alltså har vi samma gud och samma heliga bok ! Vilket också medför att vi har samma regler ;) vare sig man täcker håret eller inte!!

Jag blir inte manipulerad av media. det är bara absurt! Att jag sminkar mig är inte ett bevis på att jag blir påverkad av all propaganda som finns i media? Nehe du ! Du har verkligen fel :)

Jag gör det JAG tycker är rätt.. Så om du tkr att det e dåligt, så har jag ett råd till dig:
Var du en bra människa och gör rätt saker, börja med att låta Allah, Den enda, Att straffa mig för mina handlingar!

Oooover & Ooout ! / a.h <3

.-* You are all alone..

Publicerad 2011-01-08 11:03:27 i Allmänt,

 - HAHAHA ASSÅ DU SOM HAR KOMMENTERAT, hade du nt varit en äcklig, ful skämmig feg råtta så hade du åtminstone skrivit ditt namn.. Men du vet väl att ingen kan gömma sig ifrån mig va ??


Hahah, DU är skämmig. DU borde begå självmord.. Hade kunnat säga DINA vänner bör lämna dej, MEN DU HAR JU INGA ?:)  hahah, Kan DU ställa dig framför en kamera, SÅ KAN VEM SOM HELST GÖRA DET;) S L I M E ! S K A B B ! DU E BARA PIIIINSAM wallah :)
Awwww Soso, 7ayate entee, ba7ebon la 3yoneek <3<3

Oooover & Oooout / A.h <3

.-* Life is shining for me

Publicerad 2011-01-08 02:32:28 i Allmänt,

 -Heej hopp :D

Har precis kollat klart på filmen "Matilda" med tönten Noha:)

Shit den människan är inte normal.? men skitsamma, man ska faktiskt ta hand om meningslösa människor.. HAHA !


hAHAHAHAHH omg, jag och noha.. så "smala"som vi är , så skulle vi göra pommes.. men så hade vi inte klara så vi skalade potatis istället.. När vi skalade så råkade jag tappa potatisen i papperskorgen .. Och så sparsam som jag är.. vad tror ni jag gjorde? "Still good" och ville sätta in den i fritösen.. Men så "ren" som Noha är, så ville hon inte.. Med tanke på att hon e så "ren" så bör hon ju skrubba bort sitt ansikte med JÄRNSVINTO.. Ja tack!!

LÄS så grym konversation:

- Noha : Jävla luffare
- Ayaah: Du e värre
 - Noha : Det finns inte värre än dig
 - Ayaah: Jooo, och du är beviset..
 - Noha: Eeehh.....
 - Ayaah: Ja , nu fick man tyst på dig iaf..
 - Noha: Jag försöker tänka ut ngt att seja men jag kmr nt på ngt :(
 - Ayaah: Jaa, kanske för att du nt har ngt att tänka med?
 - Noha : Okey, jag ska begå självmord nu..
 - Ayaah: Shiiit, LÄNGTADE TILL DEN MENINGEN !

 - Noha är ful :)

Oooover & Ooout ! // a.h <3

.-* Break your neck :)

Publicerad 2011-01-07 22:44:56 i Allmänt,

 - Shuluuluuuuuuuu :)

Hej din falska sak:D  Jag vet att du läser detta, så fucking nyfiken som du är på mitt liv :D
Ångrar att jag ens lärde känna dig din f....:) 
Ångrar att jag ens förlät dig från första fucking början!! Du förtjänar nt att bli förlåten din härmapa:D
Men alla gör sina misstag.. jag råkade göra mitt TVÅ gånger , shiit.. du e skrattretande:D
Tycker faktiskt bara synd om dej egentligen.. Du borde dö, men istället tänker jag låta dig leva dit liv som en maktlös, hjälplös liten råtta som inte vet vart hon ska ta vägen..

Tänker inte ta och berätta för dej vad du har gjort.. Kommer inte ens nämna att jag e sur på dig.. Ska låta dig själv lista ut det.. brainiac ;) Ojj jag menade MAINIAC. :)
Ska låta dig själv skriva. "Hej ayaah.. e du sur?".. Kommer skratta dig rakt upp i ansiktet..

Iaf.. gå nu och dö..
SNÄLLA!

Och ni andra.. Ha en fortsatt trevlig kväll och TREVLIG HELG.. sup nt för mkt haa.. spara din sprit :D
Oooover & Ooout // a.h <3

.-* Försök inte att vara perfekt för ngn, vänta på den som älskar dina fel.

Publicerad 2011-01-06 22:58:58 i Allmänt,

 -Heeeysan :D

Kom hem från jobbet för en stund sedan.. Ohh jag e sååå trött asså!!

Har ni läst min rubrik ? Säger den ngt ? Lyssna här då ;) :


Många försöker ändra på sig själv för sin partner.. Vissa påbörjar ett förhållande och sedan efter ett år elr ngt så försöker man ändra på sig för att den andra partnern tycker att man bör göra det.. Men varför?
Man har ju ett förhållande eller hur? Kärlek är FÖRHOPPNINGSVIS anledningen till förhållandet? Personligheten är orsaken till kärleken? Men om man då ska ändra på sin partner, vad är det då man föll för från första början?


Asså jag kan ju inte falla för en person som svär åt mej eller kallar mig för massa skit saker eller hur? Men däremot kan jag falla för en person som behandlar mig bra och sådant, men frågan är hur man kan falla för en person som man inte är nöjd med? Tänker man då att "Okej jag är inte intresserad av den personen, men kanske om jag ändrar henne/honom till 100% och gör honom/henne utifrån mina egna önskningar så går det kanske bra?" haha det där låter ju bara dumt?

Jag vill verkligen veta varför folk försöker ändra på varandras personlighet istället för o försöka framhäva det fina ? Jag kan ju förstå om man vill ändra på en tex tjuv, pundare o såna grejer, men jag tror inte att man faller för en person bara för att han e en tjuv, eller pundare? Asså.. jag vet verkligen nt vad jag ska säga? Det e verkligen en komplicerad fråga : Varför vill man ändra på varandras personligheter?


Iaf, det sista jag har att skriva innan jag går in och lägger mig : Försök inte vara perfekt för ngn.. Vänta istället på den som älskar dina fel.. :)
Ooover & Ooout // a.h <3

.-* My body need break..

Publicerad 2011-01-06 14:38:12 i Allmänt,

 - Shululuu :D

Just nu sitter ja i köket och äter... DAGENS HÖJDPUNKT..

Snart ska ja ta o bege mej till jobbet.. :( Röd dag idag, mkt pengar rullar in!! AUDI Q8 here i come !! Wihoo.. ja önska ! :O


Iaf.. kanske bloggar ngt juicy ikväll.. :)

Puss så länge oc ha en trevlig Trettondag jul.. Haha:D

Ooover & Ooout // a.h <3

.-* Someone close

Publicerad 2011-01-05 21:40:52 i Allmänt,

- Shululuuuu :D
 Ohh, jag e sååååååååååååå trött.. nej vänta , såååååååååååååååååååååååååååååå trött !
Nyss kommit hem från jobb...
Hade delad tur, så på rasten stack jag till min storasyster eftersom hon bor mitt emot mitt jobb.. Där ville hennes son att jag skulle laga Tonfisklåda . Så jag gjorde det.. Blev skitgott.. fyfan vad jag e gryym! Hells kitchen, here i come !! :D

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på film  :D Som belöning för allt slit ska jag gotta mej med en chips påse, Spicy Mexican & Sourcream :)Hööörss.. PUSSS

Ooover & Ooout / a.h <3

.-* Soul sisters

Publicerad 2011-01-04 23:41:46 i Allmänt,

 - Heeej Hopp ! :D

Noha.. jag har fixat så att youtube videon inte e privat längre.. Och vad vill du att jag ska visa av det jag har handlat? Du vet sj hur mkt ja handlar.. ?

Nyss kommit hem från jobbet.. Segt som vanligt men alltid kul med mina små söta :D

Innan jag stack till jobbet så träffade jag Palwasha.. hon har kommit från GBG, och åker tillbaka imorgon :(
Skönt & få träffa henne!! Var så jääävla längesen! Har saknat henne skiiit mkt.. Så skönt att jag inte har falska människor vid min sida, vilket gör det lättare för mig o träffa och umgås med MINA RIKTIGA VÄNNER !! HAHAHAH vi hade så jävla kul..synd bara att vi inte hann umgås så länge :( Men vi spelade in video klipp. HAHA här kommer först bilder.. lägger upp video klippen i ett annat inlägg...HÄR KOMMER BILDER PÅ MIG OCH PALWASHA HAHAH !! Jaa. dt var liite varmt :/

TACK FÖR EN UNDERBAR DAG !!!!!

Ooover & Ooout / a.h <3

.-* Give me som love ..

Publicerad 2011-01-04 01:48:31 i Allmänt,

 - Tjenää!

Nu är jag halvklar..Har lite skor som jag inte vet var jag ska lägga? 
 Känns som om jag har stor städat hela hemmet :/


Här kommer bilderna !


FÖRE :


JAG BORDE VÄL FÖRFAN SKÄMMAS !!.. MEN HÄR E RESULTATET AV ALLT SLIT : )

EFTER:
Första rundan :Andra rundan:


Tredje rundan:


Fjärde rundan


 
Femte rundan :Sjätte rundan :Och detta fortsätter :Och fortsätter :
Och fortsätter :Och fortsätter :Och fortsätter :
Nu är jag trött :(


Oooover & Oout ! // a.h <3

.-* Who deserves a second chance ?

Publicerad 2011-01-03 14:25:22 i Allmänt,

-Goodmorgon :D

Jag vakna nyss.. såååå pigg jag e asså!!!
Idag är jag ledig från jobbet, så jag tänkte ta det lugnt och senare tänkte jag ta och städa min garderob.. DET BEHÖVS.. Ja ska ta bilder på hur de ser ut nu, och hur det kommer se ut sen.. HAHAH ni kmr bli förvånade över hur jag lyckas hitta ngt att ha på mig i den röran.. Som min mamma brukar säga, du har en loppis i rummet, och man kan nt ens hitta en elefant där så stökigt som det e.. Men vill ni veta en sak? Det e rent nog för att må bra, och stökigt nog för att trivas ;

Nu ska jag faktiskt gå in o göra pyttipanna, äta, duscha och seeeeen ÄNTLIGEN städa.. Just nu hade jag faktiskt behövt Noha..hahahah Noha tummen upp :D Men när hon kmr då har jag redan lyckats stöka till garderoben igen, och då får hon hjälpa till o städa den .. hahah :D

Ha det bra sålänge.. Ohh kmr blii såå trött efter städningen.. Kom o hjälp mig !!!


Pussss

Ooover & Ooout / a.h <3

.-* Under the same sky..

Publicerad 2011-01-02 13:55:45 i Allmänt,

- Gooodmorgon !

Hoppas ni har sovit gott inatt ?? Jag vaknade nyss.. så ni kan ju själv lista att jag har sovit merän gott. Ohh va skööönt ! Jaha.. snart drar jag iväg till jobb .. :/ usch ska inte klaga, kmr tjäna jävligt bra vetni:D Haha.. Omg Jag e sugen på Hasta La Vista's Pasta :O Mmmmm.. Mexicana med vitlök.. eller husets köttfärs med mild... Mmmm... HAHAHA så tjock asså !!!!

Jag e också sugen på glass:D Nu vill jag äta Ben & Jerry ! Så det så !!


Jag såg Streetdance 3D igår.. Oh den fick mig o få lust att dra på fest.. HAHAH ! Shit jag e nt normal.. !

Nej, nu måste ja verkligen hoppa in i duschen och sticka iväg till jobb.. Avslutar med :
Detta är livet :

                             


Mientras
mi preciosa !! :)

Oooover & Oooout / a.h <3

.-* Se på livet med ett leende :)

Publicerad 2011-01-01 22:52:57 i Allmänt,

 - Heeeeeeeeejsan ! :D

Jaha.. då var man tbx från jobbet.. Uhhh ni anar nt hur jobbig denna dag har varit för miig, uusch !
Jag har känt mig som en zombie.. Och vill ni höra något roligt?
När jag stack in till en vårdtagare så :


Ayaah: Gooodmorgon ********
Vårdtagare: Godmorgon kära du.. Men ojj.. vrf ser du ut  sådär?
Ayaah: Jaa, jag har inte sovt så gott :(
Vårdtagare: Jaa, jag ser det! Du liknar ett levande liik ju !!!!


Ja, jag har faktiskt bara mig själv & skylla på med tanke på att jag inte sov tidigt utan åkte till malmö istället! Öhhm !

HAHAHHAAH asså jag ville skjuta mig själv.. Tänk att en vårdtagare säger så? haha! Så synd om mitt självförtroende.. Anyways.. Hur har det nya året börjat för er då?
Här kommer mitt inlägg:


Glöm inte förra året, bara lägg det bakom dig.. Kom ihåg allt du har gått igenom under 2010, både bra och dåliga saker.. För jag lovar dig.. det har bara varit en läxa..
Folk snackar jämt om hur jävla dåligt 2010 har varit och bla bla bla.. men här ska du få höra på en sak: DITT LIV ÄR VAD DU GÖR DET TILL.. Om du nu känner att du är i närheten av en person som sviker och sårar dig, så ta fan och zippa den personen.. Viisst det kan vara svårt, men ju mer du grubblar över det, desto värre blir det, må du tro !
Har det hänt dig ngt dåligt under år 2010? Jaa fuck it, det är inte årets fel, utan det är dina misstag som bara råkade lämna spår efter sig.. Jag lovar dig att om du gör samma misstag under 2011 som du gjorde under år 2010 då kmr 2011 kännas lika meningslöst, lika tråkigt och lika jobbigt..
Istället för o klaga på hur jobbigt det förgående året har varit för dig, ta istället och försök lära dig av dina  misstag.. Ha i minnet vad du gjorde förra året under en viss situation, och GÖR INTE OM DET.. så enkelt är det.. Vi alla väljer hur vi vill att vårt liv ska vara.. Om vi ska vara framgångsrika, utbildade, och rent ut sagt en mönster person, eller om vi vill vara ett äckligt gatubarn som nt har ngt jobb eller ngt vettigt för sig.. Dessa valen har vi gjort tidigare i livet , genom att sköta grundskolan och bla bla bla.. Vissa ångrar sig och skaffar jobb.. SKIT BRA. UTMÄRKT, DU HAR LYCKATS.. men ni andra som tänker på hur meningslöst ert liv är för att ni saknar jobb och ni har ingen utbildning eller att ni har allt för många IG.. well listen up, NO SHIT att du ska få uppleva detta när du bara har slappat och fläshat runt i skolan istället för o sköta dig? Och inte nog med det, du tiggar säkert pengar från socialen eller från dina föräldrar och klagar på "det äckliga svenska systemet", när det egentligen är DITT SYSTEM SOM ÄR ÄCKLIGT.. idiot.. Gå ut, sök jobb.. Fixa dina betyg, skaffa dig en utbildining.. Låt inte detta året också gå ut på att klaga .. Utan ta och gör ditt liv till ngt bättre.. Tro mig, du kommer känna dig lyckad, och om du inte har någon nära dig som är stolt, så räcker det med att du har självrespekten och är stolt över dig själv!! Låt detta året vara en lärdom.. en läxa från det förgående året.. Inbilla dig själv att siffran 2010 bringar olycka till dig.. ( Det är det dock icke, utan det är du som har planerat upp ditt liv på ett misslyckat sätt) Men försök att manipulera dig själv att 2011 är ditt lyckotal.. du har ju endå lyckats manipulera dig själv att siffran 2010 är dålig? Så vrf inte vara en optimist? Skippa pessimismen.. Var lite positiv.. Le åt dina dagar så ler de tillbaka !
 

Nu mina söta små änglar har jag laddat ner en film.. Och jag har chips och FETT att fetta mig på, så vi hörs sen?Ooover & Ooout ! // a.h <3

 

Puss såå länge..

 

.-* Nytt år..nya erfarenheter :)

Publicerad 2011-01-01 14:01:24 i Allmänt,

 - Tjeenixeen!!


Vill bara önska er ett gott nytt år.. Hoppas verkligen att detta året blir bättre än förra, och att ni uppnår det ni vill uppnå men inte lyckades med förra året :)


Tänk att vi nu lever i 2011.. haha.. jaja Ja har iaf nyss kommit hem från jobb.. och jg börjar igen 15.30-22.00 Så jag blggar när jag kmr hem :) 

Ha det gött sålänge, puss på nosen :)
Oooover & Ooout ! // a.h <3

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela