ilooveyou

.-* svar på tal

Publicerad 2012-12-16 18:45:00 i Allmänt,

.-* Heelluuu :]

Nej, att jag har bestämt mig för att ta av mig slöjan innebär inte att jag har lämnat Islam och att jag är kristen. Det innebär heller INTE att jag har blivit en dåligare muslim. Snarare tvärtom. Nu får jag chansen att känna mig som en person som nyligen hittat till Islam och börja praktisera Islam från grunden.

Tänkte först och främst fokusera på mina böner, då jag inte har varit så himla duktig med att be. Sen sakta men säkert kommer jag att börja med smådetaljer som inte passar in i den muslismka klädseln. Dvs. mina piercingar.
jag står fortfarande för vad jag tycker. Och det är att INGEN på denna jord kan ngnsin döma en. förutom Allah.
Jag tycker heller inte att det är slöjan, eller piercingen som gör mig till en bra/dåligt muslim. Allt handlar om mitt hjärta, så tur är det att jag blir dömd av Allah och inte människor.

För Wallahi, hade jag fått välja mellan Guds dom och människor så hade jag valt Gud. För jag vet att Gud är ständigt förlåtande och barmhärtig, och Han, endast Han, vet vad som döljer sig i hjärtat..

Fastän jag tycker så, så anser jag inte att det är lämpligt för JUST MIG att ha slöja , men endå mina piercingar, inte be osv. Sen är det upp till var och en att bestämma vad de tycker, som sagt avsikten ligger i hjärtat, och den känner Allah till...Jag vet att jag kommer ta på mig slöjan igen, men just nu har jag gått igenom väldigt tuffa perioder som gör att jag både fysiskt och psykiskt har blivit svagare. Men det kommer med tiden. Till er som var så duktiga med att döma ; När ni har skaffat bevis på att ni är Gud, så kan ni gärna knacka på min dörr, så kan ni börja döma - tills dess, göm er i ngn grotta.. & Sen så var det också som så att när jag tog på mig slöjan för 4 år sen, så var det INGEN som stod vid min sida och stöttade mitt beslut - så vad får er att tro att ni kan stå framför mig & döma? na,aah! :)

Varför jag inte har lagt upp bilder utan slöja.. ?
Hm.. kuggfråga? ;) nej men skämt åsido.. Jag har inte vant mig ännu. Jag har inte ens gått ut utan slöja än.. Känns sjukt konstigt faktiskt..

Men jag kommer bli mer praktiserande, och det kommer synas med tiden, in shaa Allah :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela