ilooveyou

.-* Easy on your heart..

Publicerad 2014-06-01 23:39:00 i Allmänt,

.-* Asså.. Jag måste säga detta. & Detta inlägg går ut till flera personer, för var och en har sin "förmåga att..." Jag blir sååååå irriterad..  så tkte jag att det är merän relevant att dela med detta här..

Ni som har förmågan att BARA klaga.. snälla.. trivs ni inte? Sitt inte ner o klaga & tro att allting kommerr förändras.. RES på dig, gör en för...
ändring.. Vad trodde du ? Att du bara behöver tänka på något så blir det som du vill? Ledsen att väcka dig till världen ; Men så är INTE fallet!!!

Ni som har förmågan att vilja vara #1 hos alla.. Vill ni verkligen det? Vill ni vara folks första val? Se då till att folk inte är ert sista val! För oavsett hur mycket du tror på dig själv, så låt mig ta och väcka dig också.. Du är inte så betydelsefull som du tror, förlåt. Du får det du ger, och ger du #10, så förvänta dig en tionde plats.

Ni som är "religiösa" och påpekar andras misstag, fel, brister etc. Må Gud belöna er för allt gott ni utför, må Gud belöna er för allt kämpande. Må Gud belöna er för alla råd ni ger, men vi måste faktiskt också ta och skilja mellan "råd" & "kritik". Lägg av. Jag älskar er För Guds skull, av hela mitt hjärta & jag svär på Gud jag är SÅ stolt över er. Men komigen, vi borde väl veta bättre? Man dömer inte. Islam handlar inte om "jag är bätte än dig", Islam handlar om "Låt mig visa något som är bätte för dig". Ellerhur? Sluta döma, sluta snea folk som inte ser ut som er , eller lever upp till er. Ni vet inte vad som döljer sig i folks hjärtan. Ingen vet relationen mellan mig och min Religion. & genom att vara en religiös människa, så har man inte tid att peka finger, för man är så upptagen med att bli bättre själv..

Oj . känns som en uppsats.. Men kände att jag var tvungen.. haha!
 
 
 

Ha en fortsatt tevlig kväll :)
 
//a.h <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela