ilooveyou

.-* Wonderful day !

Publicerad 2011-03-07 17:16:03 i Allmänt,

 - Hejheej :D


Tänk att jag ens pallade sitta i skolan och skriva det där inlägget här nere???

Anyway..
Tog ju tåget som vanligt 09.24, men det var inte
vilken vanlig morgon som helst.. för på tåget var där en Import, ursäkta, har inte emot alla importer men jag har emot ganska många..
Denna kära import fick för sig att få flipp på mig lina och shqipe bara för att shqipe råkade smälla till fönstergardinen som finns på tågen.. Så han började svära åt oss och sånt..Vi höll käften och sa ingenting, men nej nej, denna import hade mer att säga så han började snacka skit! Nu var det faktiskt nog.. När vi hoppade av tåget så sprang han för han görde när ja sa att han ska få se, iaf, jag följde efter honom och sa åt honom att nästa gång han vill prata så kan han prata om sin egen familj och lägga vår åt sidan, och denna kära import trodde verkligen han kunde slå mig, så han höjde armen och jag tog tag i den och vred den, sedan gav ja honom en lavett eller två, men sen var det slut på det roliga för det kom två killar som stoppade mej.. BUHU.. jallafall jag har nt glömt det och han ska få se!!! :@ Man kan ju tycka att han bör slösa energi på sina SFI lektioner istället för o slösa energi på att snacka skit? Detta gäller alla importer ! eller nja, alla som får för sig att snacka skit..


Dagen fortsatte mot något underbart, eller ja inte allt.. HADE VÄÄÄÄRLDENS tråkigaste föreläsning, så vi bestämde oss för att banga kinamat, Så jag, lina, shqipe, hadeel, deni, piki och lisa stack till kina och åt, sedan avrundade vi det hela med en stund på entre och sedan på barista. Shiit piki e väl endå grymt rolig , HAHAHHA ASSÅ JAG DÖR FORTFARANDE så fort jag tänker på henne! Vi hade verkligen grymt kul idag :) Har nog inte haft så kul med ngn annan , hahahahahhaah ncncn!! Detaljerat tänker jag nt berätta hahahahahha, men jag lovar, hade ni vetat så hade ni dött på plats ni med .. GARANTERAT!!

Nu ska jag irritera mig på importen genom att kika lite på SD:s hemsida.. nej okey kmr nog aldrig tycka om SD oavsett vad... Men ska nog lägga mig en stund och vila ..


Detta e jag när det gäller importen, :@


Detta e jag om man ska sammanfatta hela dagen :)


Puss på nosen !!


Oooover & Ooout // a.h <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela