ilooveyou

.-* Teenwolf

Publicerad 2015-09-14 23:44:55 i

.-* Haluuu :] 
Ok! Nu kan vi faktiskt konstatera att jag , ayaah hourani , vill bli en varulv. Tack vare Teenwolf. Fyfan vad bra serie!! Nu väntar jag bara på säsong 6 som jag hoppas släpps snart !! 

Tänk om det finns varulvar och vampyrer på riktigt? Helt ärligt nu,tänk så finns de? Jag tror fett mycket på magi och jag VET att det finns folk som besitter någon sort av magiska krafter.. SÅ de är väl inte helt uteslutet mrd vampyrer, varulvar & amdra varelser, ellerhur? 

Anyways.. Som ni säkert INTE vet , så åker mina föräldrar till Mecka på osndag.. OHH jag har ALDRIG varit så lycklig i hela mitt liv!!! ÄNTLIGEN så åker dem underbaraste människorna jag känner på sitt livs viktigaste och fantastiska äventyr. På en resa som Inshallah kommer garantera dem en plats i Paradiset AMEEN!! 
Jiiippiii Im sooo happyy!! :)

// Love , a.h <3 

.-* Be what you want others to be..

Publicerad 2015-09-11 00:21:14 i

.-* Shululuuu :] 

För tre år sen (2012) så kom ju filmen "Berättelsen om Pi" ut.. Ville såååå gärna kolla på den men av någon anledning så blev det aldrig av - tills idag.. Satt och spelade Emojination (skitroligt och beroendeframkallande, så om ni inte har spelat detta så SPELA!).. Anyways.. ordet blev "berättelsen om Pi" så jag såg äntligen filmen! Såååå bra den bar!! Rekommenderar.. Annars har jag nt gjort så mycket förutom att ha varit hos sjukgymnastiken och blev ganska trött.. Kom hem och la mig en stund.. 
Hahah har haft hicka i en kvart för fan!! 

Hahhaa bilden här nere (från spelet).. Assåå.. tog mig så lång tid att lista ut det..så trög.. JAG om någon borde ha gissat ordet direkt! 

Ps. Ni har ingen aning om hur lång tid det har tahot att skriva detta. Dels för att jag stavar fel hela tiden tack vare mina fingrar som e för tjocka för denna mobilen och dels föe att min hicka är i vägen :(

Nu ska jag sova , puss puss 

Love , // a.h <3

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela