ilooveyou

.-*

Publicerad 2013-01-14 21:28:00 i Allmänt,

.-* Har ni någon gång känt att ni saknar en person obeskrivligt mkt, att ni är verkligen i behov av den personen?

Ni vaknar och tänker på honom, ni sover och drömmer om honom, allt ni gör påminner er om honom? Att er värld bara kretsar runt honom? Det e så jag känner just nu. Det är mina känslor, jag vill bara ha honom bredvid mig just nu, honom och ingen annan

Den kärleken jag känner för honom är en oändlig kärlek, tar aldrig slut.

Jag hade kunnat säga att min kärlek till honom är som månen, men det vore en lögn, för månen byter skepnad, men min kärlek till honom är densamma. Den förändras inte. Det är honom jag vill ha. Det är honom jag vill ha. Det är honom jag vill ha och alltid kommer att vilja ha, oavsett vad !!

Tiden går så snabbt..
De har redan gått år sen vi gled isär, och du tog din väg.. endå känns det som om det var igår, då jag fortfarande hade dig i min famn, hörde din underbara röst genom telefon..
Denna tiden utan dig har varit som en evighet wallah.. Jag kunde sitta och prata med dig i i evigheter utan att tröttna, ,ändå kändes det som om vi bara pratat i ngra minuter..Gick det en minut utan att jag hörde din röst så kändes det verkligen som evigheter..
Du var absolut mitt intresse, det var endast dig jag hade tid o smsa dygnet runt o berätta hur jävla mkt du betyde för mig, men du brydde dig inte.. Nu vill jag verkligen veta vad jag gjorde som var så fel som fick dig att bara gå din väg, och lämna mig, själv?
Brydde jag mig för mkt? Men det är väl självklart? Det är så när man älskar en person, då bryr man sig. Varför kunde du bara inte förstå att du var det som betydde merän mest för mig?
varför gick du din väg? Har du det bra nu utan mig? för jag har verkligen aldrig haft det så här dåligt.. När du lämna mig, så kändes det som om jag förlorade en del av mitt hjärta, en stor del, eller rättare sagt, jag förlorade hela mitt hjärta.. Det är dig jag vill ha..
Jag förstår inte hur jag levde innan jag träffade dig? Jag hann inte ens säga att jag ÄLSKAR DIG OERHÖRT MKT. varför gick tiden så snabbt? Varför fick jag inte leva med dig? Då jag träffade dej , det var som om jag blev född på nytt... Du fick mig o se den ljusa sidan.. Med dig kunde jag stå framför alla utan att vara rädd.. När jag var i din famn, då gick alla mina sorger bort.. Jag tänkte bara på dig, Men nu är det verkligen försent.. ddu verkar ha hittat din väg..
Men jag älskar dig, och svär vid Guds 99 namn, att du alltid kommer att ha en plats i mitt hjärta, och dig, kommer jag aldrig glömma..

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela