ilooveyou

.-* Busy business ..

Publicerad 2014-06-16 21:23:33 i Allmänt,

 .-* Orkar inte min rubrik..

Håller med en PP för en föreläsning .. Sedan är jag mitt uppe i en grej ja ska skriva om.. Samtidigt ska jag skriva en till krönika.. By the way.. För er som missat min krönika.. Ni hittar den Här 
 Enjoy & vi hörs snart igen! Har bara jättemycket på G..

Pussss //A.h <3

.-* När allt känns för tungt. .

Publicerad 2014-06-14 13:23:36 i Allmänt,

- Hääluu :)
Kunde inte sova igår... Så jag började skriva istället!!

Står vid fönstret och tar mig en cigg. Det är mörkt, men ett litet sken tittar fram. Vackra måne som avlastar vår sol. Eller är det solen som avlastar månen? Hursomhelst avlastar dessa varandra.

Kom till mig, så ska jag avlasta dig från bördor. Snälla, kom till mig innan det är försent. Jag älskar dig fastän jag inte vet vem du är. Det enda jag vet är att du är en människa.. Skapad på samma sätt som jag. Och liksom jag, kan du också knäckas. Känna dig ensam och inte ha någon att vända dig till. Men snälla du, vänd dig till mig. Kom hit och låt mig ge dig mitt stöd, låt mig ge dig en kram. Jag vet att det kan kännas för jobbigt ibland. Att allting bara går snett och ingenting man gör tycks uppskattas av andra. Ingenting man gör blir rätt. Jag vet hur det känns, men jag kan inte säga att jag vet hur DU känner. Jag kan endast sträcka fram en hjälpande hand. Jag vill lyfta dig när du känner att du hamnat på botten. Jag vill kunna se dig i ögonen och berätta att när man väl är på botten så finns det endast en väg och det är Upp.
Jag vill kunna ge dig det stöd jag själv längtade efter. Den kärlek jag grävde efter. Jag vill ge dig förmågan att se det fina, även i det onda. Jag vill torka dina tårar. Dessa tårar är inte de sista tårarna som kommer att falla nerför din kind. Livet har mer att erbjuda, men jag kan säga att du aldrig behöver stå ensam med tårar rinnande nerför kinden. Jag finns här och jag vill gråta med dig. Jag vill ge dig min uppmärksamhet och min kärlek. Snälla, ta min hand innan det är försent...

Du kom inte till mig, du lät mig inte avlasta dina bördor. Sorgen du bar lät du mig inte ta del av. Ska jag intala mig själv att du gjorde det av kärlek, eller ska jag tro att du gjorde det av rädsla? Rädslan att erkänna att du också är människa? Att du också känner och kan såras? Att du spenderade flera timmar vid köksbordet och grät? De tårar som föll...dem fick jag inte ta del av.. Mina tårar som föll torkade du med nöje bort.
Jag älskar dig och det gör ont i mig. Det gör ont i mig att veta att du inte längre finns kvar.. Inte längre kan ge mig eller få en kram. Att tårarna som rinner nu måste jag få torka själv. Att lyckan jag söker måste jag gräva efter själv. Jag respekterar ditt val, för jag vet vad du är, jag respekterar ditt val för jag vet hur du mådde. Jag kan däremot inte acceptera ditt val för jag behöver dig här. Jag behöver dig här så jag kan sträcka en hjälpande hand. Jag behöver dig här för jag helt enkelt vill ringa och klaga. Jag behöver dig här för det är dig jag vill vända mig till.. Jag behöver dig här.

Visst är livet kort jämfört med döden? Sträck ut en hand, snälla. Hjälp era människor att känna både kärlek, lycka, stöd och uppmuntran. Ni vet aldrig vad som döljer sig bakom deras leenden. Ni vet aldrig vad dessa bär på för sorg,så döm dem heller inte för valen dem gör. Uppmuntra dem till lycka. Alla förtjänar vi lycka, men alla lyckas vi inte hitta den på egen hand. Hjälp andra att hitta sin lycka, vem vet, att hjälpa kanske är din!

Månen lyser fortfarande. Ljuset från månen ger mig värme. Ger mig lite hopp. Hopp om att jag också någon dag kommer slippa vissa eländen och äntligen få min ro..inte här, inte nu, men snart, bland änglar.

Nu är det nog med mina känslor! Vi ber en liten bön för alla våra nära och kära som inte längre finns vid liv. Dem är bortom synen men så nära hjärtat så vi inte kan ana! Må Alla vila i frid! Önskar er en godnatt!!

 

 With love <3 // a.h <3

.-* I know

Publicerad 2014-06-10 21:00:20 i Allmänt,

.-* Jag vet att jag är seg, men jag håller på med en grej som jag kommer posta här på bloggen b.la så fort jag är klar.. Det är ett ämne som många bett mig att skriva om, så jag håller på med det just nu :) Håller bara på med att fixa ihop olika historier från olika personer som kommer bidra med sin egen historia för att detta ska bli så bra som möjligt.. Så håll er uppdaterade, det kommer snart! :)

Annars är jag fortfarande sjuk och mina revben dödar mitt liv.. o inte nog med det, jag skadade mig IGEN och denna gången fick jag också en svullen fotled på köpet så nu kan jag inte ens GÅ !!!! :@ Vill gråta, men skiter i.. ja ska skratta..

.-* Heder - ett missförstått ord..

Publicerad 2014-06-07 00:33:45 i Allmänt,

.-* Häälu :]
Jag har fortfarande ont, är långt ifrån på bra humör och det minsta lilla kommer trigga mig.. ue, varför har jag börjat använda mig av sånna ord? Innan jag går in på huvudämnet, som kommer handla om Heder, så ska jag bara förklara för vissa SDare och rassar, nassar, äckel och svin varför jag är anti dem.. :

Jag vill inte associeras med dig och din ideologi. Jag ska klä mig i heltäckande utan att riskera att bli utsatt för våld eller hatbrott. Jag ska kunna springa naken på stan (u wish) utan att något äckel tror sig ha rätten till att antasta eller våldta mig, lika mindre äga mig.
Jag ska kunna vara mörk, blek, vit, röd, prickig utan att folk dömer mig för hudfärgen.
Jag ska kunna gå runt på Sveriges gator utan att känna mig hatad för min religion.
Jag ska kunna vakna på morgonen, ta en dusch och sedan förbereda mig för en arbetsintervju utan att vara rädd att bli nekad jobb på grund av mitt utseende eller religion.. Därför är jag anti-dig
.


Men låt oss gå tillbaka till huvudämnet. ett ord som, enligt mig, är jävligt missförstått är faktiskt [Heder].
 
Jag hör ofta folk skrika ut "Din hederlösa hora" eller "Du har ingen heder" eller "mannen, jag svär min en prostituerad har mer heder än dig". Fine.. MEN vad menar folk egentligen med heder?

Många förknippar heder med ett könsorgan & sexualitet. Nu talar jag endast utifrån vad Jag tycker och : Nej, inte fan är heder förknippat med ett könsorgan eller sexualitet. Heder är hur man beter sig. Heder är något fint, så snälla sluta få heder att vara något äckligt.
Många tror att heder handlar om "oskuld".. Nej, har du respekt, självrespekt, moral, etik, gott uppförande och mognad då är du hederlig. När du sedan påstår att heder bekräftas av ett könsorgan - tyvärr,  där förlorar du din egen rätt till heder..
Din tradition och kultur är heller inte förknippat med könsorgan eller sexualitet.. Det är samhörighet. Högtider, gemenskap, lycka, förenande osv. Dra heller inte in ordet heder i kultur och tradition. Heder är vad alla människor föds med och hur pass mycket heder man har (respekt, moral osv) utvecklas eller undervecklas med tiden, man väljer själv, medan kultur och tradition är något man föds in i.. Sen finns det absolut ingenting som säger att man inte kan kombinera andra traditioner med sina egna.. Det blir bara roligare.. Men snälla.. förknippa inte dessa begrepp med oskuld, könsorgan, "hora",osv.. För det är det inte.. Och jag vill skrika ut det egentligen så folk kan förstå.. Jag vill skrika för att folk vandrar på fel spår.. De har ingen aning om vad begreppen de själv använder sig av betyder.. Därför blir det mycket hat.. mycket ondska.. Död tillhör inte kultur, tradition eller heder.. Det är en naturlig gång, så låt den komma naturligt också, låt inte din syn på heder framskjuta någons död.. patetiskt bara..
 
 

Nu ska jag knapra smärtstillande sen lägga mig!
Godnatt & sovgott!
 
 // a.h <3

.-* Nothing is too late..

Publicerad 2014-06-05 02:00:35 i Allmänt,

.-* Hääluu :]

Ja, jag har inte haft tid för o blogga... 1. berättar sen när det är officiellt hahah 2. Som ni OMÖJLIGT kan ha missat, så har jag brutit mina revben (Må Gud bryta armarna på den som var orsaken, säg AMEEN), och jag har haft så jävla äckligt ont idag... Vet inte om jag sovit o typ slått till dem.. men något är det o nu är jag helt jävla stenad av tramadol så nu ska jag faktiskt däcka! :) Gooodnatt :D

.-* RÖR INTE MINA SYSKON!!!

Publicerad 2014-06-03 22:49:12 i Allmänt,

.-* Läste en hemsk artikel om en 10-åring som blivit utsatt för ett hatbrott av en man i 20-30 års åldern. Artikeln hittar ni här.

Hur sjuk måste man inte vara för att ge sig på en tioåring? Varför ska man ens ge sig på någon överhuvudtaget?!
Jag är så himla trött på att folk ska gå runt rädda. Rädda för att synas. Rädda för sin hudfärg, religion eller sitt ursprung. Jag är trött på att man alltid ska behöva förklara sig för folk med fördomar. Så jävla trött på att man ska berätta vart man kommer ifrån och alltid ha ett MEN i meningen. ".......men jag tycker om svenskar".
Jag är en MÄNNISKA. Vi är MÄNNISKOR. Kan vi inte bara lägga ner allt hat?

Förlåt mig, syster, för att Du måste vara rädd varje dag
Förlåt mig, bror, för att folk är rädda att skaka hand med Dig.
Förlåt mig, syskon, för att Ni är rädda för att vara.
Förlåt mig, syskon, för att Ni måste beskyllas för allt skit som andra gör.
Förlåt mig, syster, för att folk vill förtrycka Dig.
Förlåt mig, broder, för att folk tycker att Du är en förtryckare.
Förlåt mig, syskon, för att det enda jag gör är att sprida ett gott ord om Er.
Förlåt mig, syster, för att folk vägrar se Din vackra själ, istället för Din färgade Sjal.
Förlåt mig, bror, för att folk ser Dig som förtryckare, istället för den som är förtryckt.
 
(Skrivet av mig, så jag har ALL äganderätt, vet att vissa fiskar snor mina texter och postar dem som egna, det luktar fisk om er, men tar det som en komplimang).
 
Mina vackra, underbara, intelligenta och starka syskon. Det är inte Ert fel att folk vägrar se. Det är inte Ert fel att folk vägrar känna. Det är inte Ert fel att folk hatar. Mina vackra syskon, stå upp för Er. Er rätt att vara, er rätt att finnas! Det är lättare sagt än gjort, jag vet. Jag vet hur det är att få äckliga glåpord efter sig, hur man blir kallad för en "Muslim-hora", eller "jävla negroid" - ( trots att jag ÖNSKADE att jag hade den färgen... hade sparat mycket pengar som annars läggs ut på solarium), Jag vet att det är jobbigt. Men håll ut. VI kämpar med ER, ni är INTE ensamma, hur ensamt det ibland kan kännas, eller hur dåliga vissa är på att visa att dem är där.. Men vi FINNS. Vi kommer stå bakom Er i denna kamp. Jag och tusentals andra kommer finnas vid Er sida för att bekämpa ALL RASISM och ALL NAZISM. Allt blir bra till slut, och är det inte bra - DÅ ÄR DET INTE SLUT. Vi är många som upplever samma sak, och just för att vi har denna gemenskapen, denna samhörighet, SÅ ÄR VI STARKA - TILLSAMMANS.

Hur sjukt är det inte att vara rädd för att gå ut? Att man inte vet när den specifika personen kommer att attackera dig bakifrån? Med en sten, med en örfil, med en spark, eller bara med ett nervärderande ord? Hur löjligt är det inte att vissa faktiskt ångrar att dem kom hit från krig??? Förstår Ni hur hemskt det måste vara?! Hur äckligt är det inte att man måste kolla bakom sig 10 extra gånger på grund av rädsla? Att man inte ens kan gå ut utan att veta med sig att idag är det kanske min dag.. min dag att råka ut för ännu ett hatbrott.. Kan man ge sig på en 10åring så kan man göra ALLT...
 
// a.h <3
 

.-* "Människans" ideologi..

Publicerad 2014-06-02 19:08:00 i Allmänt,

.-* Vad är det med folk nuförtiden? Vart får dem allt hat ifrån? Är det något man köper till ett riktigt lågt pris, eller råkar Sverigedemokraterna dela ut detta gratis på gatorna? För hatet.. ja.. hatet bara ökar.. Känns nästan legitimt att skrika ut sina nazistiska och rasistiska äckliga kommentarer.. Folk är helt öppna med det? Helt ärligt.. Sist det var så var ju faktiskt något vi människor lovade aldrig skulle upprepas.. FÖRINTELSEN.. Men det upprepas. Återigen, lyckas "människor" få historien att upprepas.. fastän vi lovade oss själva att aldrig låta det hända.. Folk som vräker ur sig äckligt hat och förakt mot färgade, muslimer, invandrare. ALLA SOM INTE SER UT SOM DEM.. som inte lever upp till deras "normativitet" . Ändå slösar dessa idioter, som även, hatar färgade, utlänningar osv, tusentalskronor på att köpa hus UTOMLANDS, åka på semester UTOMLANDS, ta del av olika kulturer.. Men när idioterna får uppleva och vara med i utvecklingen i att göra Sverige mångkulturellt och ekonomiskt oberoende av andra.. NEJ DÅ JÄVLAR VILL DEM INTE...

Den senaste tiden har jag fått utstå äckliga hot. Om hur jag förtjänar en jävla kula i skallen för att jag är anti-SD.. Hur jag inte hör hemma.. Hur jag inte förtjänar att leva här..IDIOT.. detta är MITT land lika mycket som det är Vikingarnas! Vare sig ni vill acceptera det eller inte! Så ta och kyss mitt solade arsle.. CUZ IM FUCKING STAYING så ta och sug på den :)
 
 
 
 
 
 
 

.-* Easy on your heart..

Publicerad 2014-06-01 23:39:00 i Allmänt,

.-* Asså.. Jag måste säga detta. & Detta inlägg går ut till flera personer, för var och en har sin "förmåga att..." Jag blir sååååå irriterad..  så tkte jag att det är merän relevant att dela med detta här..

Ni som har förmågan att BARA klaga.. snälla.. trivs ni inte? Sitt inte ner o klaga & tro att allting kommerr förändras.. RES på dig, gör en för...
ändring.. Vad trodde du ? Att du bara behöver tänka på något så blir det som du vill? Ledsen att väcka dig till världen ; Men så är INTE fallet!!!

Ni som har förmågan att vilja vara #1 hos alla.. Vill ni verkligen det? Vill ni vara folks första val? Se då till att folk inte är ert sista val! För oavsett hur mycket du tror på dig själv, så låt mig ta och väcka dig också.. Du är inte så betydelsefull som du tror, förlåt. Du får det du ger, och ger du #10, så förvänta dig en tionde plats.

Ni som är "religiösa" och påpekar andras misstag, fel, brister etc. Må Gud belöna er för allt gott ni utför, må Gud belöna er för allt kämpande. Må Gud belöna er för alla råd ni ger, men vi måste faktiskt också ta och skilja mellan "råd" & "kritik". Lägg av. Jag älskar er För Guds skull, av hela mitt hjärta & jag svär på Gud jag är SÅ stolt över er. Men komigen, vi borde väl veta bättre? Man dömer inte. Islam handlar inte om "jag är bätte än dig", Islam handlar om "Låt mig visa något som är bätte för dig". Ellerhur? Sluta döma, sluta snea folk som inte ser ut som er , eller lever upp till er. Ni vet inte vad som döljer sig i folks hjärtan. Ingen vet relationen mellan mig och min Religion. & genom att vara en religiös människa, så har man inte tid att peka finger, för man är så upptagen med att bli bättre själv..

Oj . känns som en uppsats.. Men kände att jag var tvungen.. haha!
 
 
 

Ha en fortsatt tevlig kväll :)
 
//a.h <3

.-* I wish..

Publicerad 2014-06-01 14:59:00 i Allmänt,

.-* Hääluu :]

Igår kom syrrans dotter och sov hos mig.. förstår inte varför hahahhaa, nej skoja.. Så vi var uppe jättelänge och tittade på filmer (prinsessfilmer), ni vet dem Cinderella story.. Jaa.. Så kan det gå!

Vaknade imorse runt 9 tiden och bara låg i sängen och tänkte.. Tänkte på hur allting var förut.. Hur bra man mådde när man var liten.. Hur jag bara önskar att jag kunde vrida tillbaka tiden och vara liten igen.. Sätta mig på en gunga och känna att det var världens bästa frihet..att gungas fram och tillbaka, alltså. Tänk vad barn kan uppskatta det lilla.. det vi vuxna inte ens lägger märke till..
Kommer ihåg när jag var typ 12-13 år.. jag bara bad och längtade tills den dagen jag blev vuxen.. men .. this is NOT what I signed up for, liksom.. Detta var inte vad jag hade förväntat mig.. Inte vad jag ville.. Nu vill jag bara tillbaka.. Vill hellre bli kallad skitunge, snorunge, barn än "Nu får du skärpa dig, du är snart 23".. Usch :/

Grunden till allt som händer är Jag. Jag tillät mig trampas på. Och av vem? Av äckliga, falska svin som är sååå jävla fega för att säga vad dem känner eller säga vad dem har gjort. Stå för vad dem har gjort. Varför kan inte folk bara vara MÄNSKLIGA?! Begår jag ett misstag, då är det MIN UPPGIFT att erkänna misstaget och ta konsekvenserna och FÖRHOPPNINGSVIS lära mig av misstaget..eller hur? Det är väl självklart? Ja, det kan man tycka.. Tyvärr är det inte en självklarhet för många..
Jag önska att folk kunde stå för det dem gör, tycker, känner och vill. Bara vara "dem själva". Vara sig själv. Fan, det finns ingenting man är bättre på än att vara SIG SJÄLV.

Vad gör att Du inte kan vara Dig själv?
Varför kan Du inte säga vad Du känner?
Hur blev Ditt liv såhär?
Vad är det som Du är rädd för?


Nä, nu e jag lite för ledsen för att fortsätta!
Vi höres senare ikväll med en liten text jag har skrivit :)

Puss // a. h <3

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela