ilooveyou

.-* You are a flower, and the more they spit on you, the more you grow :)

Publicerad 2012-12-31 17:16:00 i Allmänt,

.-* Jupp, rubriken säger det mesta. .


Kom hem igår/imorse? vetifan det var inatt väl? hahah.. hade 3 underbara dagar i Jönköping, eller ja snarare Tranås :)

Idag blir det lite fest o så, skulle först till Gbg, men syrran kunde nt, så ja firar med mina underbara vänner istället <3.

nu ska jag upp o fixa lite & så, postar in bilder sen maybe :)

Ha en god fortsättning, och ni som har nyårslöften ; kom ihåg att ingenting kan hindra er från att nå era mål, ni är hur grymma som helst, och ni behöver absolut inte ngt speciellt datum för o uppfylla era mål & önskningar. Jag önskar er ett fortsatt bra år , och hoppas på att ni får allt ni saknade 2012. Mwaaah <3

.-* If you do your best - God will do the rest <3

Publicerad 2012-12-28 00:53:00 i Allmänt,

.-* Kom nyss hem från malmö :)

Först var jag hos polisen och fixade ett snabbt ärende sen körde jag och hämtade maria från jobbet.. Körde mot Stortorget där det hölls en liten manifestation i solidaritet för Palestina..

Mitt i allt, börjar en aspackad kille skrika dumma ord o sånt, så jag tog iväg honom långt ifrån manifestationen och stod och diskuterade med honom, stod där i typ en timme, sen var manifestationen slut, körde mot rosengård, plockade upp petra sen åt vi HAHAHA DAGENS HÖJDPUNKT.. MAT!!!

I rosengård var det sånna cpkillar som skrämde oss o nt lät oss köra för de blockera vägen o helt plötsligt börja de kasta smällare på oss HAHAHA jävla åsnor.. Men vi körde ifrån de, sen mötte vi Asse & Abbe, körde, racea HAHAHA SOM VI DÖÖÖÖDA DE, efteråt parkera de sin bil och vi körde olika rundor o hade förfest i bilen, sen var klockan redan lite innan elva, körde de hem, körde en till runda med petra o maria, sen åkte jag o maria också hem..

Japp det var i princip hela dagen =)

Vill bara dela med mig en liten beskrivning av Profeten muhammed Saw. För både muslimer och icke-muslimer. Och jag kmr verkligen försöka uppdatera oftare med hadither o sånt in shaa Allah..

Ha de najs sålänge för nu ska jag titta på min serie
Beskrivning av vår vackra, ädla profet Muhammad Sallallahu 'Aleyhi Wasalam. Bästa människan som vandrat på denna jord. Må vi efterlikna honom.

"Muhammad Sallallahu 'Aleyhi Wasalam var lite över medellängd. Han var kraftigt byggd med långa muskulösa lemmar och smala fingrar. Hans hår Sallallahu 'Aleyhi Wasalam var långt och tjockt och lite vågigt. Hans panna Sallallahu 'Aleyhi Wasalam var stor och framskjutande, hans ögonfransar Sallallahu 'Aleyhi Wasalam var långa och tjocka, hans näsa Sallallahu 'Aleyhi Wasalam var slutande, Hans mun Sallallahu 'Aleyhi Wasalam var något stor och hans tänder Sallallahu 'Aleyhi Wasalam satt bra. Hans kinder Sallallahu 'Aleyhi Wasalam var magra och han Sallallahu 'Aleyhi Wasalam hade ett trevligt leende. Hans ögon Sallallahu 'Aleyhi Wasalam var stora och svarta med en aning brunt. Hans skägg Sallallahu 'Aleyhi Wasalamvar tjockt och vid hans död Sallallahu 'Aleyhi Wasalam hade han sjutton gråa strån i det. Han Sallallahu 'Aleyhi Wasalam hade en tunn linje med fint hår över halsen och bröstet. Han Sallallahu 'Aleyhi Wasalam hade ljus hy och var på det hela taget så vacker att Abu Bakr komponerade denna vers om honom:

"Som det inte finns något mörker i en månljus natt, så är Mustafa, vännen, ljus."

Hans gång Sallallahu 'Aleyhi Wasalam var stadig och han gick så fort att andra fann det svårt att hålla jämna steg med honom. Hans ansikte Sallallahu 'Aleyhi Wasalam var vänligt, men ibland när han var försjunken i tankar kunde han vara tyst länge, men han höll sig alltid upptagen med något Sallallahu 'Aleyhi Wasalam. Han Sallallahu 'Aleyhi Wasalam pratade inte i onödan och det han sa var alltid rent ut och utan omsvep. Ibland kunde han göra sin mening klar genom att långsamt upprepa vad han sagt Sallallahu 'Aleyhi Wasalam. Hans skratt var oftast ett leende Sallallahu 'Aleyhi Wasalam. Han höll sina känslor under kontroll - när han blev irriterad vände han sig bort eller var tyst, när han var nöjd med något så sänkte han blicken Sallallahu 'Aleyhi Wasalam."

{Shama-il Tirmidhi}
 

.-* relax

Publicerad 2012-12-22 23:01:00 i Allmänt,

.-* Kommer nt ihåg sist jag tog hand om mig sj.. Så nu blir det dusch, kroppspeeling, ansiktmask & sen film .. ( ja nu räknar ja såklart inte godis & redbull till kategorin "ta hand om sig själv, men endåååå!! )

Vi ses i MIN dimma.. Nt i ngn utekväll eller fylledimma :$ muahaha mwaah

.-* jag begår självmord snart..

Publicerad 2012-12-19 16:41:00 i Allmänt,

.-* nej asså inte bokstavligt, men fysiskt och psykiskt .. alltså hör här. jag har tappat hoppet om livet.. hahah!

Skämt åsido. fick nyss svar på tentan jag gjorde förra veckan! KLART. yeees. vilken lättnad.. egentligen förstår jag nt ens hur jag klarar mig när jag väntar tills dagen innan tentan ska lämnas in och börjar skriva.. smart ayaah, väldigt smart.. -_-

och jag & mina -_- gubbar... fattar nt vrf jag har börjat använda de så jävla ofta:S

men nu sitter jag med en annan tenta, folkmordet i rwanda och hur propagandan påverkade detta.. den ska lämnas in senast ikväll 23.59. Och när börja jag på den? JO IDAG. alla andra dagar tänkte jag skriva om eichmann rättegången, om den var rättvis eller ej, sen fick jag för mig att skriva om SD:s politik och hur detta kan leda till en början på ett folkmord om de får makten och hur deras politik bryter mot FN-stadgan & europakonventionen.. Och idag på morgonen när jag skulle sätta mig ner och fortsätta skriva så ändrade jag mig IGEN. så jag började på ngt helt nytt.. Rwanda.. palla mitt liv. men jag e fkt på god väg att bli klar. och hade mina examinatorer vetat att jag satte mig på samma dag för att skriva tentan så hade de nog nte godkänt mig.. men nu håller vi tyst om det , tack. !

nu blir det rökpaus och sedan blir det att kötta!!!! Mwaaah :*
 
 
 

.-* I'm almost there..

Publicerad 2012-12-17 19:42:00 i Allmänt,

.-* hääluuu :]

har suttit i flera dagar med min tenta, och jag har inte ens börjat med inledningen,, helt sjukt att jag tyckte att B-uppsatsen var betydligt lättare än tentan :s .. helt sjukt!!

Men snart är det över. Den 9:e juni 2013 tar jag examen, sen blir det visare utbildning i Växjö... Skönt ska det bli att slippa skåne.. Sjukt skönt så folk anar inte ens vilken lycka och glädje som sprutar runt i kroppen.. Det e inte blodcirkulationen, eller adrenalinet, det e lyckan som får mig att längta till att slippa skåne.. Växjö är nog inte min drömstad, men fyfan vad den är bättre än skåne. Så mycket bättre.. Att bara byta miljö, inte behöva hoppa av i skåne.. inte befinna mig här.. förstår ni vilken lycka? nej ni förstår inte.. lyckan är obeskrivlig..

Men undra hur jag ska klara mig med min skånska dialekt.. HAHA.. o hur ska jag klara mig själv :( En rädsla som jag så småningom kommer övervinna... w o h o o ! All den fysiska och psykiska träningen. Den kommer göra mig gott..

men för att nå dit så måste jag nog fortsätta på min tenta och bli klar =) Adjö så länge! Puss

.-* BARA EN GÅNG TILL..

Publicerad 2012-12-16 22:59:00 i Allmänt,

.-* OKEJ, JAG VET ATT JAG BEGÄR FÖR MYCKET, MEN JAG BEGÄR ER UPPMÄRKSAMHET FÖR SISTA GÅNGEN (DENNA VECKAN IAF, OCH kom ihåg att det e söndag ;) )

Kommer ni ihåg mitt inlägg  igår om tramset att jag vill ta av mig slöjan? Att jag inte var värd slöjan och allt det där?? Okej, ska bara förklara en pytteliten sak här...

Om du frågar mig personligen så tycker jag att jag förtjänar sjalen, jag tycker även att jag ger sjalen en fin innebörd då jag alltid tänker 10 steg fram innan jag tex. skadar en skapelse.
Men jag har mina brister, mina brister som jag inte kan bli kvitt. Mina brister som finns där hur jag än vänder på det. Brister som jag egentligen inte har låtit komma i vägen för mig, men som folk låter stå i vägen. Brister som folk anser gör mig till "en syndare". Det folk inte tänker på e att även de begår en synd när de får mig att känna så. Slöjan är det finaste jag vet, och jag har kämpat för slöjan, jag har stått och krigat för min slöja med många människor. Men jag har aldrig låtit den hindra mig.

Jag förtjänar slöjan på så sätt att jag bär den med stolthet, med samvete men även med ett gott hjärta och goda avsikter. På ett sätt där jag ser det fina i oss människor istället för det "fula". Så - jag förtjänar slöjan men synd att många tycker att jag inte gör det...

Jag har faktiskt efter många OM tagit beslutet att behålla min slöja.. Min slöja är JAG. Jag är Ayaah som bär slöjan med stolthet men även med kunskap om mina brister. Jag är Ayaah som är villig att bekämpa waswasa både från shaitaan & harampoliserna här på jorden.
Ja, jag är Ayaah som bär slöja, med en brist som även kan vara mina piercingar, sättet jag går på, klär mig på och även sminkar mig på. Men jag är även den Ayaah som kommer bekämpa sina brister och säga "Jag är god och jag ser det goda i dig".
Jag är Ayaah. Jag är Muslim, och vare sig du gillar det eller ej - Jag bär slöja med stolthet, och jag representerar Islam!

Skulle jag ha fått välja mellan människors dom och Allahs dom, så hade jag utan tvekan valt Allahs dom. För jag vet att Allah är ständigt förlåtande, och barmhärtig. Men jag vet också att människor kan göra en illa - på ett sådant sätt att det kan krossa allt du står för. Denna gången lyckades de inte, och de kommer de ALDRIG att göra.


Haha. Nej, på riktigt.. Jag tackar GUD att jag har så fina människor i mitt liv. Alla ni som har varit delaktiga i mitt "ångestbeslut" tack. verkligen tack för att ni fanns där. Jag gick aldrig ut utan slöja, men det var nog för att jag visste att jag innerst inne älskar den, och människor INTE förtjänar att få det de vill.

.-* svar på tal

Publicerad 2012-12-16 18:45:00 i Allmänt,

.-* Heelluuu :]

Nej, att jag har bestämt mig för att ta av mig slöjan innebär inte att jag har lämnat Islam och att jag är kristen. Det innebär heller INTE att jag har blivit en dåligare muslim. Snarare tvärtom. Nu får jag chansen att känna mig som en person som nyligen hittat till Islam och börja praktisera Islam från grunden.

Tänkte först och främst fokusera på mina böner, då jag inte har varit så himla duktig med att be. Sen sakta men säkert kommer jag att börja med smådetaljer som inte passar in i den muslismka klädseln. Dvs. mina piercingar.
jag står fortfarande för vad jag tycker. Och det är att INGEN på denna jord kan ngnsin döma en. förutom Allah.
Jag tycker heller inte att det är slöjan, eller piercingen som gör mig till en bra/dåligt muslim. Allt handlar om mitt hjärta, så tur är det att jag blir dömd av Allah och inte människor.

För Wallahi, hade jag fått välja mellan Guds dom och människor så hade jag valt Gud. För jag vet att Gud är ständigt förlåtande och barmhärtig, och Han, endast Han, vet vad som döljer sig i hjärtat..

Fastän jag tycker så, så anser jag inte att det är lämpligt för JUST MIG att ha slöja , men endå mina piercingar, inte be osv. Sen är det upp till var och en att bestämma vad de tycker, som sagt avsikten ligger i hjärtat, och den känner Allah till...Jag vet att jag kommer ta på mig slöjan igen, men just nu har jag gått igenom väldigt tuffa perioder som gör att jag både fysiskt och psykiskt har blivit svagare. Men det kommer med tiden. Till er som var så duktiga med att döma ; När ni har skaffat bevis på att ni är Gud, så kan ni gärna knacka på min dörr, så kan ni börja döma - tills dess, göm er i ngn grotta.. & Sen så var det också som så att när jag tog på mig slöjan för 4 år sen, så var det INGEN som stod vid min sida och stöttade mitt beslut - så vad får er att tro att ni kan stå framför mig & döma? na,aah! :)

Varför jag inte har lagt upp bilder utan slöja.. ?
Hm.. kuggfråga? ;) nej men skämt åsido.. Jag har inte vant mig ännu. Jag har inte ens gått ut utan slöja än.. Känns sjukt konstigt faktiskt..

Men jag kommer bli mer praktiserande, och det kommer synas med tiden, in shaa Allah :)

.-* TILL ALLA...

Publicerad 2012-12-16 00:59:00 i Allmänt,

.-* DETTA BÖR ALLA LÄSA..

Jag är egentligen inte skyldig någon människa här på jorden någon förklaring. Men för att slippa alla fördomar, allt snack bakom ryggen och allt hat så vill jag dela med mig av mina känslor..

Jag har beslutat att ta av mig slöjan. Anledningen till detta är personliga och oerhört känsliga från min sida. Jag ser detta som en möjlighet för mig att stärka min tro ordentli
gt innan jag återigen tar steget att ta på mig slöjan igen. Jag vill inte att någon dömer mig, det enda jag behöver är förståelse.
Förståelse på hur jag har mått, hur jag mår, och hur jag kommer att må.

Ert förakt kommer inte leda till ett bättre välbefinnande.
Jag tar av mig slöjan för att jag känner att just nu , i den situationen jag befinner mig i så är jag inte kapabel till att hantera den.

Jag tar av mig slöjan, med ett stort hopp om att jag en vacker dag tar på mig den igen. Min tro ligger inte i hur ni ser på mig. Detta är ngt mellan mig och Gud. Jag hoppas att alla förstår att det var mitt val att ta på slöjan och därmed mitt val att ta av den. Detta valet är nog det svåraste valet jag har tagit. Och någon vacker dag kommer jag in shaa Allah att få styrkan och modet till att ta på den igen!

Jag tackar mina vänner och min familj som har varit en klippa för mig under denna process.

Jag är inte mindre muslim, eller mindre bra muslim för att jag tar detta val, utan jag vill ge slöjan dess värde, och även ge slöjan den meningen den verkligen förtjänar.

Detta har och kommer att vara jobbigt, men jag kommer att befinna mig på rätt väg så småningom :)

.-* Folk har seriösa problem ..

Publicerad 2012-12-13 21:26:00 i Allmänt,

.-* Asså seriöst.. till dig som ALLTID ska kommentera o ha ngt att klaga över.. ska du sitta o klaga på vad jag gör med mina pengar? du e årets ksämt.. o om jag vill "slösa mina pengar på onödiga saker istället för att spara" så gör jag det. O by the way dickhead ; Vafan vet du hur mkt jag har sparat?! & vafaaan skulle jag vilja visa en bild på vad jag har på mitt konto ? seriöst du e helt jävla efterbliven, men fine. ja ska visa dej det jag har sparat. så kanske du kan zip it once and for all. fjolla.. & detta var ändå i somras.. så vad har DU med vad jag gör med mina pengar?! om ja nu så vill bränna upp de så e det frtf jag som har jobbat för det och inte du? :) 

.-* Och jag har varit i farten igen :)

Publicerad 2012-12-12 23:45:00 i Allmänt,

.-* Japp nu har jag kommit från malmö :)
vet inte om jag har sagt det innan men jag har ju nt badat sen jag satte på mig slöjan.. & det e just för att jag inte har haft ngt som typ passar att bada i när man har slöja.. Men nu har ja köpt en burkini.. MUAHAHA!!! Så japp, ja åkte till maalmö & köpte en burkini :) men såklart så kan ja typ aldrig hålla mig borta från att slösa - men just idag slösade jag pengar på ngt nyttigt.. Förutom parfymerna. ( kmr till det sen)
Köpte massa böcker om profetens liv men även tawhid osv... Sen ja parfym.. Fattar nt vrf .. Men nu e det gjort!! Nu ska ja titta på film o sen plugga på min tenta :( & elie saabs parfym e att döööö för... Så de så:)

 

.-* De kan inte bestämma sig..

Publicerad 2012-12-07 21:17:00 i Allmänt,

.-* ääluuuu :]

Asså.. ja måste bara lätta på hjärtat.. Vad e det med folk nuförtiden? Kvittar vad jag än gör så blir de liksom nt nöjda :S Ena minuten säger de "Ayaah, följ dina drömmar, du klarar det" andra minuten blir de sjukt sura över att jag sover.. Wtf dude... hur ska jag annars följa mina drömmar?! I NYKTERPOSITION?!...

förstår mig nt på vissa..
anyways.. ngn som vet vrf blogg appen nt funkar :( drygt som fan..

& Ali.. ba släng dig i väggen tack? Nigaah bounce..
Vaknade faktiskt till lycka.. Maria hade hämtat ut ett meine paket. Vänta .. så ni förstår mig rätt, lyckan var ABSOLUT INTE att maria befann sig ovanför mitt huve när jag öppna ögonen.. utan lukten av ett nytt paket gjorde min dag - o den hade precis börjat.. nej men det ble fkt nt så mkt denna gången.. En vit kappa - smaskigt. en svart jacka fast de e typ mer "haulster - kavaj jacka" skit nice me typ guldbälte..3 koftor, en väska , en väst & ett skitgulligt fuschia mobilskal HAHAH NOTERA ; inga skor :(

Nu ska jag mysination med film såklart.. JA OCH OM JA TITTAR PÅ FILMER hela tiden.. OCH
 
 
 
 

 
 
 

.-* I feel awesome !!

Publicerad 2012-12-06 20:28:54 i Allmänt,

.-* aloooha :]
Har varit uppe sen... Ehh.. Ja la mig vid 4. Vakna vid 7.30 somna igen o maria väckte mig vid 10.30... O ändå e ja pigg?! Hahaha har pluggat som en åsna & nu e ja klar me tentan!!! Resten av kvällen blir det att ta det lugnt.. Gissa hur?!
Jo som ni vet så e ja världens största filmnörd & ja kollade igenom mina cmore kanaler på tv & alla filmer som går har ja redan sett HAHAHAH äkta tönt! Så nu e ja inne via netflix istället & det går lika bra ! Jaja nu blir d film :) Puss på er <3

.-* Till de generösa !!!

Publicerad 2012-12-06 02:59:00 i Allmänt,

 
 
.-* Den som känner sig extra generös nu vid jul - jag hade behövt en 3rums lägenhet, ett PAX-förvaringssystem med skjutdörrar - svart men beige går också bra. Ett extra halv-förvaring vid sidan om. helst med mönster som passar färgen på PAX:et, 4 klädställ, 10skoställ , en puffy-puff matta - i vit (vid nödläge passar svart) & 5års betald hyra. Kontakta mig vid intresse :) Have a blessed night y'all ;D
 
 
 

.-* förakten i kroppen

Publicerad 2012-12-04 10:28:05 i Allmänt,

.-* häääluu :]
Vilken cp dröm jag hade om min syrra :/ så sjukt.. Förresten har ja berättat att hon fick födde en cpunge för ngn vecka sen? Ahaa men nu berättar jag !
Joseph Samuel Jomaa - mitt 1000syskonbarn... Nej skämt åsido men endå på riktigt ja har tappat räkningen nu :O
Aa iaf.. Över till rubriken.. Föranten ja känner för snö - obeskrivligt. Så japp nu låser ja in mig själv här hemma tills vintern e över - vi ses om några månader liv!

& innan ja avslutar : seriöst jävla drama människor : att ni inte skäms & vara drama queens när ni e över 18. Sånna skabb seriöst. & tro verkligen nt för en sekund att jag bryr mig ; för handen på hjärtat ni e bara skrattretande :)

Nu : skuläään :)

.-* svar på tal

Publicerad 2012-12-01 22:05:07 i Allmänt,

.-* Hej Lina, Anna, Sandra & ja vet nt vad..
 
asså snälla.. varför nt bara säga vem du e? Jag kmr nt attackera, det e bara kul att du vill veta var mina skor e ifrån.. men vrf skriva olika namn varje gg? ja har ju frtf ip-adressen, o den stämmer bra ihop me förra när du fråga var de andra skorna e ifrån..
 
Vilka skor menar du? De e från olika ställen :) Så, vilken av de :)?

.-* I'll shut the door now..

Publicerad 2012-12-01 00:42:01 i Allmänt,

.-* Häääluuuu :)

Nyss kommit hem fkt , fyfan va tiden går när man har roligt :O
Först så vaknade ja o körde till lund me sanna & mariam & maria , sen åkte ja tbx & däcka liiiiiite ... Efteråt satte ja mig i bilen .. Hahah ja skoja ja ska nt detaljera allt... Men körde först & hämtade ut mina paket ( HAPPY TJEJ! & bilder kmr sen! )
Efteråt körde vi mot rosengård köpte kortlek & sen vidare mot Sahara café.. Hade kul & Spelade kort.. Ja vann såklart.. ( muahaha ) efteråt körde vi rundor i malmö & hade trevligt ;)
Sen stack petra hem så ja & maria åkte & träffade blend en liten stund ( trodde vi iaf) innan vi hann blinka var klockan redan tio i tolv :S så nu e ja hemma & JAG SKA SOVA !!! Godnatt kära ni <3

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela