ilooveyou

.-* When soon is around the corner !

Publicerad 2016-01-24 23:33:57 i

.-* Haluu :] 

Vilken dag det har varit!! 
Så himla glad att mamma kom hem idag! Människan har rest 3 ggr på mindre än 6 månader. Först Libanon sen Mecka och hon kom hem idag från libanon - igen! 
Äntligen har hon kommit så nu kan man boka lokalen och få det gjort! Vem är så lat som mig egentligen? Inte ens ett telefonsamtal för att boka lokal för bröllopet har jag gjort än fastän det endast handlar om 3 månader- snacka dock om nervositet.. 

Ja, jag är arab men jag hatar det där med att strypa bruden med guld på bröllopet. Typ, why ? :( 
Jag personligen älskar vitt guld så det får man dock gärna strypa mig med!!! 

Min förlovningsring tillhör ett diamantset med ett halsband, armband & örhängen. Jag är helt kär i min förlovningsring. Den valde dock min fästman till mig och jag är glad att han gillar diamanter HAHAHAHA sån idiot jag e .  Men är så nyfiken på vigselringen !!! Jobbig för jag får inte se den än :(  men snart snart snart!!! Det dröjer inte länge innan vi gifter oss på papper och då hoppas jag få se den iallafall! 

Börjat dessutom kolla på en ny serie : Jane the virgin. Hahah asså stackars lilla människa :( 
Förutom den så kollar jag på : The vampire diaries, Pretty little liars , Teen wolf & 2 broke girls. TVD, PLL & Teen wolf kommer ut med dem nya avsnitten den 29e och jag kan inte sluta lääängta!!! Älskar den nya säsongen av pll.. A verkar ta det till en helt annan tortyrnivå :O  För er som inte sett så långt sluta läsa nu för jag kommer spoila... The vampire diaries.. asså HALLÅ?! Både damon och Stefan dör?! Wtf?! Inte nog med att Elena redan e "död" så ska dem två också dö? Ubdra hur dem ska komma tillbaka nu då!? 

Medicinering & sen läggdags!! 

Love, a h <3 

Kommentarer

Postat av: Nawal

Publicerad 2016-04-06 01:17:56

Hej!
Jag hittade din blogg genom att söka efter linser. Jag är också förlovad och har exakt samma ring. Jag hoppas allt går bra inför bröllopet. För jag planerar mitt bröllop också.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela