ilooveyou

.-* I wish..

Publicerad 2014-06-01 14:59:00 i Allmänt,

.-* Hääluu :]

Igår kom syrrans dotter och sov hos mig.. förstår inte varför hahahhaa, nej skoja.. Så vi var uppe jättelänge och tittade på filmer (prinsessfilmer), ni vet dem Cinderella story.. Jaa.. Så kan det gå!

Vaknade imorse runt 9 tiden och bara låg i sängen och tänkte.. Tänkte på hur allting var förut.. Hur bra man mådde när man var liten.. Hur jag bara önskar att jag kunde vrida tillbaka tiden och vara liten igen.. Sätta mig på en gunga och känna att det var världens bästa frihet..att gungas fram och tillbaka, alltså. Tänk vad barn kan uppskatta det lilla.. det vi vuxna inte ens lägger märke till..
Kommer ihåg när jag var typ 12-13 år.. jag bara bad och längtade tills den dagen jag blev vuxen.. men .. this is NOT what I signed up for, liksom.. Detta var inte vad jag hade förväntat mig.. Inte vad jag ville.. Nu vill jag bara tillbaka.. Vill hellre bli kallad skitunge, snorunge, barn än "Nu får du skärpa dig, du är snart 23".. Usch :/

Grunden till allt som händer är Jag. Jag tillät mig trampas på. Och av vem? Av äckliga, falska svin som är sååå jävla fega för att säga vad dem känner eller säga vad dem har gjort. Stå för vad dem har gjort. Varför kan inte folk bara vara MÄNSKLIGA?! Begår jag ett misstag, då är det MIN UPPGIFT att erkänna misstaget och ta konsekvenserna och FÖRHOPPNINGSVIS lära mig av misstaget..eller hur? Det är väl självklart? Ja, det kan man tycka.. Tyvärr är det inte en självklarhet för många..
Jag önska att folk kunde stå för det dem gör, tycker, känner och vill. Bara vara "dem själva". Vara sig själv. Fan, det finns ingenting man är bättre på än att vara SIG SJÄLV.

Vad gör att Du inte kan vara Dig själv?
Varför kan Du inte säga vad Du känner?
Hur blev Ditt liv såhär?
Vad är det som Du är rädd för?


Nä, nu e jag lite för ledsen för att fortsätta!
Vi höres senare ikväll med en liten text jag har skrivit :)

Puss // a. h <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela