ilooveyou

.-* Svar på tal ! :)

Publicerad 2015-04-02 05:07:33 i

 - HAHAHAHAHAH asså.. du är den mest patetiska människan på denna jord. Ena dagen kommenterar du med namnet " hahiho - skitet" och andra dagen med namnet "Anonym". Tror du på fullaste allvar att jag inte vet vem du är? Ohhh det mest patetiska är att du skriver att dItt namn börjar på A.. Nää inte fan gör det de. Ditt namn börjar på D. Det vet både du och jag :] Ge upp alltså. Det e du varje gg som kommenterar min blogg och det är du igen. Du är riktigt patetisk och mobbad. Och hahaha e din fästman svensk? Komstigt.. sist gifte du ju dig med en libanes. Direkt importerad från libanon. Vad jag inte förstår är varför du vill dölja din identitet? Skäms du så mycket eller? GIVE IT UP. Och om du inte bryr dig så mycket om mitt liv, vafan gör du inne på min blogg 24/7 när jag inte ens har snackat med dig på 3 år.. Snacka om P A T E T I S K.. Hahahhaah jo snälla. Berätta för min fästman vem jag är :). Han heter Ziad Shak på fb. Och enligt dig så har du ju fått hans nunmer, så isåfall är det bara att ringa upp honom..frågan e om din man vet sanningen? Eller du körde samma desperata ursäkt "ramlade på jobb". & fortfarande människa : DIN IP-ADRESS visas fortfarande. Så jävla pantad asså :)

Iaf "anonym", om du inte vågar stå för det du säger och hellre håller dig anonym så håll dig borta från min blogg tack. Du börjar bli pinsam nu. 

Till Er andra läsare : Vissa människor kommer ALLTID försöka lirka sig in i ert liv på ett eller annat sätt för att förstöra. Låt de inte göra det. De är bara mobbade, patetiska och missnöjda med sitt eget liv så de måste inbilla sig själv och förstöra för andra för att må bra. Så mitt råd : Pissa snett på sånna typer. De förtjänar inte ens energin :D Förresten så skrev vi på kontrakt idag så lägenheten är VÅÅÅÅR!!! JIPPIII! 

Love , // a.h <3 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela