ilooveyou

.-* När hjärtat inte orkar mer.

Publicerad 2014-07-22 23:21:56 i Allmänt,

.-* När hjärtat skriker. Själen gråter. Tårar kommer men har inget slut. Hur rättvist är det att människor som kämpar för att stanna kvar i liv dör, medan de som kämpar för att livet ska ta slut fortsätter leva. Jag förstår allt med balans. Någon måste dö för att någon annan ska födas. Men varför inte bara lätta på trycket? Vissa vill helt enkelt inte leva. De orkar inte mer. De orkar inte lida. De orkar inte finnas eller höras. Deras tårar rinner, men kanalen tar aldrig slut. En droppe i havet. En droppe blod i massakern. 
 
Jag vill...jag vill... vad är det jag vill?

Jag är inte rädd för döden, för jag vet att mitt hjärta är rent. Jag är rädd för livet, då mitt hjärta brinner. För varje dag som går, brister mitt hjärta lite till. Jag är inte rädd för döden. Döden kommer till oss alla. Det är döden. Det är slutet på detta liv och början på det andra. Det eviga. Det fina. Dit vill jag. Men jag orkar inte kämpa mer. Jag orkar inte befinna mig här..
 
Jag vill.. Jag vill.. nej, jag ÖNSKAR, att du bara kom och knackade på min dörr. Jag önskar att du bara kunde ringa mig. Att ditt namn skulle stå på telefonen för inkommande samtal. Jag vill.. nej, jag hade gjort ALLT för att åter se dig le. Jag vill.. Jag vill att du håller mig i handen. Kramar om mig och lovar att aldrig lämna mig. Jag önskar.. jag hade gett allt..för EN MINUT. En gång till..Ha dig vid min sida. Jag skulle ge ALLT för att ha en SEKUND med dig. Gett dig allt. Din hand på min kind som torkar mina tårar..

Jag vill vara i ett tomt rum. Kolsvart. Mörkt. Bara jag. Graven. Inga bråk. Ingen rädsla. Bara frid. Mörkt.

Jag föddes av en anledning. Jag hade ett syfte.. Min död, ska vara någon annans lycka. Min död, ska åtminstone ha gett en brödbit till någon. Räddat någon. Gett hopp till någon. Mitt syfte..mission complete..
 
 
// a.h <3 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela