ilooveyou

.-* Things that you feel makes everything real..

Publicerad 2015-07-10 01:10:16 i

.-* Halloj! 

Nu är man utskriven. På lärdag bär det av att njuta av mr.paapitoos present! Wi- to the -hoo! 

Hade skrivit ett överlångt inlägg sen dog min lur och jag hann inte spara det så jag tänker absolut inte skriva om det där... men det var iaf en kort historia om hur jag har haft det oxh hur tiden på sjukhuset jar varit.. Att jag ävrn skaffat mig friends for life.. ingen under 80 men endå hahaha överballa ! Hade mitt eget rum men brukade sitta med de andra i tv-rummet oxh sen hälsa på mina vänner på deras rum haahah..
Men det som har räddat mig från allt detta är faktiskt allt stöd jag fick av min familj som besökte mig varje dag i princip och av min fästman som sov hos mig från den dagen jag blev inlagd tilla jag blev utskriven. Jag tackar GUD att jag ÄNTLIGEN träffat en sååå underbar kille som verkligen behabdlar mig så som jag förtjänar. Det enda han visar är kärlek och utstrålar trygghet i alla väder , alhamdulillah! 


Snart är iaf ramadan slut.. Förra året så längtade jag till Ramadan men så skada jag mig och bröt revbenen så fick gå på mediciner istället.. Detta året såg jag VERKLIGEN emot det men så blev jag sjuk redan i februari och ja, det e jag fortfarande. Är dock trött på alla tabletter jag får meb jag tackar GUD att jag detta året slipper sprutor alhamdulillah !! 

När jag varit inlagd så hade mamma låst mitt rum.. När jag öppnar dörren så möts jag av ett rökmoln (Damm) jaa jag överdriver men ni fattar.. Under sommaren så ska fastighetsägaren renovera hela vår lägenhet så vi måste plocka ut alla saker från rummet. Så de ser jag inte fram emot.. ser heller ej fram emot att jag nt har packat än så det blir stresspackning muahaha.. 

Se där , det blev ett långt inlägg igen ändå trots att jag skrev tidigare att jag inte kommer palla.. 

Nu blir det att ta medicinerna och somna! Imorgon blir det att få mitt dropp & sen sjukgymnastik! Have a nice night dudes :) 

Godnatt <3 


Love // a.h <3 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela