ilooveyou

.-* Back !

Publicerad 2015-08-28 14:16:00 i Allmänt,

.-* Efter 2 månaders semester så är man tillbaka i Sverige (folk åker i 2 veckor, vi kör på ALL IN överdrift  i 2 månader, men jaja, semester #arabstyle ) . Fick besöka precis ALLA ställen i Qatar & Libanon  men den bästa av dem alla är väl mitt vackra PALESTINA ! Att stå där och ÄNTLIGEN se mitt land var bortom ovärderligt!!! Synd bara att besöket inte varade längre, hade sååå önskat att stanna i flera månader :( Men snart så ska jag sätta foten i det vackra landet igen.. snart snart snart..

Så fort jag landa och sedan andades svensk luft så såg jag regnet ösa ner.. Fick mig att minnas då jag GRÄT - bokstavligen GRÄT av värmeböljan.. 50 grader är absolut ingenting att leka med.. Förstår verkligen inte hur folk bara "ja men vi e vana nu" .. WTF ?! Kändes som att bodde i en bastu för det gick inte att andas ens.. Man andades varm luft och jag nästan kvävdes.. Ni anar inte.. det var en brutal värme som inte ens går att beskriva ..
Mousas palats var en av de finaste ställena jag någonsin skådat.. Läs mer här
 
Över 1000 bilder och ännu fler minnen.. Hur 17 ska jag få in dessa här?
 
Det jag kan säga  är ; Saknaden till min pappa gjorde resan tråkig så jag ville bara tillbaka..OCH dessutom så erkände han ÄNTLIGEN att han saknade mig muahah !

My weddingdress i DONE , DONE & DONE .. Så nu är allt klart, nu ska jag bara se till så min j*vla rygg blir bra så jag kan dansa dabke på mitt eget bröllop.. Ingen dabke - inget bröllop .. ENKELT .


tuduluuu

Love, a. h <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela