ilooveyou

.-* GAZA, GAZA DON'T YOU CRY - PALESTINE WILL NEVER DIE!

Publicerad 2012-11-17 23:00:32 i Allmänt,

.-* Heeeeeluuu :]
 
Nyss kommit hem!
Har nämligen varit i malmö på demonstrationen. Måste bara säga att jag är stolt över alla som kom dit , det värmde att se glöden i deras ögon, engagemanget, syster/broderskapet... Det var helt enkelt underbart!!!!!
 
 
Har nog inte sovit på typ en vecka. Har varit skola på morgarna, jobb på kvällarna, kommit hem sjukt sent & fått några timmars sömn. Hinner inte blunda förrän jag ska upp & hoppa igen.. Så nu är det bestämt.. Ska aldrig sova mer. Ska ha tandpetare som håller upp mina ögonlock.. Okej.. nu härjar jag iväg.. ( OMG )
 
Anyways.. Fredagen bestod av besök till polisen i malmö, stadshuset, massa sånt.. Det var ju tur att Jan  ( som gav mig tillståndet ) är en ängel som vet att jag alltid sköter mig och som har följt mig genom både svåra & lätta tider här i livet.. äkta pärla!!!! Utan honom hade vi aldrig fått tillståndet i tid.. Bäst är han, och jag är skyldig honom en middag.. Men jaa.. snacka om att jag kommer bli fattig. för jag är skyldig Hampan en middag också som såg till att polisbilar kom o stängde vägarna åt oss..RIKTIGA PÄRLOR!!!
Jag måste även berömma Mahmoud med sin anonymous mask. jag dog... o när jag fick smset "sluta skratta åt mig, det är jag som har den" så dog jag ännu mer.. hahahahaha
 
Efter den fina demonstrationen och alla fina tal så skulle jag ju gå mot gustav adolfstorg igen eftersom jag som e så smart parkerade där.. O när vi gick på gatan så började jag skrika " KROSSA SIONISMEN, RIV NER MUREN & ALLAHU AKBAR" & FOLK BA "vafan sysslar de med" hahahahha det var noig dagens höjdpunkt!!!!
 

Det blev såklart en runda till rosengård, träffade Mohammed & Company. Vi satte oss i deras restaurang och tror ni inte jag bomba deras mat? Jo det gjorde jag! mmmmmmmmmm POTATIS :(  ( bara så ni vet så är potatis bäst )
 
Sen blev det en runda mot helsingborg , där vi skulle köra möta Mommo och Abbe och ta en fika på mezo.. Mmmmmmmm vrmchoklad med EXTRA CHOKLAD O GRÄDDE  ( jag som ska banta.. ) på väg hem, var det en bil som följde efter & blinka med helljusen & tuta som galningar, så jag stannade vid vägen & han ba ; Ey brudar ska vi tävla"... ja ba jajaj okii.. så jag körde ifrån de fort som satan & helt plötsligt var vi i landskrona.. sen såg jag en bild med nötter.. o jag har skrattat åt den nu i 1 timme... o jag kan nt komma över den.. den e skit ball.. och nu ska jag sova så jag kan tagga inför jobb imorgon..
 
NÄSTA LÖRDAG, SAMMA PLATS SAMMA TID, SAMMA AGENDA & SAMMA ENGAGEMANG. VI SES DÄR!!!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela