ilooveyou

.-* Skånetrafiken

Publicerad 2011-09-30 21:17:34 i Allmänt,

- Skånetrafiken har under det senaste året blivit min bästa vän. Vi har ju våra med och motgångar. Vi kmr nt alltid överens. Som tex när Skånetrafiken kommer försent :( de värsta e ju under vintern :/ då blir ja riktigt sur. Men men vi e bästa vänner o så ska d alltid förbli.. Jallafall , jag e på tåget hem. har som sagt varit hos Hadeel. Hahahahah stackars människa. D stod 1okt på biljetten men hon hade panik för hon trodde att hon skulle åka idag. Men tur att hon har mej i sitt liv för ja förklara för henne att hon åker imrn. Seriöst Hadeel wtf ?? Va hade di gjort utan mej ??? Hahahah kmr sakna henne juu :( puss på er för ja hör hur tåg ärgen ropar : nya resande ...

.-* awesomee :)

Publicerad 2011-09-30 16:02:27 i Allmänt,

- sitter på bussen mot Trelleborg. Hadeel möter mej o sen ska vi ut o handla haha :) hon åker imrn juu faan :( tentan är inlämnad i de känns såååå jävla bra !! Hoppas att resultatet e detsamma fan .. Jajaj jallafall seg buss :( drygt asså .. Tur att ja har min musik som underhåller mej under redan wiho :) puss på er sålänge

.-* brainiac ;)

Publicerad 2011-09-30 00:25:56 i Allmänt,

- nu e hemtentan klar för inlämning. Käänns såååååååååååååå skönt assåå. Ni vet när de e -30 grader ute l man fryser till is o sedan kmr in i en bastu?? Ni måste känna till den känslan eftersom vi bor i Sverige . Jallafall , de e precis den känslan ja har nu. Känns som om ja har värt på Skandinaviens börda , o blivit fri. Oh d e gött d !! Nu blir de vila :) puss på er alla <3 ps. Jag e på toa ;) hahahahahahahahahhahahaha sweet dreams hahahah

.-* viiinst

Publicerad 2011-09-29 16:11:49 i Allmänt,

- väntade på Hadeel vid redfellas o så frågade några mej om ja ville tävla så ja ba sure why not ..! O gissa vad? Hahaha ja vann en kartong med kanelbullar o sånt. Hahaha ja jag ska bli fetare , för er som redan tkr att jag e tjock ;) ;)

.-* goegeous ..?

Publicerad 2011-09-29 14:09:59 i Allmänt,

- väntar på mitt tåg.. Drygt. Har varit på ögonkliniken i Lund med syrran för hennes dotter har tid :) mitt tåg kommer 14.01 så jag e väl framme i Malmö tjugo över ungefär. Sen har jag tid som ja ska till o sen blir de att göra det sista man har på tentan , så ja stannar nog i skolan till åtta .. Får se hur mkt tid jag behöver .. Ha d gött så länge puss på er <3

.-* för mycket info..

Publicerad 2011-09-28 23:04:53 i Allmänt,

- hahah nu när ja kan blogga hur mkt som helst o överallt så kmr ni läsa
Mkt från mej. Jag e på toa hahahahahha och ja ska nt säga vad jag gör men let me put it this way : aaaaaaakkkkhhhh ;) 

.-* there is no happy endings ..

Publicerad 2011-09-28 20:36:52 i Allmänt,

- men tjääna . sitter på balkongen hos syrran. Precis kommit hem från Malmö o nu passar jag barnen. Gick riktigt bra med tentan idag faktiiskt. Fick rätt mycket gjort o de har ju ändrat inlämnings datumet till fredag kl. 15.00 så man fick ju lite ner tid på sig. Sånt gillar vi. Asså ja måste bara nämna en grej. Var e världen påväg ? De har kommit upp ngt nytt i det svenska samhället. Nu kan alla invandrare som har ett svenskt medborgarskap sälja det o flytta ut från landet. Man säljer de alltså till den svenska staten o skriver på ett avtal att man aldrig kommer att ansöka om asyl elr medborgarskap eller komma hit igen. Detta e fkt nt klokt!!!!! Nu blir de Simpsons med syrrans ungar . :) puss på er alla

Ooveer & oouutt // a.h <3

.-* wihopp

Publicerad 2011-09-28 00:54:35 i Allmänt,

- skit nice juu , blogg.se har gjort en app för iphone , så nu kan ja blogga var som helst. Innan var jag tvungen att gå in via mobilen o de var asjobbigt. Nu e det verkligen mkt enklare wiho. Dessutom e de billigare för mejjj :)

.-* Joy..

Publicerad 2011-09-28 00:01:20 i Allmänt,

 - hejheeej :)

Kom hem runt 22.00 .. Var i malmö med hadeel.. pluggae sönder oss , men det kändes BRA... snart klara med hemtentan o jag gillar resultatet!!

Klart att vi ville belöna oss själva så vi skulle pausa lite o käka.. men ja råkade få syn på ett par skor :$ dödliga.. så jaa.. min garderob har fått en ny inneboende.. Ett par Canada Snow De låg på 2tusen, ett sjukt äckligt pris o betala MEN SÅ JÄVLA VÄRT PENGARNA.. de e så fiiiina! & en Canada Goose jacka hade passat de perfekt, så det får fkt bli nästa inköp :O 
 Jajja.. men sen fick jag syn på en kavaj.. oh jag älskar färgen!! Röd:) så den fick också hänga med hem.. o ett par polotröjor.. De lät nice..

På väg hem så träffade jag på sara o totee. så det blev att sitta o prata med de o ta en cigg.. eller nja en o en.. men det var kul :) sen kom jag hem .. o nu ska jag titta på the good wife o sen vakna för att ladda inför en ny dag med mer plugg :D Puss på er..


Här e de :
.-* KÄRA TROENDE

Publicerad 2011-09-27 00:29:11 i Allmänt,

.-* Kära syskon.. tänker sätta in ngt på bloggen.. Till alla er därute som dras av djävulens spel.. Vinn över honom.. Det jag sätter hä nere.. e ett typiskt meddelande han ger varje troende vaje sekund.. Var försiktiga..

Låt oss alla bekämpa djävulen.. för visserligen finns han hos oss alla.. AMIIIN.
 
Kära Troende.

Jag såg dig igår när du började dagen med dina dagliga sysslor och arbeten. Du vaknade utan att be. Du välsignade inte ens maten du åt, eller bad innan du gick och lade dig igår. Du är så otacksam, jag gillar verkligen det ho...
s dig.

Jag kan inte beskriva hur glad jag är att du inte ändrat din livstil, att du ändrat dina vanor. Din DÅRE, du är MIN!

Kom ihåg att du och jag har varit nära varandra i flera år, vi har gått stadigt tillsammans och ändå så älskar jag dig inte. Vill du veta sanningen så hatar jag dig! Därför att jag hatar det som Allah skapade av lera och som han sedan ville att vi skulle buga oss för. Som om jag som är skapad av eld skulle buga mig för dig?! Jag är överlägsen dig och bättre än dig. Jag gör inte misstag. Vad jag än gör så är det rätt. Jag använder mig av dig för att visa att Allah är fel.

Han sparkade ut mig från Jannah (Himmlen) och jag tänker använda mig av dig så länge som möjligt för att bevisa att jag har rätt och jag är bättre än er dårar. Mitt liv, min sista plats är Helvetet, men av all tid som Allah har gett mig kommer jag använda den så gott jag kan till att ta så många av er fånar med mig, till Helvetet.

Du förstår, Allah älskar dig och Han har stora planer för dig. Jag vet att jag har ingen makt över dig om du inte har valt att följa mig och inte glömmer att jag har lovat Allah att göra ditt liv till ett rent helvete! På det sättet kommer dubbelt så mycket närmare mig. Och det här sårar verkligen Allah. Tack så mycket! Jag visar Honom verkligen nu vem som är bäst av oss och att Allah gjort ett misstag. Alla goda tider som du och jag haft tillsammans. Vi har tittat på smutsiga filmer, svurit åt människor, varit hycklare, gjort otukt, sagt elaka och smutsiga skämt, skvallrat, baktalat folk, varit orespektfull mot vuxna, visat absolut ingen respekt mot moskén, kaxig attityd och säkerligen vill du inte ge upp allt detta. Kom igen din DÅRE! Låt oss brinna tillsammans förevigt. Jag har många heta planer för oss.

Så detta brev är bara ett brev av uppskattning från mig till dig. Och jag vill bara tacka dig för att du låter mig använda dig. Du är så lättlurad så att jag måste skratta åt dig. När du är frestad att begå en synd och sedan gör det så skrattar jag åt dig. Synder börjar ta sin andel av ditt liv. Du ser plötsligt 20 år äldre ut, jag behöver ett nytt offer. Så varsågod, lär dina barn hur man syndar. Det enda du behöver göra är att röka lite, dricka, fuska, spela, skvallra, begå otukt och lyssna på musik. Gör allt detta framför dina barn, så att de också gör så sedan. Barn är då du vet. Och sedan kommer dina barn vara hos mig i Helvetet också!

Ja, nu måste jag tyvärr gå för stunden. Men jag är tillbaka om några sekunder för att fresta dig med synder igen.

MVH

Iblees.


.-* Oh happy day!

Publicerad 2011-09-26 19:11:47 i Allmänt,

 - Men tjenaaa grabbar!!

Jag ligger här hemma o softar på min säng.. Irakiern har stängt.. AHAHAH asså jag e så nojjig så jag tror att jag e eminem o försöker rappa.. På tal om Eminem.. Jag har börjat tycka att han ser bra ut.. (Y)

Kom hem för ett tag sen.. Varit i skuulään & så fick vi ut vår hemtenta.. Så nu blir det att ta slut på krafterna man har genom att sätta sig ner o lägga ihop några meningar som ska ge mig ett G på tentan.. :) eller VG.. i dont mind liksom. .


Efter skolan stack jag till möllan.. skulle köpa ett nytt skal till min telefon.. & han hade skrivit "Skal Iphone4 - fr.59kr".. Jag ba OMG why nooooooooooot.. så udmma jag köpte ett :) Njaa.. inte konstigt att de var sp billigt.. DET JÄVLA SKALET PASSADE NT.. det var väl fan till iphone3.. Eller så e det ba jag som e trög? nejnej.. han lura mej.. Så nästa gg jag sticker dit ska jag PROVA FÖRST- BETALA SEN!


Lyssnar på låten Oh Happy Day av Edwin.. Asså.. av ngn anledning så ger den låten mej lust att plugga.. ? jag älskar färgade människors röst, utseende, stil, karaktär, personlighet, ALLT.. I LOVE YOU PEOPLE.. men jag gillar dock nt Obama.. för han ljuger såååå mycket.. Hur fan kom jag in på Obama o politik? Ja.. det e ba för jag nt orka plugga så jag vill slösa min tid här.. Men nej.. tentan e ju fkt nt så svår.. så nu blir det PLUGG. adjöösss höns :)
Oooveer & Ooouuutt // a.h <3

.-* Some say..

Publicerad 2011-09-25 10:33:19 i Allmänt,

 - Halloj! ;)  ( OMG jag känner mig som en pirat.. )

Jaja.. anledningen till att jag nt har bloggat e för att jag har haft SEMSESTER HAHAHA ;)

Jag var som sagt i Dubai.. Skulle ju åka till libanon.. Men åkte till Dubai istället..

Sjuuuuukt fint ska ni veta .. hm.. HAHAHAHAHAHAHAHAHA.. shit jag e dödlig.


Anyway.. Jag har vatt vaken sen 6..Gick upp, duschade o begav mej till jobbet.. nu har jag rast .. (jag har delad tur) Så jag börjar 15.30 igen.. Jag hinner vila innan dess.. :)
Imrn blir det skuulääään.. ska få ut vr hemtenta som ska lämnas in den 29 september.. Jag ser ju fram emot det...

nejnej.. nu ska jag faktiskt lägga mej en stund..

& jag avslutar med:

Vissa människor bore använda en blöja till sin käft.. Med tanke på hur mycket skit som kommer ut därifrån. Shit.. jag vet nt var jag fåt allting ifrån.. VILKET betyder att DU inte ska kopiera detta o sno.. MY WORDS, & ALL RIGHTS RESERVED!!!!!!


PS. HADEEL har inget liv..


 - okii.. palla bomba med bilder.. jag orkar nt..

Ooooveer & Oooouuutt // a.h <3

.-* Palestina!

Publicerad 2011-09-14 08:30:54 i Allmänt,

Gråt inte, Palestina.
Du tror att jag är fri medans du är fängslad. Men vet du inte att ditt lidande är mitt fängelse?
Du säger att jag inte kan föreställa mig dina känslor. Men säg mig då, vad är det jag känner när jag faller ihop och ber min herre att lätta dina bördor?
När jag ser barnet i din famn, livlöst med blodet i sitt ansikte. Berätta för mig vad det är jag känner när jag ber min Herre att ta mitt liv och ge dig ditt barn tillbaka.
Gråt inte mitt älskade Palestina. Dina förtryckare är blott människor.
Du tror att jag inte hör dina skrik när de tar sina sista andetag, du tror att jag inte ser dina tårar, men du ser inte mitt blödande hjärta.
Om de visste om att det är Gud som kommer att befria dig så skulle de falla på marken av fruktan.
Tappa inte hoppet, mitt älskade Palestina. För änglarna står vid din sida och Herren vakar över dig.
Oooooveeer & Ooooooouuttt // a.h <3

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela