ilooveyou

.-* Oh Happy day!

Publicerad 2015-04-07 21:26:00 i Allmänt,

- Heeeluu :]
Nu har min syster fött det sista barnet för i år HOPPAS JAG. Liten pojke blev det..Sån som man gärna vill klä med dockkläder för han e pyttepytteliiiiiten .. Eller slå.. har ej bestämt mig ännu.. Nä skämt åsido. I januari födde min syster en son, kort därefter födde brorsans fru en son och nu födde min andra syster sitt första barn och det blev också en pojke. Tre pojkar på mindre än 5 månader.. KAOS.. O jag vill absolut inte sova hemma längre.. Ni kan förstå varför! Inte? Jo för att min mamma gärna vill ha sina döttrar och svärdotter hemma hos sig i början.. Och det innebär såklart bebisgnäll och skrik.. O det leder till att jag tappar hår - PÅ RIKTIGT..

Anyways.. Till ett annat ämne ;
Ni läste på förra blogginlägget att någon var inne och trollade på bloggen, va ?
Konstigt att den personen slutar kommentera när jag började skriva att jag vet vem den personen är.. Sen inte nog med det, precis innan jag skrev förra inlägget så fick jag ett sms av just denna person som påstår att hennes kusin hade skickt ett sms och skrivit "Har du varit inne på ayahs blogg? Jag tror att hon menar dig.". TYP av 7 biljoner människor på jorden så ANTOG den personen att det var just HENNE jag menade? Är det ett sammanträffande? Nopp. Denna personen har gång på gång gått in på min blogg tsm med sin syster och lämnat massa kommentarer. Det sorgliga är att ; 1. Jag trodde man hade vuxit ifrån sånt - tydligen inte.. & 2. Personen ifråga påstår sig inte vara intresserad av mitt liv ändå lyckas den personen veta ALLT.. Där misslyckades man ju groooovt med att inte vara intresserad.. Men lite konstigt att kommentarerna slutade komma när jag klargjorde att jag vet vem det är bakom "anonym" och som från samma ip-adress även heter "bor 5 min ifrån mig".. Nä du bor ungefär 15min ifrån mig. Hälsa helsingborg.. Och NÄÄÄÄÄbara för att du börjar kommentera igen så innebär det inte att misstankarna försvinner.. Du bara bekräftar det ännu mer.. Att just varje gång jag skriver ett inlägg som ger den minsta lilla piken att jag vet att det är du så ska jag få kommentarer. Snälla människa, vi har inte snackat på över 3 år. Jag har ett helt annat liv nu - Fokusera dig på ditt eget liv så är du jättesnäll. Vem du än är o vem du nu än vill påstå dig vara ; Att lämna kommentarer på någons blogg är långt ifrån att "inte bry sig". Sluta besöka bloggen då! :)  & Helt ärligt? Det är inget fel på ditt liv eller hur du lever, men jag är faktiskt rätt nöjd  med mitt liv. Jag älskar min familj, jag äslakr mina vänner och även om jag tappat kontakten med vissa så älskar jag de ändå. Alla växer ifrån varandra förr eller senare, det är livets gång - så NÄÄ jag e inte svartsjuk på varken dig eller ditt liv, tvärtom, jag önskar att ditt liv fortsätter vara så bra att folk avundas dig - men jag är inte den personen.. Ok?! :)

Nu ska jag sitta med Ziad (du vet, min fästman som du besöker och påstår har gett sitt nummer till dig och din vän) och mysa lite framför en film. Godnatt på dig och ALL lycka i ditt liv, verkligen. Jag hoppas verkligen att du någon dag slutar med sånna dumheter så du kan få njuta av ett lyckligt liv istället. För hur bra du än mår av att försöka trycka ner andra - det slår tillbaka tillslut.

with love , // a.h <3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela