ilooveyou

.-* summerbreeze

Publicerad 2011-06-28 21:58:20 i Allmänt,

.-* tjollahopp !

Nyss kommit hem.. asså.. jag vet att ja har nämnt det tidigare, men ja äsger det igen, jag har inget liv. I N G E T L I V ! inget alls!


Iaf, vaknade riktigt tidigt och begav mig mot jobb. var framme 7.00.. gjorde det jag skulle göra o slutade klockan fyra.. Mötte sedan upp jasmin och vi körde runt o runt o runt o ruuuuuunt...o återigen runt, tills vi bestämde oss för att ta en runda i helsingborg.. Åkte till helsingborg och dumma oss, plockade upp en kompis från dalhem, sen åkte vi runt igen, och då plockade vi upp en annan kompis HAHA vi har inget liv.. (måste påminna er om det ofta)

Nu sitter jag hemma o gör ingenting.. Imrn blir det jobb från 7.00-21.00 , hurfan ska jag palla i 14 timmar? Tack gud för hjärtat som orkar vakna varje morgon o väcka mig :$ aww bebiis ! <3 digg!!

Nu ska jag mata min söta kattunge o sen ska jag lägga mig och sååååvaah ! :$ puss på er alla.

Oooveer & Oooouuutt // a.h <3

.-* SVAR PÅ TAL

Publicerad 2011-06-27 02:02:17 i Allmänt,

 - till den tidigare kommentaren :

"är det tillåtet att festa? du är ju muslim?


 - hmm.. alla är vi människor oavsett religion. Ja jag är muslim, indeed my friend, indeed. Jag kan festa utan att dricka & utan att göra ngt fel. Sen vad folk tkr e fel o rätt är upp till de, finns ju jäävligt många som tkr att sättet jag festar på e fel, och visst, de kan ha sin åsikt, dock bryr jag mig nt om vad folk tkr om mig med tanke på att jag själv vet vad jag gör och vet skillnaden mellan rätt & fel. Tack för att du tittade förbi :) pusspuss..

.-* Vilken känsla..

Publicerad 2011-06-21 21:24:48 i Allmänt,

.-* jag vet att du läser detta.. och som du en gång sa : Hjärtat, Godnatt <3 älskar dig bästa ayaah


ps. när jag skriver gulliga sms till dig så menar jag det, har inget emot att hela välden läser de, för det jag skriver vill jag att hela världen ska veta.
& jag säger detta till dig just nu:

Jag skiter i om hela världen läser detta , jag skiter i vad hela världen säger & står för. Jag älskar dig och du är en av det bästa jag har i livet. Jag skiter i hur många som vill komma mellan oss, oavsett vad så älskar jag dig ! Lyssna här idiot:

jag ÄLSKAR att vara i din närhet.

jag ÄLSKAR sättet du stressar mig på

jag ÄLSKAR sättet du lugnar ner mig på

jag ÄLSKAR när du gör mig arg

jag ÄLSKAR när du gör mig glad

jag ÄLSKAR hur du behandlar mig

jag ÄLSKAR att vi kommer så bra överens

jag ÄLSKAR ditt "onormala liv"

jag ÄLSKAR att du inte är som alla andra

jag ÄLSKAR att jag ÄLSKAR dig

jag HATAR att du inte tror på dig själv!

.-* Saknaden till dig är stor..

Publicerad 2011-06-21 15:31:03 i Allmänt,

.-* Ihohohahahahoahah, jag har inget liv, men hallåå lägg ägg?

Nu har jag precis kommit från stan, var ute med mina två systrar.. den ena tatuera sin dotters namn i nacken och den andra pierca sig i näsan.. va e detta? nu e det fan min tur kvar ... men har lovat baby att nt pierca mig förrän vi har förlovat oss & då ska jag pierca min vid ögat ;) de som känner mig vet att jag har en smilegrop vid ögat så jag ska göra en DA- piercing där :) wihoooo, då gäller det i augusti..

Snackade med pappa om libanon resan, han tkr det e bättre om jag reser med hossam sen till palestina med tanke på att vi endå kmr förlova oss mellan augusti och september.. det låter som en klok ide men jag har redan bokat biljetterna till libanon ?? :S

PS. saknaden till dig är enorm , trots allt så kmr du alltid finnas kvar i mitt hjärta, och jag kmr alltid finnas där för dig oavsett vad. Men nu är tiden förbi, nu är det dags att var och en tar sin egen väg.. men jag saknar & älskar dig ngt enoooormt.. Det blev för mkt skit, för mkt huvudvärk och för många som ville komma mellan oss, och det e synd.. menjag orkar nt md sånt skit.. :) Puss jagälskardig!


Från mig till dig ! : 

Oooveeer & Oooouuutt // a.h <3


.-* WONDERFUL !!

Publicerad 2011-06-20 12:01:25 i Allmänt,

.-* lite update bara !

  • Mitt hjärta är påväg ner till landskrona just nu, man måste längta !!
  • Jag klarade landanalysen & det känns underbart skönt!!
  • Libanon den 24 augusti ( jani 24/8 för er som nt kan månaderna) till den 22 september (jani 22/9)
  • Livet e underbart just nu, och det kmr det fortsätta att vara :)
  • Jag behöver ingen i mitt liv & har de som gör livet värt att leva nära mig :)
  • Skiter fullständigt i lågt folk som gillar att snacka skit om mig, vet ni vad jag har lärt mig? Vattnet kokar, endast om spisplatten under e för varm ;) alltså med andra ord , det e bara jävligt kul & underhållande att få er & koka, wiihoo , & ja ni vet ju vem ni är :)
  • Jag är mkt starkare än så ! Tro inte att era äckliga krokodil tårar eller era försök till att ge mig skuldkänslor funkar på mig, naaaaa,aaah , ni e typ ute & cyklar :)
  • jaa GJORT. :)


    Oooooveeeer & Oooooouuutt // a.h <3

.-* i have to admit my love ..

Publicerad 2011-06-20 00:49:25 i Allmänt,

.-* Den 20 juni innebär endast en sak för mig : MITT HJÄRTA FYLLER ÅR !!
Jag önskar verkligen dig all lycka (med mig såklart!:O ) Asså du e BÄÄST, wallah, aldrig har ngn fått mig & må så bra som du gör fastän jag ibland bara vill skjuta sönder dej, eller kväva dig till döds, eller tillochmed svära åt dig så mkt att du tar o lämnar mig o går, men jag kan inte låta dig gå.. Ibland har jag lust att kapa av dig benen så jag kan försäkra mig om att du aldrig lämnar mej eller vänder på ryggen o går ifreån mej.. för hur skulle isf mitt liv se ut?


I hjärtat finns ett rum  som bara är för dig.
Och var jag än tar plats så finns du här hos mig.  ¨
 Jag hör din varma röst som inspelad musik.
Jag lyssnar om igen för den är helt unik.
I mörker och i ljus ditt ansikte jag ser.
Ur minnet tar jag fram de bilder där du ler.
Men bland allt du är för mig finns något svårt att bära
- min längtan efter dig när jag inte har dig nära.

Jag läntar efter diig <3


.-* Beautyy <3

Publicerad 2011-06-19 11:23:18 i Allmänt,

 - jaa ja vet att jag skrev i det tidigare inlägget att jag skulle sova, men e bara tvungen o sätta upp en bild på min vackra kusin <3

Palla vara så snygg.. men i o f , det ligger i släkten, HAHAHAHA skoja :$

.-* To give your all ..

Publicerad 2011-06-19 10:44:36 i Allmänt,

 - Guudmörgon! :)

Nyss kommit hem från svalöv. haha :) Var på bröllop i helsingborg körde därifrån vid kvart i ett, körde hem mamma, och sen mötte jag upp kalle & jasmin & körde vidare mot svalöv.. :) Skitkul hade vi, dock har jag inte fått ngn sömn, sp ja sja sätta in bilder på va jag hade på mej, sen ska jag somna djuuuuupt & bli väckt till jobb :( Jobba med hadeel idag igen, wihooooooo :D:D


  <3 me lajkii ! :D


Oooveeeer & Ooooouuuttt // a.h <3

.-* Evening crash-MIND !

Publicerad 2011-06-17 20:13:17 i Allmänt,

.-* ouhuhuhuhhu, nyss slutat jobbet, oh va skööööööööööööönt, skulle egentligen sluta 21.30, så jävla skönt att jag slutade vid 19.00 :O riktigt nice ! Som jag redan har nämnt så har mina dagar bestått av att umgås me vänner i svalöv, o landskrona.. förresten, det e jasmin, kalle & shandoo som e de personerna alltså..

Kalle har sin lägenhet i svalöv, så vi brukar hänga där :)  nice!
Kolla såå gulligt armband :) den e bangad o min!!! , & det e så jävla sant att jag ba liksom måste påpeka , att så sällsynta riktiga vänner är, så finns de nt ens :O de e typ utrotade? WTF?! fuck er iaf


Nu ska jag in och döscha, sen ringa ett samtal, o sen blir det iväg mot svalöv, vattenpipa & hasch med majjabrownies ikväll... (SKÄMT ÅSIDO..) Eller.. man vet ju aldrig ;)

Ang. min semester.. LIBANON DEN 24/8  22/9 .. skiiitniice ju :D & nästa semester blir till Indien i juni 2012 :O

Här e armbandet, Levereras inom 1-3 arbetsdagar.. men funderar fett mkt på att fixa samma text som tatuering i nacken :) ...

Ooooveeer & Ooooouuutt // a.h <3

.-* i need some..

Publicerad 2011-06-15 14:01:07 i Allmänt,

 - jag behöver semester.. VERKLIGEN en feeeeeet semester ! BEHÖVER DET !!! tittar på biljetter till libanon nu ! , Ska banga !! Byr mej nt, jag ska fan åka ! PUNKT SLUT !

.-* Time just aiin't enough ..

Publicerad 2011-06-14 23:45:56 i Allmänt,

.-* shululäää alla små :)  ( ta det som en komplimang, man e söt när man e liten)

Anywayyyyyyyy... I EN HEL vecka har mina dagar bestått av att sitta me ett par kompisar från nio till dagen efter, sen komma hem och sova till sju, äta, fixa sej sen sticka ut igen vid nio :) Har vatt grymt kuul faktiskt ... Har hängt i malmö, landskrona, helsingborg & svalöv.. det bästa stället har endå varit svalöv faktiskt !! (Y) tummen upp för sommaren & tummen upp för Svalövare .. (?)

Idag stannar jag hemma & det e för att brorsan e på besök :)

Snart kommer hjärtat mitttttttttttttttttttttttttttttt :D man måste ju ändå bara lääääängtaaa !!!

Skulle träffat söta maysa idag, men det blev nt av eftersom pappa fick flipp på mej för att ja ville ut när min bror kom på besök.. jaa.. välkomna till arabvärlden, RESPEKT till den världen dock!

Märker ni att jag e grym på att blanda in flera grejer i en o samma sak.. men.. ööh.. ja måste ju kortfatta mitt liv ? ( "liv" )

På lördag blir det bröllopp. W I H O O !!! fan ska jag ha på miiig? funderar fkt på ngt enkelt.. typ jeans & så .. palla ha klänning hela tiden, det börjar bli för mkt, så folk kmr typ nt ens se ngn skillnad när jag hr på mej min brudklänning .. HA H A ! jaa jag skrattar åt mina skämt ! & jag e stolt !


Neeeeee, nu ska jag sitta med bruushääään :)

ps. snart e det mission complete... & jag längtar efter att få skälla ut dig minsann !

Oooveeeeeeer & Oooooooouuuuutt // a.h <3

.-* MOBILBLOOOGG

Publicerad 2011-06-10 05:39:47 i Allmänt,

.-* precis kommit hem från en underbart grym kväll/natt med abbe & jasmin. nu blir det sova. pusss ooooveeeeeer & oooouuut / a.h <3

.-* Time has come..

Publicerad 2011-06-09 00:22:28 i Allmänt,

.-* Truukig jag har varit den senaste tiden.. men hallåå ? det e fint väder & sol, o varmt & blixt, & jordbävningar, o allt sånt... ja trodde ni var för upptagna med attt sola, o sen frysa, o sen bli blöta, o sen bli träffade av en blixt.. de e drf jag nt e så intressan just nu.. Jag förväntar mej fkt att ni läsare har blivit träffade av ngn blixt, eller typ att en fågel bajsa på ert hår när ni låg & solade? Inte för att det makes any sense, men endå, fågel, sol, värme, svett, regn , åska o sen fågelbajs hänger ju ihop?.. eller ? ;) Men ni kan alltid kika igenom äldre inlägg där jag har lekt dr.phil och varit lite filosofisk av mig.. by the way.. jag fick IG på filosofi tentan.. konstigt nog.. JA!

.-* igåwr =)
.-* vi halvsovde... (halvsov, för er som tror att jag e en import..)


.-* ibland blir jag pittögd.. det e typ en gåva från gud..Idaaawwwwwwg :)


.-* palla att ni kan se vad jag har i fickan.. o palla att ni tittade extra noga i min ficka ba för det? :o

.-* Feel the glory

Publicerad 2011-06-05 03:35:17 i Allmänt,

.-* JAG E KLAR... FATTAR NI? KLAR... JAG E KLAR MED MIN INLÄMMNINGSUPPGIFT.. JAG E KLAAAAAAAAAAAAR.. Nu gäller det att skriva ut, skicka in, posta in och sedan göra en grymt bra redovisning och därefter, S O M M A R L O V !!!!! Som jag ska tillbringa med de bästa åsnorna Jasmin, Darine, & Maysa ! & min ängel Abbeee &  min älskade Hossam, jävla h*raaaaaaaa kom ner till skånee nuuuuuuuu TACK !

aj lavvee joo, aj laavvee jooo, du e den enda som inte har svikit, wallah, du e bääääääääst <3Ooooveeeerrr & Ooooouuutt // a.h <3

.-* Crazy day !

Publicerad 2011-06-05 01:33:26 i Allmänt,

.-* hääällööö :)

Hann inte skriva innan jag stack ut med maysa..

Hade grymt kul med henne wallah, bäästa människan ja har träffat hittills..

Vill ni veta vad vi gjorde? Vi GICK i malmö, haha runt halva malmö, sen hamnade vi på centralen, så fanns det skit många invandrare som hände utanför centralen, så vi skrek till de, Hallåååå ni har kommit fel, migrationsverket ligger inte här.. HAHAHAHAHAH vi doooog av flabb, så den ena killen ville komma o slå oss :( så fega som vi e, vi sprang in i bussen :$ HAHAHAHHA Nu ska jag ringa henne o somnaaaaa medan vi pratar... vilken somna, JAG SKA PLUGGA !
  snart 7 sidor skrivna. Känns asskönt wallah =)


Oooveeer & Oooouutt // a.h <3

.-* To smile, you have to cry. .

Publicerad 2011-06-05 00:13:51 i Allmänt,

.-* Jag e stark, för jag känner till svagheter. Jag lever för att jag kämpar. Jag e smart, för jag har blivit lurad. Jag skrattar för jag har känt olycka. Du e svag, för du vill inte bli stark. Du lever för att ditt hjärta slår. Du e dum, för du vill inte vara smart. Du skrattar, för du kommer gråta till slut ;) # a.k.a Ayaah Hourani


Våååååga sno, jag kmr slå dig!


Oooooveeeeer & Ooooouuuuuutt // a.h <3

.-* Mama, u raised a smart girl..

Publicerad 2011-06-04 12:05:36 i Allmänt,

.-* Gutenmorgen! :)

Mashaallaaaaaaah vilken morgon. Vaknade till det fina vädret, oh, man måste bara älska detta!
Ps. Jävla Skatteverket !! jag vill ha mina skattepengar, jag e fan helt pank.. palla :S & sen så vill jag sova i typ 2år , shiit så skööööööööönt !!sitter här med varma koppen.. palla varma koppen när jag precis har vaknat..

Skriver sen innan jag ska ut om jag hinner = )#ps. bojkotta israel !Ooooveeeer & Ooooouuuutt // a.h <3

.-* As far as the eye can see..

Publicerad 2011-06-04 01:04:34 i Allmänt,

 - börjar med att säga : Jag älskar dig .. <3

Guuudkväälliishen :)

Ouff, trött som fan.. ( haha hm känner mej som Jasmin :O ) by the way, hon e cp :)

Har haft en gryyyyyyym dag med Maaysa o Ella.. Menar verkligen en grym dag.. Jag har som sagt, alltid kul vart jag än går.. Dock underlättar det ju jävligt mkt med folk som e lika roliga, HAHA, vi typ spydde av skratt, utan flipp SPYDDE. fyfaaan vilken dag..
Började med att vi käkade på Restaurang Ceder, skiiit mysigt ställe, oooohhh deras vitlöksbröd me ost o tomat är D Ö D L I G .. Sedan tog vi bussen hem till Ella, där vi dansade skrattade o allt möjligt.. Vi fortsatte sen ut mot rosengård o höll på med ALLT O ALLA. o där dooooooooooog vi av skratt.. HAHA jävla ella o maysaa så roligt vi hade.. & Ella klagade på att hon hade fula ögon :( jag ville döda henne för det, skitfina ögon har hon! :@

Imorgon blir det att träffa Maysa o Ella igen , kmr nog bli vattenpipa vid ramelsväg eller emilstorp. får se vad dagen har att bjuda på.. Nu lite bilder o sen P L U G G !!Oooooveeeeeeer & Ooooouuuuuutt // a.h <3

.-* This time..

Publicerad 2011-06-03 11:54:07 i Allmänt,

.-* Guuudmöörgn !


Ska upp & ta på mej, sen åka in till malmö o träffa Maaysaaa <3

FYFAN VILKET VÄDER, SMÄLTER.... :O


Bilder sen, pussssssssssssss
Ooooveeer & Oooouuutt // a.h <3

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela