ilooveyou

.-* Hate is not my thing - justice is!

Publicerad 2012-11-29 21:50:00 i Allmänt,

.-* Jag brukar sällan blanda in politik o sånt i bloggen.. men seriöst.. jag spricker här.. så nu kör jag!!!!!

Så nu faller min förtvivlan.. Jag vet inte hur jag ska reagera mot vissa påståenden om att Israels brott & folkmord är självförsvar.. Jag är mållös eller vänta.. snarare förbryllad.. Jag är Palestinier.. hör min version. Inte medias. Inte IDF..

I över 60 år har Israel brutit mot mänskliga rättigheter. Brutit mot Humanitär rätt. Genevékonventioner and the list goes on.. Deras agerande förklarar ABSOLUT INTE hamas dödande av civila - men ni kan ju inte helt seriöst mena att israel försvarar sig?

Jag säger än en gång ; israel har gång på gång mördat, slaktat, bombat & torterat kvinnor, barn, oskyldiga inte för att tala om civila.. Är detta självförsvar? Ska man försvara sig på detta sätt? Hur säker värld hade vi levt i om varje människa försvarar sig genom att ge sig på alla andra förutom förbrytarna.. Oh herregud.. ja ,undra verkligen..

Det är klart att ni inte får se den rätta bilden!!! FN styrs av USA. Israel stryrs av USA.. MÖRKERTAL.. hört talas om det? Det e vad som händer i Palestina just nu. Jag har fått se min familj, min släkt, mina morföräldrar bli dödade av sionister. Min mamma har fått se sin egen bror förlora huvudet av sionister. Och ni kallar det självförsvar? Snälla.. vakna upp. Bara för att media antyder osv. så betyder det inte att det är hela sanningen. Ni har ingen aning om vad ni pratar om. Men för Guds skull - KALLA DET INTE SJÄLVFÖRSVAR. för om ett litet barn drar mig från håret så går jag inte & trampar ungen i bröstet... Eller vänta.. det kanske är den nya definitionen av självförsvar?

Ni som yttrar er om vad som händer i Palestina och pratar om hur Hamas bombar Israeler - ge mig källa. Trogen källa.. En källa av ngn som befinner sig på plats. En källa som talar sanning utifrån vad ögat skådar.. men tills dess ; Tänk igen.. Försvara inte folk som begår fel.. Jag ber er.. För om hela världen hade tänkt på det viset.. Då hade det inte längre funnits en mänsklighet..
 
 

 

Kommentarer

Postat av: Latifah

Publicerad 2012-12-04 14:27:38

så sant!! USA och Israel har tyvärr makten i världen och de gör så att alla tror på de.. Men Palestina kommer segra, muslimerna kommer segra! InshaAllah!
Bra blogg förresten :)

Svar: - Ameeeen ya rabb!!
Tack så mycket =)
.-* a.yaah

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela