ilooveyou

.-* BARA EN GÅNG TILL..

Publicerad 2012-12-16 22:59:00 i Allmänt,

.-* OKEJ, JAG VET ATT JAG BEGÄR FÖR MYCKET, MEN JAG BEGÄR ER UPPMÄRKSAMHET FÖR SISTA GÅNGEN (DENNA VECKAN IAF, OCH kom ihåg att det e söndag ;) )

Kommer ni ihåg mitt inlägg  igår om tramset att jag vill ta av mig slöjan? Att jag inte var värd slöjan och allt det där?? Okej, ska bara förklara en pytteliten sak här...

Om du frågar mig personligen så tycker jag att jag förtjänar sjalen, jag tycker även att jag ger sjalen en fin innebörd då jag alltid tänker 10 steg fram innan jag tex. skadar en skapelse.
Men jag har mina brister, mina brister som jag inte kan bli kvitt. Mina brister som finns där hur jag än vänder på det. Brister som jag egentligen inte har låtit komma i vägen för mig, men som folk låter stå i vägen. Brister som folk anser gör mig till "en syndare". Det folk inte tänker på e att även de begår en synd när de får mig att känna så. Slöjan är det finaste jag vet, och jag har kämpat för slöjan, jag har stått och krigat för min slöja med många människor. Men jag har aldrig låtit den hindra mig.

Jag förtjänar slöjan på så sätt att jag bär den med stolthet, med samvete men även med ett gott hjärta och goda avsikter. På ett sätt där jag ser det fina i oss människor istället för det "fula". Så - jag förtjänar slöjan men synd att många tycker att jag inte gör det...

Jag har faktiskt efter många OM tagit beslutet att behålla min slöja.. Min slöja är JAG. Jag är Ayaah som bär slöjan med stolthet men även med kunskap om mina brister. Jag är Ayaah som är villig att bekämpa waswasa både från shaitaan & harampoliserna här på jorden.
Ja, jag är Ayaah som bär slöja, med en brist som även kan vara mina piercingar, sättet jag går på, klär mig på och även sminkar mig på. Men jag är även den Ayaah som kommer bekämpa sina brister och säga "Jag är god och jag ser det goda i dig".
Jag är Ayaah. Jag är Muslim, och vare sig du gillar det eller ej - Jag bär slöja med stolthet, och jag representerar Islam!

Skulle jag ha fått välja mellan människors dom och Allahs dom, så hade jag utan tvekan valt Allahs dom. För jag vet att Allah är ständigt förlåtande, och barmhärtig. Men jag vet också att människor kan göra en illa - på ett sådant sätt att det kan krossa allt du står för. Denna gången lyckades de inte, och de kommer de ALDRIG att göra.


Haha. Nej, på riktigt.. Jag tackar GUD att jag har så fina människor i mitt liv. Alla ni som har varit delaktiga i mitt "ångestbeslut" tack. verkligen tack för att ni fanns där. Jag gick aldrig ut utan slöja, men det var nog för att jag visste att jag innerst inne älskar den, och människor INTE förtjänar att få det de vill.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela