ilooveyou

.-* No one can break love apart..

Publicerad 2011-03-13 00:59:12 i Allmänt,

 - Hejhej.. Ska berätta ngt :

Detta inlägg, går ut till en speciell människa, Du är underbar, och låt ingen komma mellan dig och honom :)

Vet ni om att min brors fru är äldre än min bror? Och att de faktiskt har varit gifta i tio år och har 5 barn tsm? De är lyckliga och har det bra..
Vet ni också om att min faster är 3 år äldre än sin man? Och att de har varit gifta i ööööööööööver 25 år och har säkerligen 28tusen barn barn ??

Vet ni också om att i Sverige så är det 3/10 äktenskap där kvinnan är äldre än mannen??

Det jag vill komma fram till.. :

Kärlek har ingenting med åldern att göra, att säga att det inte kmr funka pga åldern ellr att ens ha ngt emot ett förhållande där kvinann är äldre än mannen är som att torka sig innan man skiter? Yani det e bara dumt och idiotiskt.. Fan.. folk med sånna tankar e ju dummare än Jummie Åkesson och Sverigedemokraterna TILLSAMMANS ! Man kan inte mäta kärlek med åldern..
Vadå, så folk menar att ett förhållande där mannen är äldre än kvinnan funkar bättre? Hur då och på vilka grunder??
Folk ska skita i om jag som 19 åring vill ha ett förhållande med en 7 åring.. ? Okey omg jag skoja.. jag är ju inte pedofil, är emot sånt! ( lika mkt som jag är emot hedersmord ) <-- måste ja påpeka hela tiden fkt..
Nej men om jag e 20 och har ett föhållande med ngn som är 18 e väl nt så farligt? Asså.. Snälla.. Går folk o säger till sin partner : " Hej älskling, jag älskar dig för att du är äldre?" Cut the bullshit , SNÄLLA !

Lev ditt liv, ignorera andra, och följ ditt hjärta vart det än leder dig, ( inte om det ska leda dig till 5 åringar,såklart! )
All kärlek är fin kärlek, och kom ihåg, folk som pratar massa skiit , är avundsjuka på det du har!

Ääääääääääääääääääääälska av hela ditt hjärta baby, hur gammal eller ung din partner än är, och satsa allt, snälla  , satsa allt innan det är försent.. Släpp aldrig taget om de du håller kär..


Peace anf Love..

Ooover & Ooout // a.h <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela