ilooveyou

.-* To look behind the closed doors..

Publicerad 2011-03-04 22:39:21 i Allmänt, - Ser ni denna bilden??
Blir så förbannad !!!!
Trots att jag har den som bakgrundsbild på datan, blir jag ändå förbannad över folk som påstår sig vara muslimer och dömmer andra..
Som muslim bör man veta bättre!! Jag blir inte förbannad på själva bilden, nejnej.. Blir förbannad på att jag vet att många därute tror att man har rätt att säga att den och den kommer till helvetet.. GUD HAR INTE GETT OSS HANS VISDOM, hur kan ni påstå något sånt?!?
Finns massa tjejer som inte är muslimer, som inte bär eller täcker kroppen, men som är rena i hjärtat, som hellre låter bli att snacka skit om andra, som låter bli att säga si o si om den ena och den andra, som lever sitt liv utan att skada andra.. Islam är en fredsreligion, och handlar om fred och kärlek.. Varför ska folk ändra på den genom att döda o kränka islam??

Jag gillar att vara muslim, men jag gillar inte att folk kränker min religion. Som en muslim så tror jag såklart på att Islam är den rätta religionen, och jag hoppas att alla människor här på jorden leds in till den sanna vägen, hoppas jag verkligen, men om folk inte vill det, då ger inte det mig någon anledning att säga till folk du hamnar i helvetet för du klär dig så.. För mig räknas insidan först och sedan utsidan! En person som bär burka och sedan snackar skit om andra och sårar andra och skadar andra är i mina ögon en shaytan som borde ta av sig burkan och sluta snacka skit !!!!!

Tyck vad ni vill.. men så tycker jag !!


Jag tror på ett helvete och jag tror på ett paradis..
Jag tror på att man måste be, hålla sig från alkohol och synder, men man kan inte be, fasta gå efter guds ord samtidigt som man snackar skit , sårar andra och skadar andra..Oooover & Oooout // a.h <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela