ilooveyou

.-* En påminnelse till alla, och FÖRST MIG.

Publicerad 2012-01-31 23:38:12 i Allmänt,

.-* Vill bara påminna er... Vi gör synder och allt dåligt som finns och kollar runt om någon person har sett oss , vi skäms för människor och skäms inte för människors skapare , men ändå mina syskon om ni tror att ingen ser er så ska dina händer och ben .. dina ögon och öron vittna det dåliga du har gjort ..... Allah säger i Koranen :
Bismillah arrahman arrahiim :

[41:20] och när de nått fram, skall deras öron, deras ö...gon och deras hud vittna mot dem om vad de gjorde.

[41:21] Och var och en skall fråga sin hud: "Varför vittnade du mot mig?" - och den skall svara: "Gud, som ger alla talets gåva, har [också] gett mig [den]. Det var Han som först skapade dig [och de andra] och till Honom har ni [nu] förts åter.

må Allah göra oss från dem som påminner och gör det bästa Ameeeen

.-* Greetings from Jamaica ;)

Publicerad 2012-01-31 08:53:02 i Allmänt,

 .-* Godmorgon önskar Jamaica! Här är fint väder!... muaha, skämt åsido..

Ska nu ta mig till malmö med pappa, han ska släppa av mig som en liten katt vid skolan, sen när jag har slutat ska vi hämta ut e ny dvd till moi.. palla mitt liv, det enda jag gör e slösa, men HAHA denna gången e d papittoo som slösar o nt jag. Enda anledningen till att jag vill ha dvd i rummet e fkt för att ja vill börja köra mina zumba pass hemma.. riktigt fett onödig när jag egentligen bara kan koppla datan till tvn.. ANyways.. ska visa er en bild frn CityGross. grymt som fan.. Dessutom hittade jag tomater där det stod "Palestina" på, jag äter nt tomater, men jag hämta hem de ändå, muahahah!


Nej. nu ska jag röka o sen sticka.. Hade en sjuuuuukt underbar dröm :) oh jag älskar den!!!

Ciaao bellisimos..
.-* When food becomes a part of ur life.. :)

Publicerad 2012-01-30 09:48:38 i Allmänt,

 .-* ... då börjar ni likna mig.. HAHA jag äslakr maaaaaaaaaaaat!!!

Ey, ja fick ett sms av hjärtat imorse.. Hon ba jag e på gymmet o tränar, ASSÅÅ riktigt tidigt, o hon ba ska du träna idag, jag fick skrattattack, PAHAHAHAHAHAH jag sitter o äter salami o ägg o grillad kyckling o pommes på morgonen o hon frågar om ja ska sticka till gymmet idag, VILKET SKÄMT, SOM Hon dog av skratt när jag berätta va ja satt o käka.. Men hallåå.. vem tränar nuu?! MAN ÄTER sönder sig, sen går man o tränar!

vet ni vad jag tänkte på?! Fyfan va lax hade suttit bra nu.. Jalla då vet jag vad det ka bli till middag idag!

Eftersom jag skulle till skolan, och min cp syster har mitt månadskort och kom försent så missade jag min skola, så d får bli att sittta hemma, plugga och laga maaaaaaaaaaaaaat :D

Ska isf bege mig mot CityGross.. Älskar CityGross.. Vet ni om att CityGross är den enda mataffären i sverige som har bojkottat Israel helt och hållet? Som inte tar in några varor från Israel ALLS?! ;) Tummen upp för de måste jag sä' ! & bajs på Mcdonalds som skänker 20% av det de tjänar till ISRAELS ARMÉ OCH ISRAELS VAPEN SOM SEN LEDER TILL ATT FLER PMÄNNISKOR DÖR"!!!!! S SLUTA ÄTA DÄR TACK!!


Jalla ciiaaaoo ;D

.-* Hadith Of The Day

Publicerad 2012-01-28 13:16:40 i Allmänt,

Abu Sa'id Sa'd ibn Malik ibn Sinan al-Khudri - må Allah vara nöjd med honom - berättade att profeten - frid vare över honom - sade:

"Man får varken skada eller återgälda [hämnas] skadan" [Ibn Majah & Daraqutni]

YTTERLIGARE vanliga fel som muslimer begår på Facebook, med SMS-Bilal imorgon LIVE på budskapet.tv kl 19:00

.-* NU TAR NI OCH LYSSNAR PÅ MIG..

Publicerad 2012-01-28 11:22:35 i Allmänt,

.-* Godmorgon alla söta!

Vaknade av att mitt öra ville ta död på mig av smärta.. Ska berätta anledningen för er..
Alla vet hur lat jag är, det e typ inget snack om saken, och jag kan inte förneka det. Dessutom har jag hål överallt på kroppen.. (skämt åsido) vilket även inkluderar mina öron :) Jag har bland annat i brosken i örat, så för ngn dag sen så märkte jag att örhänget var borta, så jag bara, jajaj skitsamma & satte in ett nytt örhänge. Med tiden så började min hörsel på det högra örat att bli värre, och igår kunde ja nt höra alls.. Såklart så orkar jag som vanligt nt ringa ngn vårdcentral, och jag ger mig nt ens tiden att bry mig. Så inatt så vaknade jag av att det gjorde ont, men återigen, så lat som jag e så tyckte jag att dt var viktigare o sova, så jag la mig igen. Vaknar för ungefär en timme sen av att mitt öra gör sååååååååå ont att jag utan flipp ville hugga av den, och nt bara det, jag hörde ingenting med det högra örat.. Så jag tänkte hmm... vafan kan de vara, och under öronsnibben så hade det blivit en bula, som om det var inflammerat. Så jag börjar känna inuti i mitt öra, och jag känner en metallsträng, ni vet på ena sidan av örhänget så e det en metallsträng som man för in genom hålet, haha ja försöker få tag i den, och vad händer? Jag gö d värre och jag puttar in den istället.. skit smart haa?!

Jag ringer min pappa, och har panik och gåte o ja föklarar nt ens vad d e för ngt, så min bror kör hit, sen leta han efter en magnet & kör in den i örat & viiiiiiiiiiiiipps så fick vi ut mitt örhänge !!


Så nu ska ni ta o lyssna på mig  : NI FÅR AAALDRIG SOVA MED ERA ÖRHÄNGEN PÅ , ALDRIIG, ALDRIIG, ALDRIIG , o ja kmr slå sönder er om ni nt lyssnar påå miigg !!!

.-* Smärta är ibland bra..

Publicerad 2012-01-27 11:41:17 i Allmänt,

 .-* Precis blivit klar med min laserbehandling... Jag luktar bränt hår .. jag vill dö, och jag e skitöm :(Ska nt ljuga för er.. Det gjorde SJUKT ont.. men kan lova att det är värt det:D Kör på tkr jag!! :D

Snart blir det seminarium, sen blir det att bege sig hem & plugga lite :) Helgen blir att jobba, jobba & återigen jobba. Men jag har varit ledig nu ett tag, så det kommer passande :D

Nu ska jag ut & röka , sen käkaa, WIHOOOOOO


Ps: svar till susanne, ; Nej, jag var inte ironisk med bilden :) Sen att den kanske var opassande är en annan sak :)

puss på er sötnosar <3


.-* u are the light in my life <3

Publicerad 2012-01-27 07:45:43 i Allmänt,

.-* Godmorgooooon !! Jag hatar er som sover , ni e skitfula & ni dreglar o fiser säkert i sömnen!!
Jallafall , jag e på tåget , har vatt uppe sen 6 :@ blööööhhh!! Tåget körde precis från lund & DET e fullt så alla står o e skitnära varandra & luktar på varandra HAHA! Ey ja e skitnervös inför min laserbehandling men jag e glad att d ska göras! Behöver aldrig vaxa mig mer elr raka mig & få utslag!! Wiho e sjukt glad ;) nu e jag skitsur för d finns ingen sittplats åt mig så jag ska gå o ställa mig bre vid ngn som sitter & fisa så de får syrebrist & lämnar platsen ;) muahaha jag e ett geni ;) Pusshajjj

.-* awesome is your first name

Publicerad 2012-01-25 22:04:48 i Allmänt,

.-* Hälääluu :) palla mig..

Anyways , idag var jag i skulään , ÄLSKAR ÄLSKAR att vi e back on track me juridiken wihoo!!
Sen åkte jag och hadeel till trelleborg. Vi skulle egentligen städa & plugga men d slutade med att vi åkte ner o shoppa & sen stack vi o träffa maysa & åt. Ääääälskade shoppingrubdan med hadeel , ÄLSKAR att umgås med dig hadeel , ( jag vet att du spionerar på mig) bara för du saknar o älskar mig mer o mer för varje dag ;) haha!! Maten var såååå god!! Har saknar mat somfaaan HAHHAHA !! Såklart alltid lika kul & träffa maysa!! Ska träffa sötnosen imrn igen!! Jag trodde att ja skulle på bio me malin idag , tur att hon skrev till mig för d e imrn vi ska på bio men av ngn konstig anledning så har ja fått för mig att d va torsdag idag? Riltigt skämmig... Så imrn blir d bio med bonden & på fredag blir d laser & sen skola! Längtar efter smärta. Blir ngn shopping me hadeel oxå tror jag. Lönen kmr ju ;) och jag säger såhär : JAG ÄÄÄLSKAR MIN LÖN Waaahhhh! Mer o slösa.. Nejnej ja skojar ja ska spara för ja & min sambo ska köpa en bil :) haha vi e bäst!

Nu ska ja fortsätta titta på men in black. Bössbösss sötnosar <3

.-* Hadith Of The Day

Publicerad 2012-01-25 14:42:59 i Allmänt,

Kommer de troende att skåda Allah i Paradiset?

Ja och det är absolut det bästa de får!

Suhaib - må Allah vara nöjd med honom - sa:

Allahs sändebud - frid vare över honom - sade:

"Då Paradisets invånare tillträder Paradiset, säger Allah - den Upphöjde:

"Önskar ni er ytterligare något?"

De kommer att besvara:

"Har du inte redan fått våra ansikten att stråla?

Har du inte fått oss att tillträda Paradiset och skyddat oss från Elden?"

Då avslöjar Han Sig och de har inte fått något som är mer älskvärt
än att skåda sin Herre" [Muslem]

.-* Hadith Of The Day

Publicerad 2012-01-24 14:38:05 i Allmänt,

Jarir ibn 'Abdullah - må Allah vara nöjd med honom - sade:

"Vi var med Allahs sändebud - frid vare över honom - han tittade på månen under en natt av en fullmåne och sade:

"Ni kommer att få se er Herre med era egna ögon [i Paradiset för de som tillträder det] såsom ni ser denna måne och ni kommer inte att skadas av att se Honom." [al-Bukhari & Muslem]

.-* Hadith Of The Day

Publicerad 2012-01-23 14:11:55 i Allmänt,

Vill du vara nära profeten - Salla Allahu 'aleihi wa Sallam och älskad av honom?

Enkelt gör följande!

Jabir bin Abdullah - må Allah vara nöjd med honom - sade:
Allahs sändebud frid vare över honom:

"De av er som är mest älskad av mig, och kommer att vara mig närmast mig på återuppståndelsens dag är de med bäst uppförande..."

[at-Tirmidhi och är klassad som autentisk av al-Albani]

.-* Hadith of the day

Publicerad 2012-01-22 12:41:28 i Allmänt,

Profeten - Salla Allahu 'aleihi wa Sallam - sade, "De bästa bland er är de med bäst uppförande." [al-Bukhari & Muslem]

Missa inte dagens sittning på www.budskapet.tv med bror Salih "Vanliga misstag som muslimer begår på Facebook och hur du undviker dem" kl 19:00

.-* Att jag är vaken betyder INTE att jag är pigg

Publicerad 2012-01-22 09:03:13 i Allmänt,

.-* Är på jobbet ! Vill nt säga godmorgon bara för ni e så fula o ligger o sover när jag jobbar.. Det är orättvist!!

Jag knr mej som en zombiiiiiiiieeeeee , s k j u t m i g . Lr vänta... Ni får nog ställa er i kö. O när jag e trött så e jag skittorr , så lyssna på detta torra skämtet :

Vilket är det mest aggressiva yrket?
- urlackare - för dem lackar ju ur hela tiden HAHAHAHAHA för er svartskallar som nt fattar så e urlackare en sån som lackar klockor HAHAHA puss på er svartskallar , im glad im not the only one , & puss på er alla andra :) <3 nu ska jag "jobba" ...

.-* delar med mig av ngt

Publicerad 2012-01-21 21:56:23 i Allmänt,

Imorgon söndag kl 12.00 i Kårhuset är det Salims tur att föreläsa om följeslagaren Bilal ibn Rabah, den föreste böneutroparen. Välkommen! På söndag kl 19.00 kan du se Salih LIVE på www.budskapet.tv prata om "Vanliga misstag som muslimer gör på facebook och hur du undviker dem". Bjud gärna med dina vänner!

.-* F O B I !

Publicerad 2012-01-21 14:27:53 i Allmänt,

 .-* Godmörgön"

Har varit uppe ett tag, men har varit så trööööööttt...
Igår var jag uppe hela natten o typ halvgrät i ett hörn.. Och nej, jag ä inte ledsen.. haha Jag grät för att jag låg o spelade angry birds, när jag helt plötsligt känner att min arm kliar, så tittar jag o där va VÄRLDENS STÖRSTA SPINDEL MED VÄRLDENS längsta ben :( & de som känner mig vet att jag HATAR spindlar, jag har fobi för spindlar och JAG HATAR HATAR HATAR HATAR DEEEEEEE.. Ja smsar en kompis som ringer upp mig o jag kunde typ nt snacka så mkt som jag böla.. HAHA mi kompis ba men skitsamma, JAG kör till landskrona nu vänta.. HAHAH riktigt söööööööööööööt..

Anyways, & jag trodde verkligen att ingenting kunde bli värre.. men så vaknar jag och ser att det snöar. och jag ska jobba snart.. OCH JAG HATAR snööööö :( har hemska minnen av snö, så jag typ HATAR snöö :(

Nu ska jag upp och ta på mig, sen bege mig mot jobb.. ngn som vill give me a helping hand och jobba ist för mig? Please?

.-* HADITH OF THE DAY

Publicerad 2012-01-21 14:06:55 i Allmänt,

Anas må Allah vara nöjd med honom berättade:

Profeten frid vare över honom passerade förbi en kvinna som grät vid en grav och sade: "Frukta Allah och ha tålamod."

Hon svarade: "Bort från mig! Du har inte upplevt lik min tragedi."

Hon visste inte vem han var.

Det sades till henne: "Sannerligen är han Profeten Salla Allah Alihe WaSalam"

Hon kom till Profetens dörr och fann ingen dörrvakt.

Då sade hon: "Jag visste inte vem du var."

Då svarade han: "Tålamodet är sannerligen vid olyckans ögonblick." [al-Bukhari & Muslem]

Imorgon 19:00 på http://budskapet.tv/ om vårt uppförande på facebook! :)

.-* Mina kära syskon, jag släpper en påminnelse till er <3

Publicerad 2012-01-20 22:23:44 i Allmänt,

.-*  Systrar... Jag vill nu att ni skall knyta ihop höger/vänster hand så hårt ni kan samt se hur länge ni kan hålla det. Klara du 20 sek? 30 sek? 1 min? Ma shaa Allah.

Okej, Nu vill jag att ni skall knyta er högra hand eller vänster hand igen, men lagom hårt. Hur länge klara du? 40 Min? 1 H, 2 dagar? Javisst! Mash Allah! Jag kan nog slå vad med att du kan knyta handen lätt medan du sover sedan vakna...
upp med den stängd!

Vart vill jag komma med detta?

-Jo, Religionen Islam är så här. Om man är för extrem och hård i sin religion och överdriver i allt som kommer man inte klara av det, man kommer helt enkelt lämna det för orken tar slut. Man bränner ut sig själv. Dem som kommer att klara ut hela vägen är dem som är tålmodiga och uthålliga samt går en medel väg. Detta gäller i allt som har med vårt liv att göra.

Allah säger: "Troende! Neka er inte de goda ting [i livet] som Gud har gett er rätt att njuta av, men gå inte utöver [de gränser som Gud har fastställt] – Gud är inte överträdarnas vän. Njut således av alla tillåtna ting som Gud har skänkt er för er försörjning och frukta Gud, målet för er tro." [Sûrah al-Mâ’idah: 87-88]

Allah säger om att spendera: "Och när de ger åt andra, visar de sig varken slösaktiga eller snåla; däremellan finns en medelväg." [Sûrah al-Furqân: 67]

Profeten 'aleyhi assalam sade: "Gör saker enkla och gör de inte svåra." [Bukhari (6125) och Muslim (1734)]

Profeten sade också: "Denna religion är enkel. Ingen blir hård och strikt i religionen utan att det tar över honom. Verkställ dina plikter så bra du kan och fröjdas." [Bukharî (6463) och Muslim (2816)]

.-* FRÅGOR TILL ER

Publicerad 2012-01-19 17:10:19 i Allmänt,

 .-* Jag skulle ta en liten paus från pluggandet så jag tåg hissen ner för att ta mig en cigg.. (bad bad bad ayaah! fy skäms på mig!!! ) Påväg upp igen så började hela hissen skaka.. o ja började tänka.. hmm.. vad hade jag gjort om det hade varit en jordbävning och jag hade fastnat i hissen? Jag hade faktiskt, satt mig ner, kysst golvet och tackat Gud för allt jag har fått, för alla med och motgångar som Gud alltid har funnits vid min sida.. För allt jag har fått uppleva, sorg,lycka, depp, ångest, panik.. PRECIS ALLT.. vad hade ni gjort ? :)

.-* En liten påminnelse..

Publicerad 2012-01-19 13:58:29 i Allmänt,

 .-* Vill bara påminna dig om att Du är unik. Du som läser detta är väldigt unik. Låt ingen trampa på dig, låt ingen trycka ner dig, och låt ingen se din svaghet. Vi lever i en sådan värld att våra känslor blir använda mot oss. Det du visar för folk, det du berättar för folk att du känner används sedan mot dig. Det är synd, med tanke på att vi alla människor är unika, och det finns inte två av samma person. Inte ens tvillingar. Har ni märkt det? Vi är alla skapade med våra egna personligheter. Och fastän det finns folk som säger, "Jag hittade min andra halva, vi avslutar varandras meningar osv.." Ja, det kan stämma, jag säger nt emot det, men det finns ngt i er som skiljer er ifrån varandra. En pytteliten detalj. Konstigt att vi människor inte lägger märke till JUST den detaljen, när vi är sååååååååååååååååå duktiga på att lägga märke till alla andras brister förutom våra? Är det inte roligt? Det finns ingen människa som tittar sig själv i spegeln och säger "Jag har behandlat mina vänner dåligt, jag har inte funnits där för en viss person, lika mkt som den personen fanns för mig. Jag är inte en trogen vän, för jag har snackat skit om min vän..." Men vi är väldigt duktiga på att kalla andra för falska vänner, vi är duktiga på att säga till våra vänner hur mkt de ljuger, eller hur LITE de har funnits där. När sanningen egentligen är att det är oss det är fel på. Vi lever isolerade utan några speglar. Vi ser inte oss själva, allt vi ser är alla andra.. Nu tycker jag att vi alla bör putsa vår spegel.. Jag använder Ajax och jag rekommenderar den, HAHA, så putsa spegeln och börja fundera över vrf du har betett dig så som du har gjort. Ingen av oss är en ängel, alla gör vi fel, Men att rätta sina misstag är det väldigt FÅ som gör. Var en av de speciella som rättar sina misstag. Be om ursäkt för saker du har sagt, saker du har gjort... Jag lovar, hur mycket du än har sagt, eller hur smutsigt du än har agerat, så kommer den där personen att förlåta dig. Testa.. Du förlorar inget förutom 10kilo vikt från ditt samvete och hjärta :)

Nu blir det plugg. Puss heeej :D

.-* HADITH OF THE DAY

Publicerad 2012-01-19 11:40:10 i Allmänt,

Abu Qatada al-Hareth bin Rabei - må Allah vara nöjd med honom - sa: Allahs sändebud - frid vare över honom - sade:

"Jag tillträder min tillbedjan samtidigt som jag har till avsikt att be den länge, sedan får jag höra gråt något barn, så skyndar jag på min bön för att inte anstränga dennes moder" [al-Bukhari]

.-* Subhan'Allah , & folk som tror att Islam förtrycker kvinnan!!!! Om folk med okunskap bara visste vilken usbderbar position Gud har tilldelat oss kvinnor

.-* Subhan'Allah vilken underbar känsla, Yaaa Allaah !

Publicerad 2012-01-19 04:27:07 i Allmänt,

.-* Innan jag la mig så började jag tänka på döden, och att jag kanske inte vaknar mer. Jag la mig i rädsla och fruktan för Gud. Vid tre tiden vaknar jag och kände att min kropp var nervös, min själ var vilse. Wallah jag skojar inte, det kändes som att det fanns ngt jag inte har gjort. Jag kollar på klockan och det står 03:24. Jag tänker och kommer fram till att jag kanske ska upp & be Qiyam Al Layl (nattbönen). Jag tvagar mig och ber. Subhan'Allah, det var verkligen en högre makt som kanske ville bekräfta att döden drabbar en plötsligt och att vi människor bör tillbe Gud oftare. Vilken underbar känsla, min kropp är lugn och min själ har hittat sin plats och väg.. Subhan'Allah Ya Rabbi !!!

.-* När du har nått botten..

Publicerad 2012-01-19 00:11:48 i Allmänt,

 .-* Så ska du tänka på att du aldrig kan komma lägre.. Det finns inget stadie där du kan känna att saker coh ting blir värre.. och då ska du tänka så här : Det finns ingen väg ner, och enda utvägen är upp!. Därför ska du ställa dig upp på benen och klara dig ur allt det svåra.. Vi alla har drabbats av svåra tider. Jag har har drabbats av alla möjliga tider. Jag har haft vänner som har snackat skit om mej, jag har haft vänner som har sagt till andra att jag har sagt och gjort det ena eller det andra.. Men folk som ska tro på skitsnack betyder ingentign för mig.. Jag säger rakt av, jag gav er hela handen och den räckte nt, drf ger jag er nu mitt tredje finger och hoppas att det räcker gott och väl... Jag har varit en riktigt hemsk människa som har gett mig på allt och alla.. Jag har typ bråkat o gjrot det ena och det andra mot folk.. Men jag var dum.. Jag var dum nog att tro att jag SOM ÄR SKAPAD av jord hade den makten att trycka ner folk. Ett råd från mig; Sjunk aldrig till den nivån. Vi är alla människor och ingen är bättre än den andra. Det som är mina brister är andras gåvor och det som är andras brister kan vara mina gåvor. Så varför kan vi inte ta del av varandras för och nackdelar? Varför kan inte vi människor enas och vara till varamdras välbefinnande? Varför kan inte jag lära mig av andras misstag? Och ett problem med mej är fkt att jag ALDRIG kan ta råd. Det går nt. Vrf kan inte jag vara den som tar emot råd? Vrf tar jag allt som kritik? Vill ni veta varför? För jag vill nt känna att ngn annan lär mig ngt. Jag är helt ärlig. Jag är inte den som vill känna att ngn annan som enligt mig är lika mkt människa som mig, kan merän mig. Men vrf kan jag inte istället tänka på att den personen som ger mig råd har varit med om samma sak som jag går igenom, och den personen vill nt att jag ska göra misstag när det gäller just denna grej jag går igenom, och att den personen vill ge mig råd för de vet hur dt känns?

Varför kan inte vi människor hjälpas åt för att få varandra och må bra? Varför kan vi inte blunda när vi ser en person göra ngt dåligt? Varför kan vi inte förlåta? Vilken maktposition har vi människor här på jorden? Vi har ingen högre makt ? Om gud förlåter, varför kan inte vi? Tankar som sprids runt i mitt huvud.. Hur gör man? OCH vad krävs det av MIG ?


Det är mina allmänna tankar, ni behöver inte hålla med.. Men ni kanske kan tänka på det ?

.-* Ya Rabbii.. Må Du Vägleda Oss...

Publicerad 2012-01-18 19:33:06 i Allmänt,

.-* Sitter fortfarande i skolan och försöker få klart min filosofi-tenta.. höhö Skjut mig i pannan för det som hände idag.. helt sjukt HAHA.. Ayways.. Snart ska ja ta tåget mot Landskrona, bege mig mot gymmet, och sen fortsätta lite plugg.. Wiih ja har fått mitt paket, besträllde en ny jacka- fråga mig inte vrf..

Har tänkt på en sak som jag tänkte dela med mig till er mina högt respekterade syskon..

A'ishah må Allah vara nöjd med henne berättade att Allahs sändebud brukade be Qiyam ( natt bön ) tills hans fötter svullna, så jag sa: ''du gör allt det här och du som är förlåten från alla dina synder ? '' då sa Profeten SAWS : "ska jag inte vara en tacksam tjänare " autentiskt enligt Bukhari och Muslim

Finns även ett turkiskt ordspråk, som jag gillar väldigt mycket och om man översätter det på svenska blir det ungefär: ''Profeten SAW bad tills hans fötter svullna, vi sover tills våra ögon svullnar''
...

Det jag vill komma fram till är att Profeten SAW bad nattbön tills hans fötter svullna, hur många av oss bad nattbön sist? Hur många av oss bad ens Fajr i tid idag? Hur många bad ens Fajr?
Tänk att Profeten SAW bad tills hans fötter svullna fast han var förlåten för alla synder, han bad av tacksamhet.. Och vi? Vi ber knappt våra 5 obligatoriska böner och ändå förväntar vi oss en plats i Jennah.

Vi lägger upp massa påminnelser på facebook men missar våra böner, vi startar diskussioner/gör kommentarer i diskussioner som inte gynnar oss varken i detta liv eller nästa.. Ya Allah så mycket tid vi slösar! PÅ VAD?! Faceobook? Vänner? Tänk om din sista dag är idag, vad ska du försvara dig med? VEM ska du försvara dina handlingar mot?

Det är aldrig förtidigt att ångra sig, det är aldrig förtidigt att börja förändra men det kan vara för sent, hur vill du spendera din sista dag?

.-* blessed are those who believe

Publicerad 2012-01-16 18:20:35 i Allmänt,

.-* Salam Aleikum :) nu e d så att ja har jobbat , kom direkt från jobb o börja baka. Min brors lilla dotter fyller 1år , & tänkte då satsa på en lite roligare o barnsligare tårta , ploppar snart upp en bild :) grodan o de figurerna är gjorda av sockermassa & björnen av marsipan. Nu blir d smask för de o titta på för min del :( haha ! Ps. Anledningen till att d står kines & fet e för att hon liknar en sumobrottare , men min smälta choklad tog slut så kunde nt fixa fler bokstäver :( Pusss

.-* HADITH OF THE DAY

Publicerad 2012-01-16 17:59:30 i Allmänt,

Abu Hurayrah må Allah vara nöjd med honom sade: Allahs sändebud - frid vare över honom - sade:

"Tre typer [av människor] förtjänar Allahs stöd, den som stävar för Allahs sak, en låntagare som har till avsikt att återbetala och personen som ingår i ett äktenskap som med detta söker kyskheten" [al-Tirmidhi, autentisk enligt al-Albani]

Vi lär oss följande: Rena avsikten med det du utför, kommer du att erhålla det du vill från Allah

.-* And blessed may they be ..

Publicerad 2012-01-15 13:48:53 i Allmänt,

.-* Gödmörgön!

Oh vad sköönt!! Vaknade för en stund sen! Va uppe sjukt länge igår-  Berättar snart vrf..

Anledningen till att jag har varit skit OFF e för att jag har typ fixat om hela mitt rum. Kastat min säng, ALLA hyllor o byrår som fanns i rummet. Åkte till Jysk och köpte bokhylla och ny byrå. Så,  i två dagar har jag städat, kastat, monterat och haft det fullt upp, dessutom har jag jobbat. Wöööh!! Beställt en ny tv som förhoppningsvis kommer imorgon. Den ska jag ta o hänga o jag kan visa er bild sen på hur rummet ser ut.. men uff ska visa er en bild på vilken kaaaaoooss det va i början :O

Mina slöjor har kommit, mina skor har kommit, mitt paket från bubbleroom har kommi, och ja inväntar et till paket från Bubbleoom, coh ett till från USA, Muahah. Har räknat ihop hur mkt räkningar jag ska betala denna månaden.. ajaj aj. 14tusen & PÅ VAD?! Är dock glad över d jag har beställt. I fakturorna ingår fkt en summa till laserbehandlingarna också, så ni nt tror att jag e psycho :)  Nu sticker jag, ska fortsätta vika lite kläder och sånt, ses senare.

Pussssssssss

.-* Hadith Of The Day

Publicerad 2012-01-14 18:08:42 i Allmänt,

Imam al-Bukhari rapporterade att Profeten Muhammad frid vare över honom sade: "Den troende är i fortsatt bra tillstånd i sin religion så länge som personen inte hade spillt någons blod"

'Blodspillan i Malmö' var rubriken för gårdagens Fredagspredikan i stora moskén i Malmö, den finns på http://bilal.se/?p=2349

.-* HADITH OF THE DAY

Publicerad 2012-01-13 09:48:16 i Allmänt,

Abu Dharr - må Allah vara nöjd med honom - berättade:

Profeten Muhammad - frid vare över honom - sade:

"Varje morgon är man skyldig att betala allmosa [Sadaqa] för varje led i kroppen.

Det är en Sadaqa för varje gång du säger Subhanallah [lovprisar Allah].

Varje gång du tackar Allah [Alhamdolillah] så är det en sadaqa.

Och varje gång du säger La ilaha IllaAllah [det finns ingen gud utom Allah] så är det en sadaqa.

Och varje gång du säger Allahu akbar [Allah är större] så är det en Sadaqa.

Att påbjuda till det goda är en Sadaqa.

Att förbjuda det onda är också en Sadaqa. Och det som kan ersätta allt detta är två bönecykler som man ber vid Doha." [Muslem]

Doha - bönen, är en bön som utförs efter det att solen gått upp helt tills en stund innan Dohr - bönen

.-* was it so wrong to love u that u had to hurt me?

Publicerad 2012-01-13 09:22:07 i Allmänt,

.-* Godmorgon! Är på landskrona station! Har tenta klockan tio . Hoppas d går bra. Mikaella sov här så ni fattar sj att d nt blev så mkt vila haha men kul hade vi. Anyways , postar snart hadith of rhe day. Vill önska er en underbar fredag & glöm nt att recitera surat Al-Kahf In shaa Allah :)

.-* HADITH OF THE DAY

Publicerad 2012-01-12 11:34:17 i Allmänt,

Att svära vid någonting annat än Allah!

Ibn 'Umar - må Allah vara nöjd med de både - berättade att profeten Muhammad frid vare över honom sade:

"Allah den Allsmäktige förbjuder er att svära ed vid era fäder, den som svär en ed, låt denne svära vid Allah eller vara tyst." [al-Bukhari & Muslem]

Anmäl er gärna till SMS tjänsten, det gör ni genom att skicka SMS till 0701474720

OBS denna tjänst finns på 3 olika språk 'Arabiska' 'Svenska' och 'Engelska'

.-* HADITH OF THE DAY

Publicerad 2012-01-11 14:17:35 i Allmänt,

'Abdullah ibn Amr ibn al-'As - Må Allah vara nöjd med honom - rapporterade att Allahs sändebud - Frid vare över honom - sade:

"Framgångsrik är den som blir muslim [underkastar sig Allahs bestämmelser], har tillräcklig försörjning och som Allah gör nöjd med det Han skänkt honom" [Muslem] /

Jag ber Allah att låta oss vara nöjda med det Han skänker oss, det är inte mängden vi saknar det är välsignelsen 'BARAKA'

.-* Going far, will only make u tired..

Publicerad 2012-01-11 13:24:13 i Allmänt,

 .-* Godmorgon!

Sköna morgon!

Vaknade precis. Ska ta mig upp och duscha, ska be, sen ska jag iväg mot gymmet. Idag blir det PLUGG, PLUGG, PLUGG inför min tenta på fredag In sha Allah.

Igår var jag på gymmet sjukt länge asså. Sen var jag inne hos min rådgivare för jag skulle väga mig, och sen skulle jag byta ut mina soppor mot shakes. Jag råkar vara beroende av socker och sånt, så vad är bättre än att gå ner fastän man bara äter socker? Nu har jag gått ner, och nu föreslog min rådgivare att jag ska ta och äta en måltid per dag, och tre cambridge så jag inte riskerar en snabb viktnedgång och att jag då får för lågt BMI hahah, asså sjukt att jag e så tjock men att mitt BMI ändå är normlalt :O HAHAH, anyways, nu ska jag upp och äta mig en tallriksmodell, haha , sen ska jag duscha, be, och bege mig till gymmet med min sambo och med Zena. Ska försöka få tag på alma också <3

Postar snart en Hadith of the day! Ha de gött!!

.-* HADITH OF THE DAY

Publicerad 2012-01-10 08:46:51 i Allmänt,

Har vi någon gång funderat på Allahs gåvor över oss?

Vi som är kräsna, aldrig nöjda, sällan visa tacksamhet!

Ubaydullah ibn Muhsan al-Ansari al-Khatmi - Radija Allah anhou - berätttade:

Allahs sändebud - Salla Allah alihe WaSalam - sade:

"Den som vaknar i ett säkert tillstånd bland sitt folk, med en god hälsa i sin kropp och har försörjning för dagen, är precis som om han hade hela världen i sin makt." [at-Tirmidhi]

Var tacksam och dela med dig!

.-* SVAR TILL MITT HJÄRTA PETRA

Publicerad 2012-01-09 20:00:08 i Allmänt,

 - Hahah 7ayateeeee, du är sötareee jag lovar!!!!! Jag älskar älskar älskar dig och jag älskar den blotta tanken av att du ska flytta ner snart, WIIIIIII <3<3<3 7AYATE ENTE


Idag blev de träning, och mys med mikaella, hahah, palla att jag har varit med henne sen morgonen, wihooooo. Fick problem imorse, men det löste sig elhamdulillah! drabbades av världens panik! tur att jag har underbara människor i min omgivning som stöttar mig och alltid påminner mig om att fortsätta kämpa. JAG ÄLSKAR ER !

Nu blir de film mys och sen lägga sig! Skola imorgon, sen träning igen.. shit , mina lår dödar mig!!1

anledningen till att jag har slutat skriva om min diet e för att den plågar mej, jag fortsätter med den, men jag tänker nt skriva ngt, för ja kmr bara beskriva hur mkt jag hatar den och hu mkt jag saknar POMMES, HAMBURGARE, LÄSK, REDBULL, CHIPS, OH MY GOD, CHIPS CHIPS O CHOKLAD OCH CHIPS IGEN :(

.-* HADITH OF THE DAY

Publicerad 2012-01-09 11:30:28 i Allmänt,

as-Sa'di: Anledningen till att Allah säger att på Domedagen kommer synen, hörseln och huden att vittna mot människan är för att de flesta synderna händer via dem eller pga dem. (Taysir-ul-Karim, sid. 747)

.-* When time passes by...

Publicerad 2012-01-08 23:03:54 i Allmänt,

 .-* Haj hopp!

precis kommit hem, varit i malmö o pluggat.Jag och hadeel var först i skolan, men den var stängd . Så vi stack till Cybercafét och pluggade där, sen spelade vi Battlefield 3 HAHA dödligt.. Sen tog jag tåget hem, mötte upp Alma och Mikaella och tränade. Nu är vi klara med träningen och det känns sjukt bra !!! Vill dela med mig någonting ;

Du kanske är gift med en man som inte alls stödjer dig och som inte alls är praktiserande, likt Âsiyâ var gift med Fir’awn, men detta ändrade inte på hennes hängivenhet och kärlek till Allâh. Du kanske är gift med en väldigt bra och praktiserande man, likt Profeten Lôts hustru, men detta garanterar dig inte en plats i... Paradiset. Du kanske inte är gift med någon alls, likt Maryam, och ändå så kan Allâh ära dig över alla andra kvinnor. Så se till att stabilisera dig själv, för de du har omkring dig avgör inte ditt slutliga mål. Du föddes ensam, du dör ensam, och du kommer att återuppstå ensam inför Allâh. Så gör do’â´ att du blir bland dem som förs i grupper i riktning mot Paradisets öppna portar. ♥

.-* HADITH OF THE DAY

Publicerad 2012-01-08 13:24:11 i Allmänt,

Några omfattande ord!

Profeten - Salla Allah alihe WaSalam - har sagt: "Frukta Allah var ni än befinner er, och låt en dålig handling följas med en god handling, den kommer att gottgöra för den dåliga, och behandla folk på ett vänligt sätt." [at-Tirmidhi]

Missa inte kvällens sittning på:
http://budskapet.tv/
"Islams helhet" som vanligt kl:19:00

.-* mmmmmmm....marabou..

Publicerad 2012-01-08 01:45:33 i Allmänt,

.-* Sover ni? komigen vakna ;) Du som kommenterade anonymt på mitt förra inlägg. TACK kära du. Dina ord värmde verkligen jag lovar!!! <3<3

sitter o dreglar.. min arbetskollega frestar mig med choklad.. Som folk vet så är choklad och chips min stora passion här i livet, mmmmmm love IT.. men tyvärr, inget sånt för min del.. nt denna månaden iaf, hahah ;)

Jag ska fkt gå in och lägga mig så slipper jag vara skitsugen på kött, potatis , sås, fisk, mm LAX ohhh... gratinerad lax, in i ugnen me massa örtsmör & kryddor och sen med potatismos.. elr nej, potatisgratäng.. elr.. oxfile, nt helstekt utan halvstekt, sen grillar man den, med stekt potatis, mini morötter, broccoli och bearnaisesås.. O H HHH .. jag dör.. :( Eller en heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel grillad KALKON.. jag hade nt sagt nej.. men jaja.. hej diet-shake..


Nej sluta.. min daata kmr gå sönder så mkt som jag dreglar :( nu blir det läggdags!!!!


Bjuder på detta!! :     


.-* HADITH OFTHE DAY

Publicerad 2012-01-07 13:05:43 i Allmänt,

.-* Abu al-'Abbas Abdullah bin 'Abbas bin Abdul-Muttallib - må Allah vara nöjd med dem - berättade från Allahs sändebud - frid vare över honom - där han återberättar från Hans Herre, den Välsignade och Upphöjde, som sade:

"Sannerligen har Allah nedskrivit dem goda och onda handlingarna, vilket Han sedan förtydligade, så för den som bestämmer sig för att utföra en god handling men hindras från att göra det kommer Allah att nedskriva det som en hel god handling.

Om någon bestämmer sig för att utföra en god handling och utför den kommer Allah att nedskriva den med tio goda handlingar och upp till sjuhundra gånger mer, även mer än så. ... " [al-Bukhari & Muslem]

- Mina syskon!!! Vad väntar ni på ? Gud är såå bra & såååå mäktig!! Han ger dig dubbelt upp av d du ger i godo Mashallaaahh!!!

.-* Im dying a little bit in my mind...

Publicerad 2012-01-07 11:30:44 i Allmänt,

 .-* Godmorgon!!

Mätte min midja idag, Fyfan vad jag är glad!! Jag har lyckats bli 4cm smalare runt midjan nu, det känns SJUKT UNDERBART..

Nu ska jag upp & blanda en shake, sen ska jag ta på mig & bege mig mot malmö. Ha de underbart allihopa..

Först vill jag visa er denna, o för er som nt e araber, haha arabisk humor, ni skulle ändå aldrig förstå.. :$ :
 .-* if it aiin't love.. then its perfection..

Publicerad 2012-01-06 23:20:14 i Allmänt,

 .-* Okej! Nu vet jag att jag skulle skriva ngt som jag funderade över.. men de e nt ens lönt med tanke på hur många det är som kmr att ta åt sig.. Men kan istället bara påminna er om att ni har det tusen ggr bättre än andra så sluta klaga. Dessutom, en till liten påminnelse...Var dig själv, snälla. Det är så ääckligt att vara kring folk som leker ngn de inte är.. Som gör allt för att bli "accepterade" av folk. Som sitter och typ darrar med orden för att de vill se "bra & fina" ut. LÄGG NER. trivs du nt med dig själv? Är det dt som e problemet? TA DÅ & ÄNDRA PÅ DIG SJÄLV. MEN FÖRSÖK NT LURA ANDRA.. anyways.. ska dampa klart.

Idag hann jag sticka till jobb, komma hem, hämta mina träningskläder o sånt, möta upp mikaella, gå ..notera GÅ mot Nihaya, sen GÅ till gymmet, träääääääna med mikaella (hon tränade nt för er som blir lurade, hon bara satt på en bräda o skreek, AYAAAAAAAAAAH JAG E HUNGRIG) iaf.. efteråt så GICK vi hem! Här hemma har jag varit duktig med mina shakes, tittat på två filmer, ha ha ha ni vet den filmen The In-laws. TA EN TITT PÅ DEN.. DEN SITTER BRA VARJE GÅNG ASSÅ.. juste.. jag har gjort ngt som jag ALLTID råkar göra.. Och de e typ att VARA DÖDSHUNGRIG.. jaja skitintressant.. Nu ska jag titta på en annan film, och försöka få i mig mitt vatten ( väldig viktigt att dricka MINST 3 liter vatten per dag när man går på Cambridge :) )


& Juste.. vet ni så dum jag e? Igår skrev jag att jag skulle på föreläsning idag.. MEN hallåååå? FÖRELÄSNINGEN VAR IGÅR. idaf var det demonstration.. så när jag kom hem o skulle ta en dusch o byta om så smsa jag hamodi o skrev, jalla jag kmr nu, han bara jaaa ja kmr & möter dig så kör vi ner.. jag bara vi?? han bara jaa, eller vill du dit sj? Jag bara assåååå d e en föreläsning för tjejer.. HAN BARA IDIOT VA SNACKAR DU OM? hahahaha uuuuueee palla attt jag e så mobbad.Men det blir Malmö imorgon, och sen gym!

. puss på er..

.-* May Your Friday Be Blessed

Publicerad 2012-01-06 10:47:28 i Allmänt,

.-* Börjar med : Må Gud välsigna er fredag. Se nu till att recitera Surat Al-Kahf under denna välsignade fredagen! se även till att vara förberedd inför nästa fredag Insha'Allah.. Glöm verkligen nt att recitera surat Al-Kahf , så är du Insha'Allah skyddad till nästa fredag & Gud vet bäst!!


Min dag började med att vakna klockan 6.24. Gjoorde mig klar snabbt eftersom jag börjar 7.00 och begav mig mot jobb.. Ja va framme vid 7.30 hahahaha . Nu sitter jag här ute o röker ( fyy skäms på mig ) iskallt :( ikväll ska jg skriva ett inlägg om ngt ja gick o funderade över.. Elr ja funderade nt utan jag snackade med mig sj om d , hahahah !! Anyways nu ska ja in för jag fryser nerverna av mig , men först ska jg visa er vilka underbara sms jag vaknade till. Jag älskar att ja vaknar upp till sånna sms VARJE dag .. Ja skojar nt , d får mej o känna mig speciell HAHHAA palla mitt liv .. & för er som direkt tänker att han e import o e ute efter asyl : Nej , tänk nt så , han har svenskt medvorgarskap , men med tanke på att han e född i england o sällan befinner sig i Sverige såär d lättare för honom o skriva på engelska .. :)

.-* when u find that right person..

Publicerad 2012-01-05 23:13:04 i Allmänt,

 .-* Praise be to Allah !

Precis kommit hem, har varit o luffat hos Mikaellaa.. slutade ju sjukt tidigt från jobbet :O HAHA, satt o chilla o snacka om ALLT :D wihoo!!!! imrn kmr mikaella över hit till mig, vi ska fixa ett par saker, sen ska vi sticka iväg o träna, sen ska jag på föreläsning ;D  Wihoo!

Nu ska jag däcka, för imrn blir det jobb från 7.00,


godnatt sötnooosar <3

.-* SVAR TILL NADA.

Publicerad 2012-01-05 12:40:31 i Allmänt,

 .-* Salamo Aleykum!

Godmorgon bästa Nada!!! :) Aaa, jag är LIKA glad. Går du också å dem habibti? Isf ses vi där ju!! Jag bor i Landskrona, pluggar i malmö, och luffar i helsinborg HAHAHA.. Var bor du? Helsingborg va? Puss på diig <3


Godmorgon till er andra också!

Uhh, vad skönt det var att sova längre idag!! Börjar ju 1, så jag kilar snart iväg till jobb.. :( hahah, kortare arbetspass idag, för jag slutar nio.. Nu ska jag ta på mig strumpor, sen bege mig mot jobbet. Sköt om er sötnosar!! Puss <3

.-* NU HAR AYAAH VARIT VÄLDIGT DUM!

Publicerad 2012-01-04 19:04:52 i Allmänt,

 .-* Jag lovade mig själv & alla runt omkring mig att jag ska sluta med mina inköp via nätet för då slutar jag aldrig.. jaa & vet ni vad jag har gjort? Jag bröt löööööftet! Ohhhhh jg dööööööör, det blev 6 långklänningar, Jag vettiiiiiifan hur många slöjor & tillbehör, ska visa er bild sen när jag får grejjerna:D, så kan ni sj räkna de, & BÄST AV ALLT, MINA HEEETAA SKOR, JAG DÖR FÖR DE, DÖÖÖÖÖR ÄLSKAR DE.... :o OMG OMG... dör.....ring 112...<vdnn zjkfdjndczfvncjkdfm (mitt huve föll alltså på tangentbordet för jag dog nyss.. ) hahahahahahhahahahaha

.-* sometimes.. u just dont have time..

Publicerad 2012-01-04 17:45:18 i Allmänt,

 .-* Anledningen till att jag nt har skrivit om min cambridge är fkt för att jag fastade igår.. så jag kunde nt ta ...

Idag så kände jag mig sjukt hungrig så jag tog en shake & det mättade min hunger.. känner mig verkligen mätt.. KONSTIGT NOG, HAHAH

På torsdag blir det en åktur mot malmö. ska på föreläsning på MUMS, sen på fredag är det demonstration i malmö för att visa NOLL-TOLERANS mot det som händer.. Såå sjukt.. subhanallah.. folk tror verkligen att de har rätt att ta livet på guds skapelse? Det är inte klokt!!

På lördag blir det malmö igen & då hänger jag med Alma, för vi ska på en annan föreläsning ;D wihoo, denna veckan är förbryllad HAHAHAH omg uue...


Anyways, FICK VÄRLDENS BÄSTA NYHET IDAG. MIN KÄRA PETRA FLYTTAR TILL MALMÖ I BÖRJAN AV MARS, I LOVE LOVE LOVE LOVE HENNE & SAKNAR HENNE SÅÅÅÅÅÅÅÅ MKTT WIHOOOOOOOOOOOO!!!!! är så glad!!!

.-* HADITH OF THE DAY

Publicerad 2012-01-04 10:44:17 i Allmänt,

"Lev i denna värld som en främling eller som en resenär" [al-Bukhari]

Idag kl 18:00 är du välkommen till seminariet 'Lego Islam' på kopparbergsgatan 4 i Malmö, vi bjuder på fika.

Bror Salih håller föreläsningen
"Andliga byggklossar i en materialistisk tidsålder"
&
SHeikh Bilal håller föreläsningen
"Var är din kalender?"

Kan du inte komma så kan du följa det LIVE via
www.budskapet.tv (Fika får du fixa själv)

SES DÄR ( för ja vet att ingen vill bwkosta sin egen fika så ni tar er nog dit) hahahahahahahahaha ush ja ..

.-* HADITH OF THE DAY & SVAR PÅ TAL

Publicerad 2012-01-03 14:49:44 i Allmänt,

.-* du som kommenterade på mitt inlägg "var försiktiga". tack underbara du! Synd bara att du nt kommenterade med ditt namn :( haha hälsa Hbg från mig ;) pussss

Hadithen :

Att inte beskriva en kvinna till en man!

Ibn Mas'ud må Allah vara nöjd med honom sade:

Allahs sändebud - frid vare över honom - sade:

"En kvinna bör inte [ska inte] anamma [se på , kolla] en annan kvinna och sedan beskriva henne till sin man så att han nästan ser [föreställer sig] henne framför sig" [al-Bukhari & Muslem]

.-* VAR FÖRSIKTIGA..

Publicerad 2012-01-03 00:57:14 i Allmänt,

 .-* I GUDS, DEN NÅDERIKES, DEN BARMHÄRTIGES NAMN!
[49:12] Troende! Undvik i möjligaste mån att göra lösa antaganden [och förmoda det ena och det andra om varandra]; det kan ligga...
synd i sådana antaganden. Och spionera inte på varandra och tala inte illa om andra bakom deras rygg. [Eller] skulle någon av er vilja äta sin döde broders kött? Nej, den [tanken] skulle ni finna vämjelig! Och frukta Gud! I Sin barmhärtighet går Gud den ångerfulle till mötes!

[49:12] يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثِيرًا مِّنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَلَا تَجَسَّسُوا وَلَا يَغْتَب بَّعْضُكُم بَعْضًا أَيُحِبُّ أَحَدُكُمْ أَن يَأْكُلَ لَحْمَ أَخِيهِ مَيْتًا فَكَرِهْتُمُوهُ وَاتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ تَوَّابٌ رَّحِيمٌ

12. Ya ayyuha allatheena amanoo ijtaniboo katheeran mina alththanni inna baAAda alththanni ithmun wala tajassasoo wala yaghtab baAAdukum baAAdan ayuhibbu ahadukum an ya/kula lahma akheehi maytan fakarihtumoohu waittaqoo Allaha inna Allaha tawwabun raheemun

.-* HADITH OF THE DAY

Publicerad 2012-01-02 10:17:42 i Allmänt,

Hur är ditt tillstånd efter Ramadan?

Abdullah bin Amr bin alAs - må Allah vara nöjd med honom - rapporterade:

Allahs sändebud - frid vare över honom - sade: "Att fasta tre dagar av varje månad [under ett år] motsvarar ett helt års fasta." [al-Bukhari och Muslem]

.-* SVAR PÅ TAL

Publicerad 2012-01-01 22:29:28 i Allmänt,

- omg du som komenterade på inlägget Hadtih of the day. Tack uderbara du för din komentar :$ blev så glad wallah :$ synd att ja nt vet vem du e.. vet ba att du e från klagstorp? hahah?
Hoppas ni alla har haft d bra? Nyss kommit hem från jobb..
snackar med sockersöta Noor <3
Dag 1 med cambridge :
På morgonen tog jag en Cambridge-porridge (gröt) väldigt god faktiskt.. till "middag" tog jag en shake choklad smak, & nu ska jag ta grönsaks soppa.. Wiihhooo .. mycket smal- HERE I COME..
Kände mig sjuuuukt hungrig, men det fixade jag med vatten.. Det viktiga med cambridge är ju att man dricker minst 3 liter vatten.. Speciellt om man ersätter alla måltider med Cambridge-ersättningen.. Om man tränar ska man såklart dricka myyyyyckkkeeet mer!
Nu blir det läggdags , fö jag ska jobba imrn igen :( UHHH" puss på er kära.. MUAHAHA

.-* when missing u is all i do..

Publicerad 2012-01-01 17:43:37 i Allmänt,

.-* Shuläähopp!!

Sitter på jobbet & min kompis vlora kom på besök .. Hahaha asså vi satt ute o tog en cigg sen hon bara "Ayaah , tänk att vi redan e inne på år 2012?!" jag bara "Jaaa fyfääään d känns som om 2011 var igår " Sen dog vi av flabb.. HAHAJ palla mina dumma svar/kommentarer ibland asssaåååå :p anyways ..
Idag började jag med cambridge .. geöten var helt OK men funderar på att byta ut den mot ett annat paket.. Oh ni kmr tyvärr vara tvungna & följa mig genom min cambridge-metod.. Kmr skriva dag för dag.. Så ikväll kmr jag uppdatera med hur jag gick till väga & hur jag mår & sånt.. VÄLDIGT INTRESSANT HAHHAHAHA

Kristina sitter & frestar mig med choklad.. Vill fan ta med mig henne hem.. Hon bara tilll mig idag " Men ayaah sluta du ser jätte bra ut & har jättefina ben" Ja bara " hahahaha ey sluta du vet nt hur mkt jag väger" vet ni vad hon svara? Hahaha "Jaa, va kan du väga? 58? "HAHAHHA JAG DOG AV GLÄDJE MEN TYVÄRR sån tur har jag nt :p

Jalla gå nu ja ska gå kristina på nerverna med mitt skratt nu ---> MUAHAHAH

.-* Hadith Of The Day

Publicerad 2012-01-01 11:41:50 i Allmänt,

Profeten - Salla Allah alihe WaSalam - sade:

"Liknelsen av god kamratskap i jämförelse med en ond, är likt en myskförsäljare och en hovslagares blåsbälg; från den första kommer du antingen att inköpa mysk eller ta del av dess goda lukt medan blåsbälgen antingen kommer att bränna dina kläder, eller låta dig erhålla en dålig och otäck lukt därav" [al-Bukhari & Muslem från Abu Mousa al-Ashaari]

Idag kl 19:00 på http://budskapet.tv/ sittning med bror Andreas: "Den som efterliknar ett folk är en av dem"

.-* sweet laughter

Publicerad 2012-01-01 00:42:59 i Allmänt,

.-* Sorry New year , but im a muslim.. Men vill ändå önska er en god fortsättning.. Känns som om jag e med om 1:a världskriget . hoho.. Iaf nu ska ja sova . Men vill ba säga en sak .. Till er som skrev 30min kvar till nyår : ehm vi har alla en klocka .. Vi vet.. & till er andra som säger " nu e 2011 över, taggad för 2012, mina nyårslöften är ...." osv.. Ni e ba dumma i huvet om ni tror att en "siffra" kan göra ngn skillnad i ert liv.. De e lördag/söndag idag.. Vi upplever såånna dagar 2ggr i veckan. Och föresten , låt nt en siffra styra ditt liv ... Ditt liv e vad du gör d till.. Oki nu ska ja sluta va negativ.. Sovgott alla <3

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela