ilooveyou

.-* Killer Karaoki!

Publicerad 2015-04-16 03:25:00 i Allmänt,

 .-* Haluuu :]
 
 OKej.. fan JAG HATAR ATT BLOGGA VIA MOBILEN!!!! Hade skrivit en skitlång text så skullw jag markera för att ändra stilen på texten så råkar ja trycka på mellanslag & raderar allt!! FAAN! 
Iaf en sammanfattning av texten jag skrev : Min dag har varit bra , har bara vilat.. Igår var det cpdag för jag va hos läksren från 10-17.00. Var först hos neurokirurgen  sen röntgen sen allmänläkaren som sa att de inte visar någon förbättring på röntgen bilderna när det gäller läkningen av min ryggrad. Sen tillkallades neurokirurgen som sa att om det fortsätter sådär så är risken att min rygg bryts precis vid skadan som är 3,5cm från stussen o de kan leda till , må Gud förbjuda , förlamning. Men att jag inte skulle vara orolig för att trots att ryggoperationer är komplicerade så kan man operera så man förhindrar förlamning o förhindrar att det blir värre men att de helst vill testa räta på ryggraden med en korsett än att gå in o operera i ryggen, så jag fick en ny korsett idag som jag ska testa..  blev sjukskriven i ytterliggare 2 månader och de sa att jag ska försöka att röra på mig så lite som möjligt o vila så mycket jag kan. O är det något jag är bra på så är det ju att vila !! ;) Sen blev det sjukgymnastik och det var rätt hårt och jobbigt men som läkarna säger så är det jätteviktigt med rehabilitering då jag förlorat både balans och reflexer i min högra sida och hela mitt axelpaket på vänster arm är löst och vägrar sätta sig på plats, den olydiga lilla jäveln :@ Det jag är ledsen över e ju att jag har typ ett "hål" precis där skadan är.. det typ går inåt så man ser de från ett flygplan och neurokirurgen sa att det inte kommer gå tillbaka till det normala utan förblir alltid så :( :( Så de är jag faktiskt rätt ledsen över, men men.
 
 
Yeeyy nu har mitt hjärta bytt jobb och hittat jobb i Landskrona istället , 10 minuter från vår lägenhet ( !!!!! ), så det är ju skönt! 
 
Började titta på ett nytt program idag.. "Killer Karaoki". Asså.. NI MÅSTE se det för att förstå att jag verkligen är mållös.. ok!??? Snälla titta.... 
 
Godnatt
 
Love, // a.h <3 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela