ilooveyou

.-* It is funny how people never grow up..

Publicerad 2016-01-21 19:59:47 i

.-* Heeluu :]
Svar på tal : Förändrats? 1. Har alltid haft piercingar & min första tatuering gjorde jag när jag var 15 så vart du fått att jag förändrats ifrån är en mycket bra fråga. Med eller utan slöja - jag är jag. Mina piercingar & tatueringar också. 

Ang.rubriken.. Ja hur kommer det sig att samma människor föralltid kommer förbli patetiska? 
Kmr ni ihåg den mycket naiva människan som kommenterade min blogg. Nej den människan har ej skaffar sig ett liv än. Häromdagen skrev en vän från hbg o berättade vad den patetiska lilla råttan har sagt. Asså  V Ä X  U P P människa. Skaffa dig ett jävla liv, kan du det? 
Ja, numera är det tydligen så att jag går efter gifta män och andras pojkvänner HAHAHA så skämmig. Ja juuuuuuste, jag har tydligen sålt mig för pengar. 

Man kan tro att jag tagit råttans oskuld och lämnat henne i en gränd. Fast nej juste, den förlora hon när hon ramlade på jobbet - det får man icke glömma. 

Att sen den människan inte kan se hur Gud straffar henne ständigt för hennes äckligheter är något som alltid kommer chocka mig. Sist skrev idioten och SVÄR på sitt barn i magen att det inte var hon som kommenterade min blogg. Skäms du inte att svära på ett barn och dessutom LJUGA?! Som Gud straffa dig för den lögnen, ellerhur?? Tänk efter. Jag hoppas att du aldrig mer heller skaffar eller blir med barn igen för hur äcklig du är så vore det synd om dem stackars barnen. 
Aldrig har jag gottat mig för någons olycka & må gud förlåta mig men hur osmart är du som SVÄR på Barnet du har i magen och LJUGER?! Det är väl klart Gud ska straffa dig med just samma sak! 
Befruktas aldrig snälla. 

Patetisk liten apa. 

Förutom att vara sjuk så har jag inte gjort speciellt mycket. Vi smakade på bröllopstårtor ASSÅ kan man kombinera 10 tårtor i en? Jag vill. O helt ärligt, vi gick därifrån utan att ha bestämt oss :( 
Tur att allt annat e fixat så kan jag äta fler tårtor och leka att jag "smakar" HAHAH 

Love , a h < 3 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela