ilooveyou

.-* strawberry flavour rocks this roof !

Publicerad 2012-08-20 12:30:00 i Allmänt,

.-* Min rubrik doesnt make any sense..

Vill bara säga ; Nu är fastemånaden över. Därmed vill jag påminna alla nära och kära att fortsätta kämpa för rättvisa, godhet & att icke baktala. Låt vårt hjärta förbli rent.

Vill härmed önska ALLA, både muslimer och icke-muslimer ett fortsatt bra år. Må Gud välsigna ert liv med lycka, glädje och massa framgång. Ta hand om varandra!

EID MUBARAK ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Anyways, igår gick det inte att sova, låg & vände hela natten. Var så nervös inför idag. Ska snart berätta vrf..
Kunde inte alls sova, så jag gick upp & tog mig en dusch, sedan smsade jag med soso, sen skulle jag ju lägga mej, men nej nje, det gick alltså inte. Så jag pratade med soso o ba skrattade i luren, så han trodde ngt men det var icke sant, ska ni ha för er!
Sen efter det la vi på o fortsatte smsa, så han däckar mitt i allt såklart, o ja kunde nt somna.. Jag var sååååååå trött ni anar inte, men jag kunde nt somna bara.. Ja, anledningen till att jag var så nervös var för att kirurgen kom tillbaka från semestern idag, så jag skulle ju ringa honom direkt på morgonen. Det var nog det, för jag är väldigt nervös inför operationen :(
Så, nu har jag iaf ringt honom och vi ska träffas på torsdag för att boka operationstid plus att vi måste ju ha konsultation, han måste ju förklara för mig hur det ska gå till & allt det där. Sen vill jag ju fkt ha ett intyg på min sjukskrivning innan jag opererar mig hahah!

Ja, så där rök nervositeten inför samtalet, nu återstår endast nervositeten inför operationen. God bless & e en bön för mig att allt ska gå bra :)

Nu blir det att lata sig vidare i sängen :) Adjöken fröken !
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela