ilooveyou

.-* I Pity You.. :)

Publicerad 2015-03-20 15:32:00 i Allmänt,

.-* Shululuuu :]

Först ska vi börja med :
Skottlossningen i Gbg.. Fy för folk.. Idioter som inte har vett i skallen och tycker det är OK och vardagligt att skjuta med automatvapen fritt och öppet på stan. Tfi på ert huve :)

Solförmörkelsen : Ja, jag sov mig igenom hela (Y). Förvånad? Inte jag. Såg dock bilder och videos och det var helt ( update ; precis när jag hade skrivit ordet "helt", kom min syster in och ville att jag skulle passa Emilio en stund. Det var de 10 värsta minuterna i mitt liv.. Tjock unge.. Som har en så stor näsa att vi inte längre är i behov av dammsugare.. Ja, sarkasm. Iaf, sån liten nyfödd lillskit som skrattar åt allt.. Dumbom) ..forts. det var helt sjukt coolt. Såg en video från Färöarna.. det var helt otroligt faktiskt..

Iaf.. för närvarande är jag sjukskriven för jag var med om en bilolycka den 2 februari, jag har ALLTID sagt att vissa idioter inte borde finnas i trafiken. Apjävel. Iaf apjäveln panikbromsar på motorvägen framför mig, jag vill såklart inte krocka med apjäveln så jag försöker bromsa och får sladd ut i vänster flik och när jag av ren reflex tittar bak ser jag en bil påväg mot mig i en för jävla hög fart så jag försöker styra in bilen till höger och då voltar den ner i diket. Apjäveln som var orsaken till detta fortsätter köra som om ingenting hade hänt. Åsna. Tfi tfi koss emmak :) Jag bröt ryggen, revben, axeln ur led och har förlorat min balans (Y) juppiyaaay! MEn det har ju endå gynnat mig på gott och ont. Jag sitter hemma, och allt serveras på ett guldfat. Om man nu ska bortse från den sjuka äckliga smärtan :@

En annan grej som har hänt ; Om jag inte redan var fattig sen 2 år sedan så har lyckan dubblats och någon ÅSNEJÄVEL har kapat mitt bankkort :) Jättekul. Ringer till banken och får veta "att det är någon som går under ett taxibolag i ENGLAND. Har du inte varit i England den senaste tiden". Ja, hade jag inte förlorat min balans helt o varit så handikappad att jag inte ens kan vrida på nacken så hade jag kanske TROTT att det var jag.. eller mitt spöke.. men i detta läge.. nääää, skulle inte tro det.. IAf, de kan inte ersätta mig med något förrän de får veta vem det är. och nu snackar jag om att de har dragit min sjukpenning.. Jippiyooo jippiijaay ! :D

En till sak som jag gärna vill nämna och sedan lägga bakom mig i resten av mitt liv..
Förstår ni hur irriterad man blir när man hör att personen som man släppt in i sitt hem, delat samma tallrik med och i princip räknat personen som en familjemedlem när det gällde ALLT går runt och säger till folk att JAG är sur eller att jag avbröt kontakten för att jag blev svartsjuk ? Det var ju endå det roligaste.. För att klargöra en sak. Nopp jag har inte avbrutit kontakten med någon, dock brukar det på ett eller annat sätt vändas och se ut som mitt fel.. Att jag vill personens bästa och är ärlig och säger vad denna personen bör tänka på eller bör göra innebär fan inte att jag är elak. Tvärtom, just det gjorde att personen ifråga faktiskt fick bättre självförtroende, självkänsla OCH det såg man fan klart o tydligt.. Men visst, jag vill att någon ska må bra med sig själv och helt plötsligt är jag "elak" och säger "riktigt taskiga saker".
Jag blir jäääävligt glad för mina vänners skull när de blir lyckliga och jag kan se att denna lyckan kommer göra så de uppnår maximal lycka ; dock kan jag inte glädjas åt en vän som jag med egna ögon ser begå ett misstag. Att min vän blir utnyttjad på långa vägar, men tiden är bra nog att bevisa allt själv. Jag hade gärna velat att om mina vänner ser att jag begår ett fett misstag med någon att de säger det. Inte att de döljer det och när skadan väl e inne säga "jag kände det från början men ville inte säga något". Joo, visstfan ska man säga något om man ser att något är snett. Sen att jag säger vad jag tycker och känner och får för uppfattning innebär inte att jag är "svartsjuk", utan jag säger som sagt bara VAD JAG KÄNNER. Men eftersom när jag försökte vara snäll kallades för "elak" och helt plötsligt sa elaka saker så kanske om jag e elak så anses jag vara snäll? Isåfall ; NI HAR ABSOLUT INGENTIING JAG VILL HA, capish ( eller hur man nu stavar det) ?
Nu ska jag dricka mitt mineralvatten och knapra på lite broccoli.. Och med mineralvatten menar jag varm choklad och med broccoli menar jag choklad.. By the way ; hur kommer det sig att ALLA jag träffar är nyttiga? Min fästman e helt nyttig - jag är långt ifrån.. Fan.. vilket helvete..

adjöken fröken

// a.h <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela