ilooveyou

.-* När hjärtat inte orkar mer.

Publicerad 2014-07-22 23:21:56 i Allmänt,

.-* När hjärtat skriker. Själen gråter. Tårar kommer men har inget slut. Hur rättvist är det att människor som kämpar för att stanna kvar i liv dör, medan de som kämpar för att livet ska ta slut fortsätter leva. Jag förstår allt med balans. Någon måste dö för att någon annan ska födas. Men varför inte bara lätta på trycket? Vissa vill helt enkelt inte leva. De orkar inte mer. De orkar inte lida. De orkar inte finnas eller höras. Deras tårar rinner, men kanalen tar aldrig slut. En droppe i havet. En droppe blod i massakern. 
 
Jag vill...jag vill... vad är det jag vill?

Jag är inte rädd för döden, för jag vet att mitt hjärta är rent. Jag är rädd för livet, då mitt hjärta brinner. För varje dag som går, brister mitt hjärta lite till. Jag är inte rädd för döden. Döden kommer till oss alla. Det är döden. Det är slutet på detta liv och början på det andra. Det eviga. Det fina. Dit vill jag. Men jag orkar inte kämpa mer. Jag orkar inte befinna mig här..
 
Jag vill.. Jag vill.. nej, jag ÖNSKAR, att du bara kom och knackade på min dörr. Jag önskar att du bara kunde ringa mig. Att ditt namn skulle stå på telefonen för inkommande samtal. Jag vill.. nej, jag hade gjort ALLT för att åter se dig le. Jag vill.. Jag vill att du håller mig i handen. Kramar om mig och lovar att aldrig lämna mig. Jag önskar.. jag hade gett allt..för EN MINUT. En gång till..Ha dig vid min sida. Jag skulle ge ALLT för att ha en SEKUND med dig. Gett dig allt. Din hand på min kind som torkar mina tårar..

Jag vill vara i ett tomt rum. Kolsvart. Mörkt. Bara jag. Graven. Inga bråk. Ingen rädsla. Bara frid. Mörkt.

Jag föddes av en anledning. Jag hade ett syfte.. Min död, ska vara någon annans lycka. Min död, ska åtminstone ha gett en brödbit till någon. Räddat någon. Gett hopp till någon. Mitt syfte..mission complete..
 
 
// a.h <3 

.-* När kampen når sitt slut..

Publicerad 2014-07-16 11:32:12 i Allmänt,

.-* Jag är så ledsen. Arg. Förtvivlad. Förkrossad.

Ni kan omöjligt ha missat det som händer i Gaza.. För nyheter och israels brutala apartheid uppdaterar jag på fb ; Ayaah Hourani

Har ni någon gång känt att det inte spelar någon roll hur jävla mycket ni kämpar? Hur jävla mycket ni än försöker så tycks ni alltid vara "det svarta fåret". Att folk runt omrking aldrig kommer veta vad ni känner? För bakom det där lilla skrattet finns så himla mycket sorg. Så himla mycket sorg och tårar som egentligen bara vill ut.. Men man håller det inne.. Man vill ju inte vara "svag".. "svag" har blivit något dåligt helt plötsligt.. Men vet ni vad? Jag orkar inte torka andras tårar, smeka håret på någon som är ledsen eller omfamna någon med bekymmer när jag själv behöver vara den som får tårarna torkade. Jag älskar att finnas för andra, men nu har jag förlorat mig själv. Jag lever som en zombie. Kroppen är aktiv men själen.. jag hittar inte min själ längre... Jag vet inte var den är..

Jag är så himla trött på allt. Jag vill bara sätta mig ner och gråta, skrika och slå på något. Jag vill bara ligga ner och få ett respekterat privatliv där jag kan få gråta hur mycket som helst. Jag känner bara att jag har hållt saker inom mig för hårt.. Jag försöker be om ursäkt till mig själv.. För jag försatte mig själv i den situationen, men jag vet inte vad jag ska göra längre. Christinas död tar livet av mig. Jag kan bara respektera hennes val och jag har försökt förstå varför hon gjorde som hon gjorde.. men nej.. jag förstår inte. Jag fanns här. jag behövde henne. Inte endast för min skull utan för hennes också. Jag behövde ha henne här så jag kunde få hålla om henne s¨å hon kunde orka, orka stå ut med allt för jag gick genom eld och vatten för henne. Det gör jag än idag.

Min kära ängel. Jag saknar dig så jävla mycket så jag spricker. Går inte en dag utan att jag tänker på dig. Ser ditt leende framför mig. Jag ser dig framför mig.  Jag önska att du hade berättat, för vid GUD hade du övertygat mig om att det var verkligen något jag skulle låta dig göra så skulle jag stått brevid dig, hand i hand och låtit tåget ta min själ med din. Jag äslakr dig jag dör för dig varför kunde du inte bara förstå? Jag e så trött så trött så himla trött....

Jag hatar detta. jag hatar det så himla mycket. Jag orkar inte...
 
Om jag hade kunnat så hade jag gett dig min själ, mitt liv & min styrka. Varje dag, timme, minut & sekund spenderas på att tänka på dig. Om jag bara hade fått chansen, då hade jag torkat dina tårar, pussat dig på pannan och förklarat hur älskad, saknad & behövd du är. Hur meningslöst livet har blivit och att utan dig så finns det ingen gnista, ingen lycka och inget solsken. Om jag bara hade vetat så hade jag hållt dig i handen. Genom eld, vatten & sorg. Då hade jag kämpat för att åter se dig le, skratta, klaga och ge mig en sur min när jag är dum. Om jag hade vetat, då hade jag stått vid din sida och aldrig släppt taget om dig och följt med dig i strömmen vart den än skulle ta oss. Om jag hade kunnat , då hade jag satt mig på knä kysst dina fötter och bett o bönat för att du ska stanna kvar o inte lämna mig en sekund. Om jag bara hade kunnat.
Snälla kom tillbaka och ta mig bara.
 
 jag älskar dig <3

.-* Even if...

Publicerad 2014-07-08 13:06:52 i Allmänt,

.-* Heeelu :]

Yeeey,jag är så lycklig just nu.. Ska jag berätta varför? ska jag ? ska jag ? e du nyfiken??? Jag vet att du e nyfiken hihih

Nu är det som så att jag har flera resor inplanerade. Börjar med att åka ner till Palestina..FÖRSTÅR NI LYCKAN?! jag i palestina?! Jag?!
Stannar i ungefär 2-3 månader, sen kommer jag tillbaka till zväärige.. Sen blir det att åka mot Afrika för att sedan komma till zvääärige igen och sen blir det b.la guatemala, syrien, Bosnien osv :) Min lycka är här.. skiter i allt o alla i zvääääärige för de har inte gett mig ett skit att leva på.. Så nu ska jag faktiskt leva för mig själv och inte för andra!! Kommer by the way åka ner o jobba i dem olika länderna.. Förhoppningsvis kör jag live-uppdatering från respektive land!

Nu är det bara att lösa det på ngt sätt med jobbet sen är det bara att packa o dra! :) Wish me luck dudes.. !

Love / A.h <3

.-* When appreciating what you have, is all you can!

Publicerad 2014-07-05 23:19:13 i Allmänt,

.-* En såndär piss-dag! Ja, P I S S D A G !

Jag hatar döden. Jag är trött. Jag är så trött på allt. Jag är trött på att behöva bryta ihop en gång i veckan. Jag är så jävla trött på allt. Trött på äckliga människor, trött på slisk-äckel. Trött på alla äckel-h**** som jag trodde var mina vänner. Jag är äcklad för jag la ner tid på er. Ja, idag är en sån dag åd jag hade kunnat spotta på vartenda äckel som jag ens lagt ner en minut på utan att de förtjänar de. Jävla äckel. Jag är TRÖTT. Jävla död. jag är tröt tpå dig också. Jävla piss död LÅT MIG VARA !

.-* Till Dig min syster! <3

Publicerad 2014-07-02 23:56:00 i Allmänt,

.-* Till dig min syster - till dig som de kallar förtryckt och frihetsberövad, bakom dig står jag. De säger att du blott är en halv människa i min famn, men vet de inte att du är ljuset i mina ögon. Vet dem inte att jag lever för att se dig, om ändå bara för ett ögonblick.

Din slöja odlar hatet i deras hjärtan och din stolthet göder det. Men vet de inte att det är kärleken till din herr...e som får dig att skyla dig, och av kärlek står du rakt när de spottar dig i ansiktet?

Till dig min älskade syster - ditt svarta hår skulle förtrolla dem om de bara fick se det för en sekund, men du vill att de ska döma dig efter vad som döljer sig i ditt hjärta. Och för det är du deras manifestation mot det fria. Men vi vet att deras invändningar är rent hyckleri.

Res dig upp och säg dem att du aldrig kommer att överge din tro. Res dig upp och säg dem att du aldrig kommer att överge din frihet, för jag står vid din sida min syster.

Till dig, min enda syster - din lycka är blodet i min kropp. Sänk aldrig din blick för jag står vid din sida. Vet du inte att när jag ser sorgen i dina ögon så slutar mitt hjärta att slå och jag faller sakta till marken på vilken du står?

När de avvisar dig och utesluter dig så ska du veta att du är stjärnorna på min himmel och de är blott det mörka i bakgrunden. Vet de inte att jag skulle bestiga de högsta bergen bara för att komma dig närmre?

Till dig, min arabiska drottning - de förtrycker dig och kallar din man för din förtryckare. När ska de se att mannen skulle ge dig månen och solen, och alla planeter och det som finns däremellan, om han bara kunde.

Till dig, min saknade syster – en av dina tårar får marken att skaka av fruktan när den faller från dina kinder.

Vet dem inte, att utan dig så går jag vilse – så säg mig min syster, vem är det som inte är fri?


Detta går absolut till alla mina systrar. Muslim som icke-muslim, slöja eller icke-slöja. OCH notera att jag absolut inte menar att det inte finns de som tvingas till slöja - det är jag startk emot. Men det finns faktiskt en majoritet här - som väljer slöjan av egen vilja!
 
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela