ilooveyou

.-* irriterande...

Publicerad 2013-01-25 23:14:36 i Allmänt,

.-* Ihh har så mkt bilder att visa från newyork men min cp systemkamera e frtf hos elgiganten på lagning & ja kmr få flipp snart om ja nt får tbx den me mina bilder i :@

.-*

Publicerad 2013-01-14 21:28:00 i Allmänt,

.-* Har ni någon gång känt att ni saknar en person obeskrivligt mkt, att ni är verkligen i behov av den personen?

Ni vaknar och tänker på honom, ni sover och drömmer om honom, allt ni gör påminner er om honom? Att er värld bara kretsar runt honom? Det e så jag känner just nu. Det är mina känslor, jag vill bara ha honom bredvid mig just nu, honom och ingen annan

Den kärleken jag känner för honom är en oändlig kärlek, tar aldrig slut.

Jag hade kunnat säga att min kärlek till honom är som månen, men det vore en lögn, för månen byter skepnad, men min kärlek till honom är densamma. Den förändras inte. Det är honom jag vill ha. Det är honom jag vill ha. Det är honom jag vill ha och alltid kommer att vilja ha, oavsett vad !!

Tiden går så snabbt..
De har redan gått år sen vi gled isär, och du tog din väg.. endå känns det som om det var igår, då jag fortfarande hade dig i min famn, hörde din underbara röst genom telefon..
Denna tiden utan dig har varit som en evighet wallah.. Jag kunde sitta och prata med dig i i evigheter utan att tröttna, ,ändå kändes det som om vi bara pratat i ngra minuter..Gick det en minut utan att jag hörde din röst så kändes det verkligen som evigheter..
Du var absolut mitt intresse, det var endast dig jag hade tid o smsa dygnet runt o berätta hur jävla mkt du betyde för mig, men du brydde dig inte.. Nu vill jag verkligen veta vad jag gjorde som var så fel som fick dig att bara gå din väg, och lämna mig, själv?
Brydde jag mig för mkt? Men det är väl självklart? Det är så när man älskar en person, då bryr man sig. Varför kunde du bara inte förstå att du var det som betydde merän mest för mig?
varför gick du din väg? Har du det bra nu utan mig? för jag har verkligen aldrig haft det så här dåligt.. När du lämna mig, så kändes det som om jag förlorade en del av mitt hjärta, en stor del, eller rättare sagt, jag förlorade hela mitt hjärta.. Det är dig jag vill ha..
Jag förstår inte hur jag levde innan jag träffade dig? Jag hann inte ens säga att jag ÄLSKAR DIG OERHÖRT MKT. varför gick tiden så snabbt? Varför fick jag inte leva med dig? Då jag träffade dej , det var som om jag blev född på nytt... Du fick mig o se den ljusa sidan.. Med dig kunde jag stå framför alla utan att vara rädd.. När jag var i din famn, då gick alla mina sorger bort.. Jag tänkte bara på dig, Men nu är det verkligen försent.. ddu verkar ha hittat din väg..
Men jag älskar dig, och svär vid Guds 99 namn, att du alltid kommer att ha en plats i mitt hjärta, och dig, kommer jag aldrig glömma..

.-* You are beautiful, meaningful and precious <3

Publicerad 2013-01-14 21:05:00 i Allmänt,

.-* Vill dela med mig ngt.. Ngt som sitter i hjärtat.

Man hör så ofta att ungdomar tar livet av sig, människor begår självmord osv. Jag hoppas att folk snart inser att de är vackra, underbara, speciella och värdefulla på sitt eget unika sätt. Så kanske detta kan sluta..
Till alla Er som har självmordstankar, låt mig säga er en sak..

Vill du ta livet av dig själv? Föreställ dig detta. Du kommer hem från skolan en dag. Du har haft ännu en hemsk dag. Du är redo att bara ge upp. Så du går till ditt rum, stänger dörren och tar fram det självmordsbrevet du har skrivit och skrivit om och om och om igen. Du tar ut de rakblad och skär för den allra sista gången. Du tar flaskan med piller och tar dem alla. Du stänger dina ögon för allra sista gången. Några timmar senare, slår din lillebror på din dörr för att komma och berätta att middagen är redo. Du svarar inte, så han går in Allt han ser är att du ligger på din säng, så han tror att du sover. Han berättar för din mamma. Din mamma går till ditt rum för att väcka dig. Hon märker att något är konstigt. Hon griper tag i papperet i handen och läser det. Snyftande, försöker hon att väcka dig. Hon skriker ditt namn. Din bror, så förvirrad, går och berätta för pappa att "Mamma gråter och han kommer inte vakna." Din pappa går till ditt rum. Han ser på din mamma, gråtandes, håller hon brevet intill sitt bröst. Det slår honom, vad som händer, och han skriker. Han skriker och kastar något på väggen. Och sedan faller han på knä, han börjar gråta. Din mamma kryper över till honom, och de sitter där och håller om varandra och gråter.
 
Nästa dag i skolan, finns det ett meddelande. Rektorn berättar för alla om ditt självmord. Det tar några sekunder för det att sjunka in, och när det gör det, blir alla tysta. Alla skyller på sig själva. Dina lärare tror att de var för hård mot dig. De genomsnittliga populära tjejerna/killarna, de tänker på alla de saker som de har sagt till dig. Tjejen/killen som brukade reta dig och kalla dig namn, kan inte låta bli att hata sig själv för att hon/hon aldrig berätta hur vacker du är. Ditt ex , den som du sa allt till, som gjorde slut med dig .. hon/hon kan inte hantera det. hon/hon bryter ner och börjar gråta, och springer ut ur skolan. Dina vänner? De snyftande också, undrar hur de aldrig kunde se att något var fel, och önskar att de kunde ha hjälpt dig innan det var för sent. Och din bästa vän? Hon/han är i chock. Hon/han kan inte tro det. Hon/hon visste vad du gick igenom, men hon/han trodde aldrig att det skulle gå så illa ... Illa nog för dig att avsluta det. Hon/han kan inte gråta, hon/han kan inte känna någonting. Hon/han ställer sig upp, går ut ur klassrummet, och bara sjunker till golvet. Skakar och skriker, men inga tårar kommer ut.
 
Det är några dagar senare, på din begravning. Hela staden kom. Alla visste att du var killen/tjejen med den ljusa leende och fin personlighet. Den som alltid var där för dem. Massor av folk prata om alla de goda minnen de hade med dig, det var en hel del. Alla gråter, din lillebror fattar fortfarande inte att du dödade dig själv, han är för ung. Dina föräldrar sa bara att du dog. Det gör ont i honom en hel del. Du var hans storebror, du ska alltid vara där för honom. Din bästa vän, hon försöker att vara stark hela tjänsten, men så fort de börjar sänka din kista till marken, förlorar hon det. Hon gråter och gråter och slutar inte på dagar.
 
Det är två år senare. Dina lärare sluta på sitt jobb. De *Mean Girls* har ätstörningar nu. Pojken som brukade reta dig skär sig själv. Ditt ex  vet inte hur man älskar längre och bara leker runt med killar/tjejer. Dina vänner går alla in i depression. Din bästa vän? Hon/Han försökte ta livet av sig. Hon lyckades inte som du gjorde, men hon försökte ... din bror? Han fann till slut ut sanningen om din död. Han skadar sig själv , ropar på hjälp på natten, han gör precis vad du gjorde åren fram tills ditt självmord. Dina föräldrar? Deras äktenskap föll samman. Din pappa blev en arbetsnarkoman att distrahera sig från din död. Din mamma fick diagnosen depression och bara ligger i sängen hela dagen. Människor bryr sig. Du kanske inte tror det, men det gör de. Dina val påverkar inte bara dig. De har effekter på alla. Avsluta inte ditt liv, du har så mycket att leva för..
 
Och snälla, börja ta hand om varandra. Försök att finnas där. Visa att du bryr dig, för ni anar inte hur otroligt mycket endast ett "hej" kan göra. Så mycket. Visa er kärlek, var där, uppmuntra, stötta, motivera varandra att stå ut, klara det. Man kan inte göra så mycket själv, men man kan göra sååååå otroligt mycket tillsammans, ni har ingen aning..
 
Jag beklagar sorgen för alla som har mist sitt liv, självmord, mord, naturligt eller whatsoever. Må alla vila i frid.
 
Jag ägnar även detta till min speciella vän. Må du vila i frid. och det går inte en endaste dag utan att jag tänker på dig. Jag hoppas du har det bra där du är, och Må Gud vara barmhärtig. Även till mina kära familjemedlemmar som mist livet. Saknaden är oerhört stor, och jag ber till Gud, den allsmäktige, den mest förlåtande, att förena mig med Er i paradiset. Må Gud förena oss med de vi älskar. Ameeen <3

.-* Maria - enjoy..

Publicerad 2013-01-13 05:04:47 i Allmänt,

.-* ( detta inlägget skriver jag för att maria smsade o ville att ja skulle uppdatera så hon kunde ha ngt att läsa påväg till jobb )


Heluuuuuu down syndrom.. Ja va ska ja skriva, omg ser du klickan? Ja e frtf vaken. Skjut dig . Ja vet nt riktigt vad ja ska skriva men kan berätta va ja har gjort idag/igår?
Jo ja va med dig, tyvärr . O sluta skratta så högt på tåget din cp, ja kan se framför mej hur du skrattar o ger mej -_- minen & sääger "men fan ta dig" innerst inne. & mitt svar är såklar : fan ta din mamma... Ey min värmemadrass e skitskön men ja fryser frtf om fötterna:(?
Ja tror ja ska baka min palestina tårta imrn.. HAHAHA . O jaa.. Va ska ja höra imrn? Åka till emporia me papito.. O du skullee sett hans min när ja sa "Uh papiitoo shtatelleee". O han baa neeeeej. Swn ja baa "awww älskar du mig så mkt att du ska ta mig på en shoppingrunda imrn". Hahaha hans miner på mina kommentarer e dödliga men denna tog priset. Han snea mej lyfte på ena ögonbrynet & ba " DU SKA VÅGA KÖPA NGT. Använd det du har & om ja ser dej köpa ngt så litet som en tändsticka så ska du GÅ hem från emporia ". Orka, han hade aldrig låtit mina fötter gå så mkt, han älskar mej för mkt min kära papiiito. & ja du vet va ja sa till mamma... Så hon ba "Asså ska du aldrig växa upp" ja ba "ska du aldrig........ ( va helt stum först) BLI LÄNGRE!!!! " min klockrena kommentar asså!

O nu ska ja lägga mig. Ha så kul på jobbet & se nu till o ringa. Adjöken fröken. OCH HEJDÅ DIN MAMMA ;)

.-* Fun is all I need ;)

Publicerad 2013-01-09 11:24:09 i Allmänt,

.-* Jag är skitkasa , men ja har haft fullt upp. Nu blir det läggdags. Landade i NewYork vid 02 hos er ( i sverige) här i newyoek var klockan 20 muahaha så vi tog taxi till hotellet & gick ut direkt.. Jävla sköna ställe blev typ besatt av bara flygplatsen...

E dock tbx på fredag i sverige :( uhh. Snart blir d även london. Nu ska ja fanimej ta o vila o sen ha full rulle imrn ;) goodnatt!!!

Oh juste!! GOTTNYTT ÅR. Bilder från nyår sen ska ja däcka !!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela