ilooveyou

.-* Sometimes the one you would take a bullet for, is the one behind the trigger..

Publicerad 2014-05-31 19:15:00 i Allmänt,

.-* Jag vill inte bli allt för känslosam just nu.. eller jo det vill jag.. För idag är en sån dag då jag bara vill slänga mig någonstans, skrika och gråta och bara fortsätta skrika.. Skrika på mig själv.. På andra. På livet. På allt! Bara skrika..

Jag vill inte skrika för att jag är arg.. Jag vill skrika för att jag är besviken. Besviken på mänskligheten, framförallt, men besviken på mig själv.. Så jävla besviken så jag vet inte ens vart jag ska ta vägen.
Helt ärligt så är de senaste 11 dagarna bara en jävla dimma för mig. Vet inte vad som har hänt, och jag tycks ha minnesluckor & det känns som att jag har sovit bort dessa dagar... Men det har jag tydligen inte..

Jag är besviken på människosynen många har. Jag är besviken på att folk tappat sin förmåga att älska.. förlorat förmågan att värna om sina medmänniskor.. förlorat moralen, empatin.. Allting börjar bli så hemskt..

Men ni vet den där känslan.. När ni har så många runt omkring Er.. men samtidigt känner ni att ni är världens mest ensamma individ. En ensam individ som vandrar på en planet, ockuperat av monster..Inte dem monstren som var "under sängen".. Men riktiga monster... Det känns som att jag slutade tro på monstren under sängen när jag började inse att monstren är ute.. bland mig.. jag är omringad..

Ni vet den känslan.. ni gör allt för en person.. ni skulle, utan att ens ta ett extra andetag, eller tveka det minsta lilla eller ens blinka en extra gång, ta en kula för personen..Men den personen visar sig göra allt förutom att finnas där.. Typ att den personen bara kramat om dig för att veta vilken njure han ska slita ifrån er kropp.. Är jag för brutal? Nej det är jag inte.. För det e precis så jag känner..
Att alla jag värnat om.. alla jag älskat.. alla jag har skyddat.. De finns inte där för mig.. De har egentligen aldrig ens funnits, det var bara en illusion jag hade för att må bättre.. Men nu när jag är klar.. det är nu jag verkligen inser.. De fanns inte där för mig.. De fanns där för sig själv. De fanns i min närhet för de visste att de skulle komma att behöva mig någon dag.. Men nu när jag inte behövs längre.. nu när de står på benen, så ligger jag här på marken.. Vill att någon ska sträcka mig en hjälpande hand.. Men där e ingen i sikte.. Jag hör inga röster som närmar sig.. Hör inte att någon försöker.. Jag hör inte att någon tar sig tiden att hjälpa mig.. Men det är mitt fel.. Jag vet det nu.. Det var alltid mitt fel.. Mitt fel att jag lät hjärtat styra.. Men, jag har alltid trott att om man är snäll så får man det tillbaka.. Nej. så är det inte. Så har det inte varit de senaste 10 åren och så kommer det aldrig bli.. Aldrig.. Aldrig..

Men det är mitt fel.. Jag står skyldig för all smärta min själ har fått smaka.. Alla tårar min kind har dränkts av.. Det var alltid mitt fel..
 
 
// a.h <3

.-* Orkar inte med troll

Publicerad 2014-05-31 04:57:20 i Allmänt,

.-* Kan folk vara mycket vänliga och sluta trolla? Och helt ärligt så fattar jag inte vad jag gör härinne vid denna tiden? Men alltså.. har jag legat i koma? Har inget minne av de senaste dagarna som gått förbi..o ni trollar fortfarande. känner mig som en pedofil.. Men ni får inte veta varför.. OCH NEJ ALLTSÅ INTE PÅ DET SÄTTET.. känner mig bara hemsk.. typ i samma nivå som en pedofil.. men pedofiler tkr väl att de är på topp o förtjäanr att leva.. men nej DET GÖR NI INTE.. och varför pratar jag om pedofiler? amen fifan!

.-* When there is so much pain

Publicerad 2014-05-21 14:07:55 i Allmänt,

.-* Nu är det så att jag bröt mina revben igår... O vad gör man när man hsr brutna revben, är helt hög på dolcontin & så seg att man inte kan röra sig?
Jooooo, man sätter på en gammal klassiker så man kan skratta extra mycket med tanke på morfinet. Tack morfinet för att jag inte känner av smärta när jag skrattar... annars gör de ont att t.o.m andas :( Typsikt mitt liv :).-* Back on track .. <3

Publicerad 2014-05-14 13:19:16 i Allmänt,

.-* Tänker inte förklara mig och säga varför jag inte har bloggat..

Mycket har hänt och det är ingenting jag vill diskutera för närvarande.. Jag kanske berättar, fast inte idag..

Iaf.. för närvarande jobbar jag i Malmö..Trivs med jobbet..hittills..

helt ärligt så vet jag inte ens vad jag ska skriva.. eller vänta.. Jo juste... till er stalkers.. jaa.. jag har tagit av mig slöjan =)

så hej så länge! :)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela